Illuminati hysterin

Under mitt andra år i gymnasiet var jag helt fast vid illuminati jag analysera allt och var helt 100 på att de styrde bokstavligen vart enda andetag jag tog och allt som händer i denna värld är pga de idag tror jag däremot lite anorlunda. Jag tror, nej vet att Illuminati finns, helt klart! För har ni märkt vilket rutinerat liv vi lever? I snitt så pluggar vi 25 år utav vårt liv och därefter jobbar för att tjäna in en ynklig pappersbit som vi har fått att betyda så mycket. Utöver detta så måste vi även gifta oss och få barn för att denna rutin kan leva vidare. Aldrig går vi ut ur denna box och de som väl vågar göra det tycker vi är skumma icke målmedvetna och de bara ödslar bort sitt liv. Men vem har sagt att det vi gör är rätt, vi är soldater till en högre makt och detta har vi själva tillåtit. Våga tänka utanför boxen och då tänker jag inte bara plugga livet res för vem har sagt att inte det också är en del utav planen, gör något du aldrig trodde att någon skulle göra något 3 dimensionellt. Jag önskar att jag kunde vara den som bara flippa och gjorde min grej men jag är för styrd jag har låtit illuminati lura mig fast det är inte över än jag är knappt 20 år förhoppningsvis har jag en lång livstid kvar vilket innebär att jag har tid på mig att komma på vad jag egentligen är menad till att göra i denna värld förutom att bli civil-ekonom/affärs jurist med ett eget bolag. Måste dock säga att jag tror att en utbildning kommer vara en hjälp på traven i vägen till att lösa denna labyrint.


Hopplöst förälskad

Jag har alltid varit extra svag för riktigt snygga skinnjackor. Är faktiskt på jakt efter en ny som ska få hänga med resten i min WIC men jag har inte hittat den som jag kan kolla mmmmmmmm perfekt ännu. Hitills har jag bara sett riktigt snygga i utseendet men inte lika perfa i passformen så har du några idéer om vart jag kan hitta den perfekta jackan hojta gärna till!


september

Då så har september börjat vilket innebär att det är officiellt nu sommaren är över, visst har vi vetat det ett tag men nu är det på riktigt no turning backs no fan varför gjorde jag ej detta under sommaren 10 utan helt enkelt se tillbaka till tiden som har gått och bara reminis. Hur ska vi börja denna höst då? Mycket som står på almenackan och så lite tid känns det som fast it's cool I got this. nr 1. Take this blog more seriously jag dräv i tidigare inlägg om att jag göra detta för pengar absolut inte utan jag gör det för mig själv för att de som känner mig vet hur mycket jag älskar att skriva så därför tar jag bloggen som ett tillfälle att skriva av mig lite då och då och även uppdatera er om new shits. Just nu sitter jag bredvid abz som ligger här och sover jag måste vara riktigt tråkig för så fort jag kom så däcka han men äääsch it's cool så länge han mår bra mår jag bra har dock inget att göra vilket gör mig galen vill inte kolla på en film för då kommer jag också däcka och det är inte det jag är här för. Orkar ej skriva mer nu utan ska nog skypa lite ser att det ringer tihihi =)

DEUCES!


RSS 2.0