Marry Me, Bella.

Finally! Efter ett helt jäkla år fick jag äntligen se den efterlängtade filmen New Moon jag har längtat såååå och så var det ju ganska kasst att jag ej kunde se den på premiären men ikväll så såg jag den och jag är helt förälskad. Twilight var dock bättre men ändå inte jag älskar båda två. Kan inte sluta längta till eclipse kommer ut! Och Jacob WHATS COOKIN GOOD LOOKIN!! Jag har alltid tyckt att han är lite småsnygg men idag svimma jag i biografen jag orkar ej och det som klår mig mest är ju ändå åldern han är två år yngre än mig det finns ju fan killar i min ålder eller äldre som inte har den där kroppen den där charmen det där utseendet den där mystiken ja allt. Precis som Twilight så ska jag kolla på den här fram tills nästa film =) Men Edward är ändå alltid Edward..


C U IN BAAARCELOOONA!

Mindre än 24 h kvar för att matchen ska få sin kick off en väldigt efterlängtad match från min sida. Tror väldigt många känner det jag känner just nu. Spänningen, hoppet om att vinna, nervositeten, frustration och mycket mer. Förhoppningsvis hittar vi sista minuten biljett så att vi kan få se denna match i Camp Nou det skulle verkligen vara en upplevelse vill bara vara där över kvällen men hittar inga biljetter för ett rimligt pris och match biljetterna är det väldigt svårt att få tag på som tur är har jag tre kompisar som bor därborta de försöker göra allt för att hjälpa oss jag vill verkligen åka skulle verkligen sitta bra speciellt ifall vi vann då jag är den enda interistan som åker i gruppen. Matchmässigt ser det väldigt ljust ut för oss och jag hoppas verkligen att vi tar den det är verkligen en stor heder dessutom skulle vi ta ut de regerande mästare som hoppas på att skriva historia andra året i rad men det tillåter vi aldrig. ICKE SA NICKE! Jag vill inte prata för mycket om matchen för jag kanske förstör för oss men jag ber verkligen till högre makter om att vi ska vinna and show no mercy. Kan ge lite fakta om hur det ser ut inför Bäcelona - INTER.

Börjar vi med Bäcelona så ser vi att förutsättningarna inte är de bästa. 6 spelare saknades under söndagens träning 2 ligger sjuka med svinis (Touré och Abidal) Marquez väntar eventuellt få samma diagnos och Zlatan kämpar med en sträckning vilket gör att man inte är säker ifall han ska spela eller ej men även Pique hoppade över för lite träning på gymmet och kungen Messi tillbringade söndagen med att utföra tester för sin skada som han ådrog sig i helgens match. Förutom att de ligger back med 6 toppspelare är chansen att de kommer vidare från gruppspels matcherna är relativt liten, på topp ligger INTER med hela 5 poäng ett steg under har vi Kazan och Barcelona tyvärr ligger Kazan tvåa pga inbördes möten mot Barca vilket gör läget kritiskt för Barca för om Kiev som ligger på fjädre plats med 4 poäng vinner över Kiev och VI INTER vinner över Barca åker de ut. Dessutom har bäcelona en El clazico som väntar de i helgen vilket gör det ännu mer osäkert ifall man ska använda Zlatco eller ej. Jag tror inte någon hade räknat med att det skulle bli såhär svettigt. 

