stand up

Dagens gång: shopping i stan en snapp titt in i kista centrum hitta min bok*wooho* geek, jag vet!
Lite stressad ska nämligen ta bussen som går om 15 min men innan det ville jag bara slänga in ett sista inlägg för dagen. Big willy is in town (top secret typ) dadi fixa biljetter eller egentligen hans brorsa så nu ska jag och gg dit ska bli jäkligt kul fyfan! uaaaaaaaaaaaah hahaha asså jag skrattar redan nu fattar ni vad som kommer hända med mig där. Vi kommer sitta på VIP platser och få mat och dryck men jag tror inte vi kommer äta eller dricka, det kommer inte gå! Fyfan efter det blir det väl afterparty , om jam smsar/ringer kanske jag går ut med henne och nabila då det var ett tag sen jag och jam hängde and frankly i miss her. Vi får se hur det blir either way det lär bli kul nu måste jag springa.
Ha en fortsatt trevlig lördag kväll och inga dumheter nu!! Küsse.


förvirrad

Best rapper alive / Best rock n' roller alive?
fast asså weezy you have to make up ur mind, hur ska det bli? Är du rappare eller är du rockare, kanske båda och? Fine with me, either way you are the shiet.
Exclusive låt från 2009 är proom queen, kanske är den dedikerad till mig vem vet jag kanske blir proom queen 26 mars. Eller inte man kan ju alltid drömma. Först och främst så måste ju den bli av sen kan vi prata om detaljerna. I alla fall lyssna på proom queen ft. green day. HE IS THE BEST FUCK THE REST!!
Imma monster everyday it's halloween

beautiful art

Jag är så glad för om mindre än 2 månader har mina sockertoppar gradering/tävling, det ska bli så kul eftersom att det är min första grupp jag tränar. Hoppas det går bra. Det kommer det säker gå super med tanke på hur duktiga de är. Snabblärda är de också, håll tummarna för oss att de tar hem det! Aprå på karate haha, nu på onsdag har vi idrottsdag i skolan då har min idrotts lärar begärt att jag ska vara ledare för karate hmm undra hur det kommer gå. Jag har ju sånn jädrans scenskräck men det kommer säkert gå bra ändå. Eftersom att det här är något jag älskar så får jag väl man up och visa eleverna vad jag går för. Det kommer ju mest vara grundläggande saker men det är väl bättre än inget.
Jag tycker Karate Shotokan är så himla vackert när man kollar på, har suttit uppe vid datorn sen jag kom hem inatt efter en hel galen kväll och bara kollat på olika klippar på youtube fyfan vad jag längtar tills jag får svart bälte *haajaa* haha nej men jag ser verkligen fram emot det, skulle egentligen ha det för 4 graderingar sen men varje gradering jag har missar jag alltid pga olika skäl. Hur som helst vi får se hur det går på onsdag, de är ju mycket äldre än mina sockertoppar som bara är mellan 5 - 8 så ifall de inte sköter sig är det förfan pinsamt.

"The ultimate aim of Karate lies not in victory or defeat,
but in the perfection of the character of its participants
"

by: Brian V.


3-2



enligt mig så är denna match en av de bästa matcherna genom tiderna, notera enligt mig. *värdepåstående*

thank god it's friday!

Ja äntligen är det fredag!! Fyfan vad det känns att denna vecka gått så jävla segt vill bara sova sova sova är så jäkla trött men nej jag kommer inte få nån sömn eller jo men inte förän imorn eftersom att idag ska jag och tjejerna ut! Fatimas första utekväll i Sverige år 2009 är väl värd att fira! Eftersom att jag slutar efter den här lektionen kanske det är smart att gå hem sova så jag orkar med kvällen, men ofta det kommer hända! Haha
tröttis orkar faktiskt inte skriva mer måste leta rätt på min mentor för att prata med honom om en del saker tiihi, vi hörs senare!

wonderful

Detta inlägg är en shot out för min kära syster yazzy phizzle! Jag önskar dig ett liv fullt av lycka, framgång och massor av kärlek för det förtjänar du må detta år och alla kommande år vara åren för dig! Stort grattis till dig kära syster! Det sägs att ju äldre man bli desto vackrare blir man, du är ett levande bevis på detJag beundrar dig, du är en idol för mig! Från djupet av mitt hjärta jag .... dig hahahha *du vet att jag har svårigheter för kärlek* men du vet att jag gör det!

30 år skulle man aldrig tippa på, vad är det du brukar säga 17? haha än en gång Grattis tjejen, eller vad är det man ska säga nu tanten? tihi, njut av detta inlägg för jag kan slå vad om att det lär bli mitt sista ifall hon ser att jag har kallat henne för tant, typ mord på g HAHA.

she is like a star


"love is my religion"

Shit kom precis på att alla hjärtans dag närmar sig, inte för att jag bryr har aldrig gjort det kommer aldrig att göra det heller (jaja nu tänker ni där ute säkert man ska aldrig säga aldrig men svar till det då säger man ju aldrig om att man aldrig ska säga aldrig eller hur? smart, i know!). Alla hjärtans dag är en överskattad dag, en påhittad dag för att vara exakt! Nån gång i tiden ville en kvinna/man (tippar på kvinna) tjäna snabba pengar och kom därför på denna dag, så alltså är 14 februari en helt vanlig dag som nu blivit en fabrik kärleks dag.. Helt jäkla onödigt att ha en dag för kärlek, kärlek är något man ska visa varje jävla dag älskar man någon behöver man inte ha en speciell dag för att visa det utan man ska åtminstone försöka visa det varje dag sen så visst finns det ju dagar då man inte orkar men vi ska fanimig inte behöva nån dag som bestämmer att IDAG ska ni visa extra mycket kärlek. Vad är ens kärlek? Kärlek är nästan omöjligt att beskriva. Känslan och upplevelsen är olika för olika personer och kan variera från var gång man blir kär.

Det finns många olika slags kärlek. Föremålet för ens kärlek behöver inte vara en annan person, du kan älska en hund eller katt precis lika mycket som en människa. Många älskar även sina föräldrar och syskon väldigt mycket. För många innebär kärlek det de känner för en annan person.

