Den rätta för



Var det någon som såg det första avnittet av "Den rätta för rosing"? Jag kan inte bry mig mindre om denna kvinna men det skulle ändå vara roligt och kolla på hur löjliga män kan vara och hur de gör bort sig. Själv kunde jag inte se det första avsnittet eftersom att det var CL en super viktig match spänning stress och tårar med andra ord ingen tid för henne. Men någon kanske vet när reprisen kommer? Det känns lite som idol man kollar på castingen sen när hon valt några som ska tävla om henne blir det bye bye program, eller?

Just nu

Barnvakt 2 & ½ män och väntan på grabbarna grus. Så vad händer ikväll? För min del kanske det blir en sväng till nivå vi får se hur länge jag är babysitter och blir det inte av så kan det bli kuligt att bara umgås med gg då det var ett tag sen vi gjorde något typ en vecka sist men ni förstååååår inte, vi umgås nästan varje dag! Skoldagar eller inte så jag kan helt ärligt säga att jag har saknat de som in i helvete även fast jag aldrig kommer säga det till de och inte visa det heller för den delen, känslan från deras sida är ju ömsesidig men ganska gay och visa det cus we r rock and rollaaas baby!

090225

Heej allihopa!! Uppdatering från jobbet: frustration, irritation, ilska, stress, trötthet och skratt! Börja nio imorse och jag fick ingen sömn förrän klockan blev 5 så jag har med andra ord inte fått en good night sleep. Anledningen till det var gårdagens match, ganska stolt men samtidigt så känner jag ännu mer stress för 11 mars då vi spelar hos de röda djävularna i Old Trafford! Har lunch just nu väntar på att dani ska ringa och be mig komma ner så vi kan äta. Jag vill gå hem och sova jag anstränger mig verkligen för att hålla mig vaken har druckit allt från redbull till burn men dock inte kaffe för det gillar jag inte. Oh! Efter lunchen får jag ta en snabb sväng förbi waynes coffe och köpa my baby chai latte en vecka sist jag drack en sådan. I've missed alotyy!! Bloggar lite senare fick precis samtalet jag vänta på.. Chingeling!

carpe diem: Åk pulka!

Stressad över ikväll sammandrabbning må gud vara vid vår sida. Jag kan knappt tänka klart magen går i 360. FORZA INTER!! Ingen bra dag för mig fettisdagen, första riktiga dagen på jobbet och Man utd/Inter - med andra ord första och sista inlägget för idag.
I STILL ROCK!

nästa LC..

....kanske en bit i närheten, Ja? Jag har fått jobb på monki som inköpare hur niceprice at burgerking är inte det? Föreställ er inom ett år så har jag fast jobb hos Dior och därefter en av de mest eller nej nej låt mig rätta det där den mest eftertraktade inköparen i världen. I make fashion cus i freakin rock dude!! Fyfan vad jag hoppa av lycka när jag fick veta hoppas bara första dagen på jobbet går bra imorn shit jätte nervös kan inte sova sitter och väntar på att reprisen på 2 och en halv män ska börja med kära snurre som är typ hur slut som helst hähä, hoppas hon däckar helt snart så kan jag göra något roligt på henne just nu skriker jag hennes namn varje gång hon blundar på ögonen HAHA so evil men jag kan fan inte sova!

CBanks

Gratis är det bästa som finns eller hur bli medlemmar i en av världens bästa hemsidor där du kan få hur mycket gratis saker som helst det enda du behöver göra är att samla poäng helt gratis!! Klicka här för att börja..

           "Slow down your moving to fast we hardly even know each other.
AND THEN SHE HAS THE NERVE TO BE UPSET"

tensta's secret

Vi alla känner till den otroligt vackra/snygga/heta/sexiga ängeln Adriana Lima - min wifey. Men har ni fått äran att träffa en av tenstas "angels"? Nej? OK! Let me present Angela Silva Zanbil!!!!!


HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
Can't get enough!!

rockarolla baby

December? For real det här vädret skrämmer skiten ur mig visst är det mysigt tjolahopsan hej men yo!! Jag som tänkte att efter lovet är det dags för lite våriga kläder än det man har på sig nu.. sickness äh whatever det är Sverige what do you expect lixom jag kommer ändå få uppleva sommarn lite tidigare i år so who am i to blame about the weather.
Just nu sitter jag och väntar på ett svar är på jobbintervju för monki - inköpare?! Fick precis ett samtal av tung som ville kröna mig till nya tungheten för att jag är den enda som kan leva upp till det tydligen men jag tackade nej för jag är rocky! Asså nervositeten  dödar mig vill verkligen ha detta jobb skulle vara så f-ckin awsome!!! Vi får se ifall jag har turen vid min sida de kommer meddela mig any minute now tog med mig laptopen för att distract myself from this stress men det går inte *scream*
I would die in extasy, störd? Kanske lite.

Förresten var det någon som såg oscargalan inatt?
Jag missa det däcka precis innan 0230 då typ allt det roliga skulle börja,
någon som vet när reprisen kommer eller ifall det ens kommer nån?
Congrats till heath ledger iaf må han vila i frid!

hula hula

Remember the 90's, will smith Miami låt - har ni fått in melodin i huvudet nu? Ok bästa ha kvar den men sjung min text istället..
I'm going to hawaii
Party in the city where the heat is on
All night on the beach till the break of dawn
Welcome to the place of god (Aloha a Hawaii)
Bouncing in the club where the heat is on
I'm going to Hawaii - 21 mars i'm longing for you, heat summer madness feeling good as Lionel the king Riche would say aaall night loong, all night! All day long om ni vill också. Jag vet att ni alla är gröna av avund just nu, sucks to be you!!


I ROCK!!


ledsen i ögat

dark chocolate regular chocolate light chocolate white chocolate



i do not get it!


Ok, förklara en sak för mig? 2 veckor efter den stora "incidenten" om man nu får kalla den så släpps bilder ut på dig, 2 veckor efter en skandal som chockar hela världen så tackar du alla dina fans för stöd och samtidigt 2 veckor efter misshandeln så förlåter du "gärningsmannen" för något du! anmälde honom för och säger att du saknar honom.. hur mysko är inte det nu eller är det bara jag som är konstig?

Media ljuger ändå fett så jag menar inte att jag tror på allt som sägs but still lite sanning finns det ändå i det, ofta de är så kreativa och kan hitta på något så juicy, eller?! Eh what do i know..

jag ser det snöar ...

det var så roligt HURRA nu är det vinter nu är det vinter som alla önskat HURRA? Fast asså jag vet inte riktigt om det är en hurra.. visst är det mysigt men nu vill jag fyfan ha lite vår och allt som kommer med snygga kläder etc. Aja jag och despina plus den läckra katten firade snön med pulkaåkning, skit kul hade vi men sen vart det ju för kallt så vi valde att gå upp och värma oss!
vad gjorde ni igår kväll? Själv så somna jag i lilos famn runt typ 11 tiden och vakna inte förrän halv 12 (jätte tidigt för mig som i vanliga fall vaknar runt 5-6 när jag har ledigt) jag önskar dagen kunde fortsatt vara lika underbar som när jag vaknade breakfast in bed och hela köret men neej istället så tappa jag pengar i hissen låter fett skumt I KNOW men ja det hände i alla fall. Jag vet varför det hände mig! För att när mamma bad mig lägga in de i mitt konto istället för att gå runt med de så sa jag men vad tror du kommer hända, jag tappar aldrig bort pengar - notera aldrig! Och så hände det jag tappa inte ens bort de utan de ramla i hissen asså hur fan kan något så klumpigt hända? Aja pengar kommer pengar går lite torrt kan man få leva i typ några dagar. Haha! Gör ont för mig att säga så cuz i'm not used to it.
Vad händer en tråkig söndagkväll när man i stort sett gjort allt man kan göra? Jag är ensam hemma och eftersom att min "bestfirend" har kastat mig för sin fågel så hade jag inget annat val än att be lilo komma äh kan säkert bli kul haha, jag skoja hur som helt vi ska kolla på oscar galan så det blir väl ladda med redbull eller burn och MAT idag har jag "lagat" maten till min käraste haha oj överdrivet ta inte åt dig nu bubs, hur som helst vad har jag gjort? Skratta inte, stekt ägg det vart fett lyckat för första gången och sen så har jag typ gjort värsta salladsbaren med ALLT, falafel som mamma gjort men jag har värmt de haha och nybakta bröd som jag gjort själv!! Är jätte stolt över mig själv. Det känns som en egyptisk frukost, ooh vad jag saknar egypten nu fast min är ju helt klart amatörig i only wish att jag kunde gjort sånn frukost men tack gud jag har ju min precious mamma som gör en sån underbar frukost till mig varje morgon unfortunatly så missa jag den idag men jag fick minst lika bra, eller nästan i alla fall. Till efterrätt blir det patisserie nadia oh la la, Yummi! HAHAHAH! - I crack myself out cus everybody who knows me knows this aint tru or is it? Mysterium.

judendom eller inget giftemål?



