Dagens gång

Test photoshoot
Plugget
Lunch/shopping med K&S
Kista med W för djurmatsshopping
TV-Kväll (Säsongspremiärer - Grey's, The Hills, The City)
Nu, Sleeeeeeeeep.. I'm so exhausted. NATTI NATTI!


Sista september dagen 2009

Idag är det slutet på september för i år så imorn välkomnar vi alltså Month of the year ROCKTOBER! Anledningen till att jag väljer att kalla den så är för att Rocktober är en bra månad dels för att det är min månad och dels för att mycket saker kommer hända. Allt börjar redan imorn! Nytt Jobb. - Början på ett nytt mammafritt liv. Fifa 10, Busta Rhymes, Lil wayne, Min födelseadag, Halloween och mycket mer sen finns det ju äve andra saker som inte man ska nämna förrän det är officiellt. Dock vet jag inte ifall jag ser fram emot min bday, känns som att jag fortfarande har mycket att ge som 18åring menmen this is life det är väl bara att ta ochs välja så kanske jag kan leverera ännu mer som 19åring (creepy to say 19 vette fan varför). Nu sitter jag i bilen på väg hem från min test photoshoot minns ni att jag hade en sak jag ville berätta för er när jag kom tillbaka från Egypten men inte fick förrän jag bestämde mig för JA/NEJ. Hur som helst mitt svar var Kanske så de beslöt sig för ett test photoshoot där jag fick uppleva känslan ifall du var för mig eller inte. Och jag kan ärligt talat säga att det gick faktiskt bättre än förväntat kanske ska ge dig en chans ändå, vi får se hur det blir med det. Ska lämna av allt jag har med mig tvätta bort sminket duscha byta om och droppa förbi stan Zara roppar and who I'm I to diss my beloved lady haha.. Som ni såg i tidigare inlägg så fyller fiffi 20 bast idag niceprice burger king men frågan är vad ska man göra åt saken. Hon jobbar så utgång blir det inte ska man vänta tills helgen eller ska man överraska henne lite smått idag? Äsch vi får se hur det blir med det nu ska jag lägga ifrån mig minin och vara lite social mot Set som är gullig som skjussar mig hem. Hörs senare!


JA MÅ HON LEVA!


Idag fyller älskade Feleg inte mindre än 20 hela höstar! UDS UDS UDS. GRATTIS GRISJÄVEL HOPPAS DU FÅR DEN BÄSTA DAGEN. KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK!!


=(

Jag är sur på Inter, det här är ej OK kryssa två gånger i sträck. WHAT THE FUCK IS WRONG WITH YOU?! Shape up vad i helvete håller ni på med. Ni gör mig frustrerad, upprörd, beskviken och ledsen. Fan!! Mourinho du har din långa tunga i onödan gör något blir knäpp. Vill vinna något annat en Serie A och cupen. Vill vinna CL för engångsskull!! Europa mästerskapen räknas inte. SNÄLLAA GÖR MIG GLAD OCH STOLT JAG ÄLSKAR ER NO MATTER WHAT MEN ÄNDÅ!

More proof



Chris Brown måste ha gett henne allvarliga men, i början trodde jag inte på misshandel topicen men asså hon har ju gett upp hoppet på män helt. Jag vill veta anledningen till denna skandal! I mina ögon är det här är skandal.


Out of the closet

Ok innan jag berättar det här så vill jag bara säga att det här verkligen kom som en chock. Jag har givetvis inget med det har att göra med alla som känner mig vet att jag har fobi för detta och denna person diggade jag ändå ganska hårt mest när det gäller stilen på sista tiden, det känns som att hon speglar mitt inre jag fast ändå inte kan inte förklara man anyways nu vet jag inte om jag kan se henne på samma sätt. Fortfarande inget fel på henne utan felet kanske är på mig och min fobi men jag tål verkligen inte denna storts människor är typ allgerisk. Vill inte vara en judgemental kind of person but this is just the way I are så take it or leave it (kliché, men det är sanningen jag vill vara en genuin bloggare mot mina läsare what you c is what you get!.... enkelt.) Hur som helst ni kanske vill veta vad det är jag babblar om en del av er kanske redan vet men jag har vart chockad i ett par timmar nu som om hon är en del av mitt liv eller något men anyways y'all get it. På riktigt jag vet inte hur jag ska säga det här ta inte det personligt det var inte meningen att det skulle hända det bara hände. Sorry okej jag berättar bara nej gud jag klarar inte av det jag ska låta bilden tala för sig själv..


MAMA NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

Melissa? What happend to the rumors with drake or was that just a pr-stunt? Assistenten brukar oftast vara populära men att hon var tjej chockade nog mig mest. Äsch vad bryr jag mig så länge hon är lycklig but still euw.

Lär er!

Jag önskar alla män kunde ha en 100 del manlighet av Alexander Hitchens jag vet att det bara är en karaktär i en film men han som skrev handlingen till filmen måste ju ha en del av detta i sig eller känna någon som har det. Eller är det bara ett ideal som man tror finns någonstans där ute fast det är inte är så på riktigt. Eller? Jag vet inte men det skulle ändå vara nice om ni män därute kunde lära er ett och annat av filmen the world would be such a beautiful place. Menar inte att Venus är perfekt men det kanske...bara KANSKE beror på Mars. 

"Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away
."


Mourinhos tio värsta citat


1) "The Special One
"Snälla kalla mig inte arrogant, men jag är europeisk mästare och jag tycker att jag är The Special One."
Klassiskt citat från demontränaren, där hans minst sagt starka självförtroende lyser igenom.

2) Ronaldo vs. Zlatan
"Ronaldo är en bra spelare men han är absolut inte den bäste. Han förtjänade Guldbollen (Ballon d'Or) eftersom hans lag vann Champions League och Premier League. Men för mig, är Ibrahimovic den bäste."
Som nybliven Intertränare kunde inte José undvika att kommentera utmärkelsen som går till den bäste fotbollsspelaren och att det var hans egen spelare Zlatan Ibrahimovic som var den bäste, enligt Mourinho det vill säga.