 Till Inter och överlevnad i Champions League. Välkommen tillbaka Eto’o. Vi kör på som förväntat och ser starka ut inför morgondagens möte tyvärr är Backen-Santon borta efter knäskadan han åkte på i Italiens U21-match precis som Zlatco är Snejder ett frågetecken då han har kämpat med en sträckning i baksida lår men kan förhoppningsvis finnas tillgänlig mot Barca. Idag har Inter tre barcakändisar vi har måltjvuen Eto'o graciöse men skadebenägna generalen av mittfältet och slutligen Mourinho som en gång i tiden var en assisterande tränare förhoppningsvis kan dessa herrar avgöra mötet i morgon. Eftersom att vi leder gruppen kommer vi vara oerhört nöjda med ett oavgjort skulle dock inte skada ifall vi vann med åtminstone 1-0/2-1/3-2 man får inte glömma att vi spelar hos de vilket gör oss till deras gäster så givetvis kommer vi få in ett mål eller två men tillåt inte mer än så Cesar (annars gör jag sallad av dig haha, skämt åsido) så vi kommer få se väldigt defensivt Inter. Vi kommer ha Zanetti, Cambiasso och Motta som starkast försvarare och Eto'o som är villig att löpa så fort han får kontringsmöjligheter då bäcelona troligtvis kommer att spela med höga positioner kommer han att få ytor. Oroväckande för bäcelona är att de än så länge bara har mäktat med 3 mål visar de inte prov på effektivitet samt högt bollinnehav lär det blir riktigt svettigt (dripp dripp dripp dripp). Break a leg or something (jag menar det bokstavligt) men jag tror inte vi behöver de eller hur Inter, de ska vara rädda för oss inte vice versa hursom helst vad som händer återstår att se..

Alltså..
Ikväll 20:45 i Camp Nou, Barcelona. Ni kan se den på Viasat Fotboll som sänder matchen med start 20:30. Med lite tur är jag förhoppninsvis på plats i Camp Nou och ser den.


Official


Låten som Loso dedikerat till mig har en video. Han leker helt crazy anyways tänkte att jag skulle bjussa på den så ni har något att njuta av under tiden jag är gone. LATEEEER!

Underskatta aldrig värdet av ett 50 öre

Ikväll lärde jag och min andra halva en värdefull läxa. Tror ingen av oss någonsin insett att bara ett 50 öre kan göra så mycket skillnad och att vi aldrig ska underskatta något som kan hjälpa oss så mycket. Speciellt W hon har ofta fått predikan om värdet av pengar men alltid tyckt att det vart BS så hon har lixom inte brytt sig om det förrän idag då vi båda insåg att 50 öre kan göra mycket. Sagan fick dock ett bra slut när vi till slut gav upp fann vi det vi leta efter i flera timmar (oj overdrive men du vet vad det é måste krydda lite) efter det mådde vi riktigt bra, tror aldrig vi mått så här bra någonsin eller jo men på länge iaf. Tack gud! Budskapet är: UNDERSKATTA ALDRIG VÄRDET AV NÅGOT SÅ LITET FÖR NÅGON GÅNG KAN DU VARA I NÖD OCH DÅ LÄR DU BEHÖVA JUST DET!

LYCKAD KVÄLL!

Vill börja med att tacka D och McM för deras awsomness!! Ni är helt f*kkin underbara. YOU GUYS ROCK! Har verkligen inte haft såhär kul på länge. Forget Las vegas night GG jag är helt och hållet på det dumdummareknäppknäppare & Co. hade planerat igår. Fick tillbaka sommar-känslan maten var beyond exquisite ingen snack om saken drinkarna lika så tyvärr kan jag inte berätta mer cause what happend Lördagen den 21 November - Söndagen den 22 november 2009 stays between those days och väggarna som fick bevittna en helt galen kväll. Jag kan offra Sveriges uteliv(inte mycket man missar egentligen om man jämför med igår kväll) anytime ifall ni garanterar mig en sån här helg med nya upplevelser varje vecka haha NO DOUBT. Kom hem väldigt tidigt imorse så jag är ganska seg ska ta och sova tidigt ikväll (as if). Magen skriker ska gå och mata den därefter dra till le gym. DUUCEESSS!

Whats a star when its most important fan is missing


NATTI NATTI!

Klev precis inför dörren och tänkte jag har vart helt ruggig när det gäller bloggen idag bör nog skriva något för att mitt folk ska veta att jag lever med det sagt tackar jag för idag det var riktigt nice men nu är jag alldeles för trött fick inte den sömn jag behövde efter gårdagen så jag ska sleepa, Nighty night sleep tight and don't let the bed bugs bite!