Om inte Leo väljer att konvertera till judendomen så blir det ingen välsingelse från Bars kära far. Efter att uttalat sig om hans nya syn på kärleken och att han kan se sig själv stadgad med den israeliska SI modellen så fick han detta på käft. Så vad blir det, judendomen+Bar eller kristendomen+troligtvis en ny tjej? Hmm..

saterday night live

Just nu sitter jag och jäser med lilo vi orkar bokstavligen inte göra nånting så vi funderar på att bara vara hemma idag och ta det lilla lungan. Jag har super många filmer (tur att jag tog med usbn) som jag inte sett ännu så det får nog bli mys med film och gott till det. Hmm men orkar vi gå ner och köpa något? Nej!

Yes! Jag slipper gå ner vi kom på en överenskommelse som skulle göra oss båda glada så nu ska jag bara sitta här och sjunga för mig själv i väntan på att mina sötsaker kommer hem ja inklusive lilo!! Vi hörs senare eller imorn av det jag ser just nu kommer vi knappt hinna se på några filmer utan däcka av tjockheten.


14 MARS!!

Succé serien The Hills har ju fått en "uppföljare" eller vad är det man ska kalla den? Anyways, den har iaf premiär i svenska MTV den 14 mars and man i'm exited jag är ju helt kär i The Hills och har sett ett par avsnitt från The city (som den då heter) och har fått ett bra intryck av den så det ska bli spännande och följa.. Lite om vad den handlar om; Whitney Port, L.C's arbetskollega lämnar L.A för NYC.
                     

Utmanad

Snezen har utmanat mig att berätta lite dirty secrets om mig själv och därefter utmana 8 personer så jag antog den med glädje hähä..

Regler:
Berätta 9 sanningar/vanor/ovanor om dig själv
Utmana 9 personer i slutet av ditt inlägg

- bäst, ett adjektiv som passar mig perfekt.
- har för högt kolesterol värde något en tjej vid min ålder inte borde ha överhuvudtaget! Inombords är jag riktigt fet även fast det inte syns i mitt yttre.
- jag är långsint och har även tendensen att älta på en hel del.
- kan hända att jag är högljud ibland men det är enbart för att jag måste överrösta andra.
- jag har ett harem fullt av snygga män.
- jag tror inte på kärlek märlek tycker sånt är löjligt.
- jag hatar komplimanger och uppmärksamhet.
- jag kan rabbla upp alla bokstäver medan jag rapar riktigt högt (fy vad vidrigt!)
- jag vill ha en bentley continental gt speed.

Jag väljer att utmana:
Amani
Camilla M
Angela
Carro
Jennica
Dilara
Erkan
Daniella
Ase

N + E + J = ?

Fan spongie var typ slut!! Damn that all of us!

Ibland undrar jag vad betyder nej?! Tänk om det betyder Ja och en del människor typ har missförtått det och fått ordet att betyder nej, låter sick i know men helt seriöst för det är många som vägrar ta det här ordet nej i sin lilla ärthjärna. Jag får en fråga jag svara kort och enkelt Nej! Men får istället en helt annan respons så jag vet inte om det är jag som har fått lära mig ordet fel och att det är fel på mig och typ tusen miljoner miljarder biljarder triljarder andra människor och att just den här människan är den som har rätt. Äh jag vet inte. MIn huvudvärk börjar gå överstyr mitt huvud kommer explodera när som helst!!! Det är som en jävla tickande bomb som bara väntar på en liten grej och KABAAAAAAMMMM!!

Tick.. tack.... gun-shot!

all of us

God morgon, god morgon! Eller jag vet inte om det är en god morgon för mig snarare en god natt! Kom precis hem har inte sovit ett shit är så jävla död. Vi var ute hela kvällen igår vad gjorde vi typ inget umgicks för det mesta. Först åt vi Papi Pelly hade gjort galen mat och lämnat sin lägenhet till oss så det vart thank you god for this precious food amen now dig in nåt i den stilen efter det kollade vi på film, filmen vart tråkig så vi spelade poker fram tills typ 6 imorse ingen av oss hade upptäckt hur mycket klockan förän jag sa att jag var sugen på donken så vi går ner och märker typ att det inte finns folk där. Hur som helst vi tog med oss mat hem sen fortsatte vårt poker spel. Måste bara tillägga att jag vann!! Obvious alla var helt kanade so no wonder att den enda nyktra personen vann, det är inte alls för mina skills hahaha!! Nu är jag skit trött vill sova men vill inte göra mami dear suspicious och måste typ hemifrån runt tre då jag och ett par människor ska åka skridskor i kungsträdgården and we all know när jag lägger mitt huvud någonstans var som helst så kan jag sova hur länge som helst speciellt nu, den här huvudvärken jag har dödar mig!! Tack gud att vi har lov det ger mig chansen att sova som bara den. Kolla precis klart på all of us (en va mina favorit serier) nu ska jag försöka pigga upp mig med nåt kanske hit the gym vet inte haha några idéer anybody?
Förresten var det någon som diggade min rap igår? Jag var på hugget fortsatte hela kvällen man får ju sånna dagar jag hoppas att det fortsätter idag med..  JAAAAAA!!! Spongebob är på TV hahaha tjadå har inte tid för bloggen nu måste lägga ifrån mig datorn!!


rap

Ey ey ey, ey ey ey, neezy i micken fick värsta kicken, utan att vara panda kan ni bara vandra jag trodde ni var tunga men folka de är galet unga förstår icke vad de gör försöker spela tuffa och ruffa men de är äckligt uffa därför säger jag till er där ute att jag är bäst inga protest när de stack var det bara vi kvar utan problem chick chack snack hack ville fiesta med piff paff puff men när vi ringde iniesta så vart det bara miesta i'm out för jag är helt slut för den här rappen suger *** oj inte såna ord måste vårda mitt språk för sånt passar bara in i vissa trånga hål.. NAAADDIIIAAA LEEITEE RIBEEIRROO Y'AALLL allt i ett tre i fem säg mig vad som kan bli fel, INGET! PRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
..ok nu måste jag verkligen gå ut folket väntar på moi men jag fick ett fnatt och var tvungen att ge er ett skratt uds uds uds!!


Här tillverkar jag min musik..

lättnad

Shooosan vill börja med att ge ett stort grattis till dänzan!! Hon vet själv varför. Tung är du, kärlek respekt till dig! och vill även gratulera rihanna som idag fyller 21 kanske borde ta det på engelska så hon förstår vad jag säger även fast hon har lite svårigheter för det språket, happy 21 bday riri hit las vegas hard no baby! Ja, jag känner henne fan mannen du vet vad det é. I'm a celebraty red carpet all the way y'all know how i roll hähä..
Hur som helst idag är det fredag början på ett förhoppningsvist tungt lov. Har varit ganska fiskis på sistone så jag behöver detta för att samla ihop krafter. Idag skulle jag egentligen på date (a'aaaa, lill naddi datar världen har gått under, domedagen närmar sig oooo scary shit maaayn) men jag cancla det främst för att jag är för viktig och har ej tid att ödsla och även för att rihanna fyller 21 och det måste självklart firas!