3) Barnrumpan Ronaldo
"Det är ingen match mellan mig och honom. Det är ett spel där en unge gjorde några påståenden som inte visade mognad och respekt. Kanske är utbildning, svår barndom, ingen uppfostran konsekvensen av det."
Portugisen uttalade sig 2007 om sin landsman Cristiano Ronaldo och detta citat tydde inte på någon större beundran till spelaren.

4) Tottenhams buss
"Som vi säger i Portugal. De hämtar bussen och lämnar den framför målet. Jag skulle blivit frustrerad om jag hade varit en supporter som betalade 50 pund för att se denna matchen eftersom "Spurs" kom för att försvara."
Kommentar angående Tottenhams spel som Mourinho ansåg var alltför tråkigt och defensivt under sin tid i England.

5) Voyeuren Wenger
"Jag tror att han är en av de personer som är fönstertittare. Han gillar att titta på andra. Det finns några män som, när de är hemma, har ett stort teleskop för att se vad som händer i andra familjer. Han pratar, pratar, pratar om Chelsea."
"The Special One" sprider kontroversiella rykten om Arsenaltränaren Arsene Wenger men fick sedan be om ursäkt för detta uttalande som försatte honom i rejält blåsväder i engelsk press.

6) Monaco vem?
"Som Lo Monaco, jag vet inte vem han är. Med namnet Monaco har jag hört om Bayern Monaco (München) och Monaco GP, den tibetanska Monaco (Monk: munk) och furstendömet Monaco. Jag har inte hört om några andra."
Catanias president Pietro Lo Monaco var ordentligt uppretad på Mourinho och erkände att han skulle vilja ge tränaren en riktig smäll efter en match mot Inter. José svarade då med ett citat där han på ett nonchalant sätt skämtar med presidentens välkända efternamn genom att bland annat inkludera Bayern München och tibetanska munkar i sitt uttalande.

7) Fågelinfluensan
"För mig, är press som fågelinfluensa. Jag känner mycket press av problemet i Skottland. Det är inte roligt och jag är mer rädd för det än fotboll."
Demontränaren ger sin syn på press efter att Chelsea vunnit sin andra raka ligatitel och hittar som vanligt något originellt att jämföra med.

8) Anders Frisk-kontroversen
"När jag såg Rijkaard gå in i domarens omklädningsrum kunde jag inte tro det. När Didier Drogba visades ut var jag inte förvånad."

"Min historia som tränare kan inte jämföras med Frank Rijkaards historia. Han har inga titlar och jag har massor av dem."
När Chelsea mötte Barcelona i Champions League 2005 så uppstod en rejäl tvist med tränarkollegan Frank Rijkaard och Mourinho kritiserade då holländaren samt anklagade domaren Anders Frisk som gav Didier Drogba det röda kortet i matchen. Efteråt mottog svensken dödshot från Chelseas supportrar och slutade döma.

9) Nummer två efter Gud
"Om jag skulle vilja bevara mig med ett stillsamt jobb, kunde jag ha stannat i Porto. Jag skulle ha varit nummer två efter Gud i supportrarnas ögon - även om jag aldrig vunnit en enda sak igen."
Efter att ha tagit över tränarposten i Chelsea var detta ett av många citat där han förklarade varför han tyckte att ett lagbyte var naturligt.

10) Attacken på Claudio Ranieri

"Jag studerade italienska fem timmar om dagen i många månader för att försäkra att jag kunde kommunicera med spelarna, media och fans. (Claudio) Ranieri har varit i England i fem år och kämpar fortfarande med att säga "good morning" och "good afternoon."

"Han har vunnit en supercup, en liten titel. Han har aldrig vunnit en större titel. Kanske måste han ändra sitt tankesätt men han är för gammal för att göra det."
Ranieri ifrågasatte Mourinhos träningsmetoder varpå portugisen replikerade på ett mycket arrogant sätt. Han tyckte att italienaren hade en del att jobba på när det gällde språkinlärningen.

Torka

Jag måste börja med att be så hemskt mycket om ursäkt för kassa blogguppdateringar! Har haft noll tid och när jag väl är hemma har jag nollork men nu är det skärpning för en ny vecka har börjat vilket innebär nya tag =) Min helg har vart fullspäckad, har haft en riktigt tung helg med andra ord vad jag har gjort får jag ta på ett annat inlägg när jag är mindre stressad. Men jag kan berätta att i Söndags var jag med baby och firade hans födelsedag hela dagen typ haha (nu är det psykos Nadia som poppar fram och tror saker).. Idag har jag plugg att ta hand om men innan det så måste jag droppa förbi Zara och hooka mig själv med min ögonsten som jag såg igår tvekade lite men jag fattar inte varför? I shall have it..... TODAY! Därefter har ja lovat D-boy att hjälpa lite med Jobbsökan (I'm a pro you know what it iizzzzz westside nuqqa westside) För mycket energi det är nog bäst att jag avrundar typ här måste hoppa in i duschen, Hörs senare!

Baby's bday cake

Lil Wayne's Birthday Cake


God morgon!


Birthday boys/men


Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Min älskade husband's födelsedag så HURRA HURRA HURRA för "Weezy F baby the only man that drives me crazy" idag!!! Juste Sean fyller också år eeeeeeh.... ja men ok du kan väl också få ett grattis. Hoppas ni båda för en underbar dag men som Weezy skulle sagt alla dagar med dig är underbara så jag behöver egentligen inte önska er det haha... Nu, kiwitårta time! Hörs senare.



(Btw, ursäktar för så kass blogguppdatering men har haft en fullspäckad helg eller typ nästan)


Best I could have done. What I just did!

This boy cracks me out!! Jag kan inte andas. Snubben är bäst, den här attityden hhahahah!! Vilket jävla mongo. JAG ÄLSKAR HONOM synd att han inte var 4 år äldre =(.
 

Rebirth

Utsläppet på Lil Wayne's album Rebirth skjuts upp igen! Kan inte säga att det inte var förutsägbart men det är synd. Albumet skulle egentligen släppas ut den 24 november men nu får vi vänta tills den 15 december. Två kända låtar i Rebirth är Prom Queen och Hot Revolver.