Dj wont u play another love song and afterwards join me in bed..


MIN NYA VÄN AGGIE

Alldeles nyss knacka det på dörren och eftersom att jag var ensam hemma tvekade jag lite om jag skulle öppna eller ej (fegis) för jag kände ej igen ansiktet men när ja såg att denna mystiska man höll i ett paket och skicka ner ett brev var jag tvungen att öppna tänk om paketet var till mig? KLART DET VAR. Min underbara mor köpte ett par nya vänner till moi det var tydligen meningen att jag skulle få de förra veckan men royal mail delay så jag fick de idag istället och gissa om jag är glad? Måste egentligen ut nu men kan inte få bort de från mina fötter de är så underbara! Kanske bör inviga de idag?.. Nu måste jag verkligen dra duty calls, LAAATEEER!


Blow the fukkin roof of Brooklyn style

Fick precis ett sms av Ajje(Motown) som undra om jag är på J'sons release ferre ikväll på Rose. Självklart är jag det maajjn! Det kommer säkert bli feeeet drag och även fast jag har vart vaken sen 6 imorse så är jag på riktigt party mode så jag tänkte att jag ska sova några timmar efter gymmet så är jag fresh to def senare under kvällen. Äntligen dags att vi alla får bevittna den galet efterlängtade album releasen av "Never Half Stepping". Vi ska fira det Live and in Color inte illa. Han är ju riktigt nice jag säger inte att jag är hans största fan men jag gillar att lyssna på hans musik lite då och då. Dessutom ska Baby J(en av min favoriter) stå bakom spelarna med Seven I plus på kanten och fram tills midnatt så ska Adam T och Eboi värma upp publiken det blir garanterat en lyckad kväll. I need it. Frågan nu är vad ska jag ha på mig? Hmm.. äsch jag hittar något det är inte vad man har på sig utan hur man bär upp det ;).


Nu ska jag dra till gymmet! Ciao for noow.


Jag får rysningar


GOD NATT!

Tack vare min älskade kusin ST kan jag sova bra inatt! Thank you..


24 november närmar sig

Jag har läst lite här och var (mest italienska tidningar) att Zlatko kanske kanske kanske kommer tillbaka till Inter troligtvist är det bara ett rykte men alldeles nyss läste jag det på sportbladet. Fan mitt hjärta log. Är glad igen. Vette fan ifall jag ska tro eller inte men jag hoppas ju även fast han svek oss i somras så förstår jag att money talks even though he is loooadeeed. Skulle vart riktigt nice ifall han vart en nerazzurri igen istället för en jävla catalunya. Hur som helst nu på onsdag alltså om exakt en vecka är det en viktig match då vi möter barca i deras hemma plan. Vad som händer återstår att se but I aint gonna lie to ya i'm so fukkin nervous!!!!

(Helt klart de bästa färgerna på honom!)


Antar Yahia

Matchen slutade ej bra för Egypten. Algeriet vann med 1 - 0. Grattis till de. Detta betyder att det inte blir något VM för Egypten, sorgligt att vara lika baclallish som svennebananerna. Jävla Shit!


Om allt går som planerat


Play off

I lördags spelade Egypten - Algeriet i egyptens vackra huvudstad Kairo då de slog one two three goo algeriieee med 2-0 idag spelar de i Sudan (Khartoum) och förhoppningsvis kickar de ass idag med så blir det VM för oss inte ska egyptierna vara lika rallyiga som dumdum Sverige och inte ens komma med. Anyways matchen börjar 18:30 jag ska kolla på matchen från"jobbet" där jag befinner mig just nu ska förmodligtvis chilla här ett bra tag kolla på Grey's Anatomy So you Think You Can Dance beställa lite food kanske tom sova här för jag trivs fett!! Overdriva en aning men ni förstår. Har vart uppe sen 5 fick bara 2 h sömn men pga alla reddisar är jag pigg som en kuckelikuuuuuu! CIAAAO FOOOR NOOOOW :D


Bedtime


Dags för mig och mina boys att hit the bed vi måste upp tidigt imorgon bitti lär dock inte bli sömn förrän dum S berättar sina demon historier som i sin tur kommer göra att jag inte kommer sova eller få en dålig sömn fylld av marddrömmar och att andra Set får oss hamna hos K och gamea haha anyways.. NATTI NATTI!