Yo nadia seriously face reality, tellus anroppar hallå hallå? Okej i'm back so what's up? Vill ni höra om min dag, klart ni vill! Var på mässan som jag sa att jag skulle igår det var nice plus att jag fick en liten glimt av kenza WOW känner mig fett cool. Vill ni röra mig? Hähä det får ni inte. Var i skolan sen på basket dm efter det blev det food och dänzan sen hem åt där feta släkten väntade mig då är fortfarande här men tyvärr så kan jag inte njuta av deras underbart högljudda konversationer då jag skall ut och fira första dagen på lovet typ. Har slut kompisar som vill kana och sen venne vad så jag ska väl eka som en riktig kiwi och se hur det går ta hand om de som vanligt jag har ju inget liv är ju deras mammor, föräldrarlösa jäklar!!! Hahaha okej men nu ska jag rulla vidare fred ut! Ha en toppen fredagkväll, gör inget dumt det är inte lönehelg än!!

tv 3

Tja folket! tänkte slänga in ett snabbt inlägg för dagen. Kom precis hem har haft skola träning med sockertoppar och egen träning så man kan med andra ord säga att jag är helt slut! Imorn bitti ska jag till UF-mässan i Älvsjö så det blir ingen skola för min del alltså var det sista dagen idag innan lovet. Gud vad skönt! Jag behöver verkligen det här lovet även fast det kommer bli jävligt mycket plugg men aja 10 skolveckor kvar och det "riktiga vuxen"-livet börjar haha.. Nu är det the Mentalist på TV kommer säkert bli kär i den här serien för jag minns mina yngre dagar när jag dog för the Guardian som var en av de stora anledningarna till att jag ville bli advokat (något jag fortfarande vill bli) och eftersom att det är samma skådis som spelar huvudpersonen lär den bli riktigt bra, eller det får vi hoppas i alla fall!
Nu är reklamen slut, tillbaka till TV:n och snacksen.

Förresten dagens nyhet; Rihanna har förlåtit Chris, hon säger att hon var en del av bråket och att han aldrig skulle slå henne för ingen anledning och att hon vet att innerst inne vet att han är en bra kille och att hon saknar den killen. Wierd. Personligen skulle jag aldrig gått tillbaka till en snubbe som la sin hand över mig det kan vara ett fult ord han sagt skulle aldrig gå tillbaka, but that is just me! Aja...

Chingeling!

OG



denna bild bjussar jag på, hope you enjoy it. What am I saying, of course you will! Haha. Yngra dagar tur att pigmenten börja verka lite senare men olyckligtvis nog så lyckades "fettet" försvinna. Så orginell som man kan bli.

TPL

jag är så jädrans tung asså mental five med mig själv för min brillianta hjärna!! Ni undrar säkert varför jag sitter här och berömer mig själv men människor ibland så får man göra det. Jag har just (slumpmässigt) catchat folk in act och fyfan vad kul det var nu slipper jag tänka för nu har jag verkligen fått det klart att man verkligen aldrig kan ändras once a ******** always a ***********.
Mamma åkte inte idag för hon bokade fel istället för att boka den 18 bokade hon den 28 och märkte inte av de av all stress HAHA ganska pinigt när vi stod där vid check in och inte hade dubbelkollat, aja sånt händer. (NOT).
Idag har jag varit i skolan och fått föreläsningar om olika universitet/högskolor mm samt fått fett med godis nice price burger king, det var verkligen inte illa. Men det spåra ur när sermed och misak bestämde sig för att springa ut med skålen fylld med godis haha. Jag, dany, gino och waffa var helt upptagna med att tejpa folk. Ja det har varit en rolig dag med andra ord, barnslig men jävligt rolig. Kom hem runt halv 6 bytte om och drog mig själv till gymmet idag var det meningen att jag skulle chilla med de bara vara där för sällskap men istället tränade jag som aldrig förr. Gud vad skön jag känner mig just nu. Just nu så chillar jag med min allra bästa vän som precis kommit tillbaka. Imorn är det pluggdag med lilos mat han ska laga mat för mig och jag ska äta, må bra och plugga. En ängel det är vad han är!
Kanske ska ta och lägga mig nu har så ont i hela kroppen och finns ingen SNÄLL här som vill massera därför ska jag lämna jäveln själv och sova tihi.. juste gud förlåt glömde fota dagens outfit, äsch..
GOD NATT!

mi love







You are hiphop, rock n' roll, rap, music.. The chosen one. You are it!
1Love!






Y

som i yxa ..
Tjaba bloggen! What's up in the hood lixom, allt bra med er? Mig är det typ suveränt med för jag såg min svärbror på tv precis varje gång jag tänker på min man så ler mitt hjärta, utan att överdriva! Hahaha jag mår inte bra verkligen skadad i huvudet.
Idag har dagen varit chillis slash hektisk, slutade skolan typ 12 men var tvungen att vara kvar till 16 då ett par tjejer från skolan hade fashion show (projekt arbete samarbete med ett par andra skolor) skit duktiga var de och de lyckades verkligen underhålla oss. Jag tappa typ rösten. Fick psykos fick en fest känsla när jag hörde musiken. Musiken gick in i mig och fick mig att bli alldeles hype. Tror det var det och redbullens effekt. Hur som helst, skoj var det i alla fall! Efter det skulle jag till hell's kitchen amatör grej för att äta mat med akke och danne men jag kände att jag skulle komma hem för sent och vill ju umgås med lille modern min för imorn åker hon =(.. så när jag kommer hem hittar jag Latifa(min älskling/favorit/prinsessa/diva) Nani och Vian hemma med mamma och chillar så jag har typ varit med Latifa hela dagen idag eller hela och hela men ni hajar. Vi träffade danne hon åt på donken och vi chillade med han. Fy vad pinsam hon var, ställde en massa pinsamma frågor jag såg ut som en tomat!! Fy. hahhaha men sådana är barn, inget man kan göra åt saken trots att hon är ÅTTA!
Nu är vi hemma och självklart blir det ingen sömn idag utan mer chillis med morsan min. Ville bara slänga in ett inlägg för dagen eftersom att det känns som jag ej gjort det. Nu ska jag få i mig lite mat och chillis som sagt.

Chingeling

cutest little thing


just nu

hemma från gymmet mycket peeps fil beit och ville värva ner i gymmet stod inte ut ganska jobbigt de här dagarna tihihi..
daniloco har utmanat mig med ett spel som tydligen ska få mig på galet humör let's c about dat, den enda anledningen jag sa okej var för att jag hatar utmaningar och det vet alla som känner mig väl.
Jag saknar min bästa vän! Han kommer hem på onsdag och då ska han bo här tills mamma kommer hem jippi. Är jätte glad även fast jag vet att jag kommer tröttna på honom efter en sekund. Näe nu ljuger jag kommer vara jätte glad ett par minuter sen så går nog den där glädjen över hähä han vet att jag har mad love for him. OJ! Det lät ju inte bra, fy vad jag känner mig gay nu. Jag och feeling är ej vänner. Ganska löjligt haha men tack vare min kära loco så har jag ändrats en aning han är också ganska bäst hahhaha ganska, jag kommer åka på rejäl stryk imorn kanske inte ska åka förbi deras skola för frukost imorn bitti after all. Eller jo, klart jag ska! Akke och danne laga mat till moi vet inte om akke går med på det eftersom det är locon som lovat och inte båda två aja det spelar ingen roll mat är mat och jag har ätit hans mat förr, inget att leka med, best in town. Fast säg inte att jag sagt det!!

Jag känner mig som en jäkla gay narkoman, no hate mot homosexuella men bara den känslan jag har och det är väl inget fel på det.
Måste sova tidigt idag fyfan! Har knappt fått någon sömn sen i torsdags och inatt somna jag runt halv 6 och vakna typ 3 h efter, ej kul!
Nu över till leken, FRIDENS LILJOR!

Don't gain the world and lose your soul,
wisdom is better than silver or gold.

