Är det möjligt?

29 år och pappa till 21 barn
Klicka på bilden
Fullaste allvar jag vet inte vad jag ska säga, 29 år och har 21 barn med 11 olika kvinnor fyfaan!! Hur är det möjligt ok ok we all know how babies are made men alltså seriöst 21 barn han är ju bara 29 man kan lungt säga att han har haft fullt upp.. på riktigt! Shit det vägrar gå in i min stackars lilla brainy kan verkligen inte smälta in det här..

ÄÄÄÄÄNTLIIIIIGEEEEN KLAAAAAR!

Efter en hel dag under solen med massor av plugg kan jag äntligen säga att jag är helt klar. Gjorde klart mitt absolut sista eximinations inlämning i gymnasiet EVER! Jag lär sakna det när jag börjar universitetet haha. Men det känns sjukt hur som helst jag är klar och något som jag önskat sedan jag börja TGY har skett too little too late för det för nu är det ju onödigt jag springer ut om 10 dagar inte vill jag att skolan ska vara sotig och stinka. För er som är intresserade läs artikeln inte alls lång...http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel_2983673.svd.
Idag är det mors dag gjorde inget speciellt då jag har haft så himla plugg utan mamsen fick precis blommor, parfym och ett kort som jag själv gjort =) Nu, America's best dance crew och njuta av att jag inte har något att göra! FAN VAD SKÖNT. 


min mor rockar fett!!

Necker island

Jag älskar sommaren i Sverige fastän jag aldrig spenderat en hel sommar (eller jo 2007) men den lilla delen av sommarn då jag är här älskar jag men däremot är jag inte lika förtjust i vintern visst är det mysigt med snö ibland men det kan bli lite för mycket. Hur bra skulle det inte vara ifall jag nu under vintern kunde åka till Necker Island och bara njuta av fin utsikt god mat och otroligt tung service.

Nu, hitta en perfekt plats ute i det vackra blå till mig och min mini pc för plugg =)

DAGENS

Denna låt påminner mig väldigt mycket om 2007 och S:et haha skrattar lika mycket varje gång jag lyssnar på den.. Hur som helst Drake & Trey tung kombination, enjoy!

Solen skiner...

.....himlen är blå oh vad skönt att leva då högt i topp är allas humör och det är det som susen gör tjatjatjatja!!!! Har vart vaken sen 8 suttit ute i terrassen och bara njutit av det vackra vädret. Känner att jag har fått färg men det har jag haft sen solen titta fram hoppas bara muluskerna väljer att gå bort innan studenten!! Ska fortsätta njuta av vädret med vattenmelon feta ost (bästa blandningen sött och salt så himla gott) mina jordgubbar och solrosfrön, jag kan inte klaga livet är underbart! Senare under dagen blir det plugg kanske ute på någon gräsmatta eller wonderland vi får se hur humöret är då =)

Laws of attraction

Filmen är slut. Vet ni vad det fick mig att inse.. Jo att vårt liv är precis som en 2 och ½ timmas film fast den utspelas lite längre än så. Den börjar lyckligt, man får några hinder som gör livet spännande om man vill veta vad som händer efter. Lycka glädje skratt och tårar rädsla kärlek sorg och precis som alla filmer har livet ett slut. 11 dagar kvar och jag har för första gången sen jag var 9 tänkt på att bli något annat en försvarsadvokat/affärsjurist. Undra vart livet kommer ta mig. Mamma tycker att jag är en lallare men säger ändå att det är mitt liv så vi får se hur det blir det enda jag vet nu är att om 11 dagar är jag en fri fågel. Negativa tankar UT&positiva tankar IN!!!

If you want to be somebody
and if you want to go somwhere
 you better wake up and pay attention

snuskigt värre 444

 Jag gillar Pretty Rickys låtar mesta dels för att de är så snuskiga och raw, MEN den här videon som Spectacular från gruppen släppte var för mycket.
För det första: Vilken normal kille spelar in en sån här video i röda speedos (behåll gärna din enögda orm för dig själv inget du behöver dela med dig med världen)?
För det andra: Han winar ju fan bättre än en tjej. Värsta rörelserna. Det är inte ok, tycker JAG iallafall. Får gay vibbar vilket jag inte gillar ni kanske inte visste om detta men jag är emot homosexualitet till 100 % enligt mig är det en sjukdom och det är inte normalt för skulle det vara det skulle det vara accepterat för länge sedan. Han kanske borde fundera över att byta namn till något annat än spectacular snubben är ju fan pinsamm inget spektakulärt med det. Måste även påpeka att denna video tycks ha väckt otorligt mycket uppmärksamhet. Samtidigt som jag är äcklad över denna video är jag inte chockad för han har alltid velat bli en strippa men jag antar att utseendet stoppa honom då det inte är på topp kvalité tihi.

Face off

Ber om ursäkt för kass uppdateringar de senaste dagarna men har verkligen inte haft tid. Väldigt mycket sista minuten plugg i skolan då jag tar studenten om 11 dagar. Väldigt stressigt. Fan vad jag ångrar att jag inte tog tag i det tråkiga direkt då skulle jag kunna njuta av de sista dagarna och sommaren som kommit men det har jag en hel sommar för så det gör inget samtidigt slipper jag tänka och vara sorgsen fram till studenten det här får mig att sluta tänka på det sorgliga och se fram emot det bra"iga" haha.. längtar men ändå inte asså det är bara 11 dagar kvar shit vad tiden bara flyger iväg vet att det har blivit mycket sånt men jag kommer verkligen sakna klassen då vi har en sån bra sammanhållning givetvis kommer man träffas men det kommer aldrig vara som det är nu, Fan nu ska jag sluta tänka så allt kommer blir bra!!! Är faktiskt glad att jag slipper en del inga namn nämda. Idag har jag shoppat med mamma lite snabbt under morgonen därefter pluggat hela dagen varit med min tofelina och nu har jag tvingat henne kolla på Face off hon tycker den är läskig men det är ok då hon bara är 8. Hela dagen har hon haft dans reharseal då hon har uppträdande imorgon. Hon är så duktig. Ta och gå vetja. Biljetter finns på ticnet för Marickas show. Kommer bli så jävla grymt, är så jävla stolt över henne!! Nu, tillbaka till TVn och chipset reklamen är slut.

7 år var jag när den kom ut och 11 och ½ år senare älskar jag den lika mycket.. John Travolta & Nicolas Cage utmärkt kombination. Som väte och syre haha..