För en del pirrar det i hela kroppen bara de tänker på personen de är kär i, några blir konstant rusiga och varma, vissa blir mest nervösa och kallsvettas medan andra blir energiska. En del känner en stilla känsla i magen eller bröstet, vissa kan inte sluta tänka på personen i fråga medan andra känner allt detta på en gång.

En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.
Sant eller icke sant? Delvis sant för kärlek är även något man känner för sina nära&kära då man inte känner något of the above. Eller?
Personligen så tror inte jag på kärleken eftersom att den när som helst kan brinna så jag kommer fortsätta säga en box fastkedjad i mitten av ett gigantiskt, otroligt djupt hav med hajar som vakter som bär vapen.


'till death do us apart..

Vad är det?

Twilight känsla eller gossip girl känsla? Hmm mysterium.


VARNING




KLICKA INTE!






..

..it aint nothin like the first time.

JAG ÄR TRÖTT VILL SLEEP SLEEP SLEEP!! zZzZzZzzzZzzzzZZzzz

my love!

14503
Är den inte vacker? Fyfan vad jag dör för den, min nya guess klocka ska lämna in den så den passar min lilla baby handled bättre. Gud vad glad jag är fick den precis kom hem från gymmet så ser jag mamma hålla ett paket i handen till moi! Den gick på 2450 :-, inte så pjåkigt! =)

out of order

..seriösa sömnproblem måste sluta tänka måste sova, nadia gå och lägg dig sluta vara så jäkla nördig! - mot sängen nu se så schas på dig, okej då god natt!

Meh, det går ju inte.. äsch får väl sova till 2 & ½ män som börjar snart, dubbelavsnitt woohoo!!

SNARK


new moon


Goda nyheter folket! För er som gillar "Twiligt"-serien så har jag oerhört goda nyheter jag är så himla lycklig just nu för jag bara älskade twilight och böckerna är så himla bra! Anyways måste komma fram till saken, New moon har premiär den 20/11-2009 (alltså i år wooohoooo) iaf i USA men Nordisk film försöker se till så att det blir samma datum i Sverige, annars blir det bara första bästa flyg till USA haha..

home at last

Ännu en lång dag dock inte lika lång som igår men trött är jag!! Var på en spontan förhandsvisning med Dänzan & Tuba vi såg "The wrestler" - Tuba var på väg hem från skolan så vandra hon lite i södermalm då en man kom och gav henne biobiljetterna and the next thing me and dänzan know är att vi är på väg in mot stan. Dum, dummare, dummast vi alla var sjukt trötta imagine tre tjejer som inte fått sömn alls och den ena som för bara 4 dagar sen opererat hjärtat med all stress i världen, det var skratt och frustration på en och samma gång. Vi fick ta med oss mat in till bion (fiffla in) eftersom att varken jag eller dänzan hade ätit under dagen sen så hur som helst börja vi kolla på the wrestler som i början verkade vara bra men sen vart vi bara uttråkade RIKTIGT UTTRÅKADE!! Den hade ingen direkt handling den bara var! Varning för otroligt hemska scener fyfan vad hemska de var, i really feelt for the guy. Hur som helst ni som vill se den på bio så är det biopremiär den 13 februari personligen så tycker jag att det är slöseri med pengar så vänta tills den kommer ut på bio eller något bättre. Tankafett.com! haha..
Så förutom det vad har jag gjort, jo skolan sluta halv 12, runt 3 hade jag träning med mina sockertoppar tyvärr så gick den inte bra, en av mina favoriter ramla och slog sig så vi var tvungna att sluta träningen tidigare och jag fick ta honom till vårdcentralen, när hans mamma kom så åkte de in till akuten för det såg verkligen inte normalt ut! Tycker så synd om min lilla pojke, det är ju min favvo och jag har pratat så mycket om honom så det känns nästan som om det är mitt fel och jag gett honom onda ögon :(... sorry baby.

Här under kan ni se en trailer på filmen, tyck gärna till!!

kiwi


hemma efter en lång dag - GOOD NIGHT!

Dagens gång:
som ni kanske läst på tidigare inlägg så har jag vart uppe hela natten gick ut hem ifrån runt 8 för en dag på klara södra med mina underbara vänner då jag själv inte hade någon skola! (PGA öppethus i lördags). Hem till kusejnvejtamin, bowling avslutningsgrej maha-hahaha som ska tillbaka till egypt. Efter snabbis träff med daniloco och nu är jag hemma.. så mycket roligt har hänt under dagen men orkar ej ta upp det är helt död hähä.. börjar 1030 imorn så jag får sova ut *skönt*, nu ringer det på luren måste springa!! SNAAAARK

KissKiss!

phi phi islands


 take me there!

what to do, what to do?

Sitter här och tankarna bara flödar. Det är så mycket som pågår så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Någon som har nån idé om vad man kan göra för att hitta honom, luren ringer men inget svar så att han har blivit rånad har jag uteslutit helt! Som sagt han finns varken i något sjukhus och inte vet polisen något om honom heller då han inte är någon kriminell. Eftersom att han inte dricker eller tar narkotika av något slag har jag även uteslutit alla barer och liknande.


VAR ÄR DU?!


sömnlösnatt

tack gode att jag inte har skola idag skulle verkligen inte orkat, har vart uppe hela natten pga att min kusins man är spårlöst försvunnan och helt ärligt så är det inte likt honom att inte svara på luren när man ringer, vi har ringt alla sjukhus och polisen men vi vet ännu inget bara att igår runt 4 tiden gick han hem från jobbet och skulle möta en vän men han dök aldrig upp..


..

matchen slutade 1-0 inte så pjåkigt det viktgaste är att vi fortfarande ligger 1 i listan med juventus under oss med en liten marginal men det är lilla lungan för oss, inte sant inter?
Hur som helst Grattis till oss nu över till grabbarna som har utmanat mig på a game of GH, jag kommer helt klart vinna för jag är BÄST!

I party like a ROOOOCKSTAAAAAR

Var går gränsen? - tio dyraste värvningarna i fotbollshistorien.