Movies


Dessa filmer vill jag se men först på listan är självklart efterlängtade New Moon!! Vill dock inte ha för höga förhoppningar då Twilight sägs vara bättre. Avatar är också en film jag längtar till fett mycket!!

Friendship


Jag visar sällan (rättare sagt aldrig) hur glad jag är över att jag har så underbara vänner. Jag känner mig verkligen lyckligt lottad för min vänner är inte sånna som växer på träd. Så detta inlägg är en shot out till alla som står mig nära.. I APPRICIATE YOU! (Ni trodde ni skulle få läsa L-ordet men oj håll er lugna ett steg i taget). Nu, tillbaka till min appletini och gamla dumma Christine.

Chillbacktuesday

Chillin med 2/15 av GG hos Papi R. Har vart här hela dagen och bara chillat mest ätit och pluggat men när plugget gick åt skogen så fortsatte vi med ätandet. Konstigt nog har jag inte knäppt upp byxan än och det tänker jag inte göra på ett bra tag för maten är underbar och när jag knäpper upp jeansen innebär det att jag ej orkar mer mat. Vi har en tjejkväll vi har kollat på fula bettan och nu husfruarna därefter blir det christine och brother and sisters. Ganska gayigt men de tycker att jag ska komma nära min feminina sida så S och S pratar om typiskt tjejiga saker kind of fan i'm laughing my ass off bokstavligen!! Nu är reklamen slut och jag ser appletinis i bordet gott2gitt!



mumsfilibaba


Världen är ej rättvis

Jag har sett den här videon minst tusen gånger men känner inte mindre för den bara för det. Jag ryser i kroppen. Världen är verkligen inte rättvis. Det borde vara människor som honom som blir miljonärer och gör det stort inte de som gör om sin röst med den senaste teknologin. Ifall jag åker till L.A. igen(sist jag var där var This is it permiären, gala premiären) ska jag leta upp denna man no doubt about that. Det bästa med honom är att han är så tacksam, älskar!


Sant eller Falskt?


Igår berättade F att Maxwell är homo. Är det sant eller bara ett rykte som går? Vi kanske är helt efter men helt ärligt är han det på riktigt så skulle jag helst inte vilja veta det. No offense mot the gaypeeps men jag är en homofob. Jag tycker inte det är naturligt och tänker inte ljuga och säga att jag tycker det alla har rätt till sina åsikter. Ni som säger annat ljuger för fick ni välja skulle ni aldrig valt att ha en homo i familjen. Dubbelmoral. Ni lekar att ni accepterar det för att verka mer moderna mer 2009 och om det betyder att jag är från jäkel från 1200-talet för att jag inte accepterar homosexualitet than so be it! Jag måste ta en fin distans från Love n' Basketball och Maxwells senaste album även fast ja älskar det sorry majjn i just got to brush it off.. please let me know if this is just a rumor!

My mom

Her body, my home before earth, the woman who gave me birth- my mom
The woman who helps me to stay strong when things go wrong – my mom
The painkilling pill when I’m feeling ill – my mom
The woman who stands tall so she can catch me when I fall – my mom
Her hug gives me the same high you get of a drug – my mom
She has an embrace which helps me through EVERY case – my mom
The woman whose food sets me in the greatest mood – my mom
She doesn’t care if I’ve treated her in a way which is unfair; she’s always there – my mom
She gives me inspiration I’m full of admiration – my mom
By spending time she helps me feel fine – my mom
The woman who I can’t even begin to give back to no matter how much I want to – my mom

R.E.S.P.E.C.T for EVERYTHING you’ve EVER done for me!

