DESTINATION EGYPTEN

Off to arlanda.... så nu har dagen äntligen kommit magen har gått i 24 kan inte få i mig något men men. Jag kommer inte hem förrän i slutet av augusti men kommer definitivt hålla er uppdaterade via bloggen med bilder och text. Hörs när jag är framme! Chingeling.

(Förresten God morgon folket!)


packed


Imorgon bitti drar jag till masr al gamila och jag har fortfarande inte börjat packa känner mig stressad även fast jag inte borde. Lyckas alltid ta med mig för mycket kläder och skor plus en hel del onödiga saker varje gång jag ska åka bort, sen så kommer jag hem med dubbelt så mycket saker. Nu ska jag lixom vara borta ett bra tag ska jag ta med mig 2 plagg för varje dag eller ska jag tänka mer logiskt denna gång haha.. snart kommer grabbarna förbi och säger hejdå en sista gång det lär bli en sen kväll.

Early

God morgon bloggen!
Är hur trött som helst, vi kom hem runt halv 3 alla slockna förutom jag. Kunde inte sluta vrida och vända i sängen jag blir alltid såhär innan jag ska åka bort. Flygfobi. Somna inte förrän halv 5 och blev väckt klockan halv 9 så jag har inte fått min tillräckliga sömn vilket innebär att jag kommer vara jätte grinig hela dagen haha. Ringde precis antagningsnämnden jag har kommit in och tackat "Ja" på både Franska och Arabiska. Båda är dock kvällstid så det får lösas när jag kommer tillbaka. Kanske kan läsa en på distans? Tjejerna sover fortfarande som små svin (HAHA ibland kan jag vara för lättroad) så jag ska fortsätta kollla på TV, våra bästa år är på. Shit! Jag minns dagarna då jag var addicted till den serien, patetiska tider. Vi hörs senare, Chingeling!


Givenchy

Nya supermodellen för Givenchy, vem vet snart kanske vi co-worka tillsammans ifall jag fortsätter och inte tar alla dessa pauser hela tiden.

Mercedes Benz du vet vad det é

Först vill jag börja med att ursäkta för kass uppdatering har haft mycket på g nu när jag snart åker tihi. I 2 dagar har jag cruisat med en galen merca käns som att man flyger men idag var känslan speciell men älskade dänzan tog körkortet idag och fyfan vad jag vart glad böla nästan haha känner mig ganska fjollig men vart riktigt glad!! Ville bara säga detta och att jag lever just nu är med tjejerna och chillar till max vi ska snart rulla hem till moi, snart åker jag fyfan vad jag inte kan sluta drömma marddrömmar om flygkraschar =(



Little sumin sumin bout me "HAHA"