Här är de dyraste spelarna

Fotbollsvärlden är i gungning efter Manchester Citys försök att köpa loss Milans Kaká för svindlande 1,2 miljarder kronor. Nu undrar alla: var går egentligen gränsen för priset på en fotbollsspelare?

När Robinho i fjol värvades från Real Madrid till Manchester City blev han den femte dyraste spelaren genom tiderna. City betalade då 32,5 miljoner pund för den brasilianska anfallaren.

Om Manchester Citys ägargrupp Abu Dhabi United Group fortsätter att sprida galet höga transferbud omkring sig ramlar Robinho snart utanför topp-tio. Bortsett från det spektakulära värvningsförsöket av Kaká ska de snuskigt förmögna shejkerna även ha ryckt i Barcelonas Theirry Henry och Valencias David Villa - men nobbats trots miljardbud.

Här följer listan över de tio dyraste värvningarna i fotbollshistorien. Nu är frågan hur länge den kommer att vara intakt.

1. Zinedine Zidane - 817 miljoner kronor (2001)
Rekordsumman betalades ut av Real Madrid när den franske mittfältseleganten lämnade Juventus. I Real vann han mängder med titlar, bland annat Champions League 2002 där han själv avgjorde finalen mot Bayer Leverkusen.

2. Luis Figo - 629 miljoner kronor (2000)
Real Madrid betalade en ordentlig övergångssumma till värsta rivalen Barcelona för portugisens namnteckning. För det blev Figo för alltid hatad i Katalonien och fick ett avhugget grishuvud i present av Barca-fansen vid "El Clasico" på Camp Nou 2002.

3. Hernán Crespo - 575 miljoner kronor (2000)
"Svennis" pekade på Crespo och Lazios ägare Sergio Cragnotti slog tillfälligt transferrekord när han köpte loss argentinaren från Parma. Crespo tackade genom att göra 26 mål och vinna skytteligan i Serie A redan första säsongen i Romklubben.

4. Gianluigi Buffon - 529 miljoner kronor (2001)
Buffon blev världens dyraste målvakt när han gick från Parma till Juventus. Kanske har han levt upp till den astronomiska övergångssumman. Under många år ansågs italienaren vara världens bästa målvakt. Vann Serie A med "den gamla damen" 2002 såväl som 2003 även om Juventus senare fråntogs titlarna på grund av klubbdirektören Luciano Moggis skumraskaffärer.

5. Robinho - 526 miljoner kronor (2008)
Den pojkaktige brasilianske anfallaren med det breda tekniska registret blev Manchester Citys första storvärvning under de nya ägarna förra året. Hittills har den tidigare Real Madrid-stjärnan varit en bra injektion för City, men hans prestationer på planen har kommit i skymundan av lagets skrala resultat. Bråket med managern Mark Hughes sätter dessutom frågetecken inför framtiden.

6. Christian Vieri - 520 miljoner (1999)
Den italienske strikern kan ha något slags inofficiellt världsrekord i antal klubbyten. Tidigt på 2000-talet kändes det som den Australienfödde tjuren bytte klubb en gång om året. Inget byte var emellertid mer kostsamt än det som tog honom från Lazio till Inter 1999.

7. Andriy Shevchenko - 500 miljoner (2006)
Roman Abramovitjs inträde i Chelsea startades med flera värvningsexplosioner. Ingen smällde högre än den som tog Ukrainas nationalidol Andriy Shevchenko till London från Milan. Ingen floppade heller mer. "Shevas" tid i England var en enda lång ökenvandring. Nu är 32-åringen tillbaka i Milan.

8. Dimitar Berbatov - 499 miljoner kronor (2008)
Det blev många turer fram och tillbaka innan det bulgariska anfallsässet slutligen gick från Tottenham till Manchester United i höstas. Ännu har 27-åringen inte övertygat fansen på Old Trafford om sin storhet som målskytt.

9. Pavel Nedved - 497 miljoner kronor (2001)
Den energiska mittfältaren med de obegränsade lungorna värvades som ersättare till Zinedine Zidane när denne lämnade Turin för Madrid. Och tjecken svek inte. 2003 utsågs han till världens bästa spelare och fick ta emot Ballon D'or.
10. Rio Ferdinand - 472 miljoner kronor (2002)
En 24-årig Ferdinand blev - och är än i dag - världens dyraste back när han lämnade Leeds för Manchester United. Den hetlevrade engelsmannen har sedan dess varit säkerheten själv i mittförsvaret hos världens mest populära klubblag. Har tre Premier League-titlar och en Champions League-vinst med United. 
 

source: msn.se

tjejproblem, han? Va? Neeeeej! Hur?

Robban Pattinson, som nu är hollywood mest attraktiva vad enligt han själv en enstörning i skolan. Hunken berättar själv att hans första kyss fick han vid 12 års åldern men hade aldrig en flickvän förän han fyllde 18. Han menar att under sin tid var han inte mycket för tjejer, det enda jag har att säga är to bad for you girls look at him now! Y'all missed out o´n something good. Men tiden har gått och idag är det annorlunda, något som skådiskollegan Ashley Green kan intyga.  
Green berättar att när man lär känna honom så är han rolig och social. Honom skulle jag jätte gärna vilja lära känna.


adriano adriano adriaaaaanoooo!!

47 minuter från macthen alltså 2 minuter efter tilläggstid och så blev det måååål!!!!!!!!! woooooooooohooooooo.
du hade dina torra dagar veckor månader år men nu äntligen så är du back on track fyfaan vad skönt det känns!! Keep on doin what you do best!! Mashallah kära broder inga onda ögon här inte..


Just nu:

Inter matchen mot sampdoria fortfarande noll noll..
Alla skrattar åt min frustration och gg gnäller över att de inte vill se en sån här dålig match :( och istället kolla på trollkarlens hemligheter! baclallish.
Men haha suckers JAG HAR REMOTEN!!

ju äldre desto snyggare?