Written by: M.Y. - Sjukt grym. Min idol.


IN STORES NOW

Första 10 minuterna av dokumäntern.


PARANORMAL FUCKING SHIT ACTIVITY

Igår kväll var jag på bio och såg Paranormal A. en helt sinnessjuk film! Det värsta är att det är en sann historia vilket gjorde mig fett rädd ej ok film. Vart lurad! Jag rekomenderar den ifall ni vill skrämma skiten ur er själva men notera att det är en sann historia så ni lär vara rädda ett bra tag jag kan inte sova ensam kan knappt gå till toaletten om inte alla lampor i huset är tända och mycket folk är där plus att dörren måste vara lite öppen you think I'm jokin? HEEEEEEEEEEEEELLLL NOOO. Filmen är sjuk. Jag är rädd på riktigt!! När allt är klart och vi ska upp så hör vi effekter från skärmen men den är helt avständ om inte alla sket på sig hahaha fyfarao va hemsk. Kolla på Rush Hour 3 när jag kom hem för att ändra tankarna do you think that helped? NOPE! New Moon kanske kan få mig tänka på annt ser fram emot den. Måste även se 2012 verkar vara en grym film alla pratar om den men jag tror ej på det.. minns ni vad alla sa när vi skulle in i milleniet 2000. Allt är BS. Menmen PA var ett bra slut på en bra vecka. Ny vecka och jag hoppas verkligen att allt öppnar sig nu ska jag kolla på How I met your mother därefter däcka, NATTI NATTI!

HAPPY BDAY SOULIE

MER KOMMER.... NU ÄR VI STRESSADE OCH SKA UT!!

Innocent crush

I had a dream.. it started really bad, terrible just like a sad nightmare but when I woke up I was extremly happy. Sweet dream or a beautiful nightmare. What is it? I can't describe with words how I felt at the end of the dream like the happiest person on earth. I flera dagar har jag vart onormalt lycklig som om denna dröm är verklighet. Den kändes så äkta jag kan inte förklara med ord men jag har nog aldrig känt såhär. Det här är helt sjukt verkligen fast än jag vet att det bara var en dröm så tror jag ändå att det hänt, på riktigt! Jag älskar att sova det har jag alltid gjort men för första gången i mitt liv vill jag bara fortsätta drömma, varje gång jag går och lägger mig hoppas jag på att min dröm fortsätter ännu bättre skulle nog vara ifall det hände i verkligheten då kanske jag skulle lagt sömnen i hyllan.

Skogsmulle meets Pharrell with vicky hush Pj's


The Carter


Denna doku-film kommer ut 17 November! Känns som att jag väntat i 17 gånger 11 + 2009 år men nu är det bara 8 dagar kvar. Coolt att de har "My cool" - Adam T. i slutet.

GRATTIS VÄRLDEN BÄSTA MAMMA!

Idag fyller min underbara rockande mor år och det ska självklart firas! Hon har typ glömt att hon fyller år och ingen har sagt grattis än för vi måste överraska henne fint ikväll när hon kommer hem. Men jag slår vad om att de på jobbet förstört allt gratulationer hit och dit men äsch det gör inget så länge hon tror att vi glömt är det lungt. Jag ska laga mat haha årets skämt men jag tror hon skulle bli glad för att jag alltid gnäller att jag inte kan laga mat när det egentligen är så att jag inte vill. Bara hon inte vänjer sig vid att jag gör det är det lungt haha.. hur som helst min mamma är bäst! Alla säger så om sina mammor men jag vet as a fact att min morsa kickar och rockar fett ingen kan slå min mamma. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!♥