090216

Jag är så jävla less på min jädrans otur! Det känns som att alltid när jag vill ha något så är det alltid något som går snett. Säkert många som känner så men det tänker ju inte jag på utan jag tror mer att det bara händer mig. Att turen bara är emot mig och ingen annan. Min skola erbjuder allt, det är världens bästa skola, no joke! Resor som om det vore vatten, allt! De är verkligen richie rich. Allt vill vi ha erbjuder de i ett guld fat med diamanter på, så ni hajar nog vad jag menar. Hur som helst nu ska jag komma till själva grejen. Som alla andra gymnasie skolor så har vi I-val och till min otur så lekte jag smartis och valde Engelska C när jag egentligen borde ha valt Bild & form (som egentligen inte är min grej), varför borde jag valt just det? Jo, för att man reser och har kul, allt från seevärdigheter till festa shopping mat ALLT! I år typ i slutet av mars så åker de till Dubai. Visst har jag redan varit där ett par gånger men ändå det skulle sitta så bra ifall jag också åkte dit speciellt nu, hälsa på morbror, moster och resten av släkten plus hälsa på min gammel mosters grav. Äsch får väl vänta tills i sommar vi lär ju åka dit då med så det är lungt hellre en månad under sommaren än bara 6 dagar. Det kommer säkert inte ens bli kul (försöker jag övertala mig själv haha). Ni undrar säkert vilken denna skola är som erbjuder resor inte bara i bild och form utan varje år väljer man ut 6-7 elever som får åka till New York bo i 3 stjärnigt hotell och även ett par dagar vart? Jo inte mindre än i THE HAMPTONS!!! Inte bara det samma sak gäller Kina(Peking) även där väljer man ut ett par elever och så får man åka. Nu har ni hört att bild och form väljer random ställen varje år och varje år New York och Kina tror ni det är allt, nejnej.. MEP - model european parliament iCypern eller Polen. Allt detta står skolan för medan andra skolor åker dit och låter sina elever betala en del av resen står min skola, TENSTA GYMNASIUM för varenda öre förutom fickpengar. Hur bra är inte det? Vi har bärbara datorer i skolan och en av sveriges bästa lärare. Vår skola är fräsch och fin vi har tom blivit utsedda till en av sveriges bästa gymnasieskolor och vi får både frukost och lunch men sen finns det ju även en nackdel att den då ligger i Tensta inga fördommar men det är faktiskt en nackdel.

Gud vilken reklam jag gjort för den, jag borde fan ta betalt för detta! Äh det kommer ju från hjärtat inget som är osant så jag gör det med glädje gratis. Hur som helst nu ska jag börja röra på mig måste hjälpa mamma lite handla saker hem och så då hon åker till australien på onsdag (bestämmt idag) för att vara vid mormors sida.

PEACE IN THE MIDDLE EAST


Don't hate, congratulate!

Efter 1 och en halv timmas samtal med daria så fick vi vinsten! FORZA INTERNAZIONALE! KärlekRespekt! Adriano & Stankovic. 2 - 1 slutade matchen.
Tack & Hej för mig nu ska jag ta och umgås lite med mamma, ringa mormor och kolla hur det är med henne nu. 
             
Chingeling

barn som har barn



13 år och redan pappa. Han ser mer ut som en 8 åring som är en aning glad över att vara storebror.  Det här är ju vidrigt, att en unge som då och då får en 100 av farsan har fått en guldklimp. Det är helt sjukt! Och att den 15 åriga tjejen haft sammis med en som är 2 år yngre är helt sjukt! Båda är ju barn! Men det är inte deras fel, utan samhället! Det är samhället som tillåter detta, samhället har gjort detta normalt och just därför är detta ej chockerande! Serier som sex and the city(en serie som jag själv älskar) och liknande har fått vårt samhälle att tro att det är helt okej vilket det givetvis är men inte bland barn! Eftersom att föräldrarna inte är kapabla att lära de vad som är rätt och fel är det samhällets plikt att visa barn i den åldern att de inte behöver göra sånna dumheter för att vara coola. Det är sånt här som gör att alla könssjukdomar sprids.

tom

Idag orkar jag egentligen inte skriva är verkligen inte på humör, gårdagen var underbar men slutade inte lika bra fick ett samtal runt 2 att jag var tvungen att komma hem men fick inte veta anledningen jag visste direkt att det var något fel, hörde det på rösten. När jag kom hem så fick jag veta vad som hänt och har inte kunnat sova sen dess.. Vet inte vad jag ska göra för att hjälpa till! Mamma bad mig gå ut och göra några ärenden så jag ska väl gå nu.. vet inte om jag orkar blogga mer idag, vi får se hur det blir.
Tror knappt jag kommer orka kolla på derbyt idag, pitty. Adriano har fått sin chans att spela med zlatte idag. Hoppas det går bra för de! FORZA INTERNAZIONALE!

Dagens outfit (allra första outfiten jag lägger ut)

Halsduk, Åhlens
Cardigan, Esprit
T-shirt, Acne
Klocka, Chanel
Jeans, Miss sixty
Boots, Vagabond
Jacka, Boomerang (ej med i bild)

Glad alla hjärtans dag!


God dag, sorry för kass fredags update men jag gjorde verkligen inte så mycket. Jag och kusinvitamin snurre chillade vi skulle kolla på film men det vart mer donken, larv, mer mat, godis, och ännu mer larv. HAHA. Idag har jag varit vaken sen 9 förtår icke varför, jo! Kanske för att någon jäkel vid namn dl ringde och väckte mig, den jäkeln! Har varit i stan och tagit en shopping runda med bananen köpte lite kläder och även en present till en vän som vi ska fira idag, det blir 20 års/inflyttnings fest och även på en föreläsning om utomlands studier då jag funderar på att kanske börja plugga utomlands efter gymnasiet. På vägen dit hände en incident som jag verkligen inte vill prata om men fy vad frustrerad jag blev!  Måste sluta tänka på det, något som iaf fått mig lite positiv var att jag gav den där kvinnan vad hon förtjänade. Nu måste jag göra mig iordning dl ska komma över sen har han en överaskning till mig, hmm undra vad det kan vara? I början var jag emot att fira den här jädrana dagen men till slut tänkte jag eh what the heck så hoppas bara mitt allra första firande blir lyckat. Ikväll som jag nämde lite tidigare så blir det partaj, kommer säkert bli riktigt skoj! Mer uppdateringar om dagens gång blir nog inte förän imorn så HA EN RIKTIGT BRA DAG ALLIHOPA!
1Love!
Juste RIKTIGT STORT GRATTIS TILL FILLE & AMR SOM FYLLER 19 IDAG!!!!!!!!!!!!!!

Fredag den 13

Scary shit mayn.. hoppas bara inget dåligt händer men jag kommer säkert ramla lite extra så klumpig som jag är, men hoppas det stannar där. Hur som helst, idag är det fredag vilket innebär att det äntligen är helg, så har ni några planer folket? Inte jag eller jo men det är inte värsta fredagar är min ta det lungt dag även fast det aldrig blir så. Gillar inte att planera mina dagar utan jag tar de som de kommer, carpe diem!
Idag blir det ingen skola för mig då¨jag sjukanmälde mig för att jag känner mig så himla krasslig men jag tänkte ändå hit the gym innan det måste jag fixa min registrering för högskoleprovet då sista anmälningsdagen är nu på söndag. Har varit på väntekö skit länge de är så jävla sega, och alla dessa komplikationer som sker i vägen. En personen kan inte en grej så då kopplas man vidare samma sak där osv osv.
Mamma har gjort frukost nu så vi hörs senare, duces!!

just ja!!

Glömde nästan bort det helt, jag bara måste dela med mig detta. Idag när jag satt i tuben så hoppar den vackraste kinesen jag sett i mitt liv på. Jag kunde direkt föreställa oss tillsammans. Asså han var så sjukt snygg, varenda drag i ansiktet var perfekt storleken på läpparna, platheten på näsan (som inte alls var platt), sneheten på ögonen, håret ansikt formen, käk-/kindbenen. ALLT! Allt detta hann jag analysera medan vi åkte från tcentralen(där han hoppa på) till östermalmstorg(där jag skulle av). Hans klädstil var också riktigt jäkla tamam asså, fullaste allvar jag började se hur våra barn skulle se ut, kände mig jätte läskig eftersom att jag i vanliga fall inte är den typen som tänker på giftemål, barn, kärlek för den delen så det var väldigt chockerande för mig att höra mig själv tänka så. Men shit! Jag får fortfarande inte bort han från mitt huvud.