You damn right, eller iaf när det gäller wenties fall. Jag älskar honom från djupet av mitt hjärta men helt allvarligt jag kan slå vad om att skulle jag se honom ute på stan sådär som han såg ut på bilden åt vänster skulle jag fanimig aldrig kolla på honom!! Det kanske bara är jag men det känns som att det finns lite likheter mellan den bilden åt vänster och en utav nördarna från beauty and the geek, fy att jag ens kan säga så gör ont! Shit! Nej men gud sa jag verkligen så, shame on you naddi!! Sorry boo, you know I love you.


090125

Tjaba tjena hallå!!
Vakna för inte så länge sen ska snart äta frukost men tänkte att jag kunde slänga in ett snabbt inlägg och berätta om min lördag som var helt ggggggggreat!! Mat och drinkar på east efter det tog vi oss vidare till collaget(tungt ställe). Vi avslutade kvällen med en liten chillis afterparty hos melvin jag har alltid älskat hans lägenhet gud vad jag önskar att jag bodde precis som han, efter gymnasiet så kanske det blir så man vet aldrig haha..
 Vi kom hem runt sju imorse, det första jag gjorde var att hoppa in i duschen och därefter sova jag var så himla trött men fick tyvärr inte "a good night sleep" då jag hade en otroligt hemsk marddröm. Det handlade om studenten och att jag missa allt utspringet skivorna allt!! Jag bad och bad om att de kunde göra om det men icke sa nicke, jag hade designat min klänning och köpt allt till i helt jävla onödan gud vad irriterad jag blev!! Känner fortfarande av irritationen. Anledningen till att jag missa den var för att jag var "sjuk" men jag kände inte att jag var sjuk, ja helt sjuk dröm haha jag mådde ialla för hur dåligt som helst när jag vakna för jag ska fanimig inte missa utspringet då kan jag lika gärna ta livet av mig (overdrive) nej men typ asså i 3 år är det ögonblicket man längtat till och sen så ba missar man det, HELL TO THE NO!!

Nu roppar mamma att frukosten är finito vi hörs senare, pussen!


A la Ribin




super hett, robin thick och rihanna the caribbean "queen". Men personlig tycker jag ändå att Rehab videon med J:T tar det här utan tvekan, där snackar vi hot hot hot typ Call 911, I'm on fire!

årets färg

Som ni kanske minns var 2008's färg irisblå Pantone fick sia om den kulör de trodde skulle synas i mode- och inredningsmagasinen. Och visst fick de till viss del rätt. Men i år så har man fått spår om att mimosa en orangegul ton precis som på blomman är den färg som kommer synas på kläder, skor, möbler, tapetsering och vem vet kanske bilar haha.. Hur som helst sjukt snygg färg har alltid älskat den!

För den med rätt hudtyp, kan en guldbrun ton vara skit snyggt på kindben och ögon. Den på bilden kommer från Nouba Bronzing earth pouder och går på 235 :-

färgen på allas läppar

Kollar vi på vad som verkar vara otroligt inne just nu så märker man att alla kändisar bär rött på sina läppar, vilket är skit snyggt! Men sen så finns det ju även en nackdel för oss "vanliga" vi kanske inte hittar den tonen som passar just oss. Det vi ibland glömmer är att rött inte bara rött och att det finns i olika nyanser så jag tänkte tipsa med en liten snabb guide för er som tycker det är så läckert med rött men tycker inte det passar er. 
Mörk
Har du olivfärgad eller mörk hy kan du gå på guld- och orangetonade varianter.

Rödhårig
Rosa, tegelröda eller plommontonade färger fungerar utmärkt om du har ljus och rödlätt hy eftersom de tonar ner de röda pigmenten i huden.

Blond
För ljus hy passar en röd färg med blå pigment i bra. Den blå undertonen hjälper också tänderna att se vitare ut.

Illröda (tänk brandbilar, engelska brevlådor eller amerikanska brandposter) passar ljus och jämn hy bäst.

Försök hålla övrig make up så enkel som möjligt för att lägga fokus på dina läppar. Svarta och sotiga ögon är alltid rätt till, särskilt till kvällen.


"höjdarkväll"

God morgon allihopa! Hoppas ni har sovit gott..
Hur var er fredag? Min var helt OK alla andra veckodagar var fan bättre än igår. Skulle egentligen på ambessdeur/café opera - Chris Breezy's afterparty men det blev inte av eftersom att jag verkligen inte orkade jag var helt slut. Istället åkte jag hem till dani-loco vi tog det lilla lungan sen kom ett par människor över och det var typ en hemmachill. Alla började dricka och det var helt okontrollerat sen. Confession time all over di place sjukt roligt eftersom att jag var den enda som var nykter är jag alltså den enda som minns vad som hände. Något som var ännu roligare var att jag äntligen fick lära känna den riktiga dani, han är inte den typen som öppnar sig så fort vilket jag inte heller är för den delen men jag fick veta lite djupa grejer som jag verkligen gillade, nu kanske jag oxå kan öppna mig lite mer så han får lära känna nadia beneth the surface.
Iaf efter ett tag så var jag tvungen att städa efter alla jäkla alkisar! De var helt döda och folk började spy det var så himla vidrigt jag hatar när det blir så och något jag hatar ännu mer är att städa så därför förstår ni varför min kväll inte var så lyckad. Vi får väl hoppas att kvällen idag blir bättre då jag är bjuden på en utekväll med systrarna, det var ett tag sen så först ska vi äta nånstans och därefter ut och ha kul! At least let's hope.
Nu måste jag röra på mig, har några ärenden att ta hand om och det kanske slutar med lite shopping you never know, hur som helst en uppdatering sker lite senare. Ha en fortsatt trevlig lördag!!

Bisoux

INGENTING HÄR, ALLTING DÄR.

INGENTING HÄR, ALLTING DÄR Sångerskan Rihanna vet hur man tr

För er som har den där underbara klänningen men som inte sitter bra vid bysten, oroa er inte tjejer för Rihanna har tydligen knep som kan framhäva vissa kroppsdelar om man så vill. Silvertejp? Det vet man inte, men att hon har lyckats trolla fram en rejäl bystlinje råder det ingen tvekan om.