 “Let me tell ya’ll,
great art takes time
 and you’ll expect it and
expect it and expect it again,
but when it’s perfect, you guys will receive it!
"


Blpsyk&Whoses


Rose

Äntligen hemma! Har haft en riktigt lång dag har vart vaken sen halv sju somna inte förrän 5 imorse så ni kan ana hur slut jag är dessutom har jag vart barnvakt sen 8 fram tills 2 därefter fick min kära moder ta över. Maaaan I'm exhausted! Chillat lite med Set och sen vart det full chill hemma hos D i byn W komma och joina oss och nu är jag hemma. Har plugg men får göra det imorn orkar inte just nu, måste vakna tidigt imorn har ärenden att göra. Jag är lite irriterad, var inte det men vart det från ingenstans kom på att ikväll är det Jay-z partaaay på rose jag kommer ej attenda 2 bad för honom his lost lixom anledningen till det är för att de som fått inbjudan är bland annat framgångsrika människor inom musik så som artister och producenter, folk inom finans, mode och media och även en liten del fans.
Nu läser man på var och varannan blogg att massor av bloggare ska dit. Grattis till er som fått inbjudan, självklart blir man lite avundsjuk. Jag är absolut inte ett hängivet Jay-Z fan, visst älskar jag alla hans låtar (några mer än andra) och kanske någon annan förtjänar en inbjudan mer än mig. Men jag blir irriterad på att andra människor, som knappt vet vem mannen är ska få gå på hans exklusiva fest. Ta till exempel Blondinbella (no offence Bella), hon sitter hemma och lyssnar på ABBA! Jag kan tänka mig att hon tänker "vem är Jay-Z, jaha är det Beyonces kille som var med i Crazy in love?". Haha, förlåt men man blir bara lite smått irriterad. Ser inte det här som värsta grejen skulle jag vilja gå så skulle det givetvis inte uppstå några problem, självklart vill han ha mig där. Vad är ett partaj utan moi? Dessutom så är det sällan supastars attendar på så öppna fester, i alla fall supastars som hova.


I wanna make love like we used to


Smile


Insomnia

Sa god natt för över 2 h sen kan inte sova för mycket energi ska "jogga" med S&K HAHAAHHA. Jag är hdid tror jag är typ påtänd eller något.

GOD NATT!


Klockrena!

Tummen upp för de som rånade G4S Cash Services med hjälp av en helikopter och sprängmedel. Dem sprängde hela taket och hissade upp pengarna genom taket och flög därifrån med helikoptern. Hahaha fy fan vilket lyckat rån. Låter som värsta filmen. Helikopter, sprängmedel, och cash! Fan när man läser om såna rån blir man själv lite sugen. Tänker Nadia Joker (rånat var ju lite jokerish ändå tycker jag) skulle gjort ett sånt rån, hur nice är inte det, men hur dumt vore det inte? Men men, killarna eller tjejerna gjorde ändå ett riktigt lyckat rån, lucky bastards!!


Imorgon kan allt vara borta

Har ni någonsin tänkt på att vi tar nästa steg för givet. Vi planerar vår framtid men vi vet inte om vi någonsin kommer nå dit, vi vet knappt om vi får se nästa timme eller om vi kommer vakna från sömnen när vi går och lägger oss varje kväll. Varje dag går vi ut från dörren ibland sura ibland glada säger vi alltid hejdå(med en puss/kram) till de som är hemma, NEJ! För vi tar det för givet att när jag kommer hem lär vi ses om inte direkt några timmar efter... vad skulle det egentligen ta från oss ifall vi gav en kram på vägen ut istället för att ibland när man kanske har bråkat smäller man dörren och går sin väg. Vad gör oss så säkra att vi kommer komma tillbaka via denna dörr eller att vi kommer träffa personen vi lämna i huset?
Vi tänker inte att vi borde visa de vi älskar mest hur mycket de betyder för oss. För när du minst anar det kan allt vara borta och då lär du ångra att du aldrig sa dessa 3 ynkliga ord Jag Älskar Dig.

Respektera!

Idag såg jag något som gjorde mig riktigt upprörd. Visst det är något som händer dagligen man kanske ska ta det med en nypa salt kanske borde berätta vad det är innan jag går in på hur irriterad jag blev. Ville bara gå upp och banka skiten ur dem!! Hur som helst sitter på donken (ett bra tag sen jag åt där, konstigt) jag paxar min favorit plats innan den blir tagen så stor W, D & S i kassan och beställer sin mat under tiden finns det två 30 åriga män som sitter två bord ifrån. Notera att de är fullt vuxna så man kan inte skylla på att de är vuxna och inte vet bättre (vilket egentligen är fel för alla vet vad som är rätt och fel!) hur som helst de har ätit klart och de ser att det finns en indisk städare som plockar upp lite saker här och där inte nog med att han har alla andra hänsyns-/respektlösa människors brickor och ta hand om så måste han även torka efter de här jävlarna. Den ena ville ta upp sin bricka men vart påverkad av den andra som sa nej skit samma vad får indiern pengar för?! så skratta han lite hånsamt(!)..... Vet inte vad som gör mig mest upprörd the fact that de kollar ner på en städare som nyligen har kommit till Sverige och försöker göra sitt bästa för att komma nånstans i livet då han inte kan jobba med något annat eftersom att han inte kan tala det svenska språket eller för att han som tänkte ta upp brickan vart påverkad istället för att påverka, jag menar hur gammal är han, 13? För att de har råd att äta ett mål på Mc donald's betyder det inte att man ska nedvärdera de som jobbar där. Dessa två män jobbar säkert också nånstans åt någon? Och jag slår vad om att den här städaren är tusen gånger bättre än de här två männen fyfan vad jag ser ner på sånna här folk, de är som smuts för mig!!! Mitt budskap med denna korta dag berättelse är att snälla rara (borde inte ens behöva be er utan det ska vara en självklarhet!) nästa gång ni äter på vilken resturang som helst ta upp efter er visa respekt! Bortsett från denna händelse har det varit en chill dag.

AND THE SUNSHINE IS AWAKE


I am an Alien

Min livliga fantasi är officielt ett komunikationsproblem med den yttre världen..
K: This can't be it.
N: Then how come it is...?


Ändrade planer

Forget the cosmo!! Åt upp mackorna medan jag bläddra lite på tidningen sen insåg jag att klockan var snart 20:00, det innebär alltså att IDOL är på!! Så fram med chipsen & coca colan, S&K är på väg med lite annat gott. Ha en trevlig kväll allihopa!