HISS/DISS?


Nå peeps, vad tycks is it a keeper? Köpte denna marinblåa(färgen syns ej så bra märkte jag precis tihi) fransklänning från H&M för 298:- men har köp ångest den känns lite för kort för en klänning (hoochiemama kort den täcker knappt rumpan) och lite väl lång för en snygg fest topp. Vet inte riktigt hur jag ska göra, somebody help!

biggest fan / KIWI

Fick precis ett samtal av min allra största fanclub, änte ille tänkte jag en funclubb för lilla mig redan? Tjoooo.. vad händer?? Måste ändå ge mig själv cred för det asså, är overdrivligt stolt. Varför vet jag inte hitills har allt varit hiroshima all the way. Eller asså inte allt men då och då, innan var det fyfan en del av min vardag nu har den sjukdomen lungnat ner sig. Lättnad alla dessa besök hos teraputen var ej i onödan så morsan kasta inte pengar trots allt.
Men tror jag måste fortsätta gå på våra möten för alla mina psykiska sjukdomar är ej gone ännu. Fanatismen för fotbollen våld och aggression serious issues mayn. Kollar på debatt just nu man brukar ju tänka att polisen är statens soldater och gör allt för att samhället ska bli bättre men jaja whatever.. de är baclallish!! Jävla kiwi. De anhöll ett par ungdomar för att de sa nöfnöf amen OK!! Hur relevant är det för de, helt ärligt? Var det verkligen en förolämpning eller gjorde de så enbart för att de var invandrare?? Ja så var det nog.  Några veckor innan denna händelse så uttalande även ett par poliser deras hat medan de filmar ganska dumt man tänker de har gått i skolan och lite av hjärnan måste man kunna använda well i guess att folk har rätt vilken dum åsna som helst kan bli polis det krävs inte mycket brain.

Denna utsökta kiwi tårta gjorde jag igår till min khalo, kanske borde funderar på att ge upp drömmen som advokat/bizzwoman/fotbollstränare/miljardär/bäst i världen och istället öppna ett konditoria nånstans och kanske bli känd så istället för seriöst är jag inte tung? det komiska är folk som känner mig vet att jag och köket inte alls är bra vänner.

Dagen

Hallå hallå kameltå!!
Idag har jag hunnit göra super mycket men innan jag börjar med min snicksnack vill jag bara säga ännu en gång att gårdagen är minnesvärt det kunde inte ha varit en bättre dag! 11/2-09. Sen så fick jag även veta av bögen själv att för exakt 2 månader sen träffades vi. So i guess he thought it was our anniversury PUNKASS, hähä! Hur som helst tillbaka till idag.
Ingen sömn chill med Khalo.
7:30-10:30 = daniloco
11:10-16.00 = Skola (Hade bara en lektion fyfan vilken ångest att det var på slutet jävla filosofi men vi hade kul vi hann sminka messi och abbe kommer upp med bilder senare)
17:00-18:00 = Träning med sockertoppar
18:30-21:00 = Papi S kemtvätt i östermalmstorg / chillis bildtur med Papi S. Jag dör för den där mannen, ingen förstår asså han är bokstavligen bäst fyfan vad han gjorde min dag idag var ju lite deppig efter att Khalo åkte :(.. kommer inte han tillbaka är det jag som åker till honom jag bryr mig inte!!!

Jag känner mig så krasslig nu, har jätte ont i halsen kan inte sluta dricka varma drycker men fortfarande känner jag min inte bättre hoppas inte jag blir förkyld!
OJOJOJ!! Kom precis på att jag glömde bort att berätta om filmen vi såg med skolan igår. "Africa Paradise" - Riktigt bra film! Handlar om hur framtiden kommer se ut(politiskt), hur det är ombytta roller. 2030 är det europeer som kämpar sig in i Afrika för ett bättre liv och afrikanerna som nekar de. Efter filmen debatterade vi om vad man tyckte och så och ifall vi kunde relatera oss till filmen sen från ingenstans hettade allt till sig.. en lärare från didaktus i norrmalm sa ett argument som var väldigt rasistiskt och då vart det hela haven stormar.. sjukt kul!! Min mentor, världens bästa mentor freddi reste på sig gav henne ett svar på tal och satt sig helt iskallt. Tom arrangörerna skratta, Kim C & Sherie F. Jätte duktiga var de!!
Hur som helst en film värd att se tycker jag, visas på Zita!!

Nu ska jag ladda upp lite bilder, lägger säkert upp de senare och jag måste verkligen ursäkta för min delay på dagens outfit men det är nämligen så att jag inte orkat haha har mest varit chill inte så värsta så det känns ganska onödigt och visa casual kläder, eller?


Behind bars?

Vilket hysteri det är över Chris Brown och Rihanna och alla misshandelanklagelser.
Rihanna anmäler nu Chris till polisen för att ha misshandlat henne, otaliga gånger. Chris Brown är nu i väntan på rättegång och riskerar att få 9 års fängelse! Men det är så det går om man är otrogen mot sin mat och inte bara det ger en herpes! Vi får väl hoppas nu att han inte hamnar bakom galler och ifall det händer så har han förhoppningsvis följt prison break, det kanske ger ett antal idéer.

Celebrate good times c'mon!

Vakna av ett samtal 7 imorse som gjorde att denna dag, den 11 februari 2009 en minnesvärd dag! Jag är så himla lycklig just nu!! Jag kan inte beskriva känslan med ord. Men för första gången på otroligt länge så grät jag(vilket jag inte gör i vanliga fall) och denna gång så var det glädje tårar. Tack gode gud! Alhamdullilah!

Ska börja röra mig mot skolan snart bussen åker 1043. Btw peeps detta inlägg är mitt 200dre inlägg. Gud vad snabbt det har gått!! Asså jag mår så jävla bra idag så bara för det ska jag göra en tävling som avslutas idag kl:21:00!! Jag berättar inte vad det är utan det får bli en överraskning.

Hoppas ni alla får en lika lyckad dag som jag, ciao for now!!


freshness

Dagens match, hmm vad finns det att säga om den? okej 1. No game time for me man, vet inte ens om gorgos vet att jag är med i laget haha dumma grek (no hate mot greker han är bara dum och råkar vara grek och därför valde jag just den frasen hähä) 2. Vi spelade mot 93:or, 93:or!! visst var det ett par äldre med kanske 2-3 st men ändå hur fan kan man vara så rally att man torskar mot notera NITTIOTREOR fyfan vilken skam! Men matchen var förutsägbar vårt lag är ju ej världsbäst direkt och alla spelare är inte heller de bästa så egentligen med tanke på omständigheterna (haha ville bara använda det, jätte mobbad!) så var vi inte så dåliga trots allt. Bra kämpat tjejer!!
Fresh to def she is. Jag känner mig jätte pigg trots att jag inte fått nån sömn, drack redbull vilket jag ska sluta veta fick veta något jag inte visst för.. fy!! Vill inte äckla er men just so y'all know det innehåller kokiss. Vilken reklam för redbull eller hur? Btw har funderat på att stämma det fyfan jag dricker redbull nästan dagligen but still i c no results in my wings. Seriöst? Jag väntar! Fan är det här för hustle? Man kan ju inte bara påstå att det ger en vingar om det inte gör det, luredrejerier!! Fy skäms på er redbull..
På vägen hem när jag satt och snacka med min ugly lilla syrra (ni visste inte att jag hade en va? Well now you know) så satt jag och tänkte på all falskhet som surroundar oss. Var vi än går så har vi det runt omkring oss. Nån är din vän för att du känner någon, den andra är din fickhållare för att du har något den vill ha den tredje ja ni fattar. Varför är det så? Det sägs att planeten mars har liv undra om liven är så där också, falska? Och vad kallas de. Katri expitanier? HAHAH jag mår ej bra. Vart i helvete fick jag det ifrån? Nej men fullaste allvar jag undrar verkligen vad det är för liv och i sånna fall kommer vi någonsin mötas..
Just nu känner jag stor syskonkärlek i ordets rätta bemärkelse. Var beredd att ringa 112, med andra ord.
Tänkte sova tidigt idag är ganska trött imorn ska vi kolla en film med skolan som verkar sjukt bra. Hur Afrika regerar Världen. De är typ the it shit. Fransk film! Älskar. Men hoppas bara den lever upp till mina förhoppningar.
11/2 imorgon - LYCKANS DAG! av flera olika anledningar. Men imorn kan jag garantera att jag kommer vara lika lycklig som när min mor fick ut mig.