LYCKA

Just nu så hoppar jag av glädje! Fick precis sms av min älskling fatima där stod det: "HEJ MINA ÄLSKLINGAR JAG ÄR HEMMA NU HAR JAG KOMMIT HEM HAR SAKNAT ER GALET FAN NÄSTA GÅNG SKA VI ALLA ÅKA TILLSAMMANS SKITER I HAHA MEN JAG RINGER UPP ER ELLER NÅT SKA BARA ÄTA JAG DÖR HAHA ÄLSKAR ER"

Ingen förstår den glädjen jag känner jsut nu är så jävla glad över att hon äntligen har kommit hem!!!!!

världens vackraste




















Meu ídolo, meu irmão, esse e único Adriano Leite Ribeiro - Te amo.

090122

Precis kommit hem från kusinen i skälby jävligt trevligt hade vi det, hade träning med mina ungar innan men de fick lov att sluta tidigare eftersom att mina sockertoppar har varit så duktiga på sistone. Nu ska jag iaf börja leta efter ett gammalt arbete som jag gjort om folkmordet i Rwanda, lovade jack att leta upp det då han har en stor svenska inlämning imorgon.. gud vad snäll jag är, eller hur? haha
Shit!! Kom precis på att imorn den här tiden så är min kära fatima hemma i Sverige. Har verkligen saknat den tjejen gud vad kul det ska bli när hon är tillbaka så mycket hon har missat som vi måste fylla in i hennes lilla hjärna. Drama drama drama är det enda jag har att säga om de här senaste veckorna men helt ärligt så har det varit rolig drama!

Nu ska jag leta efter uppgiften, vi hörs senare!


trapped in the toilet

HAHAHAHAH! Så jävla komiskt vad jag hade planerat värsta talet och att allt nu istället kommit tillbaka till mig, jag försöker skälla ut smutset för det han gjort(euw bild bort från mitt huvud genast) men istället så teamar D&S upp sig mot mig och nu är jag så illa tvungen att sitta på toan och vänta tills de lugnar ner sig, har ej tid med blåmärken hahaha det roligaste i denna situation är vad i helvete gör jag med datorn? Hur fick jag med mig den, hahaha säkert skydd mot deras slag. Ja, jag går på karate men det handlar om disciplin man lär sig att kontrollera sin ilska och att bara gå därifrån när nån söker efter bråk.
Vill ut härifrån, känns som att närsomhelst kommer jag skriva en låt som R.kelly om hur det är att vara fast i en toalett istället för en garderob HAHHAHAHA jag kan inte sluta skratta allt det här är så roligt!!!

ooooooh jaaa!! - Jag hitta precis min usb i fickan (vet ej vad den gör där) då blir det väl en The dark knight in the toilet HAHAHAHHAHAHAHAHA, fy fan vad jag inte kan sluta skratta hoppas de inte hör för jag måste vara allvarlig när jag går ut, "sur" med andra ord. Shit tänk om jag somnar här inne känner mig ganska trött.. nääe tror ej det kommer hända.

Vänta vänta väna... Nu förstår inte jag varför jag ska sitta som en fjolla i toan och de spela MINA SPEL ÄTA MIN MAT DRICKA MIN DRICKA OCH CHILLA I MITT VARDAGSRUM det är ju MITT HUS, något jag missat? Nadia man up och gå ut nu!!!!


me likey a lot

..

Dani-loco är tråkig, riktig tease det är vad han är! Tack gode.. smutset smsa precis och sa att han är på väg har väntat för länge dags för utskällning, ni anar inte vad jag fick veta om honom idag. Gud! Jag mår illa varje gång jag tänker på det - fy.


J'sun

Den här snubben är sjukt grym! Här sjunger han en av mina favorit låtar och det gör han så jäkla bra! Hans röst får en att gråta, gud vad avis jag blir! Önskar jag också hade en vacker röst, well well man får inte allt.. haha

what doesn't kill you simply makes you ..

STRANGER




Ikväll så är jag ensam hemma fram tills ja sent och eftersom att jag hatar att vara ensam hemma så ska jag få sällskap av set och det jag får välja film eftersom att barnvakter alltid är snälla så självklart blir det min favorit film The dark Knight, kolla på den imorse men jag får aldrig nog har typ sett den 16957997364627467324 ggr. Efter det blir det säkert ps3 eller xbox. Will C. smutset har träning så han kommer väl lite senare men prata precis med dani-loco som är på väg hit så jag ska ner och möta upp honom eftersom att det är första gången han kommer hit hähä.


Vi hörs senare, pussen i tussen!


if you ain't got no haters you ain't doin nuttin

Rubriken säger väl allt! Avundsjuka, avundsjuka, avundsjuka all the way överallt! Tragist men sant, egentligen så skadar det inte heller för världen är ingenting utan hat. Vi lever inte i en värld av kärlek vore det så skulle det vara frid och fröjd över allt i världen men så är det ju inte..
Många hatar på mig för att jag bloggar men jag ska vara helt ärlig i don't give a jackshit, hatare finns alltid runt omkring en men det är bara att deal with them. SO KEEP ON HATIN U R JUST MAKIN ME FAMOUS!!


waist of money

I fredags hade jag 50 000 kronor på kontot idag så åt jag ute sen skulle jag ta ut pengar för de jag hade i plånkan räckte inte alltid bra att ha extra ifall något skulle hända hur som helst hur mycket har jag kvar? 2 500, alltså 47 500 kronor åt spillo, ja det gör riktigt jävla ont. Känner mig som en vuxen nu jag börjar tänka på hur mycket jag slösar fy fy fy nadia awful thoughts money is not an issue inget man ska tänka på, pengar kommer pengar går men hälsan är något jag vill ska bestå! haha *Poet* okej nu ska jag hoppa upp och spela fifa. Antingen så hörs vi senare eller imorn. Either way peeps have GOOD NIGHT!