Name:Nadia Leite Ribeiro Lenoir
Birthdate:8th of October
Birthplace:Trelleborg, Sweden
Current Location:Stockholm, Sweden
Eye Color:Unknown
Hair Color:Black as the night maybe even darker
Piercings:Ears
Tatoos:None
Boyfriend/Girlfriend:No
Overused Phraze:dumheter, du vet vad det é, fast assåå, ääeyh,bored, snark, kiwi, herrrååå 
FAVORITES
Food:moms
Candy:soure
Number:8 & 10
Color:Purple, Black, Blue, Green, Brown, Orange, Yellow, White, Gold, Silver "haha"
Animal:do not like animals
Drink:coca cola
Bagel:Hmm..
Letter:N
Body Part on Opposite sex:Eyes (not the color), lips, smile, length, arms, hair, cheekbones, jaw, stomoch, legs, bottom.
This or That
Pepsi or Coke:coke.
McDonalds or BurgerKing:MC
Strawberry or Watermelon:It depends.
Hot tea or Ice tea:hot tea.
Chocolate or Vanillavanilla.
Hot Chocolate or Coffee:I'm alergic to Chocolate and I don't really like Coffee so none of them.
Kiss or Hug:do not like intimicy
Dog or Cat:none..
Rap or Punk:Lil wayne
Summer or Winter:Happy summertimes
Scary Movies or Funny Movies:scary.
Love or Money:Love is overrated. Money and Happiness.
YOUR...
Bedtime:Depends.
Most Missed Memory:Junior high and high school.
Best phyiscal feature:haha not for me to judge
First Thought Waking Up:''5 more minutes..''
Goal for this year:Many, already reached some of them.
Weakness:none
Fears:God
Heritage:Mother: Egypt, Sudan, Eritrea, Morocco. Father: Brazil, domenic republic and france.
Longest relationship:never had a relationship
HAVE YOU...
Ever Drank:Yes I drink water all the time. LOL
Ever Smoked:Nope
Pot:heck no!
Ever been Drunk:On coke maybe
Ever been beaten up:Haha, mr miyagi taught me well.
Ever beaten someone up:No. I do not like that kind of behaviour.
Ever Kissed Opposite sex:Yuck!
Been Dumped Lately:Not ever
IN A GUY/GIRL
Favorite Eye Color:Green/hazelnut brown with a touch of sparkle.
Favorite Hair Color:black/brown..
Short or Long:Long
Height:taller than me.
Style:Swagga dagga
Looks or Personality:PERSONALITY, looks is a plus:)
Hot or Cutecute!
Muscular or Really Skinny:somewhere in between.
RANDOMS
Number of Regrets in the Past:i dont regret.
What country do you want to Visit:Brazil, Carribean, Africa and Asia.
How do you want to Die:no comments.
Been to the Mall Lately:yup.
Do you like Thunderstorms:nope.
Get along with your Mother:Most of the time but love her to death.
Health Freak:haha, i wish.
Do you think your Attractive:I believe so
Believe in Yourself:ofcourse.
Want to go to College:Duh
Do you Smoke:nope.
Do you Drink:nope.
Shower Daily:yup.
Been in Love:Yes and I still am
Do you Sing:any day, every damn day..PASSION!
Want to get Married:Not really
Do you want Children:Not really
Have your future kids names planned out:I'm not planing to have any children so I haven't planned any names.
Hate anyone:Why hate when you can ignore?

We had him

Beloveds, now we know that we know nothing, now that our bright and shining star can slip away from our fingertips like a puff of summer wind.
Without notice, our dear love can escape our doting embrace. Sing our songs among the stars and walk our dances across the face of the moon.
In the instant that Michael is gone, we know nothing. No clocks can tell time. No oceans can rush our tides with the abrupt absence of our treasure.
Though we are many, each of us is achingly alone, piercingly alone.
Only when we confess our confusion can we remember that he was a gift to us, and we did have him.
He came to us from the creator, trailing creativity in abundance.
Despite the anguish, his life was sheathed in mother love, family love, and survived and did more than that.
He thrived with passion and compassion, humor and style. We had him whether we knew who he was or did not know, he was ours and we were his.
We had him, beautiful, delighting our eyes.
His hat, aslant over his brow, and took a pose on his toes for all of us.
And we laughed and stomped our feet, for him.
We were enchanted with his passion because he held nothing. He gave us all he had been given.
Today in Tokyo, beneath the Eiffel Tower, in Ghana's Black Star Square,
In Johannesburg and Pittsburgh, in Birmingham, Alabama, and Birmingham, England,
We are missing Michael Jackson.
But we do know we had him, and we are the world.

By: Maya Angelou

Home

Känns som att jag aldrig är hemma längre eller det är typ så och nu när jag snart åker bort så kommer jag verkligen sakna my bed my home allt! Hade en riktigt skön dag som innehöll bland annat Micheal Jackson Chris Tucker Noémie Lenoir M,M&N! They rock. Nu, duscha sen sleep måste upp tidigt imorn. Snart  åker jag mycket last minute grejer jag har att fixa, fan vad kul amo combela mr ghanem och puma är spikade de kommer ner dit 2 dagar efter mig. WOOOHOO!

ILLEGAL


Hur kan man vara så olagligt vacker? God morgon förresten! Haha.

On my way

Hej!