GOD NATT!!


baller

Snabbt inlägg innan jag går till basket träningen/matchen, förhoppningsvis så får jag spela trots att jag bara gått på typ en träning även fast jag inte tror jag kommer få spela men man vet aldrig, coachen kanske är lite schyrrig idag och låter in mig. Den ultimata 10an måste väl in i spelet föfaan!! I fly high no lie you know this BALLLIIIIN hahah något i den stilen iaf. Hur som helst ska börja packa väskan in case att jag får spela har precis ätit en galen mat så jag är mätt och belåten. Fyfan morsan du är så tung!! Bussen går 43 så jag ska väl börja röra mig om typ 10 min. Just nu sitter jag och diggar till reagge. Hahaha känner mig som värsta pundaren, y'all should see me right now. Sov 6 imorse och vakna typ 3 timmar senare samma dag idag, jag förstår inte hur jag lyckas med sånna dumheter. Okej nu måste jag verkliga rulla vidare..
CIAO FOR NOW!


komedia

Min favorit, den världs bästa Feleg. Känns mäktigt att jag och du ska ta studenten tillsammans. LÄNGTAR!
Du är komedi.

tuffa gänget - to die for!



GOD NATT!!

Forever 21

När jag satt i planet på väg mot barca så läste jag en massa tidningar/böcker i en av tidningarna fick jag en super glad nyhet som jag så jätte gärna vill dela med er. Det är nämligen så att Forever 21 letar butikslokaler i sverige, super!!! Jag har shoppat hos de ett par gånger när jag var i dubai och senaste i New York när jag var där i höstas. Har även shoppat via nätet men de har ju sån jädrans tullavgift som åker med vilket inte är lika kul. Gäller alla nätköp från USA. Så ni kan typ förstå hur glad jag vart  när jag satt på planet, jag kunde verkligen skatta mig själv lycklig den stunden jag tror att den nyheten gjorde min helg ännu bättre. Låt oss hoppas att de öppnar en snart bara, det tar säkert sin tid förmodligtvis får vi ingen forever 21 för än nästa år. Men bättre sent än aldrig..




Nu ska jag sova det vart ingen kiwi tårta det var mer jäsa framför TVn med chips och piggelin nu pratar jag med dloco men ska strax lägga på i need zleeb!
Ett torrt god natt skämt:
En trött gris åkte till England och vart pig(g)

rock n' roll baby



Jag vet inte riktigt vad det är men något är det!

bloggfri helg

Hola amigos! Tillbaka från min weekend resa i barcelona. Bestämde mig för att åka i fredags efter skolan, ibland så måste man ta och unna sig lite special treatment. Ni vet hur det är efter en hektisk vecka då vill man ju helt enkelt bara koppla av. Tyvärr så hann jag inte göra så mycket då hälften av helgen gick på sömn och resten på mat haha. Som tur var han jag köpa hem lite presenter till min barca-fans även fast jag är 100 % ANTI Barcelona så var jag så illa tvungen att lägga ut lite pengar som därefter sponsrar laget (suck) Aja staden är väldigt vacker och människorna där är jätte trevliga. Eftersom att jag bestämde mig för att åka på sån kort tid så glömde jag tyvärr kameran hemma men tog dock ett par bilder med luren! Jag lägger väl upp den när som helst. Jag känner mig så jävla skön just nu, ingen förstår hur bra jag mår! Jag behövde verkligen den här helgen, med sömn spa och bara vara.
Idag har jag inte hunnit göra så mycket förutom skolan och träning borde egentligen vara i karaten nu men jag orkade verkligen inte, en skolkdag gör väl inget!
Nu ska jag iaf äta mina pringles och kolla på 2 & ½ män kanske tom göra en kiwi tårta, tihi får se hur humöret blir efter TV myset.



En utav presenterna till min lilla sockertopp

En sjukt god pastasallad som jag fortfarande känner smaken av.
Egentligen så kan jag inte sluta tänka på all mat jag åt men jag vet
inte det var något som drog mig till den här..

Äntligen fredag!

Tjaba folket! Stress vecka men äntligen är det fredag vilket innebär att jag får sova ut imorn. Ska inte göra något speciellt idag utan jag tänkte mer över att ha en liten chillfredag, film mys hemma bara kanske chailatte och lite smått och gott. Just nu har jag religionkunskap men jag tänkte bara att jag kunde slänga in ett litet inlägg eftersom att jag inte gjort det alls idag.
Jag och en vän till mig har bestämt oss för att börja med dagens outfit. For him and for her! Erkan heter han jag gjort denna pinky pankt med. Hoppas bara det håller!
NU tillbaka till lektionen uppdaterar om min fredag lite senare, ha en fortsatt trevlig dag så länge!!

Chingeling!

JIPPI!


Början på slutet och slutet på början! Jag är så jävla glad idag fick vi våra studentmössar och gissa om ja hoppa av lycka! Fyfan vad skönt det kändes, den här känseln inombords är helt obeskrivlig. Det kändes iaf riktigt bra. Den var lite stor så jag funderar på att reklamera den och beställa en ny lite mindre men vi får se hur det blir tihi. Nu knackar det på dörren jag är ensam hemma och daniloco var i närheten så han kan lika gärna hålla mig sällskap. Även fast han var helt objuden hähä..

GRATTIS 24 & 50!!



Vi firar denna dag med blommor och blad HURRA HURRA HURRA FÖR BÅDE CRISTIANO & BARBIE IDAG!!!
Idag fyller världens bästa fotbollspelare 24 och vår älskade barbie 50. Cristiano har jag älskat sedan 2002 glömmer aldrig det året, det året betyder väldigt mycket för mig samma sak gäller barbie, henne har jag älskat sen barnsbenen. Alltid lekt med barbie även fast jag var en typiskt pojkflicka. Jag minns hur jag brukade leka med barbie, byta kläder leka med håret sminka, fixa naglar allt det där, gud vilka tider det var. Lekte du med Barbie när du var liten?

Jolie

Kom precis på att idag under vår film och historia time som vi hade i aulan för att det var nån rossdag så berätta en lärare från STHLM's uni om ett par filmer det fick mig att tänka på hur lite Angelina passar i hennes nya roll i filmen Changeling, kanske bara jag som tycker så. Men alla får ha sina åsikter tihi..              
kvinna du är en utav vår tids sexigaste kvinna inte någon tant från 30-talet, inget fel på kvinnor från den tiden men du passar helt enkelt inte in där!

arrriiba!!

Kan inte sova eftersom att en viss person var tvungen att ringa precis när jag fått min blund sov inte helt men var på väg så nu är jag typ lite halvt pigg. Pratar fortfarande med honom sen så hör man morsans lur ringa i bakgrunden, en av mina favorit låtar Suavemente - Elvis Crespo. Salsa. Haha typiskt chilenskt eller? Hur som helst det fick mig att tänka på min unga dagar då jag och min mor gick på salsa kurser tillsammans. En väns mamma till mig lärde ut och utan att överdriva jag var faktiskt rätt så tung. Musiken väcker iaf upp minnen och får mig att vilja dra på mig en minikjol och ett par klackar och bara släppa loss, and see if a still got it in me? Sure I do. Dani säger att han lovar (NI ÄR VITTNEN NU ALLIHOPA)att nån dag ska vi på nån salsaklubb(visste inte att det fanns i sverige förutom la isla och jag sätter inte min fot där) så han kan visa mig sina moves och get groovy all night long. Fyfan vad kul det skulle vara!! Oh I can't wait!! (Även fast jag egentligen bara vill dansa med någon latino på Cuba) Nu gjorde han mig alldeles sprallig och glad jag som var så himla trött, fan ta dig din jäkel!!