 


090120

Skola
Träning
Pernilla
Just nu: bloggar helt torr har jag blivit märker jag och pratar i telefon med världens bästa loco! Hur som helst ska spela lite fifa 09 nu ska tävla med loco via telefon typ online grej (nerdie i know whatever).
Har ni någonsin haft såhär tråkigt liv asså det känns som om inget händer fast än det egentligen är otroligt mycket drama runt omkring mig så känner jag att folk är torra pga skolan och att man typ gör samma gamla vanliga. Men egentligen vad finns det mer att göra jag känner mig iaf fett depressed konstig känsla aldrig känt så innan, stinget för bloggandet har typ oxå slocknat måste fan ta och hitta på något vill få tillbaka gamla nadia fifan! Saknar henne! NADIIAA JAG SAKNAR DIG KOM TILLBAKA!!!
Något som får mig på bra humör nu är att Fatima kommer hem snart och fifan vad jag har saknat den tjejen ingen förstår asså det har varit så tomt utan henne en del av mig är borta. KAN INTE FREDAG KOMMA NU NU NU!!! Förresten om det finns ett riktigt stort chris brown fan där ute nånstans och vill ha backstage pass hojta så kanske du blir den lyckliga som får chilla med honom hur kul är inte det, själv så tycker inte jag han är någon big deal och vill därför ge ut de (har två)

VILL HA SOMMAR!!!

Ännu ett historiskt ögonblick

Idag svor Barack Obama eden och blir USA:s nye president. Jag brukar inte kolla på president-ceremonin men idag gör jag ett undantag. Denna dag kan nog liknas vid den dag då Martin Luther King höll sitt kända tal. För er som missade hans tal idag så är det bara att kolla på aftonbladet.se så hittar ni hela talet där=)


ahaapp crack obama! Gud vilken förebild haha men who am I to judge han är ju trots allt bara en människa precis som vi..

hero

Ikväll missade jag hyllningen av idrottshjältarna 2008 på TV. Den gick på SVT1 och på grund av att jag var på MLK cermonin så hann jag aldrig se. Men jag hade ju ändå otroligt kul där, mingla med trevliga människor åt god mat vad mer kan man begära en måndag kväll?
Här under kan ni se en av Inters hjältar the on and only Zlatan Ibra"cadabra"himovic..


I have a dream

Idag är det Martin Luther King dagen, en viktig person i historian och därför vill jag hedra honom vilket vi även kommer göra idag är det nämligen så att min moster ska få MLK priset för alla frihets insatser hon gjort nere på Gaza som förhoppningsvis snart ska få sin verkan. Prisutdelningen kommer ta plats i salemkyrkan i Folkkungagatan så självklart ska hela familjen vara där och heja! Grattis till dig moster, väldigt stolt över dig är jag!! En dag kommer du bli lika stor som MLK om inte större.. *håller tummarna* för dig ikväll.


pinigt värre

Foto: Scanpix     
                                        det ser fan ut som hon sitter i en potta och gör nr deux haha..   

Under NRJ Galan i Cannes i Lördags så fick den amerikanska sångerskan Katy Perry det pris som egentligen skulle gå till Rihannas "Disturbia". Efter att ha fått pris för bästa internationella låt fick hon reda på att ett misstag hade skett, priset skulle ha gått till Rihannas "Disturbia" och Katy Perry fick se sig snuvad på utmärkelsen i efterhand.

Som tur var gick Katy Perry inte helt lottlös från evenemanget. Hon vann pris för bästa internationella album med "One of the boys".


Vickan + Giorgio Armani


Modellen för Giorgio Armanis superheta Spring/Summer '09 heta underkläds kollektion är ingen mindre än Vicky Beck. Vackert! SvartVitt, enkelt men ändå stilfullt och fräscht något som skulle passa mig utmärkt även fast jag hyser starka känslor för Vicky Hush så tycker jag att detta är något som man ändå skulle använda mer. VS passar bättre i fashion shows, lämnar hellre över änglavingarna och alla andra accesoarer till frugorna Lima, Lenoir, Kerr och resten.

trollkarens hemligheter

förra veckan var ju premiären och till min otur så missade jag det då jag fick en special treatment av dani-loco med middag och köret och tyvärr så fick jag aldrig reda på när reprisen skulle komma men tack och lov så ringde dani-loco mig idag 2 min innan det börja så jag skulle hinna kolla. Eftersom att vi hade surprise fest för kussen och det var i en lokal så kollade vi alltså på den där. Älskar den serien har lärt mig så jäkla mycket så lättlurad som jag är haha. Men fortfarande så vet jag att den verkligen finns en del som inte använder tricks och verkligen gör det på riktigt (vet och vet mer tror:p). Hur som helst ni som har missat de två första avsnittet snälla snälla missa inte nästa söndags avsnitt ni kommer inte ångra det, sjukt bra! Älskar älskar älskar!


Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och därefter kolla på nån film som jag kan somna till eller spela lite GH med mamma, har fått henne att bli addicted hon med så det är skit kul att spela med henne och bra är hon faktiskt (chokerande men ändå inte).. Var inte på så bra humör under festen pga vi förlora mot Atalanta med 3-1 så jävla rallygt men men vi hade råd med det men inte mer det här funkar inte!!!

Nighty Night sleep tight and don't let the bed bugs bite! Küsse. 

sunday

Vill börja med att gratta den underbara Ali JR som fyller år idag STORT GRATTIS TILL DIG! & även min älskade lilla kusin som blir 16 idag STORT GRATTIS TILL DIG MED LILLEN!!
Nu när jag fått det sagt så kan jag berätta om min lördag som var en ganska lyckad lördag även om jag var på ett 10års kalas typ till halv 12 och därefter kom hem fick besök av några vänner och spelade gh hela natten lång PARTY LIKE ROCKSTARS hähä. Nu ska jag fira på super sweet 16 family reunion så jag måste göra mig i ordning och rulla vi hörs senare allihopa hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!!

Küsse


thank god it's friday!