I like to eat........ and oh! Read aswell.


Tisdag och vilken seg dag. Jag bestämde tidigare idag att jag inte skulle göra något förutom att unna mig en "ta det lungt"-dag. Nu ska jag iaf äta mackor (har inte ätit något på hela dagen, haha bomb åt för 35 minuter sen) och läsa ur "min" nya Cosmopolitan hittade inte goal tidningen. Jag skulle behöva en kexchocklad efter detta, synd att jag är allgerisk mot chocolate. Kanske borde plugga lite också.

Höst


Det börjar nalkas höst banne mig! Det börjar bli kallt, blåsigt och mörkt. Jag gillar verkligen inte hösten. Men ibland kan den vara rätt så mysig, när det inte regnar! Det enda som piggar upp mig är väl höstmodet med stickade tröjor, varma strumpbyxor, stora halsdukar och snygga boots.

Ta mig till en annan värld

När jag lyssnar på musik vilket jag gör konstant så känns det som att jag svävar i lila moln ibland gröngulblåsvarta moln. Ett bra ex. är Empire state of mind varje gång jag lyssnar på den känner jag att jag är på ett plan över atlanten påväg mot NYC för shopping och fiesta! Ett av flera ex.


Would you like you?


Något jag alltid undrat är hur det skulle vara att träffa sig själv. Man kan ju aldrig se sitt eget ansikte dvs om man inte kollar på någon spegel men hur skulle det vara att få träffa sig själv? Jag undrar om man skulle gilla sig själv om man träffade sig själv. Jag kanske hade tänkt att jag var en supersnygg och skön tjej eller så hade jag tänkt att jag var en bitch. Haha, man vet ju aldrig. Tror du att du hade gillat dig själv om du fick träffa dig själv?

ADRENALIN


Jag har lust att springa, ge allt jag har och bara springa. Jag sprang ganska ofta förut och mådde då mycket bättre, både i kropp och själ. Jag saknar att röra på mig, att springa får mig att känna mig levande på något sätt.
Ikväll ska jag ta med mig poden och springa ett tag. Jag behöver röra på mig för att släppa på en del stress. Detta påminner om att jag måste köpa ett par riktigt bra skor, kan inte springa runt i Converse längre.


GOOD NIGHT


Är så seg. Maten har gjort mig alldeles snurrig jag orkar knappt röra på mig. Födelsedagsfirandet var mysigt men drog rätt så tidigt ville bara komma hem och chilla. Jag tog nyss en promenad med J samtidigt som vi lyssna på Coldplay ett tag sen det. Nu ska jag däcka i säng, jag behöver sömn. God natt!... Kanske ska ta och äta något innan tihi =)

Who is gonna hunt chris brown?


hahahaha!! Affion Crocket knäcker.


Shihan - This type love


hollywood




Jag vet inte varför och hur det hände men jag har slösat 2 dyrbara timmar av mitt liv för att kolla på något så onödigt, fy vad jag skäms! Ändå är jag hundra på att jag kommer kolla på avsnittet nästa vecka. Haha.

HOVA


Jay-Z är ute med sitt elfte studioalbum. Denna gång heter samlingen The Blueprint 3 och innehåller låtar som D.O.A, Empire state of mind (ft Alicia Keys) som han körde på årets VMA(tung) och Venus vs. Mars. På torsdag kommer legenden, ikonen och kungen inom hiphop till Stockholm för att fira sitt release! Gissa vem som vill dit jättejättejättemycket? Det komiska är att förra sommarn (känns som i somras) fick jag gratis biljetter till hans konsert skulle dit med Nadia & Kamal men istället sålde vi biljetterna haha. Är inte så stort fan av honom men jag gillar hans work speciellt hans äldre låtar.

Innan jag drar!


Tänkte att ni skulle få njuta lite när jag är borta genom att få lyssna på denna sköna version av Du Ferme, Ciaaaooo =)


Eid Said (Kolo sana wa ento tayebeen)

Ramadan är över och nu är det Eid i ytterligare en dag =). Igår var första dagen den började med en bön i stora moskén(Söder) därefter fet frukost hemma. Alltid lika god, man blir så mätt men ändå får man plats med mer. Vid 4 tiden vart det grillfest till morgonen därpå. Jag har nog slagit rekord! Aldrig ätit så mycket kött(Mycket lamm mmmmm) i mitt liv. BÄSTA SOM FINNS! Jag känner fortfarande smaken. Självklart var det inte mat och sötsaker, goda drycker utan det var även mycket skratt och musik ibland lite dans. En lyckad Eid helt enkelt. Grädden på moset är att la familia/släkten är väldigt generösa så jag kommer leva bra framöver (ekonomiskt) vi får se hur länge det håller har planerat att spräcka lite lappar idag. Lilla A fyllde även år så det blev en extra tårta och ett litet kalas för den stora 5 åringen och självklart ännu fler presenter. Lovade S ett speciellt shot out på bloggen så Tack till honom för solidariteten under denna måndag och även igår. Du höll ut och därför får du jävligt mycket cred, tack för presenten I LOVED IT! Nu ska jag hoppa in i duschen och därefter möta upp kimsan och dra till mötet med Mr. Eric haha har jag orken efter detta jobbiga möte åker jag till skogås för lite kalas (mer tårta!)... hörs senare! MUAAH.

MASSA EID MAT HOPE YOU ENJOY!
FRUKOST!

Foul mdamas

Eesh baladi (Importerade från egypten) - bilden är tagen från sommarn


Kebda (kebda iskandarany är bäst men tyvärr vart det inget i år tur att jag åt massa sånt i egypten!)

Tamiya/Falafel

Sallader (allt från baba ghanough till hommos till taoubleh osv)

Fanns även annan mat på bordet som t.ex. stekt/kokt ägg och annat jag inte kan namnet på till detta drack vi kerkede/ammaridin/tamr hindi (typiskt under ramadan) <- och även apelsincitron juice och lime juice som mamma pressat själv. 