Ay caramba!

Lyllo Orlando nog med att han är tillsammans med typ en av världens snyggaste kvinnor så finns det ögonvittnen som sett  Miranda stå framför honom och dansade mellan hans ben medan Bloom tog det lilla lugnan på sin plats stod. Hon gav honom i princip en lapdance detta hände i en av Hollywoods hetaste klubb "Teddy's".
Orlando kan verkligen skatta sig en lycklig herre, men det kan hon ju iförsig också för han ser ju inte lite bra ut.
  

Fallin'

Kom precis hem och känner mig lika dum som en åsna! Nu ska jag ta och läsa en bok därefter sleep..

GOD NATT!

090204

Tjaaabaa folket är skit trött känner att min frustration är på g men om 1 timma ska jag träna mina sockertoppar de får mig alltid på bra humör efter det kanske jag ska äta ute med dani eller något sånt vi får se hur det blir, jag vet att det kommer bli beef hur som helst för jag har värsta talet på g haha ej på humör idag. Men jag kanske blir snällare efter träningen vem vet så han kanske slipper allt det där. Nu ska jag bara få i mig lite mat så jag har någon energi till träningen. Är verkligen slut! Vi hade idrottsdag det gick väl ganska bra, var sjukt nervös men sen slappna jag av och tog tag i matkten haha.

Nu kan ni ju lyssna på en oldie bara för att och förhoppningsvis så uppdaterar jag lite mer senare under kvällen.

Fridens liljor!

succédesigner slutar

I dag meddelar BMW att Chris Bangle avslutar sitt jobb som deras designchef med omedelbar verkan. Beskedet kommer antagligen att mötas med blandade känslor, då få bildesigners har väckt så mycket engagemang som just Chris Bangle.

Chris Bangle, 52 år, startade sin karriär hos Opel. Senare gick han över till Fiat och är den som ligger bakom formerna på Fiat Coupé. 1992 påbörjade han sin karriär innanför BMW:s väggar och sedan dess har han rört upp många känslor hos BMW-fantaster världen över med sitt annorlunda formspråk med vinklar och veck i stora portioner
och veck i stora portioner.
Vissa älskar det, men minst lika många avskyr det.
I dag meddelar BMW dock att Chris Bangle-eran inom BMW-koncernen är över då han avslutar sitt jobb som designchef med omedelbar verkan och i stället fortsätter med "eget designrelaterat utanför bilindustrin". I stället tar BMW-varumärkets (enbart BMW, inte hela koncernen) nuvarande designchef Adrian van Hooydonk över arbetet.
- Christopher Bangle har haft en bestående inverkan hos BMW-koncernens varumärkens identitet. Hans bidrag till företagets framgångar har varit avgörande, säger Klaus Draeger, BMW:s utvecklingschef, i ett uttalande.
Trots mångas onda öga till Bangles designspråk så kan man inte säga annat än att han lyckats. 2006 tog BMW försäljningsmässigt över förstaplatsen globalt bland de så kallade premiummärkena. Tidigare var det Mercedes som hade prenumererat på den platsen under en längre tid.
Chris Bangles mest uppmärksammade bil är utan tvekan förra generationen 7-serie där den "utanpåliggande" bakluckan fick utstå en hel del spott och spe.
Men vilken Bangle-bil gillar du minst? Och mest, så klart?.


nya stilikon?

Emma Watson, 18, har en klädstil som är betydligt mer sofistikerad än vad tjejer i hennes ålder normalt har.

"Harry Potter"-stjärnan älskar att klä sig i dyra designerplagg - gärna från den franska modejätten Chanel. Höga klackar och aningen damiga klänningar hör till hennes partyfavoriter, medan jeans och ballerinaskor är hennes givna vardagsoutfit.

Emma verkar dock inte vara mycket för starka färger. Helst klär hon sig i svart, vitt, grått, brunt och mörkblått.


 
















Snygga kläder men jag är inte säker på att man kan kalla henne för en stilikon, men det är ju bara min åsikt.

HSM

Hudgens och Efron har bestämt sig för att ta förhållandet till nästa nivå vilket i deras fall innebär att de nu är sambos. Paret träffades under deras första HSM-inspelning och har sedan dess varit tillsammans nu har de alltså bestämt sig att flytta till V.H.'s lyxvilla i Studio City.
- Det roliga är att Zac och Vanessa köpte varsitt boende så att de skulle känna sig självständiga och oberoende av varandra. Zac ville speciellt ha sin frihet, men ända sedan han köpte sitt multimiljonhus i Hollywood Hills har han tillbringat all tid hemma hos Vanessa.  
- Det finns knappt några möbler hemma hos Zac. En kväll bjöd han över Vanessa för en romantiskt middag, men de fick äta på golvet.

  Vanessa Hudgens lyxvillaVanessa Hudgens lyxvilla
 Vanessa Hudges lyx villa

17 miljoner


Häromveckan födde den ensamstående sexbarnsmamman Nadya Suleman, 33, åttlingar med hjälp av kejsarsnitt. Nu kräver hon 17 miljoner kronor för TV-intervjuer och sponsorsavtal, skriver The Sunday Times.

TV-producenterna köar nu för att få en pratstund med "supermammam", som fortfarande ligger på sjukhus i Los Angeles.

Det är andra gången historien som en liknande massfödsel ägt rum i USA och Nadya Suleman uppges vara skållhet bland programledare som Oprah Winfrey och Diane Sawyer från ABC:s "Good Morning America".

Enligt Daily Mail vill Suleman ha 17 miljoner kronor för att berätta sin historia och förhandlingarna inleds enligt tidningen redan denna vecka. Även Katie Couric, nyhetsankare på CBS, uppges finnas bland dem som funderar på ett anbud.

Direkt efter födseln hoppades mamman kunna inkassera fem gånger detta belopp men när det framkom att den ogifta och arbetslösa kvinnan redan innan IVF-behandlingen hade sex barn - även dessa med hjälp av spermadonation - har hennes populäritet i USA dalat.

Samtidigt rasar en etisk debatt. Kvinnan sägs vara besatt av att vara mamma och läkarna får utstå skarp kritik för att ha inplanterat så många embryon.

"Nadya Suleman har inte förstått följderna av att ha åtta barn i samma ålder samtidigt. Vad händer när Pampers slutar att skicka gratis blöjor", säger psykologen och författaren Judith Horowitz till AP, rapporterar Aftonbladet.

Miljonerna ska gå till att trygga fjortonbarnsfamiljens framtida försörjning. Det går åt 250 blöjor i veckan så pengarna lär behövas.

"Hon är inte ond - hon är bara besatt av barn", säger Nadyas mamma Angela Suleman till amerikanska medier.

Seriously, hur tung är hon? Pengar för att hon fött åttlingar och vet att OPRAH kommer utan tvekan vilja ha henne med i sin show. Plus på kanten, vi delar samma namn bara att jag stavar det finare;) tihi


Hide and seek

Kom hem för inte så länge sen, har varit ute sen 10 imorse är helt slut. Idag hade jag min första basket träning haha det kändes ganska bra faktiskt jag är inte talang men för skojs skull så varför inte. Svettades som in i helvete så det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga av alla kläder in i tvättkorgen och hoppa in i duschen så nu känner jag mig fräsch och ren! Hide and seek är på TV 3 nu så det blir väl sova till den måsta vakna tidigt imorn då jag ska leda en karatelektion under skolans idrottsdag/ross dag. Hoppas det går bra, är sjukt nervös fattar inte varför jag brukar ju träna ungar typ varje dag. Anyways wish me good luck!