Morning y'all!
Igår var en riktigt skön kväll, jag har ju drunknat i plugget i ett par veckor nu så bara en utekväll betyder jäkligt mycket för mig! Ali jr fyller år imorn och därför firade vi henne i förväg igår lite lätt bara vi åt på bamboo palace och därefter blev det ett litet kalas ute i stan jäkligt kul var det! Vi åt tills vi sprack (kvällsbuffé) jag känner fortfarande smaken av all mat riktigt gott var det. Efter det åkte vi hem, jag träffade på ett par kompisar på vägen hem som ville att jag skulle haka på ut tänkte okej what the heck go for it (även fast jag var hur trött som helst ögonen var sprängröda och jag var helt flummig människor trodde jag var bäng (but i wasn't tihi) så jag gick hem bytte om till något mer bekvämt än klack tog det lilla lungan med mamma en stund bara berätta om hur det var sen så plocka de upp mig och vi åkte hem till en kompis i odenplan. Kom hem väldigt tidigt imorse för vi hade super kul ingen sömn alls blev det inatt aja det kan man få mycket av imorn som egentligen ska vara en pluggdag =). Nu ska jag börja göra mig iordning ska nämligen på barnkalas, skoj! Måste hinna åka till solna C och köpa ett spel till ungen! Han blir 10 så det är ganska stort (två siffrigt haha). Jag bokstavligen dör för honom han är så himla söt för precis 1 månad och 17 dagar sen ringde han och berätta om hans bday som jag då kallar Mday (Malik day hahaha torr, no sleep equals dumheter)
Vi hörs senare idag!

Boy what's up I'm going craazy

just nu:

Äter chips och ska börja kolla på min the hills box som jag fick hem idag =)
Har precis kommit hem från en dag på stan med dani-loco som egentligen skulle bli egentligen "sitta i stadsbiblioteket och plugga psykologi" men precis som igår så vart vi distraherade av allt fnitter och snicksnack så vi tyckte det var onödigt att sitta där och störa de som verkligen ville plugga och fortsatte dagen i hrc som ligger precis brevid. Vi åt satt där ett tag därefter vart det promenad från rådmansgatan enda till fridhemsplan. Tiden gick för snabbt jag la knappt märke till kylan (kan vara för att jag hade min sköna varma vinterjackis). När vi kom fram i fridis kände jag mig hungrig igen! Vi åkte till centralen fika på wayne's sen kom vi båda på att jag har prov imorn och måste hem och plugga, nu är jag hemma istället för att plugga sitter jag och ska börja kolla på TV, ej bra!!! 

Minns att jag tog upp min box bevakat av hajar med vapen grej idag har det ändrats helt, kärlek och harmoni all the way. Förstår inte varför, vissa ser det som positivt andra inte (jag) äsh det ändras säkert imorn tihi.

  "Prison break" läggs ned och blir därmed den senaste i raden av stora tv-serier som läggs i papperskorgen.

Succéserien "Prison break" läggs ner. Ville bara säga till alla stackars pb fans som är ledsna över detta beslut att det är rakt av bomb. Har ni sett hela säsongen så förstår ni varför. Det skulle vara det absolut kassaste slutet någonsin! Plus att jag läste att de ska spela in två nya säsonger och efter det är allt slut, vissa tror andra inte men vi får väl vänta och se vem som har rätt.


jag är kär



Idag är det vår 2 årsdag, hurra hurra hurra för oss idag!! woohoo

vart tar livet oss?

Kom precis hem från stadbiblioteket där har jag suttit och pluggat sen typ halv 5 idag. Var där med DC det blev ganska mycket plugg men efter ett tag så kunde vi inte sluta prata sen börja vi prata om ett ämne som rör oss alla vad kommer hända i framtiden? Vart tar livet oss? Man har ju alltid planer och så men hur ofta är det så att allt man planerat händer? Väldigt sällan, inte sant? Man undrar ju..men svar, det får man då aldrig.

En annan stor fråga som jag också brukar grubbla över då och då speciellt nu ju äldre man blir alla kompisar sitter och pratar om den rätta och framtida äktenskap barn osv. Hur vet man vem den rätta är, vad gör en så säker att den man är med är verkligen den man älskar och att den älskar en lika mycket? Förhållande handlar först och främst om respekt för mig, visst är kärlek viktigt men respekterar man inte varandra så är det helt onödigt att man är tillsammans. En nära vän till mig berätta igår att hon och hennes pojkvänn som oxå är en bra vän till mig gjort slut, hon var helt försörd. Eftersom att jag själv aldrig varit med i en sån situation så visste jag inte hur jag skulle hantera det jag försökte typ säga det gamla vanliga "han förtjänar inte dig, du är bättre än så, bry dig inte om det blablbla" men det är tydligen inte lika lätt som det låter hon ville inte ha någon bättre hon ville ha han och ändå var det hon som gjorde slut anledningen var att han typ hade varit otrogen 198725476583876 ggr haha och hon lärde sig aldrig samma ursäkt varje gång förlåt det var ett misstag jag ber verkligen om ursäkt snälla förlåt mig snälla!! Du vet att du är den enda jag älskar och det var där hon fall och fortfarande säger hon att det är han jag vill ha ingen annan. Skojar du med mig kvinna hans respekt till dig är noll vad är det du inte förstår, kasta han som om han vore en gammal trasa visst är jag bra vän med han men som vän är han tung men tyvärr var han inte lika bra som pojkvänn och det som gör så himla ont är att jag var den som matcha de inte visste jag att det skulle gå såhär. Pga sånna förhållanden har jag lagt in mitt hjärta i en box som är bevakat av hajar med vapen.  Ingen tror på mig men det här är ju inte riktigt min grej känns det som, jag har ej tid över att gråta över löjliga saker nej han gjorde slut med mig, nej han var otrogen mot mig nej nej nej nej nej!! Min tid är för värdefull för att gå till spillo.

Box, surrounded by sharks with weapeons.

Nya trenden: Iskall snö & hett vatten.