Tröttis

Vill så gärna blogga om något roligt men jag ska vara ärlig det finns ingen kraft har vart vaken för länge brist på sömn är verkligen inte bra sen har jag varit ute hela dagen kom precis hem inföskaffat ett par söta gladiator skor som jag suktat efter i en vecka nu är de äntligen mina. Ska kolla på kullarna och därefter sova. Grattis till studenten Jessica kunde tyvärr inte komma nu tillbaka till kullarna och chips (min mage bara växer och växer tihi)... just ja. Vad är det med vädret vart försvann sommarn? =(

insomnia

"Hahah Melissa e död, hon begick självmord pga dej... Den enda orsaken för att hon va tsm me pontus va för att få din uppmärksamhet. Men du brydde dej inte..så hon e död nu. Tack nadia du mörda henne, vår vän... hon kmr besöka dej i natt tsm me några djinnpolare nu. Ha dt så kul" - Jamal.
Ej cuult för nu kan jag inte sova inte för att jag kunde göra det innan men nu blir jag bara rädd ska vänta tills solen kommer upp lite mer kanske jag kan få någon sömn då känns väldigt onödigt då jag börjar 1030 imorn kan lika gärna vara vaken nu och sova riktigt skönt när jag kommer hem från skolan istället. Låter som en bra idé så, så får det bli! Väldigt konstigt att jag inte blivit känslosamm kanske för att jag precis fick ett mess där det stod "Skoja bara! Hon lever."

smooth

Denna låt påminner mig väldigt mycket om min barndom, ljuva 90tal de tiderna jag gick på dagis och alltid brukade sjunga den "Mr bombastic den är fantastisk shaaaggyyyyy* haha

on the count of three everybody run back to your fantasy..

Jag vill inte ta studenten. Det känns för tidigt jag är fortfarande barn vill inte växa upp............. tiden flyger lika snabbt som ljuset ena dagen sitter man på tuben och planerar inför studenten andra dagen vaknar du upp med världens "dagenefterstudentenångest"

inga ord för denna man


You're the man no doubt! Däremot är kvinnan väldigt tragisk.

Magi i Stadio Olimpico till tonerna av Andrea Bocelli

Ikväll spelades CL finalen, en match som alla fotbolls älskare suktat efter ett bra tag. Matchen var mellan världens två starkaste lag just nu. Idag skrevs historia. Historia skulle skrivas vilket som, antingen champions league titeln för andra gången i rad vilket ingen annan gjort eller en historisk trippel (cup, liga och CL). Kampen om vem ska som blir världens bästa fotbollspelar, Cristiano Ronaldo vs. Lionel Andres Messi. Personligen trodde jag att Manchester Utd skulle trolla bort Barcelona enkelt, givetvis har båda lagen haft en bra säsong men kollar vi på helheten var det defenitivt Man Utd som hade vinsten vid sin sida. Mina förväntningar inför denna match var att den skulle bjuda på mycket offensivtspel då båda lagen har stora offensiva stjänor som C.Ronaldo, Rooney, Berbatov och Tevés i Manchester. Messi, Eto, Henry, Xabi och Inésta i Barcelona. Efter bara 10 minuter gjorde Eto'o om det precis som finalen 2006 första stolpen in helt överraskande sett i matchinledning. Resterande minuterna av första halv lek tog barca det lilla lungan tog fram chips och hade myspys. Andra halvlek Messi Messi Messi mer finns det inget att säga 70 minuter av match tid och det är mål igen, väldigt frustrerande för Man utd då väldigt många trodde på de. Själv tippade jag 2-1 till de efter straffar. Olyckligtvis nog var den 27 maj 2009 inte var deras dag helt enkelt. Mitt hjärta är hos alla besvikna Man utd fans my condolence to Sir Fergusen han hade inte alls ett silver i åtanken och ett stort grattis till Barcelona. Ni förtjänar stor respekt er prestation i år har varit helt otrolig. Jag antar att ni var det bästa laget. Manchester ni hade säsongens sämsta match(ni bjöd på den gav ytor som barca inte ska få man utd er insats var blek agressionen var inte där idag tempot glömde ni i omklädningsrummet och ni gav Messi möjligheten att glänsa ännu mer än vad han redan gör. Snällaste finfalen någonsin.) men självklart ska vi inte ta det från Barcelona som spelade riktigt bra denna vinst är helt välförtjänt. Historiska trippeln är nu skriven tack vare matchkungarna Josep Guardiola (väldigt bra val av Juan Laporta som verkligen vågade satsa på honom) han har chockerat världen fast vi får inte glömma Eto'o och Messi som gav oss en underbar show och frälste barcelona med deras otroliga mål och attraktiva spel.... tillbaka till firandet i väntan på att Platini ska ge bucklan till Puyol och från där är det självklart fest något man inte vill missa. Än en gång GRATTIS!

Det är officiellt nu från och med idag tillhör bucklan Barcelona, vilket de värda. 
1992
2006
2009

Sanna definitonen av:

Idag fick jag efter åratals krigande äntligen veta vad det innebär att ha en onionbooty, vart väldigt chockad för jag har alltid trott att det är något negativt. Hur som helst det är en rumpa som är så vacker att den får en att gråta. Hajar ni. Hackar du lök blir du tårögd ser du en vacker rumpa blir du tydligen också tårögd därav namnet. Ganska komiskt men samtidigt coolt. Väldigt smart av den personen som kom på det..

Denna kvinna går vi namn Kim Kardashian och är väldigt känd för sin behind.

Hard work work

Idag var min första riktiga work dag för rädda barnen inte så kul som jag trodde det skulle vara. Fast när man tänker vad det är man gör och varför man gör det så blir man motiverad och tvingar sig själv att hålla ut ibland funkar det andra gånger inte men just nu känner jag att jag har slappat för mycket vad gäller jobb fronten nån gång måste man ju fan ta det på allvar och det här är en väldigt bra möjlighet dessutom så hjälper man barn som är i behov hur kul är inte det. Verkligen stolt över mig själv. Jag är ingen superman direkt men man kan väl alltid försöka göra något... är du intresserad av att bidra hjälp till Rädda barnen skulle det vi uppskatta det väldigt mycket då vi är i behov av fler generösa givare, det spelar ingen roll hur mycket du väljer att du vill ge varje slant är ovärderlig! Kontakta Rädda barnen för mer information.

140

REKORD MÅNGA LÄSARE! Jag är verkligen super glad har aldrig haft så många unika läsare på en och samma dag... låter kanske löjligt för stora bloggare men alla börjar little by little därefter kabaaam explotion jag ser mig själv som en tickande bomb........ tick tack tick tack och en vacker dag inom den närmaste framtiden lär ni höra ett







BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!!