LUNCH/MIDDAG/FRUKOST MORGONEN DÄRPÅ!
food.jpg food image by luluzarka
Grill lamm med grönsaker och labna

Kofta

Kabsa

Koshary

Kyckling med ris

En av flera grillade kycklingar

Fattah

Saffransris med vitt ris russin och pistagenötter

Shish Kebab & Vanlig kebab (inte den ni äter här i Sverige utan äkta kebab som man gör i egypten)

Kobba (innan det är färdigt)

Kobba med hommos

Couscous (mammas vännina Latifa tog med sig) obs att detta inte är 5 minuters grej som man köper från konsum utan detta tar en riktigt bra tid att laga!!

Till detta mycket sallder precis som till frukosten och lite mer and aloooot of coke!! Sidekick of life

En del av sötsakerna!

Knafa/basbosa

Ba'lawa

Fruktsallad

Ka'ak

Lilla A's födelsedags tårta.

Fullaste allvar just be honest with your selfs after seein all this y'all are wishin that u were muslims cus I'm sure as hell that this beets xmas!! HAHA skämt åsido för recept ta namnen och kolla upp via nätet för jag och kök är ej vänner jag äter bara och mår bra. En av de som lagat denna underbara mat är min kära moder som rocker fett! Anyways Trevlig Eid allihopa hoppas ni får allt ni önskar idag imorgon och föralltid.

(Grattis Abbe som fyller 19 idag!!)


Dolda talanger

Ibland brukar jag sitta i min gungstol och sticka för att slappna av. Denna vackra halsduk är lovad till Jayjay haha färgerna är rätt gulliga tycker inte ni det?


SM

Önskar att jag var på SM och drog hem något fläshigt pris vilket jag skulle gjort ifall jag hade vart hemma hela sommaren tränat arslet av mig. Buhu! När ramadan är över blir det hårda tag igen (at least I hope so) jag saknar det för mycket.


That’s why I’m with Nadia, I call my gun Nadia when she say hi to ya, Ba-ba-bye to ya


It's official. Loso vill ha mig! Detta lär inte wayne gilla..

(God morgon förresten!)


Community service

"Stackars" lilla chrisey. 180 dagars samhällstjänst INTE NÅGOT ATT SKOJA MED. Allt detta pga februari-"incidenten" a la Rihanna.


A Champion Is Someone Who Gets Up Even If He Cant

Träffa en gammal kompis idag vi prata om mina framtidsplaner om jag har uppfyllt alla än. Mitt svar var NEJ! =(, men anledningen till detta svar var för att jag fortfarande känner på mig att jag har tid, no stress har till 8 oktober 2010 så i'll manage it I'm a champion och jag kommer besegra alla hinder. Har kommit en bra bit så den sista biten borde väl inte vara ett problem?


SEX ÄR VÄRRE ÄN DROGER

Min dag har vart riktigt nice. Började med att jag gymmade riktigt hårt så stolt över mig själv har börjat på allvar igen efter en sommars semester haha därefter middagsbjudning (sista ramma fredagen så snart är det över snart får jag presenter *wiihooo*) därefter chill bill hos kimsan kvällen slutade dock rätt så tidigt för mig (tidigare än vanligt) kom hem för typ 5 minuter sen så vet inte ifall man kallar det tidigt men vi hade kul. Spelade spel och det vart vilda diskussioner. När jag kände att ögonlocken vart starkare så vart det bara att rulla tillbaka till mitt crib men nu helt plötsligt är jag helt pigg kan bero på att jag tvinga med mig Set hem och nu sitter vi och funderar över om vi ska tillbaka eller hitta på något annat skoj!
Måste berätta något roligt som gjorde dagen ännu knäppare våra dagar brukar vara knäppa men det här gav det en touch till utöver det vanliga. En i gänget fattades jag undrade vart det var det visade sig att snubben fått en ny addiction. Eller ny och ny we all know that he has been lovin this since he came out from his mammy vulva men det här var gräddet på mosen. HAN HAR ÅKT TILLBAKA TILL MALMÖ FÖR PUSSY. Dave you got some serious issues glöm inte att jag alltid finns här som din psykolog (även fast man ibland kan tycka att jag är den som behöver en). Snacka om att leva upp till "Girl's all around the world" först Paris för lite buisness nu malmö för lite skola?

Taylor om VMA's



Jag tycker att det är bra att Kanye inte har "reach out" till Taylor för att be om förlåtelse. Han gjorde en grej som han ansåg var rätt för studen. STÅ FÖR DET! You do not need to apologize. Men hon är så söt som visar att det inte tar på henne, när vi alla väl vet att det gjorde det. Hon är ny i det här vad det hon det stora starka lejonet har ätit upp den stackas lilla koalan (AFRIKA - AUSTRALIEN, det funkar inte haha)


Drömmen är tillbaka



Jag kan inte förstå hur galen man kan vara som företag att låta en flygbiljett kosta 10 kronor! Det betyder att det kostar mig ungefär... hmmm låt mig tänka.. 20 KRONOR(!!!!!) att åka till London fram och tillbaka... 20 KRONOR? Jag kan köpa detta för 20 kronor:

* En kaffe
* En ramlösa
* En enkelresa (reducerat pris)
*Bommulspads på H&M
*2 cheeseburgare


I LOVE RYANAIR!


IDOLFLOPPEN HAR SPÅRAT

Nillan visa mig den här precis och jag kan bokstavligen inte sluta skratta ibland undrar jag vad är det med folket ute i världen. Något stämmer inte, för fullaste allvar det här är ej okej. PÅ RIKTIGT!


I Envy her

Jag har velat göra det här sen dagen efter jag såg cassie flippa ur helt. Men jag vågar inte. Har inte the curage!! Fan Fan Fan..... Kan inte något typ vem som helst bara hålla fast mig ta en rakapparat och göra detta. Solo you are rockin this. I envyy yooouuuuuuu.

Klicka f�r att st�nga bilden


Shoes makes me hungry


GOLDEN FEET


0-0

När Zlatan spelade i mitt lag var hans världens bästa fotbollsspelare, men det var förra året.
Nu är han inte det längre, Eto´o är världens bästa fotbollsspelare nu. De som är mina spelare är världens bästa fotbollsspelare.

Jag tänker krama Zlatan innan matchen men när matchen börjar så vill jag inte veta vem han är, jag känner inte honom.