EMA's 2009

Hoppas inte ni missa gårdagens EMA's gjorde ni det så var det en hel del roliga, tunga och "vad i helvete är detta" -  saker ni missa men som tur är så ska jag ge er min lilla review allt rätt och fel.
Kan börja med David Hasselhoffs outfit.. Paljett kostym rätt eller fel? HELT FEL.
Jay-Z performance älskar låten men inte lika tungt som på VMA's Alicia Keys fattades och den där glöden fattades.
Katy Perry jag gillar henna som host, lite kinky men hon är gullig och bjuder på sig själv jag föreställde mig själv i hennes skor hela tiden (inte den stora som hon fått av Lady Gaga ni fattar) tänk om jag skulle vara host.. jag tror att jag skulle gjort bra ifrån mig, bortsett från min scenskräck (som jag förhoppningsvis kommer växa ifrån nån gång snart!) skulle jag vara riktigt tung.
Green day blondinen vet inte vad han heter men nånting är riktigt ful i munnen.
Jesse Metcalf m m m come to mama! Samma sak gäller Brody Jenner. JUSTIN BOBBY SKULLE VARA PERFEKT!
Beyoncé alltid lika snygg even though I'm not a huge fan jag gillar hennes dedication som hon gjorde till jay "J for puting a ring on it" - bästa! Dessutom var hennes outfit ej lite nice.
Backstreet boys do you remember those times? Fan de fick mig minnas när jag var kär i Nick & Brian och alltid bruka sjunga till de sist var nog i 2an (gymnasiet) EVERYBODYYYY YEAAAAAAH!
Agnes bästa svenska artist. HELT RÄTT! Vänersborg skönheten förtjänar mer än så.. och grattis till ditt kontrakt i USA (as if you read my blog haha)
Magna bästa europeiska artister tjoo turkiet got it going on.
En miss jag har gjort är vad Araber och Israel gör i EMA's I mean det här är europeiska inte mellan östiska/asiatiska/afrikanska/amerikanska yeah you know what I mean.
Lil' Kim jag har inga kommentarer (ej positivt)
U2's live performence övertungt önskar att jag var där så jag fick uppleva det och utmärkt ending "Get up stand up, stand up for your rights" med Jay.
Sist men inte minst FREEDOM. Ni är vad ni står för fast ändå inte. Ni borde kämpa för freedom överallt i världen Berlin! NO hate though, det var great!
Green Day
Green day blondinen jag tidigare nämnde
Shakira
I like you du är snygg men singer material i dont know! Don't get me wrong though jag gillar dig.
Katy Perry
Nice outfits och du rockar!
Jesse Metcalfe
Hot stuff! Andra kläder skulle vart bättre dock men fortfarande YUM YUM.
Brody Jenner
Snygg och stilren, har inget mer att tillägga.
Beyoncek
Håret! och klänningen.
U2
Jag gillar er. One Love.
Jay-Z
Du förtjänar mer än så.
David Guetta
When love takes over iiiyeeeaaaah! Du och Kelly borde lagt en performence skulle passa perfekt.
Tokio Hotel
Jag förstår inte Er. Har försökt men det går inte. Ok de i mitten är ni tvillingar? Ja tydligen. Men "tjejen" är du homo eller straight, what's up with the heels and all this make-up ok alla har smink men det där är fan tusen ton. Men ni kör er grej och det är tung, cred för det. Tvillingen med flätorna är lite söt på något konstigt sätt MEN garderoben måste uppdateras (holla) det gäller i försig alla. De två med vita tshirtar vilka är de får känslan av ecoare.
Miranda Cosgrove
Lilla gullis man såg hur nervös hon var när hon stod där uppe med Brody. J (Don't blame her fan skulle vart minst lika nervös) hon ser faktiskt jätte bra ut och BJ ville ju hit that, did he? haha


I miss us

Tidigare idag gjorde jag ett snabbt besök i skolan. Så fort jag klev av bussen började jag få en massa flashbacks, fyfan vad jag saknar de goda tiderna. Vi uppskatta inte det vi hade och det tycker jag är synd jag önskar att alla kunde gå tillbaka till skolan så vi kan få ett år till med varandra skulle inte tacka nej till en evighet heller. Gillade dock inte vad de nya eleverna fan asså bästa tiden var ändå när jag gick i ettan då jag fågla mig från skola till skola men nog om mig. Ta inte gymnasietiden för givet för den flyger iväg innan du hinner säga hejdå, uppskatta det ni har nu varenda hundradel är dyrbar, trust me I know what I'm talking about!