I want to commit schoolsuicide

Fullaste allvar I can't take it anymore haha no joke jag har suttit framför laptopen ett bra tag nu och bara skrivit en massa uppgifter kanske mitt fel att jag skjutit upp på en hel del fast ändå det är verkligen för mycket. I can't take it anymore det känns som att jag är en död levanda vandrade varelse som sjunker ner bland böckerna för varje sekund som går blir jag inte klar förrän nu på tisdag så är jag doomed. Ett råd till er som går i skolan - SKJUT ALDRIG UPP PÅ UPPGIFTER, GÅ HEM GÖR DET NI HAR ATT GÖRA SÅ SLIPPER NI STRESSA SISTA SEKUND! Det är varken bra för psyket eller håret (de vita hårstråna utökas ej cuult).


after rain comes sun

Imorgon är det skola igen efter 4 dagars lov som inte har varit så pleasent alla sina dagar helgen slutade lite kefft tant röd kom på besök och vände upp och ner på min värld och för första gången i mitt liv har jag haft migrän men bortsett från det så har det varit underbart dessutom har jag umgåtts mycket med mina små söta kusiner. Riktigt kul har vi haft... det var ett tag sen vi alla var så de var roligt att catch up oftast är det bara jag och snurre ibland dum omar. Hur som helst imorgon är det första work-dagen kommer inte bli så mycket work utan mer utbildning så det kommer säkert gå smooth som silke hoppas bara migränen låter mig vara ifred. Set var här en sväng och uppdatera mig om helgens gång med inlevelse och massor med gott så det gjorde mig faktiskt lite bättre. Efter dagens snack så börjar jag verkligen se fram emot sommaren(mer än vanligt) och alla dess planer vi har att uppfylla. Imorgon har de lovat sol så jag hoppas verkligen att det är det vi får då jag inte fick njuta av dagens fina väder. Nu, plugg.


"only god can judge me"

20070323 I curse that day but at the same time i'm missin it like crazy and wishing I could go back to make some changes and who knows it might had last till now with a sense of perfection and a slightly more sofisticated thing... i guess you can't have it all. Tillbaka till gossip girl bored i väntan på Set och hans smariga nyheter!

Do you see the resemblance?


samara vs. nadia
vem klär i looken bäst?

prinsen

Igår var ingen vanlig dag för idag var det nämligen mounires stora 6års dag! Grattis på födelsedagen min sötaste underbaraste gulligaste prins/darth vader/spider man/turtle/indian, you name it.. ja han har identitetskris men han är bara 6 så det är lungt. Eller egentligen 6 och 1 dag. Gud vad tiden bara springer iväg det känns som att du kom till världen igår..


Hans 5 års dag(exakt ett år sen), pocahontas tema därav outfiten..

han är underbar

Nu ska jag fortsätta kolla på skräckisar med sarisen jag vägrar sova. Imorn lovar jag att jag ska presentera er för mina nya blåa sötnosar och annat fint..Natti natti!

HISS ELLER DISS?


Dessa skor är från scorett och kostar 699:-, vinna eller försvinna vad säger ni?

the script

Innan jag drar tänkte jag att jag kunde bjussa på denna låt =)


Torsdag kväll

Fick ett mess tidigare idag av melvin som löd såhär: Slutet av maj och solen är borta väldigt ofta vart gömmer du dig min kära idag har jag gjort det riktigt snyggt i terrassen sen så kom jag på hur mycket jag saknar våra pokerkvällar vilket fick mig att tänka på allihopa och hur vi sällan ses därför har jag bestämt att ikväll ska alla komma hit för en hel kväll på terrassen med poker rött vin jordgubbar&glass vattenpipa och annat smått och gott klä er varmt för idag finns det inget som heter jag fryser och vill in vi ska vara ute hela natten och få en sommarkänsla i kylan!!!!!  Så det är vad jag ska göra ikväll vilket innebär att detta lär bli mitt sista inlägg.. duces!

what's cookin good lookin?


Vem är Vad är Var är

Definitionen av en sann gangster vad är det, någon snälla berätta det för mig.. jag är helt lost in space för jag gillar ej vad småkillarna ute på gatan tror. Skulle de åkt till USA bott in the ghetto skulle de inte klara en sekund för de är bara a bunch of wannabes vilket är riktigt tragiskt för vart är föräldrarna. Hur kan de tillåta sina barn göra såhär? De fattar ju inte att det de ser på hollywood och hör på nyheter är inte den som finns här. Ni har det hur bra som helst men ändå väljer ni att förstöra för er själva. Vad hände med drömmarna? Hur kommer vår framtid se ut egentligen, jag vågar inte tänka för det känne ej bra. De behöver en väckar klocka som ska hjälpa de ur det här innan det är försent. Inse ni är inga gangsters!!


you had me at hello

=)

"excuse me...."

Vakna precis och känner att jag måste sluta vända på dygnen det är varken hälsosamt eller kul! Igår skulle jag egentligen filosofera med en penna och blankt papper men pikin ringer och säger att kev är tillbaka så de plockar upp mig påväg dit vi var uppe till 8 vi hade dance battles och song contest riktigt kul för vi larvade oss bara ingen tog det seriöst som vanligt avslutades kvällen/morgonen i donken där vi träffade ett par riktigt gulliga tjejer som betala för vår mat för att de trodde Rawan var Karev från greys anatomy.. detta var deras reaktion -
tjejerna: viskar och råkollar på rawan. 
rawan: ohnej inte nu igen jag bad gud att snälla för en dag gör mig ful
tjejerna: fortsätter viska sen så hör vi men vi går fram till han och ger han cred
rawan: överlycklig
tjejerna: nu kommer de fram och frågar.. "excuse me, eem we r wondering if u r that guy from the hospital show the one who is with izzie r u her boyfriend" (världens rallyigaste engelska)
rawan: eeeh what? (han förstod inte vad de sa då hans engelska inte är på topp)
tjejerna: we knew it! It's really you omg you look so nice we really love you, en av tjejerna säger can you give me a kiss and let us take a photo with you
rawan: hehe ok photo? yes photo hehe *blushing* - för nu vet han ju inte vad i helvete de snackar om och om de driver eller ej så han vet inte hur han ska reagera
de tar ett foto sen går de till kassan där BW står och betalar maten och självklart tänker han ääsch who am I to argue... under hela den här konvisen gråter jag av skratt för jag står inte ut tjejerna är ju inte medvetna om vad de gör då de verkar vara riktigt jävla waisted rawan fattar inget för han kan inte engelska och vi alla andra är tysta och ser hur långt det kommer gå hahahaha väldigt komiskt var det iaf för de liknar inte ett dugg rawan är en ful kurd och Karev, ja han är karev haha no offence ravve det är bara kärlek =). Hur som helst det vart en lyckad dag. Nu är jag helt sliten med världens huvudvärk, ryggvärk och benvärk ej kuul det blir ingen träning på ett par dagar hähä. Idag måste jag städa rummet (har lovat mamma vet inte hur länge) och plugga..måste ingen lalleri utan jag måste verkligen! ska bara få i mig något att äta Set har kommit förbi med kebabpizza vet inte vad som har fallit i honom de här dagarna riktigt generös och gullig är han vi får se hur länge det varar...

God natt bloggen!


fan!