Var Mourinho kaxig i onödan? Vad i helvete var felet på Inter idag? Jag är besviken, väldigt besviken. Inte allas på blogg humör. Ska sova eller snarare fortsätta gråta för 0-0 i san siro I can only imagine vad som kommer henne i Camp nou. Usch vill inte tänka på det! Men heeey i fotboll kan allt hända, det man minst anar och när man minst anar. Hoppas på det bästa!

Färggrann design på nordiska museet


Ines är nästan kändis! Idag så är modeshowen för er som är intresserade av att se fler sånna här plagg gå dit och kolla. Kanske blir ni en av de som bär de här plaggen ute i stan.


Internazionale - Bäcelona

Är det fel att jag är nervös inför morgondagens match? Det är i princip det enda jag tänker på de här dagarna. Men ni förstår väl att vår stjärna (må han ruttna i helvetet, ber om ursäkt zlatte men du har krossat mitt hjärta) spelar inte med oss utan mot oss. Jag har nog inte insett förrän nu att han verkligen inte spelar med oss längre. Det här handlar om heder. Vi måste vinna. Det är så det är helt enkelt. Vinna eller Försvinna. Förhoppningsvis är Zlatan inte en dålig spelare och gör samma fula gest som Adebayor gjorde under helgens match, riktigt fult av honom. Slut snackat jag ska sova längtar till imorn vi måste vinna. Speciellt när jag är den enda i gänget som inte är en bäcelona-fan. Det är Nadiwood vs GG.


Co-cocaine dans l'jean


God natt!


This is it


Filmen om de 50 konserter som skulle spelas av popkungen själv. Filmen är en samling av Mj's alla rehearsals och planeringar kring konserterna. Dock hann inte MJ göra en enda spelning anledning vet vi alla. RIP Michael Jackson, låt oss njuta av filmen.
Den 28 oktober har filmen världspremiär, och du kan köpa biljetter i Sverige redan den 27 september.

Sneak Peak av filmen


Pinigt värre

Jag förstår inte. Vad gör hon?! Är det bara jag som la märke till Lil mamas underliga ekande. Really var det nödvändigt, du har ju gjort tillräckligt. Varför göra bort sig ännu mer? Har aldrig gillat ms. dramaknowitalltryintobeatobnboydiva men asså det har var ju droppen. Har hon ingen respekt för sig själv. Fösöker verkligen förstå för att inte hata.............. men C'MOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!


kolla till slutet så förstår ni


Single malt scotch


14 november



Den 14 November lanseras äntligen Jimmy Choo's kollektion av skor till H&M. Jag har verkligen längtat och undrat hur skorna kommer att se ut och tillsvidare har jag bara hittat dessa skönheter som kommer få kvinnor och tjejer att slåss om för att kunna vara ägare till skorna. Jag kan helt ärligt säga att jag tror jag kommer vara en av de som ber sin butler sova utanför butiken för att paxa bästa plats. Men vem ska göra mig frukost då? Äsch jag klurar ut det på något sätt.


Säsongs premiär


5 minuter av Grey's Anatomy's säsongs premiär! För er som inte vill förstöra all denna väntan genom att kolla på klippet låt bli men jag måste säga att det lär bli en bra säsong. Någon som vet när säsongen börjar här i Sverige?


This I promise you


Pernilla fick mig minnas hur mycket jag saknar Nsync.

 


My weekend

Fredag - Gym. Crossfit (ny träning jag påbörjat då rekomenderad av personlig tränare lär få se resultat så snart som 4 veckor *hopefully*) Middagsbjudning och därefter nattbio med the grabs. Fick de att se chickflicken The ugly truth inte för att jag ville men bara som hämnd självklart var jag tvungen att lura de, fick de att tro att de var en skräckis. Dummisar. PÅvägen hem planerade vi en Europa resa till helgen (roadtrip hösten 09 wiho, vart den av? Svar kolla söndagens protokoll!!)
Lördag - Sessan tofelina hade dansträning på Marickas, jag lämna inte lite CV'n här och var. Senare under kvällen minns jag inte vad jag gjorde men vi gjorde något kul det minns jag =)
Söndag - "Jobb" Sa upp mig efter 4 timmar. Las Vegas night var off the chain något vi ska göra en gång i månaden ibland kan vi självklart köra med andra teman typ St. tropez eller ja whatever. Kvällen slutade med VMA's.. en bra söndag. Ni fick ert svart det vart aldrig en roadtrip men vi måste köra en snart (något spontant och roligt, helt klart minnesvärt)


kärleksförklaringen: weezy ft. dreezy - my darlin' baby.


Love actually


Synd att alla män inte är såhär kanske skulle satsa på kärleken då.... eller inte haha


VMA's highlight



Kanye är sickness!! Men ändå galet mycket cred till honom en del tycker det var respektlöst men jag kan tyvärr inte samtycka. Jag tycker att det han gjorde var modigt. Har aldrig vart ett stort fan av Beyoncé men hon var faktiskt värd priset. En del säger tom att han borde "step his game up, och sluta vara Jay-z's bitch." Men honestly han är nog den ärligaste mannen på jorden. Sickness det är vad det är. En fråga bara.... inövat eller var han bara full? haha


Thank god it's friday!

Vakna för drygt en timma sen eller jag har vart vaken sen sju men jäst i sängen fram tills nu haha så skönt. Men man känner hur bara dagarna rinner iväg när man inte har skola under dagen. Nu ska jag iaf iväg till gymmet bokat tid med personlig tränare så idag är det bara basic facts inget jag behöver anstränga mig för. Ganska dumt att gymma när man fastar gjorde det en gång vart svimfärdig på en gång. Nu hinner inte jag skriva mer, got2gitt!


Skrattar lika mycket varje gång! Det här är verkligenmin humor. Minns förra året tänkte jag söka in jag Denise och Waffa åkte hemifrån 6 på morgonen för att komma dit tyvärr hitta vi aldrig stället så jag fick aldrig chansen att göra min grej. Nu är man ju så stor så det går ju inte.... eller?