SP3G, it's all love..


MISSA INTE!



Om några minuter drar det igång. Har ni längtat? I know I have hoppas någon kändis gör bort sig som på VMA's haha.. Lucky kenza som får chansen att träfffa alla. Anyways missa inte idag 21:00 på MTV.

Underbar födelsedag

Tidigare ikväll pratade jag med W. hon påminde mig om att idag är det bloggens 1 årsdag så hallonpajen var alltså för att fira bloggisen tihi =) nej men hon måste få ett ordentligt firande och det fick hon ju i för sig Inter slog dynamo kyiv och rubin kazan barca matchen sluta oavgjort HUR BRA ÄR INTE DETTA jag som missade matchen vart riktigt sur Y fick mig tro att jag skulle hinna vi åkte på snabb besök till heron där W1. börjat jobba hur som helst första halv lek var slut får sms av K som säger att det står 0-1 till de så jag vart sur och ville inte gå till de för att kolla bestämde mig för att fortsätta hemåt med tjejerna. Anyways nu är jag här äter skit god maträtt som mamma har gjort bara för att bloggisen fyller år .. hosthost eller inte men det smakar riktigt gott iaf.
VI FIRAR DENNA DAG MED BLOMMOR OCH BLAD HURRA HURRA HURRA FÖR UNDERBARA DIG IDAG!! GRATTIISS BLOGGIIIEEE HOPPAS DU HAR HAFT EN UNDERBAR DAG! (Klart som fan att du haft du har ju mig som ägare)

Tentöööh

Jag har suttit sedan 9 imorse och finslipat min jävla uppsats jag blir knäpp fattar ej hur jag orkar på riktigt men jag är ändå jävligt stolt över mig själv, jag är duktig, jag är bäst.. haha måste boosta mitt självförtroende fint för att orka. Tror det räcker för nu, jag förtjänar lite frisk luft eller jag vart nog mer lockad när S ringde och sa att han slutar om en timma och att han bjuder på mat. I LOVE HIS FOOD, y'all don't understand, fattar ej hur han har blivit så bra!! Dessutom har jag inte ätit sen den där hallonpajen som fick mig att må illa (u would 2 ifall ni åt en hel by urself, jävla tjockisfasoner) egentligen var det bara för 2 timmar sen but a girl gotta it anyways.. LATER!


He who lives on forever



Jag har märkt att en del missförstått varför man gjort denna "This is it"-dokumänter, tydligen har ni fått intrycket av att det skulle handla om Micheal's liv vilket jag personligen tycker är rätt konstigt att man fått det intrycket när det tydligt visades och stod att det skulle handla om, de 50 spelningar (förberedelserna m.m.) som vi aldrig fick chansen att se, anledningen till att dokumänteren fick namnet This is it var för att själva konserten var en This is it, hans allra sista grej, ganska obvious att det alltså inte kommer handla om hans privata liv. Så nu hör man en jädrans massa fladder lite här och var om hur dålig filmen är och jadajadajada och vilket slöseri med pengar det var och andra säger att detta var ett sätt för att de ska få in mer pengar. Då undrar jag vilka de är? Hans familj? Hmm.. inte troligt de är ju redan triljardärer för de är det här småpotatis även fast man får in jävligt mycket pengar. Att hans privata bilder nu släpps ut och att hans barn ska vara med i en dokumänter ser en del också som ett sätt att få in mer pengar. Det roliga är att ni kallar er trogna MJ-fan visst bör man respektera en död mans privatliv(det håller jag verkligen med om han som försökte hålla det privat och när han sedan går bort så går allt out in the open är fult jag håller med) men fullaste allvar om ni älskar Mikey så mycket som ni påstår borde ni känna er lyckligt lottade över att ni får ta del av hans liv och se hur han verkligen var som person då ingen utav oss kände honom som person och för den han var. Visst har man sett en massa innan men vi fick aldrig äran att känna honom som den person han var och inte den vi trodde han var. Jag ser det här som tur och har "de" en baktanke (vilket alla har snälla jag är inte naiv men har ni någonsin tänkt att det kanske är en positiv baktanke) så får de ha det MEN det ger jag mig fan i, jag är bara otroligt tacksam över att vi fortfarande får känslan av att vi har honom vid liv.