Måste bara meddela om att informationen om att det kommer ut en uppföljare på "Den rätta för rosing" inte stämmer då hon tydligen redan funnit sin stora kärlek Peter som hon nu väntar barn med, jävla shit jag som verkligen såg fram emot nya roliga dudes(fyfan vad jag saknar Jofré hope I bump into him nån gång). Aja, det enda man kan göra nu är att önska de lycka till!

positiva nyheter

Lov och nadia är hemma riktigt stolt men fullaste allvar jag orkade inte var ute ett tag och kände att jag behövde komma hem och ta det lilla lungan så det är det jag ska göra. Kanske börja skriva på min bok få ner till tanker för idag känns det som att handen brinner och vill få ner allt från en penna till ett blankt papper. Måste även dela med mig en underbar information i två dagar har jag varit surrounded av riktigt söta barn som jag träffat i kollektiv trafik (tuben och bussen) fastna för två otroligt söta små pojkar som jag har fallit för helt. Man kan typ säga att jag är förälskad min kära snurre kallar mig för pedofil men jag tycker faktiskt inte jag är någon för det är inte som om jag är förälskad i de så utan mer bli mitt barn. Just ja chockerande nyheter... tack vare de ungarna har jag bestämt mig att jag någon gång i framtiden efter jag gjort min karriär ska gifta mig och få barn (om gud vill och jag lever), mamma lär bli riktigt glad när hon hör detta för det är väl varje mors dröm. Nu måste jag bara fundera över hur min ideal man ska vara jag vet bara att han ska vara riktigt jävla intellektuell på ett onördigt sätt och vara en fotbollspelare juste han måste ha en fin sång röst eller åtminstine en manlig röst det behöver inte vara vin diesel direkt men något liknande funkar alldeles utmärkt=).. Nu ska jag faktiskt dra vidare till min bok kanske gör ett stop snabbt hos ps3an då den är back hos mami igen efter en lång weekend hos papi. Melissa har utmanat mig och nej jag är ej frisk.


Har ännu inte bestämt hur många barn jag vill ha men så länge alla är friska och söta så tar jag emot de med glädje annars kan de ta första bästa tåg till helvetet haha nej gud vad ond jag är det var ett skämt allihopa det kom inte från hjärtat jag lever.. (sajk tänker ni som känner mig väl men abdo och malke ändrade min syn på familjelivet no joke)

sorgligt men sant

Det jag hatar mest i denna värld är när folk tar saker och ting via teknologiska uppfinnigar (enda gången jag förbannar uppfinnaren) istället för att ta det face to face asså det är verkligen bland det värsta jag vet om inte det värsta hur som helst det finns med i topp 3, nu menar jag självklart inte bagatell saker utan saker som anses vara mer viktiga som man egentligen borde ta straight med personen istället för att gömma sig bakom en skärm/lur. Jag anser att det är otroligt fegt, patetiskt och tragiskt att man inte kan konfrontera en person, jag ser verkligen ner på sådana människor. Förstår inte hur man inte kan, visst finns det en del saker som är svårt att säga men seriöst we r all grown ups sånna här lågstadie fasoner får man fan ta och sluta upp med. Jag blir så pissed att jag bara vill ta sönder något för att det ska kännas skönt igen. Ställer mig själv alltid denna fråga.. hur känner sig den här personen efter? Hur kan man titta en i ögonen efter att ha visat vilken nolla man är som inte ens vågar säga något så löjligt. Du trycker fan ner dig själv när du visar att du inte vågar. Liten och naken är vad du är för världen. Fullaste allvar jag kan fortfarande inte svälja tanken av att säga något "viktigt" via mess/msn/facebook eller whatever. Fan butch up som om världen kommer gå under ifall du tar en människa åt sidan och berättar vad du tycker är fel så kan man som två vuxna människa ta tag i problemet innan det går överstyr och kanske hitta en lösning som gynnar båda parter. Men jag gissar att en del fortfarande fastna i 6an när det gäller den mentala utvecklingen vilket är väldigt synd för en människa som anses vara fullt vuxen enligt samhället. Skulle vi bo i tredje världen skulle du idag vara gift, ha barn och snart pensionär utöver det så måste det även vara brist på självsäkerhet. Ett råd från mig till dig, väx upp!

I used to hate to see you go,
but this time its different.. 
I dont even feel the distance,
I'm not missing you.


lov

kort litet lov fan vad skönt men det börjar kännas lite för mycket nu vet ej varför men vill typ vara i skolan. Snart är allt över så vi måste ta vara på tiden. Idag är det precis 20 dagar innan vi tar studenten och för att vara ärlig så ser jag inte fram emot det ett dugg, joo kanske den dagen men inte dagarna efter! Hur som helst jag ska göra det bästa av mitt 4 dagars lov som börjar redan idag så vi kan väl säga 5. Nu ska jag till snurre chilla lite där därefter blir det ferre med GG sen afterparty at my place hahaha känner att jag måste ta en powernap men har för mycket energi. Äsch nu ska jag gå hör av mig senare under dagen.. DUCES!


bli min

Hur snygg och cool är inte denna lowrider. Bästa av allt den är lila, blir du min skulle jag tagit väl hand om dig. Kanske pimpa den lite lätt för att göra den one of a kind. Synd att inte man kan köpa sånna i Sverige.. 

shit, daaamn, motherfuckeeer... Why am I wearing handcuffs??

Party until the sunrise ofcourse baby - en nadia som är ensam hemma ej bra good girl gone bad därav rubriken fattar ej vad det är jag gör ibland så inser jag verkligen att jag inte är normal (but heeey that's a good thing eyh).. ska jag sova eller ska jag utnyttja flaken what to do what to do? Plugga? Neeeeeeeeeeej! Störa grannarna.....? Jaaaaaaaaaaaaaaaa för fan. Skulle egentligen på skiva men det sket sig så nu festar jag med mig själv och min låtsas kompisar men GG är på väg hit så snart har jag sällskap woho, hör av mig imorn.. ifall jag lever =)


hösten ser bra ut på h&m


(bild lånad från Kling)
Vet att jag tjatar om hur mycket jag vill ha sommar men fullaste allvar börjar nästan längta till hösten. Den ser riktigt jävla ljus ut på H&M. Deras höstkollektion är helt sick. Kolla bara på bilden. Jag är helt kär. Verkligen ett måste, den skulle passa så bra i min jackgarderob. You've out done your slefs H&M, kärleksrespekt..

även fast jag lär dö efter detta


Allt man gör för en gratis Nokia. Kusin det är bara kärlek!