MORNING GLORY


090909

Day of wonders. Ganska stressad just nu men jag berättar allt senare ikväll. Ett litet skämt som ni kan underhålla er själva med. 020202 Bestämde jag mig för att 090909 kl:09:09:09 skulle jag gifta mig annars var min tid över HAHAHA!! Hörs senare. Tjingeling!

Mina undercover tider

The naked truth
Reaveling stories. Power. Another world. Money. Cars. Bling bling. Parties. Glamour. Social classes. Addictions. Youth - This is probably the best blog in the world

Introducing ..

Your number one source into The fabolous life of my upper east side .. - once you step into my office(our world) there is no turning back, so before you jump into any conclusions and want to participate in a world gone mad, think... is this really worth it? cause secrets, there are none! Are you ready to become one of the people whos perogatives are out in the open, can you handle being nude in front of the world for the rest of your life? It's up to you and this I am telling you so you can avoid any future anxieties. For those who wish to become a part of this madness I welcome you with all my heart and open arms.
Who am I? That's a secret I'll never tell. You know you love me!
XOXO, the reaveler.

Jag borde fortsatt med den här. Rolifa undercover brother dagar. Trodde jag var gossip girl fast på en helt annan nivå (högre självklart). Kanske ska jag fortsätta här istället? Vad säger ni? Tyck till!!


Is this true?

The reason why women don't play football is because eleven of them would never wear the same outfit in public.

Inters nye svensk

FÅR SPELTID. Sebastian Carlsen debuterade för Inters A-lag i lördags..
Sebastian Carlsen, debuterade i A-laget i lördags.


Ett gott skratt förlänger livet

Överbelastning och mitt CV/Personliga brev på riktigt ibland tror jag verkligen på min karriär som komiker i Vegas haha. Det börjar märkas av,mina rutor börjar synas mer och mer allt detta pga skratt. Alla som känner mig vet att det inte går en minut utan att man hör mitt vackra häxskratt, hahahhah!!


Uppskatta

Man vet aldrig vad man har förrän det är borta därför är dagens läxa: Uppskatta det du har.

Mitt stora feta egyptiska bröllop

Efter att ha sett filmen "My big fat greek wedding" för tusende gången (hade inget bättre för mig) kan jag nu konstatera att jag vill gifta mig (!!!!!) haha väldigt konstigt att detta kommer från mig då jag typ är emot allt som har med love and romans att göra. Något som är riktigt skrämd det är S - (don't worry you are not the one men vi har en pakt om vi är 40 och fortfarande ogifta så är vi illa tvugna att gifta oss med varandra). Jag vill ha det stora bröllopet med hela tjocka släkten maten musiken dansen hela köret. Nu får man bara ta och hitta mannen så man kan börja skicka ut alla inbjudningar boka burj al arab och inte får man glömma min klänning det sägs att alla flickor har en klänning som står på sitt namn jag undrar hur min ser ut...

Föll ni för det? HAHAHHAHHAHAHAHHA I thought you knew me better. Jag älskar min humor! Jag är jätte trött med världens huvudvärk vakna sju imorse för min "gulliga" vän var tvungen att komma och banka på dörren för att han är tillbaka från scotland (Knäppis det var en weekend resa!!!). Somna inte förrän 5 inatt tjejerna var här vi hade The Game (serien) Maraton med massa gott så det var en riktig chill kväll. Förresten för er som är hemma ikväll kolla på Vicky Hush fashion show 2008 på TV3 vet att den har kommit förr men jag älskar Usher's performance så tänkte att ni kanske också gjorde det tihi. Nu, göra mig iordning är bjuden på middag what to wear hmmm... Tjingeling!


McM

Igår kväll turned out really good, better than I expected men har man kanonvänner så har man vilket innebär att allt man gör blir lyckat även fast man inte gör något alls. Kvällen var väldigt lugn vi satt ute på terrassen med en massa filtar gott att äta varma drycker min älskling (shisha) kortspel och riktigt hög musik. Trodde nästan högtalarna skulle explodera stackars grannar. Vi spelade mycket poker men eftersom att jag, Mel och dave(som inte är här=() är de enda som kan spela fortsatte vi med "Jag har aldrig" and you know them dirty secret got out in the open haha det var en mysig fredag helt enkelt, för en del lite väl mysig..

Nu ska jag fortsätta skriva min uppsats om Franska Revolutionen på franska *wiihoo* är nästan klar men vill få det överstökat så jag slipper stressa imorn kväll, vad som händer ikväll vet jag inte men den börjar i alla fall hos kusin med Iftar, niceprice burger king =) Hörs senare!

Friday night

Mina dagar sen jag kom tillbaka har varit ganska döda kan bero på att det är ramadan. Eftersom att Mel är så trött på att gå ut och festa eller arrangera fester så har han bjudit dit typ lite folk för poker och shisha det blir nice nice för hans terrass med shisha, varma drycker och gott att äta knäcker, I just love it ska så bli hans roommate för en vecka nån gång när jag känner att jag kommer få den orkkraften att bo med Mel i en hel vecka haha. Anyways vi hörs imorn eller senare när jag kommer hem vi får se hur det blir!

CHRIS BROWN TALAR UT FÖR FÖRSTA GÅNGEN

Vi har alla hört mycket om det som hände en kall februrari natt. Inga goda nyheter direkt men det var ett misstag han gjorde som han säkert ångrar väldigt mycket. Jag är själv inget stort fan av honom men jag kolla på Larry King igår så jag tänkte att jag kunde dela med mig för er som är intresserade det är trots allt hans första intervju sen "incidenten".


JOY

Jag hoppar av lycka just nu. Hoppar skriker skrattar gråter allt på en och samma igång helt klart veckans höjdpunkt och den är knappt slut än!!! Skulle inte det vara så kallt ute och blött efter all regn skulle jag förmodligtvis vara ute på gräsmattan och se ut såhär:

HHAHAHA!! Kanske borde berätta var denna lycka kommer ifrån ni som känner mig vet att jag unconditional love for lil wayne som skulle ha konsert nu i Juli som tyvärr vart delayed pga att hade hälsoproblem (hjärtat - to much weed man) jag hade ändå inte möjligheten att gå (no money issues utan personliga) so it turned out for my best interest men jag läste precis att 7 och 8 oktober har han bestämt datum i Apollo Hammersmith, London och ett extra gig samma ställe. So it's meant to be!! Jag fyller nämligen år den 8 oktober och det här skulle verkligen slå ALLT!! Förstår ni att han skulle ha touren i början av juli men kunde inte och valde just dessa datum I'm telling you hubby wifey telepati han VILL ha mig där jag skojar inte så jag ska göra mitt yttesrta för att uppfylla hans önskan! I'M SO HAPPY RIGHT NOW NI ANAR INTE SKULLE KUNNA GÖRA VAD SOM HELST BOKSTAVLIGEN BARA FÖR ATT FÅ UPPLEVA DET!!!