Det har varit riktigt dåligt med bloggande den senaste tiden. Anledningen är att jag knappt är hemma utan alltid hos någon, ute eller på jobbet.
 
Så vad är det som händer i mitt liv? Det är mycket på gång nu, med allt. Jag satt och funderade över en sak faktist. Jag är 18 år, snygg och full av liv! Jag är verkligen ung och det är nu som jag är ung. Jag ska ut i världen och experimentera, uppleva och lära mig saker. Jag vill inte sitta på en och samma plats, bunden till en och samma sak. Jag ska ut och skaffa mig erfarenhet. Vart ska jag? Vi får se var ödet tar mig. Igår var ringde oriana mig och bad mig komma över för hon saknade tydligen mig även fast jag och hennes son inte är vänner längre så tänkte jag ok varför inte jag knallade dit och vi kolla på Micheal Jackson hela dagen fram till 6 på morgonen riktigt kul hade vi nu är det även riktigt bra mellan mig och D. Vi kommer nu bra överens tack vara hans underbara mor. Tack O! Idag träffade jag snurre(efter typ 1 vecka helt sjukt vi som typ alltid ses varje dag) därefter firade jag och folket Angie banangie hon fyllde nämligen 19 woohoo!! Grattis hdid!! Vi åt på Friday's och därefter skulle vi ut hälften bangade hur som helst jag och fantastiska Omi åkte hem dör för den där snubben ingen förstår. Bilder från kvällen kommer så fort ang har lagt ut de. Träffade en kompis på väg hem som berätta om MJ hyllningen de hade i sture fattar ej hur jag missa det när vi ändå satt på Friday's, väldigt konsitgt att ingen la märke till det =(... hur som helst kom precis hem är helt dyngsur. Vädret är verkligen inte pålitligt men vem är det egentligen? Det gör inget jag mår bra för om 6 dagar åker jag till Egypten kommer bli så nice speciellt när kusinen åker med och A&M ekar dit bara ett par dagar senare. Är så glad kommer bli så nice. Jag längtar. Nu ska jag hoppa in i sängen och lyssna på MJ. Natti Natti!


Reveild


När jag vakna överraska mamma mig med en resa. Nästa vecka Onsdag åker jag hon min moster och min bästa kusin från Norge till Egypten och är där till slutet av sommarn. Kommer bli så härligt att komma bort lite jag behöver verkligen det. Min mor rockar fett!

Joyful joyful

Jag har varit så himla glad på sistone eller det är jag alltid i för sig men det har varit lite extra. Anledningen till denna överdrivna lycka är för att i torsdags hörde jag en underbar nyhet Lil wayne cancla hela EU touren något som jag skulle missa pga personliga anledningar men men det gör mig rikigt glad fö jag var så himla ledsen över att jag skulle missa honom(min man). Tycker bara synd om de som betala för sina biljetter och åkte enda till Danmark, London eller Amsterdam. HAHA! Life's a bitch.

Knock Knock


Connie

I love Converse, Converse I do love.

Helgen

Fredag: Jobb och därefter fiesta på berns riktigt jäkla kul hade jag och tjejerna träffa på galna människor som gav mig ett gott skratt, networka en hel del. Gav ut nummer (fel har inte tid med sånt just nu kanske när jag blir äldre haha). Dansa hela natten lång till kungen han själv.
Lördag: Lång promenad med marty, grill med la familia därefter off to arlanda mormor åkte till kanada, tillbaka hem ut med desolina lite snabbt besök på donken sen under natten kom kimsan förbi med filmer som vi kolla på till morgonen vi var uttråkade så dumheter skedde.
Söndag: Shopping i vällingby därefter stan sen hem chillis med Latifa and the trillingar(engelskt uttal) därefter lång kvällspromenad i kungsträdgården som avslutades med mys på strandbryggan till tidigt på morgonen.