överdrivet lång lista

Civilstånd: Celibat
Varför? tror ej på kärlek, därför.
Dagens humör: Pigg, energisk och riktigt glad.
Dagens klädsel: Vit tee, replay jeans, off white höga nya modellen converse, svart skinnjacka, ringar halsband svarta små örhängen blått nagellack 
Lyssnar just nu på: Micheal Jackson - Liberan girl
Kill-typ? En som är mogen nog för att veta hur man behandlar mig och vet innebörden av respekt samt har en underbar personlighet.
Vad har du i din handväska: Massa skit. Den är stor, vilket gör att jag proppar den med grejer tills den blir full. 
Drömmer du? Alltid
 Om ja, minns du dina drömmar? Ja, ganska ofta så kommer jag ihåg vad jag har drömt.
Tror du på Gud: Ja.
Spelar du datorspel? Ja.
Favoritresemålet du gjort hitills: Svårt, gjort så många.
Drömresan skulle vara: Brasilien, Carribean, Hawaii, Madagaskar eller Zanzibar.
Vad skulle du INTE göra på din semester? Äta konstig mat eller ha sexuella aktiviteter med någon. För sjukdomar finns!
Vem diskar hemma hos dig? Saida aka diskmaskinen
Storhandlar du? nja kanske hakar på ibland.
  Är du teknisk? Väldigt!
Har du besökt nåt nöjesfält senaste året? Nepps
 Favoritkarusellen? Kärlekstunneln (fjolligt men sant)
 Dusch eller badkar: Badkar (med skum och doftljus och badoljor!)
Färg på ditt duschdraperi? Inter
Syr du dina gardiner själv? Nope, men jag kan sy =)
 Bästa stället på webben: youtube.com
Tittar på TV: 1-2 h om dagen
Lekte du med Barbies som liten? Bara när jag vart tvingad hade tusentals har fortfarande kvar de.
Eller föredrog du lego? Älskade det bilar och bollar.
Onani; skamligt eller njutningsfullt? upp till var och en.
 Fotograferar du mycket? Ja, paparazzi,
 Har du prestationsångest? Nej.
 Har du en brevvän? Ja, snarare en mailvän i brasilien typ ingen som vet om det men nu är min hemlis avslöjad..
Dricker du mjölk? Ja 1 liter per dag typ
Varför då? Smaskigt
 Vad anser du om kungahuset? inga åsikter, det är väl fint.
Läser du skvallertidningar? Hittar jag någon så visst annars är det inget jag köper.
 Tror du på allt det står i dem? Absolut inte!
Lyssnar du på folks skvaller om andra i din omgivning? Lyssnar ja (i'm only human) men startar nej.
Har du ett motto du lever efter? väldigt mång
 Favoritfika på café? Chai Latte.
Ljud du hör just nu: Bilen som tjuter ute på gården väntar på mig.
Vad finns på väggarna i rummet du sitter i? Spegel foton och afficher
Har du något synfel? Nej, tack gode.
Vackraste ordet? Nadia.
Brukar du be om varuprov när du handlar kosmetika? Ganska sällan.
När rengjorde du din ugn senast? gör inte sånt.
Är du social? Yes ganska översocial kan hända att jag är tillbakadragen ibland men då har jag väl mina anledningar.
Skulle du kunna slänga ut 3000 kr på en romantisk middag? Not into romance så nej annars en vanlig middag visse notte?
 Vad är det mest romantiska du vet? aldrig tänkt på det, kanske två personer sitter på en strand och kollar på solnedgången med lugn musik filtar och vin/champange.
Om du och din partner zappar på TV:n och det råkar vara porr vad gör du då? Har aldrig hänt men jag byter väl kanal inget att kolla på direkt.
 Om sex månader: Pluggar jag affärsjuridik antingen på SU eller utomlands.
Samlar på: haha hemlis
Din värsta ovana: skratta i totaltystnad, göra bort folk i fyllan (bad very bad) och stressa.
 Din bästa ovana: nadia, det räcker.
Du ångrar att du inte: åkte till egypten i mars.
Du blir glad av: the people that surrounds me
Du blir förbannad av: Irriterande situationer/människor.
Din bästa raggningsfras: Haha i don't need one
Om du fick 10 miljoner: Börsen direkt eller investera i morbrors företag och bli delägare.
Bästa stället i ditt hemland? Favella haha skämt åsido jag vet inte vilket utav de?
 Nära-döden-upplevelse: Peter answer (jag trodde)
Ditt livs bästa ögonblick: jagen av mumier i pyramid haha
Bästa tekniska uppfinningen: Mobilen och dator.
Levande begravd eller levande kremerad: die in ecstasy
Gruppsex: Nej!
Har du haft sexuella fantasier om det egna könet: Nej!
Har du haft sexuella fantasier om vänners föräldrar/syskon: Haha! gud vilka frågor.. NEJ!
Har du betalat för sex: Nej!
Könssjukdom: Nej!
Beskriv dig själv med tre ord: jag är bäst.
Har du blivit behandlad som skit av en vän? Nej bröt relationen innan det hann gå så långt
Vad gjorde du då: Gjorde slut på vår vänkspa helt enkelt.
 Vad får dig alltid att skratta? GG
Har du bra självförtroende? Ja.
 Älskar du livet? Ja!
Vad önskar du? för lång lista, men först på listan är jag lil wayne this summer.
Vad tycker du är gott? mammas mat
 Vad har du för humor? väldigt unik, folk brukar kalla den torr men ändå skratta.
Har du varit fruktansvärt kär någon gång? Ja, man blir som en jävla bängis fan ta dig LW.
 Vad ska du göra idag? Plugga!
 Vad dricker du varje dag? Mjöl, Vatten, Juice och Coca cola
Mobiltelefonen betyder för dig: mitt allt.

Way better than beyoncé her self


give me sun

Jag vill bort från allt, det är snart juni och värdet är fortfarande rallyigt.. ta mig till brasilien, västindien, malaysia, madagaskar södra frankrike spelar ingen roll bara jag kommer bort härifrån! Jag ville ligga under solen och steka ta nattpromenader längs havet barfota och känna hur den kristallvita mjuka sanden går genom fötterna dricka goda drinkar och bara må så jäkla bra.. är det för mycket begärt?


Officiellt

Jag var medveten om detta innan men nu är det klart titeln är vår. Vi är de italienska mästarna! Må scudetto firandet fortsätta. Min helg kan inte ha slutat bättre. FORZA INTERNAZIONALE!!

Det gör ont att du inte är med och firar men jag vet att du sitter ******* (konfidentiell information) och är överlycklig just nu så det räcker för mig..

Can't get my hand out the cookie jar


Denna låt får mig att må riktigt bra =)

Weekend

Hej allihopa! Ber verkligen om ursäkt för min otroligt kassa uppdatering denna helg men jag har haft noll tid för bloggen då jag har ett annat liv utanför boxen, hehe.. Min helg har varit helt underbar vi har firat snurre som fyllde år igår typ hela helgen stort grattis till dig hjärtat hoppas du lever i tusen år du förtjänar verkligen det bästa! Nu när helgen gått mot sitt slut känner jag hur den verkligen har tagit på mig har inte sovit på 34 h men ändå känner jag att jag skulle klara av 24 h till, helt sjukt! Just nu är matchen på så jag tror att det är det som får mig pigg men så fort den är över så ska jag hit the bed. Idag är det även Norges nationaldag vilken kanonfirande de måste haft med tanke på eurovision igår kväll, inte illa. Kanske ska ta och berätta lite kort om min helg.. Fredag: barnvakt därefter utgång dansade hela natten lång kom inte hem förän halv 7 snacka om att mamma ville hugga mig men mitt motto är du är bara ung en gång i livet brorsan haha. Lördag: Snurres bday, tjejmiddag standupkomik och därefter vet jag inte minnet är blankt beror säkert på tröttheten. söndag: fortsättning på lördag då jag aldrig fick någon sömn, snurre firande men la familia matchen som fortfarande spelas. Nu känner jag att jag inte orkar skriva mer är riktigt trött ska ge min fulla koncentration till mi amore.... ha en fortsatt trevlig söndag kväll!

snurre, younger sister & my better half..

icke barntillåtet

Mina damer och herrar tillåt introducera denna fantastiska låt som är dedikerad till min sköna Jamal Jr.