Romantic vs. Rock



Jag vill ha! Toppen är helt slut iaf i min strlk (XS) och jackan kommer inte in förrän i mitten av okt. så det blir en hel del väntande. Men kanske jag kan hitta toppen på någon H&M butik ifall någon vet så hojta till vetja skulle verkligen uppskatta det!

Höst

Sitter på sängen med laptopen på knäna och kollar ut från fönstret, det ösregnar! Får mig att inse att hösten verkligen är här vet inte om man ska välkomna den med öppna armar eller dra för gardinerna? Hur som helst så är det så det är inget man kan göra åt saken kanske bättre om man göra det bästa av situationen även fast man blir så pissed över att för bara 4 månader sen längtade man som in i helvete till sommaren och när den väl kom så var det inte mycket av den man såg. Men vet ni va ibland så gillar jag hösten den är mysig och man går runt med en uberstor(nerdie nadia haha) halsduk och är alldeles varm sen så har vi ju även höstens stora grej min födelsedag och även halloween. Idag på gymmet pratade jag och Snurre om hur kul det är att ha teman på fester och klä ut sig vilket fick mig att komma ihåg halloween när man var yngre och verkligen gav hjärnet för att skrämma alla på partajet. Jag har en kompis som fortfarande håller kvar på dessa fina minnen och det är Dave eller egentligen så är det Melvin som arrangerar alla partyn och Dave som klär ut sig när alla andra bara kommer som antingen sjuksköterskor eller läkare, what happend to being scary? Anyways let me cut to the chase.. det jag skulle vilja göra iår är att ha en stor fest i ett nice ställe bjuda mina 1000 närmaste vänner (ms hollywood du vet vad det é haha) och ha stockholms (kanske sveriges kan inte satsa på europa det vet jag iaf) största halloween ferre där alla ska komma utklädda som något riktigt läskigt. Självklart ska man dekorera själva stället läskigt ha bål med massa spindlar på ja ni vet hela köret. Nu är frågan bara kommer jag verkligen ta tag i det här eller bara snacka en massa braja och se halloween pass through utan att ha gjort något eller typ kollat på någon skräckis kanske(boring- fast Orphan måste jag ju kolla på barn är det läskigaste som finns på riktigt får mig att inte vilja ha barn ännu mer, men ändå ett måste inte det här med att få barn utan att se filmen Orphan tihi). Äsch vi får se hur det blir carpe diem. Skulle ändå vara riktigt nice ifall det blir av!! Kom på bästa stället kyrkogård HAHA nu börjar psycho nadia komma fram. Vi hörs senare när hon fått mat i magen!


2007
Dave(testar en del saker inför halloween. I told you he gives it his all en av anledningarna till att jag yeah you know) och bakom en väldigt fundersam Mario balboa "hmm I wonder if i should go commando on halloween you know to get more ladies and all"


Beautiful words

Jag har aldrig i mitt liv hört något så fint. Denna man är otrolig, en inspiration. Något han borde vara för oss alla. Han påminner om det vi tar för givet vilket vi inte borde göra för who know what tomorrow will bring? Jag tycker att alla bör ta sig sin tid och tänka över det mannen säger och därefter tänka hur man själv behandlar sina föräldrar som ja, när man bli irriterad över små saker och börjar tjaffsa gör en höna av en fjäder med andra ord. Ni som inte sett klippet innan ta en titt ni måste! Ni som redan gjort det jag hoppas att ni ändrat på er har ni inte gjort det så förlåt men då är det något riktigt stort fel på er. Min mor rockar fett har aldrig sagt jag älskar dig till henne men det är det jag gör som får henne att veta att jag hör det. Words don't express your love you gotta prove it. Men någon vacker dag när "jag älskar dig-fobin" är över så är hon helt klart den första som ska få höra det! Anyways lyssna på vad Abdalla har att säga..


Reminds me of the good old days


SEE YOU IN LAS VEGAS!!

Har haft en lång dag. Föreläsningar efter föreläsningar efter planering efter date med d&m efter "sooo how would you like to do that in vegas whenever you want. Not no not tomorrow but when you feel that you really can't stand sweden and you need to get out of here and you don't have any money but you can get some. So yeah see you in vegas!!" jag citera vart enda lilla ord. Detta betyder alltså att jag när jag har lust bara kan boka a ticket med hotell och hela köret packa väskorna några timmar senare........ VEGAAS BABY!! Men vi får se hur det blir med det. Mycket som going on just nu kanske borde ta tag i det först innan jag planerar en hel galen resa. Kanske inte blir en egypten/australien resa i vinter trots allt nu är det färdigt snackat. Jag åt precis en utsökt äppelpaj tror aldrig jag har ätit en godare eller jo det har jag säkert men den var god det är det jag vill säga. Min lur är med D känns ganska naket utan min bebis han får ta och komma över med den eller något tror att han och M ville pranka mig bara för att jävlas but you guys i need it. Jag ska ta en liten promenix med Sbanan som väntar vid dörren med mat i munnen vi har bestämt oss för att börja motionera han behöver det fettet bara hänger över allt*inte*. Känner att jag inte säger något vettigt så jag kan lika gärna sätta punkt här.

(Just ja något jag rekomenderar starkt! Jag och snurre var på Aggregat och sydde in våra jeans och om inte det vart hur snyggt som helst. We are fett grymma no joke asså folk borde titta in dit och göra sina grejjer man blir så stolt över sig själv när man är finito ska dra dit nästa vecka igen med fler par jeans har så många som jag aldrig använder så även fast de blir knas så är det lungt för man använder ju ändå aldrig de..)


RSS 2.0