Rest in paradise Micheal Joseph Jackson!♥


Officially ova

DW's dag är över vi alla är mätta och belåtna kevirev har jobb imorn så egentligen borde vi baila härifrån MEN neeeeeeeeej tårtan är klar och allt annat Abs gick ner för att köpa mat till alla pengar rullar in som det ska, det går bra nu y'all know thiiissss.. tårtan var otroligt god thanx mama C! Efter maten blir det antingen hemåt eller om alla orkar så kör vi en runda tour 2lax10 du vet vad det é I PREDICT och jag har alltid rätt.. ETT TIDIGT NEW YEARS RESOLUTION! Ta med kameran vart jag än är vara bättre på att catcha våra moments, that's what kodak is 4 caputering moments.

Troligtvis mitt sista inlägg så GOD NATT GUD ÄR KÄRLEK OCH JAG ÄR BÄST btw hoppas ni alla har den fetaste mixtapen i er mp3 No C. min hubby's, ett måste bröder och systrar.. STAY FRESH!


Mästarnas liga

DEDE VASSASTE MÅLSKYTTEN I CL PÅ DE SENASTE 6 ÅREN! NI VET VAD DE É, HELT KLART VÄRLDENS BÄSTA TARGET!♥

Kvällens CL matcher slutade såhär:
Grupp A
Bayern M. 0 - 2 Bordeaux
Maccabi H. 0 - 1 Juventus
Grupp B
Besiktas 0 - 3 Wolfsburg
Manchester U. 3 - 3 CSKA M.  
Grupp C
AC Milan 1 - 1 Real M.
Marseille 6 - 1 Zurich
Grupp D
APOEL N. 0 - 1 FC Porto
Atletico M. 2 - 2 Chelsea

Dedicated 2 DW but it's all about me

D's födelsedag firas för fullt Mille - Madde Manne får i sig av mosce life is good jag mår riktigt bra ganska nervös inför morgondagen dock. Måste även me om ursäkt för mina riktigt kassa uppdateringar jag måste sköta mig (vet att jag alltid säger så, sorry) ni är trogna även fast jag inte förtjänar det, jag uppskattar det verkligen. So what's up? Helgen var fint pris på hamburgarkungen dagarna efter har varit lika najs all fokus åt plugget cause that's the only shit that's gonna help me you know this. Pratar bara bs onödigt jag ska ta och berätta vad det är som tar ifrån mig från bloggandet så fort jag kommer hem snart är matcherna slut vilket innebär tårta DW vet ej nåt han tror vi har glömt men icke sa nicke, vi glömmer aldrig en brålla its all good in the hood skriver braja kan lika gärna avrunda men tänkte att ni kanske har saknat mig ;) KANSKE... HAAA!!!! Jag vet att ni har gjort det hello c'est moi! HUR KAN MAN INTE? Anyways kickoff SP ecoar i bakgrunden skrattar åt mig för att jag rappar när jag skriver tror jag är helt cuul men vet ni vad?..... jag låter bilden tala åt mig:


RSS 2.0