Btw jag avskyr rosa!

God natt!


Lyssna på denna innan ni ska hit the bed, jag garanterar er en underbar sömn!

Outlaws

Sorry för kass uppdatering men har verkligen haft fullt upp. Jag mår riktigt jävla bra idag, har haft en helt perfekt dag kan verkligen inte klaga. Skulle avslutat den med magic system men 23 årsgränsen gjorde det snarare omöjligt men det är lungt fick sitta på lyssna på Napoleons föreläsning och det var väldigt mäktigt. Jag bokstavligen njöt av varenda ord han sa, känslan jag fick under tiden han prata var helt obeskrivlig även fast jag visste om hälften av det han prata om tom med så var det ändå coolt att höra det av han personligen LIVE. Jag har inget annat än kärlek och respekt för den mannen. Han är otrolig och han förtjänar verkligen det bästa. Jag hade så många frågor att ställa men tog inte chansen skämdes som in i helvete för jag trodde inte mina ögon han jag lyssna på back in the days. Tupacs vän, Outlaws medlemen Napoleon himself sitter ett par meter ifrån mig och nu ska han verkligen berätta om sitt liv och hur han konventera till islam. Hann faktiskt ställa två frågor, det gick bra i början men sen började scenskräcken komma fram jag vart lika röd som en tomat och började typ stamma kände hur hela salen vände sig och verkligen iakttog mig. All eyes on me hahaha.. Det var verkligen intressant att höra det han hade och säga och jag gillade sättet han pratade på, han var lugn och sansad med sin "hesa" outlaw röst. Han var tung straight up. Det jag fastnade för mest var när han sa till alla (grabbar) om hur de försöker leka gangstas och att de inte passar in i sånt då de inte vet vad den sanna definitionen av en gangster verkligen är. De tror att det är som det visas på hollywood filmer men det är långt från det. Det amerikanska gangsters springer ifrån springer ungdomarna till för att de tror att det är så det ska vara, väldigt tragiskt. Jag kände faktiskt samma sak när han satt där och väntade på att alla ska komma in så kommer de in några grabbgäng som kommer in i salen tror att de är all that äger rummet gör sin lilla "gangsta"walk har amerikanska kläder och tror nu att de är from the ghetto, the hood. Tror ej de inser hur bra vi verkligen har det, andra skulle döda för att få de lika bra som vi har nu men vi visar ingen tacksamhet. Shame on us! Har massor av bilder ska lägga upp den så fort jag har tid just nu är jag super trött har haft över mycket energi som jag slösat fast jag orkar ej mer ska ta och slagga. Hörs imorn!


Ursäkta röran!

Bloggen är under konstruktion så jag ber så hemskt mycket om ursäkt, är snart klar med den. Lyssna på låten under tiden!


Naturbegåvning


Jag tycker helt ärligt att detta är en låt som ni alla borde lägga in i podden, för fullaste allvar den är galen. Min begåvada kompis har själv skrivit texten och självklart är det hon som sjunger. Jag måste säga att jag vart riktigt chockad när jag hörde den för jag visste verkligen inte att hon hade denna talang. Lyssna på den jag kan lova er att ni inte kommer ångra det. God bless!

Religionkunskap

Sitter framför min minidator och lyssnar på min kära mentor som har en genomgång om världens sekter. Ingen är koncentrerad alla gör sina grejjer. Har inte ätit frukost idag så jag är vrålhungrig. Ska möta upp Natalia och Denise för att luncha på sturehoff.. Det lär bli en lugn dag idag, plugg och TV-kväll hur skönt som helst, jag har varit på varv ett tag nu så nu vill jag fanimig bara chilla och ta det lilla lungan. Hörs senare!

remember wonderchild


Fan vad länge sen det var man hörde den här låten jag kan inte sluta fastna vid delen då han säger "everything comes to an end" jag vill sluta tänka så, vill leva för nuet men jag kan inte snart är allt över all the good times... men får väl hoppas att bättre tider väntar.

can't get enough

Kliché eller inte jag mår riktigt bra. Fast jag undrar... man brukar ju oftast höra att saker som låter riktigt bra är för bra, så vadå är detta to good to be true? Kommer det gå över snart eller? För i sånna fall skulle jag vilja veta det nu för att slippa leva i förhoppningar om att denna lycka kommer fortsätta åtminstone ett bra tag till. Hoppas inte!


I'm alive!

Ville bara meddela att det inte vart så farligt då jag tog min tabletter precis innan jag fick bara lite andningsproblem och ett par röda bubblor lite här och var men nu kan jag andas normalt svullnaden i halsen börjar gå ner sakta men säkert och bubblorna försvinner väl till imorn *hoppas jag* jag tror det värsta konsekvensen var morsan hon ville fifan knocka skiten ur mig för att jag skrämde livet ur henne. Men ibland måste man göra det, for god sake det är chocklad vi pratar om har inte ätit det på över ett år bli för fan bäng i huvudet. Nu känns det bra. Riktigt bra. Ska ut på promenad med min älskade granne för att få lite frisk luft men kommer hem innan ballar av stål börjar, förhoppningvis så gör vi ett stop på donken då kanske jag inte kommer hem lika tidigt som förväntat, anyways hör av mig senare måste skynda mig sebbs väntar, meanwhile listen to this and enjoy.............
 

gammal goding, lyssna på den under tiden jag njöt av min choklad tihi =)

utmanar ödet

Trots att jag inte borde göra det så gjorde jag det ändå. Drog med mig kära despina till willys och köpte 200 grams marabou chocklad ska snart börja frossa i mig den skiter fullständigt i konsekvenserna, vad är det värsta som kan hända? Att jag dör. Then so be it atleast i got to enjoy my last few seconds. Hahah. Hur som helst har tabletterna i räckhåll och är inte ensam hemma så nu ska jag sätta mig i ett hörn och bara njuta. Life is good!