Monday

SorryLorry för kasst bloggande idag, har inte vart hemma alls idag. Från sjukan till skolan från skolan till träning från träning till match från match till chillis med mansor. Vi har kört runt med bil över typ hela stockholm, superkul sen ringde en jäkel och förstörde allt. Gud vad jag blir på irritations humör när jag hör hans namn så var den inte innan. Sebbz ringde precis ska ta en promenad med honom om en stund kanske gå till donken och få i oss något. Vi får se hur det blir är så jädrans trött men samtidigt så hyper efter alla redbull/espresso fifan vad jag aldrig ska göra om det, vill sova men kan inte! Jag lovar att imorn blir det roligare inlägg idag orkar jag verkligen inte!!

God natt!

Solsäkra sportlovet!

Här är sista-minutenresorna till sol & bad


Är ni sugna på en vecka i solen under sportlovet, men inte bokat något ännu? Lugn, nedan har jag samlat sista-minutenresorna för dig och dina kära.
Sportlovet närmar sig och det kan vara skönt med en vecka i solen för hela familjen eller med vänner. Byt vinterslask mot sol och tina din vinterfrusna kropp medan barnen hoppar kanonkulan i poolen.

Just nu kan du hitta billiga biljetter till bland annat Spanien och Egypten. Temperaturen på Kanarieöarna ligger på behagliga 18 grader och i Egypten når kvicksilvret lite högre, med runt 20 grader. En annan fördel är att flygtiden är under 6 timmar, vilket är skönt för stora som små.

Sista Minuten till solen                                                    Skidresor
Egypten 950:-                                                                     Schweiz 499:-
Marocko 1 499:-                                                                 Frankrike 499:-
Spanien 1 698:-                                                                 Österrike 1 995:-
Guadeloupe 3 900:-                                                           Italien 4 195:- 
Maldiverna 3 995:-
Förenade Arabemiraten 3 995:-
Indien 4 499:-
Kap Verde 4 795:-
USA 4 998:-
Gambia 4 999:-
Thailand 5 495:-
Brasilien 5 498:-
Venezuela 6 995:-
Vietnam 6 999:-
Mexiko 7 499:-
Oman 7 795:-
Mauritius 7 995:-
Dominikanska Republiken 8 598:-
OBS! Dessa priser uppdateras kontinuerligt

Lista

Avsluta meningarna

1. Jag har insett att min senaste kyss - var i min dröm
2. Jag lyssnar på - ett barn som vägrar sluta skrika
3. Jag pratar med - mig själv
4. Jag älskar/tycker om - mina nära och kära
5. Min bästa vän är - ingen nämnd ingen glömd
6. Min första riktiga kyss - haha
7. Jag avskyr när folk frågar - onödiga saker
8. Kärlek är - inte min grej
9. Någonstans, tänker någon på - mig tihi
10. Jag kommer alltid att - vara bäst!
11. Jag är hemligt förälskad i - mig själv
12. Sist jag grät var - aldrig
13. Min mobiltelefon är - min baby
14. När jag vaknar på morgonen - är jag hungrig!
15. Innan jag går och lägger mig - borstar jag tänderna
16. Just nu tänker jag på - att jag inte orkar vara kvar här psykos
17. Bebisar - är sötnosiga
18. Idag har jag - råkat ut för en olycka
19. I kväll ska jag - förhoppningsvis sova om jag ens kommer hem.
20. I morgon kommer jag - skolan och träning
21. Jag vill verkligen - att läkaren kommer och kollar på mitt jäkla öra och min jävla fot!!
22. Just nu känner jag att - jag är instängd och måste här ifrån, hatar sjukhus!!
denna lista är hitta jag hos jennica

Vår/Sommar.Nu.Tack!



e.r.

Nu sitter jag i bilen på väg mot akuten och för att hålla mig sysselsatt och sluta tänka på mina öron&fötter så tog jag med mig labtopen. Allt börja med att jag mötte upp Bashe & Bakke inne i stan så tog vi en runda i kungsholmen men när vi är på väg in mot tuben i rådhuset så känner jag inte av mitt öra. Ber bashe kolla vad som är fel och hon säger att mitt öra har svullnat upp som bara den och att den är tomat röd(vilket är vanligt eftersom att det är vinter) men svullnaden vet jag inte hur som helst så istället för att åka och äta så åker jag hem helt panikslagen ringer mamma ber henne komma hem så ringer jag vårdguiden, inte för att det var någon hjälp. Iaf efter ett tag kändes det helt ok svullnaden börjar gå bort och jag känner ingen smärta länge, men neeej 15 minuter efter känner jag att mina tår på höger fot är helt uppsvullna och att örat börjat bli knasigt igen, observera att detta är efter jag tagit adrenalinstabletter (som inte hjälpte). NU fick jag fan panik eftersom att det bara för 15 min verkade vara helt ok. Och nu är jag alltså påväg mot karolinska. Inte alls kul! Jag som hade planerat en kväll med trollkarlens hemligheter lite self treatment och kanske tom sova tidigit för en gångs skull!! Aja, nu är de planerna helt ruined! Snart är vi framme, men eftersom att det är akut lär jag få vänta ett bra tag och få se svullnaded bara bli värre och värre aja får väl hålla mig sysselsatt med bloggen tihi..

Vart utmanad så jag kan väl köra den nu:
Favoritstad: Dubai
Favoritdrink: Färskpressad mango juice blandat med vattenmelon, malibu, vodka, bacardi, smirnoff och en jordgubb som dekoration.
Det galnaste du gjort: Vet faktiskt inte, jag är ju inte normal som person allt jag gör är galet!
Inom 10 år: Världens framgångsrikaste kvinna, äger INTER, affärsjurist/VD i mitt eget företag, kanske kanske kanske gift tror icke det men man ska aldrig säga aldrig.
Favoritplagg: Min studentklänning.
Sjukastedrömmen: Blev jagad av en liten ful gris med ett äpple i munnen och helt plötsligt var jag i ett stort fat med ris..

Lurade

haha igår var en rolig kväll. Har aldrig känt mig så lurad i mitt liv det var meningen att vi skulle få skratta åt big willy vilket vi gjorde men vi trodde det skulle vara live. Vi fick ju lixom det intrycket. Visst var det ganska konstigt att ingen annan än vi visste något om det men som sagt det var ju trots allt "top secret".  I början var det förband komik innan the big happening. Han var ju sjukt rolig så det fick oss att må bra sen började vi fråga efter BIG WILLY WHERE HE AT? några minuter senare hör vi komikern som värmde upp oss, minns ej namn. Säga "give it up for my main man WILL 'THE PRINCE/BIG WILLY' SMITH", så fäller de när ett vit drapperi rummet blir mörkare än vad det redan är och därefter sätter de på projektorn och vi får se klipp som vi redan sett på will smith. Snacka om att de lura oss hårt, fyfan vad jag skratta! I början vart jag ju chockad men sen kunde ingen stoppa mig jag gapskrek av skratt hela situationen var så jäkla rolig varje gång jag tänker på det ser jag grabbarnas miner fyfan!! Efter ett tag sjunker jag, d&a ner från stolen eftersom att vi skäms så jäkla mycket nu har vi ju gjort bort oss rejält men resten de fattar ju ingenting, asså de hade noll koll om vad som hände runt omkring de, munnarna var öppna och inget pip kom ut, HAHAHA.. jag skrattar fortfarande!! Men det var iaf kul. Det här var slut runt halv 1 så vi mötte upp fofi för några drinkar och så grabbarna kunde ragga upp tjejer inte vill vi att hela lördag skulle vara en waist of time. Efter det åkte vi till odenplan där Big daddy kanes far bor han är bort rest så hela lägenheten för oss själva, afterparty med ps3 poker och snacks. Mycket skratt och prat! Lyckad kväll med andra ord. Vakna för inte så länge sen, prata lite med bashe JR nu ska jag möta upp henne och bak skit, egentligen har jag träning med mina sockerärtor men jag orkar verkligen inte ska ut lite, kommer säkert hem snart är så jävla trött somna halv 11 imorse. Vi hörs senare!


RSS 2.0