Idag måndag: Shopping i stora mängder avec kidi(förkortning på 2 personer), besök på donken med desolina (fick äntligen mitt vackra blåa glas - one of my collections, it's a bad habit). Chill i bastun hela kvällen och därefter ett riktigt långt bad (hade så himla ont i kroppen efter alla påsar jag bar) ser ut som ett förstorat russin haha. Nu, chillis med mamsen länge sen det bara var vi två hemma. Ciao

Stuck

Imorse skåda jag världens vackraste skapelse jag kan inte sluta tänka på den. Jag är kär! Jag måste ha den. MÅSTE MÅSTE MÅSTE!! Synd att jag måste åka ända till Turkiet för att få tag på den men det är det värt - så värt. Minns när jag var där i höstas för en photoshoot.. ååh bodrum är så vackert! Kan bara föreställa mig hur det är nu under sommarn. (and hiroshima begins boom boom paooo haha)


Tokatekika nomokuchishifu

I believe we have something special - something untouchable, uncrushable

I believe you're the one for me; all that's left is for you to see

For you to see we're compatible, inevitable - together we're unstoppable

I know it's scary, it's unpredictable, it's surreal, but not uncertain

But don't give it up, take a chance, don't say no - on our love don't pull the curtain.


From nowhere words, feeling, lusts, dreams, images, metaphors pour from my soul

You've got me wishing, praying, aching, dreaming, singing - that with you I grow old.

Feel like an artist in your presence because your love within me creates a beautiful symphony, harmony, melody, chorus, prelude, beat box and rhythm of undeniable undefined?


You don't know what it is you do to me

You don't have to say a word and I can't breathe

It's something out of my control, out my hands.

I've tried and tried to get you of my mind

It's been two years and I can't leave you behind


Now I decided I'm going to make you mine

Once I have you I know I'll be just fine

I just have to have you, have you near

Because with you, I won't have anything to fear

                                                                                      

There's something about you, a good and a bad side

At first it didn't work - but this time I won't let you slide

I'll make it work; I'll make you see I'll always be by your side


They say real friends stay by your side and foe friends leave

Well I plan on staying and your heart I would never try to deceive

My love is blind to your imperfections

In fact my love leads me in new directions

Directing me to new aspects of your higher being

They give my love a new depth, a greater meaning.


 The L-Word

We always say it but rarely mean it.

We crave it but rarely nurture it.

We want it but barely know what it is.

Then how do we identify it? We can't.

Love can be interpreted, but never defined.

If that is true, then it's impossible to find.

Some say impossible is nothing?

Does that mean Love is nothing? I'll stick to undefined.


Wonderful

Underbar helg berättar om den imorn, nu zzZzZzZzz!

WHITE

Det knacka på dörren och ingen var där jag får syn på denna vackra lilla vita ros. From who is it I wonder. Tack i alla fall!

AFTER RAIN COMES SUN


Sommaren är kort, det mesta regnar bort.

Friday was a really good day! Även fast jag jobbade till nio (dag 2.) så vart det en riktigt lyckad fredag. Mj all the waay på berns. Folket var riktigt roliga och vi fick ett antal kontakter som kommer vara bra att använda i livet, ni vad vad det é networking haha. Hur som helst lyckad fredag. Idag har jag till mesta dels chillat millat lite med Marty och nu med la familia, de grillar och jag suktas av lukten - JAG ÄLSKAR LUKTEN! Idag åker mormor till Kanada =( så detta blir nog sista inlägget för dagen, kanske drar ut idag med vi får se om jag har lust och ork. Ska även skärpa mig vad gäller uppdateringarna i bloggen. Ciao bellos/bellas!


(Idag kommer grabbarna hem från Alanya *woho*)

You the best


Tröttnar aldrig! Officiella musik videon. Notera att ni såg videon här först!

Italia


Efter en lång dag with the trillingar tyckte jag att jag förtjänade en lugn kväll så jag cancla allt gjorde iordning en mysig liten "Italian evening". Jag lagade pesto med pasta(ljuger, s lagade maten) och åt panna cotta med toppng till efterrätt. Jag älskar italiensk mat, mat från Medelhavet överlag. Nu, ut och shoot some hoops med S&S and the cubans haha.

MY WINDOW


RSS 2.0