Bloggtorka

Min hiroshima inspiration är dead and gone. Någon frivillig musa?


too fast too furious

Jag minns när jag var yngre innan jag börja gymnasiet och gjorde mina 4 transfers så längtade jag som in i helvete tills den dagen då jag var den som skulle få bära på kapten hatten och skrika som en galning tills jag inte hade någon röst kvar dagen efter, vakna med världens hangover och ha världens mest minnesvärda allra bästa dagen man någonsin kan ha men nu när den dagen närmar sig vet jag inte om jag ser fram emot den lika mycket som jag gjorde då. Nu känns det nästan som att tiden går för fort och att jag bara vill uppfinna en maskin som stannar tiden vi är på just ni till all evighet. Alla skivor som man går på just nu gör att man tänker till varje gång man kommer hem, snart är det verkligen över. Idag är det exakt en månad kvar, 4 veckor, 31 dagar tills jag tar studenten efter 12 års lallari har vuxenlivet nu kommit. Jag som har kommit att älska min klass så jädrans mycket känner att jag verkligen inte vill lämna allt. För om en månad exakt kommer allt detta bara vara ett minne, ett underbart minne. Samtidigt som man känner längtan och glädje känner man även en otrolig sorg. Detta kommer verkligen hända, det är inte vi bara säger utan det kommer verkligen hända och det finns ingen som har makten att stoppa det förutom the man upstairs så jag har bestämt mig för att utnyttja varenda lilla hundradel, den är verkligen dyrbar för snart lär jag vakna i tårar för att jag lämnat SP3G för gott. Hur mycket man än säger att man kommer hålla kontakten så kommer det aldrig vara som det är nu.. Länge leve SP3G!

on dit c'est ça qu'est la verité

Magic System nu på torsdag i Debaser, verkligen inget man vill missa! Minns sist de var här, var för drygt 3 år sedan. Samma dag vi hade skolavslutning (9an), vi var ute i kungsan firade vår sista grundskole dag. Filipe skulle dit med sin yngre brorsa var så jävla avundsjuk för att jag skulle resa precis samma dag så nu har fått mit chans igen med en massor av nya tunga låter. Längtar verkligen.

Magical

Står framför spegeln gör mig iordning samtidigt som jag sjunger en låt som har kommit att betyda väldigt mycket för mig även fast jag avskydde den innan vet inte varför hur som helst jag kan inte sluta tänka på hur magiskt livet är och att jag verkligen lever the good life som kanye själv skulle sagt. Alla mina vänner är guld, min familj är det bästa som finns sen finns det en person som gör att jag tappar andan bara han är i min närhet. Hoppas det fortsätter. Jag behöver verkligen det här.
 

ännu en dag

dumheter, dumheter, dumheter men det är som man säger man är bara ung och dum än gång så varför inte ta vara på det? Därför ska jag utnyttja mina dagar som ung och leva bra trodde inte jag skulle säga detta så slut som jag är och verkligen vill chilla men något inombords äter mig och gör mig hype för ännu en ute kväll så, så får det bli! Har 50 minuter på mig har redan duschat men vad ska jag ha på mig? Lovar att imorn ska jag ta igen mina kassa uppdateringar med massor av kul och kanske tom bjussa på lite pictures.. HA EN BRA LÖRDAG!

day 3

Vakna precis av panikstress, luren ringer s:et och gg har ringt sen 5 idag så jag hade typ tusentals missade samtal. Fick en kraftig sömn känner mig fortfarande sömning och tung i hela kroppen, tungan har domnat och jag vill bara fortsätta sova men det går inte efter 4 timmars "powernap" så är det nu dags för mig att börja göra mig iordning slänga ihop en snygg, sexig men ändå sofistikerad outfit för idag är jag nämligen uppskriven i listor lite här och var. Tror kvällen börjar i Ambassedeur.  Så vi får se vart vinden tar oss nu måste jag fräscha till mig, duscha och kolla i min WIC vad jag ska ha på mig ikväll. Kanske ska ta något och äta också annars så får jag göra ett matstopp nånstans ute. Ha en underbar fredag kväll!

Kukelku

Ikväll är Nicole Scherzinger min hårinspiratör

Lil sat

Ändrade planer! Det blir skiva för mig trots allt jag tänkte såhär man är ung en gång så what the heck! Vette fan vad jag ska ha på mig tänkte vara svart enklast att worka men det är ju så äckligt väder så jag måste ta min isprinssesa jacka haha vill inte bli sjuk igen! Nu ska jag äta lägga fram sakerna jag kommer behöva och därefter dra till Bashir Jr. Tonight we gonna party like they do in hollywood!! Det är ju trots allt minilördag hähä.. DUCES!

bday bash!

För idag är det ingen vanlig dag för idag är det käraste smatters födelsedag HURRA HURRA HURRA! Yes yes y'all denna somaliska hingst är singel and ready to rumble! Du förtjänar det bästa min broder, hoppas du får en underbar dag.

090506

God morgon! Sovit gott? .. Jag känner mig så himla krasslig vill bara ligga i sängen hela dagen men det har jag gjort sen i torsdags så jag måste shape up och go back to reality. Egentligen så ska jag på skiva ikväll men jag orkar verkligen inte, känner ingen hype inför det vill bara komma hem kolla på matchen sen sova! Haha så lat. Nu ska jag upp mamma roppar, frukosten är färdig och snacka om att jag är hungrig. Vi hörs senare under dagen! Sayonara (hejdå på japanska) coolt jag vet.

Ge mig sol igen snälla, låt mig ta igen min förlorade helg..

scorrows

fast asså........ prison break orkar jag?! Såg precis senaste avsnittet, fan vad jag läntar till fredag!!


Vegas baby

En vecka i Vegas - Elvis bröllop NEXT! Väldigt spontant fast även romantiskt på ett konstigt sätt. Stort grattis till yaz och matte. Verkligen en underbar surprise önskar er all lycka. Har alltid beundrat dig yaz sedan barnsbenen du var verkligen en förebild för mig och nu gör du något sånt här gör att jag beundrar dig ännu mer för själv skulle jag aldrig vågat but I guess one day, visse notte.. hoppas bara jag hittar den rätta. Komiskt att jag och grabbarna från skolan pratade om att åka till Vegas när vi blir 21 år (då det blir lagligt att gambla) just den dagen du kommer tillbaka hem från din otroliga upplevelse hoppas bara du inte tagit med dig svininfluensan haha.

a

Jag hade planerat hela min Tv kväll efter the klklkl for yaz men varken 3,5 eller någon annan jävla kabel Tv fungerar boxen är oxå borta då mamma tog den ifrån mig efter att jag bokstavligen bara följt fotboll och glömt bort skolan helt. Nu pratar jag med min baby in leeds, åh vad jag dör för honom! Han är bäst och alla dessa berättelser han hittar på.

HAHAHAHAHAH

Pernilla: omg har fett ont i halsen
Jag: Drick malen ingefära med varmt vatten!
Pernilla: omg tror ja har svin
Jag: HAHHHHHHHHHHHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA.... brast ut i skratt

fatty fatty


Glömde berätta om dagens höjdpunkt som lär blir årets höjdpunkt, kanske tom mitt livs höjdpunkt. Kanske? Nejnej det kommer! Fatima ringer mig och är super duper glad självklart förstår jag att det bådar gott. Vilket det gjorde! Jag vill boka biljetterna nu nu nu, men nej studenten tar mycket cash vill ej leva som en fattig pre student har ej tid med det, har mamma men neej i'm a big girl ska fixa det själv *sajk* anyways asså det kommer bli så **********' nice, fifan vad jag läntar!!!!!!!!! You guys have no idea. Sommar 08 var nice men this is so gonna top alla sommrar jag har haft och kommer ha.

the way you make me feel

Mr. X är helt underbar... ibland. Sen kommer det dagar då man knappt hör från han. Why i don't know. Låter ganska patetiskt men varje gång jag hör klick ljudet från luren så hoppas jag på att jag ser Mr. X's namn. Idag har jag väntat och väntat hela dagen legat i sängen och jäst men fortfarande inget sms/samtal. Börjar bli lite orolig, det roliga är jag kan göra allt enklara genom att själv messa men nej jag måste ju spela allan ballan viktig och inte göra det egentligen menar jag inte det sådär utan det är mer jag "vågar" inte får en klump i halsen varje gång jag skriver något vet inte vad jag ska skriva vilket är absurt för jag brukar aldrig ha problem med sånt här nadia blyg, hur?.. (tom när vi sitter och har en vanlig konvis så känns allt så himla fel men ändå så rätt. Mycket jag vill säga men så lite som kommer ur min mun eftersom jag inte vet hur det kommer låta när jag väl säger det så jag lyckas istället göra bort mig genom att säga något dumt.) Det som gör mest irri är att jag verkligen grubblat över detta tagit upp luren tusen gånger om inte mer skrivit sen tagit bort det hör jag klicken / vibrationen så springer jag medan hjärtat dunkar och därefter får en ledsen min eftersom det var inte det jag vänta på. Nu också. Istället för att skriva något intressant så skriver jag ett tråkigt inlägg om hur mycket jag vill att Xet ska bry sig. What the hell is wrong with me, am I turning into a girl? (ni vet vad jag menar). Jag önskar bara jag kunde ha gårdagen hela tiden. Skulle vart så lycklig då. Jag vill kunna gå med dig längst stranden tills solen går ner och därefter ligga i din famn hela natten lång och vakna upp av den vackra soluppgången. Jag vill upptäcka nya saker. Se saker jag aldrig sätt förr. Jag vill vara i världenstopp och aldrig titta ner så länge du är med mig. Jag vill mitt i ingenstans nånstans långt långt borta, i en igloo och bli värmd av din kärlek. Jag vill skrika tills mina lungor exploderar om vad jag känner för dig. Jag vill.... jag kan ge en lång lista som aldrig skulle ta slut om vad jag vill, men sen är det något jag alltid säger till alla andra så varför inte för en gångs skull själv lyssna på mina råd. Man kan inte alltid få det man vill ha, något jag helt enkelt måste acceptera. Men ändå varför? Varför döda alla mina hajar leta efter nyckeln öppna boxen simma över havet väcka väktaren och ge mitt stackars hjärta ett hopp? Vill ni höra något komiskt? Det är alltid en våg som ger olika signaler en gång on en annan gång off - alltså jag. Men Mr. X är ingen våg, så hur kommer det säg att det är ombytta roller nu? I bet he past a spell on me. Det spelar ingen roll vad det är, jag gillar iaf inte det här blir bäng i huvudet!


________________________________________________________________________________________________

Nu är jag lycklig igen!

resultat

Fick precis hem resultatet av högskoleprovet som jag gjorde för ett tag sen. Konstigt nog gick det bättre första gången jag gjorde det förra terminen detta resultat var ingen man ville showa upp för alla direkt, väldigt pinigt! HAHA sitter och skrattar för mig själv hur i helvete kan det ha gått såhär dåligt. Jag somna ju bara under ett block var jag verkligen så trött? Äsch ska lägga undan pappret förmodligtvis bränna upp det och låtsas som om det aldrig hänt och se fram emot ikväll ordnat en big surprise till Deniz gav henne en ledtråd via sms men hon tyckte bara jag var störd vilket jag kanske är eller lite iaf.  Jääääägeeeeeeeeeer.




Jävla shit!

For real börjar bli less på att sitta hemma det känns som att jag missat halva mitt liv. Jag som hade otroligt galna planer inför helgen. Fan fan fan! Hur som helst en ny helg väntar mig och förhoppningsvis är jag bra som aldrig förr. Som ni alla kanske vet var Kelly Rowland (fd Destiney's child), David Guetta och Lloyd i Sverige under helgen plus att det var urban cruise som jag hade fixat och allt! Men nej istället var jag tvungen att bli sjuk och ligga med hög feber och snora ner alla träd i världen, btw remind me to repay them! haha.
Nu väntar jag på att bastun ska värma upp det kanske blir bättre och styrkan kommer kanske tillbaka. Igår pratade jag med the ladies om London resan vi måste börja boka biljetter snart och även konstert biljetterna funderar även på att gå på The kings konstert inte något jag vill missa direkt men vi får se hur det blir. Jag har lovat mig själv att jag ska betala för resan själv då jag känner att jag tar ju studenten och det är dags för mig att börja sköta mig själv ekonomiskt eller nästan iaf i värsta fall så finns mamma alltid här så jag har inget att oroa mig för men ändå skulle vara nice att för en gångs skull jobba och betala själv.

BORED

Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången? ja
Har du sett din bästa vän gråta? ja inte en nice situation då man inte vill att sina kära ska gråta.
Vad åt du senast? päron split
Har du fått någon komplimang idag? Nej, ni har bara fått förolämpningar alla av H!
Har du någonsin fått höra att du liknar en kändis? Faktiskt minns ej alla men två stycken, Cassie, Pocahontas, Nicole Scherziner och nåra andra men minns verkligen inte.
Har du varit med i en rättegång? Ja men då var jag "offret" hahaha papper stacks baby du vet vad det é
Är du polare med grannarna? Ja bästa! Älskar mina grannar
Vilka länder har du bott i? Sverige och Australien i 6 månader
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? igår
Har du haft en stalker? hahahhaa om jag haft?
Minns du dina/din musiklärares namn? Självklart, Danne(han skrev faktiskt låten se mig - barbados bara en av de få kända låtarna han skrev), Micke och den senaste Vegard.
Hur bra är din syn? ja tack gud!
Var är dina syskon just nu? Konfidentiellt
Vad var den senaste drömmen som du minns? hahahaha oj det tar vi nog inte men den fick mig att må bra i flera dagar kan jag säga
Vem ringde dig senast? dänzan
Vilken tid gick du upp imorse? 6
Vad ska du göra i helgen? förhoppningsvis ta igen min förlorade helg.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? apa
Vem är den senaste kändisen du tog på? kändis snälla? De vill ta på mig.
Vad finns i din bakficka? just nu har jag ingen bakficka men i vanliga fall inget!
Vad gjorde du klockan 2 inatt? snarka
Vad är det första du gör på morgonen? kollar hur mycket klockan är
Vilket humör är du på idag? crackmode
Vad ska du göra efter det här? bastun väntar på mig


Poetry

Good or bad decision? I don't know. The only thing I do know and that truly matters is the wonderful feeling you give me when you put your arms around me and take to me to 7th heaven.

min söndag

Min söndag förmiddag bestod av mys med en väldigt underbar person resten av dagen har gått till ungarnas träning (måste gottgöra de efter gårdagensmiss då jag log hemma med hög feber och längtade till idag) förhoppningsvis blir det Berns ikväll, Lloyd är i sverige inget naddi vill missa direkt. Hoppas bara jag blir lite bättre till senare idag så har jag orken att get my groove on. Nu tillbaka till Kanal 5 med reprisen av Grey's..


RSS 2.0