Ser inte det hur underbart som helst, det skulle passa så bra nu!! Gud vad jag verkligen ej skulle banga på att åka till Åre nu nu nu, perfekt belöning efter allt pluggande who knows jag kanske bjuder mig själv på det :)
Ett par ställen som skulle kunna erbjuda just det här för er som gillar att ta det lilla lungan medan de andra är ute och åker skidor själv är jag lite av det både.
Holiday Club, Åre
Storhogna
Dr Holms, Geilo
Leukerbad
Westin Resort, Whistler
Salzburger Hof, Badgastein

:@

Vilken jäkla tjokis(menar inget illa med det) bror jag har. Har aldrig varit lika frustrerad som jag är nu eller jo det har jag men ändå så säger jag alltid så. Fullaste allvar hur i helvete kan du missa ett freakin straff!!!!!!!!!?????? En blind man utan ben och armar skulle nog sätta in den (knack knack knack tvi tvi tvi må gud aldrig låta det hända).
Är det ens ett lag ni spelar mot seriöst snälla så som ni spelar tror jag knappt vi har råd med tilläggstid!!! SKÄRP ER, fy fan! Det här funkar inte vill ni inte komma nån vart eller? Början av 2009 har ej varit bra för er!!
Jag vill börja med att i förväg be om ursäkt för alla svärord jag lär skriva, det brukar få mig må bättre under en dålig match.
Det som gör mig ännu mer po är att alla jäklar antingen ringer eller smsar och driver om detta, jag har noll tolerans för det här kommer få ett bf när som helst nu försöker få ut all min ilska på bloggen men det går inte vill ta tag i något och slå så hårt jag bara kan men jag måste kunna kontrollera min frustration så jag ska fortsätta skriva tills jag känner att nu jaa nu klarar jag mig vilket inte kommer ske idag känns det som, har stängt av luren så det kanske hjälper lite men jag hör att alla telefoner i huset ringer hmmm undra vem det är till?! Ska dra bort telefonsladden i alla telefoner sen får väl mamma sätta dit de igen imorgon förän dess NEJJ! Funderar över att inte gå till skolan imorn så som det ser ut just nu blir det inte en rolig dag. ooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhh fiifffaaaaan måste göra något som får mig igång det här funkar inte jag är så jävla arg på allt som har med fotboll att göra just nu jävla skit stövel äckel smuts vidriga tjocka kamel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
okej nu börjar jag bli glad igen brorsan gjorde mål känns så skönt nu kan jag äntligen andas men bäst för han att de inte släpper in ett mål och att han gör ett till mål snart!!!! ok zlatte är inne nu låt oss se vad du ska göra, du kommer säkert inte göra mer nytta än de andra men jag hoppas verkligen att du gör det!!
VA SKOJAR NI MED MIG HUR I HELVETE KAN NI LÅTA ***ROSSI GÖRA ETT JÄKLA MÅÅL NEEEJJJJ NUU KÄNNER JAG HUR JAG KOCKAR MER OCH MER FÖR VARKE SEKUND SOM GÅR!!

4 minuter kvar de känns som att jag låten som avant sjunger och jt madonna och timbaland sjunger är så dedikerad till mig just nu fyfan vilken känsla det här är ej kul snälla bara ett mål till det här jäkla lalleriet funkar inte!!!

Extra tid nu börjar jag känna glädjen igen Cambiasso räddaren i nöd gjorde mål wooohooooo!! IBRA CADABRA SIMSALABIM ETT TILL MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!


Sheer cover


Jag har länge funderat över sheer cover. På TV-shop så ser det ut att bli så fint och vackert samtidigt som hyn mår bra men jag har lite svårt att lita på TV reklam så jag undrar ifall det finns någon som har provat det och verkligen kan rekomendera den till mig så kanske jag börjar använda den =). Tackis!!

Livsplaner

Snart är denna hektiska termin över och då innebär det alltså att vi snart tar studenten mindre än 22 veckor kvar är det och studenten är inne.
Det är så mycket som kommer hända på vägen dit och man brukar oftast vara ute i god tid när det gäller kläder och liknande.
Hitills har jag ritat designen till min klänning, hittat den perfekta frisyren som kommer passa till och även skor det kanske är ganska bra men när det gäller klänningen så känns det ganska stressigt. Måste hitta det perfekta tyget till klänningen och även den bästa designern jag har ett par utvalda designers men vi får se vem jag väljer haha.
Jag och kompisar har även pratat om vart vi ska till studentenresa en del vill åka till Alanya andra inte för mig spelar det faktiskt ingen roll bara vi alla är tillsammans!
De flesta vill åka i mitten av juni men det passar inte bra för mig eftersom att jag även ska åka till Italien(Vulcano en ö utanför scicilien) med kusinvitaminer och därefter till Australien & Dubai med mamma och morbror. Jag måste ju vara hemma innan 25 oktober så jag hinner göra högskoleprovet eftersom att jag föroppningsvis kommer börja skolan i Januari. Men innan dess har jag planer att resa till karibien & brasilien under november december och början av Januari. Måste leva livet innan jag drunknar i plugget igen. Jag har även funderat över att börja ta modelljobbet på allvar även fast jag inte tror att jag kommer göra det så ska jag ändå göra mitt ytterst bästa för att börja ta det på allvar.
Nu  måste jag fortsätta med religionkunskap, har det bäst gå på fest!!


090112

Heeeejj!!

Förlåt jag börjar bli lika kass men nu har jag faktiskt en bra anledning till det, min internet har krånglat och jag har inte haft tid att fixa den, mycket att tänka på. Vad har jag gjort de här senaste dagarna jo för det mesta umgåtts med D inte alls pjåkigt för vi har ju hur kul som helst. Eftersom att jag vet att du är mitt största fan måste jag skriva ett stort tack till allt besvär i made you do yesterday men jag är helt klart värd det så egentligen borde jag ej kalla det besvär utan mer än ära. Maten var helt otrolig*inte*. Att du går på hotell och restaurang lite svårt att tro bubben tiihi=), nej nu är jag ju jätte elak! Maten var superb! Gud jag har fortfarande smaken i munnen. Nu börjar det kännas lite tjatigt nog om dig.. så vad händer med folket? Själv så har jag drunknat i både plugget och host så just nu händer det inte så mycket men snart så det är bara några dagar kvar tills denna termin är över *woooohoo* och då så ska det självklart firas, just nu sitter jag hemma hos bästa granne så jag kan ju inte vara alltför asocial måste tillbaka till pratet men vi hörs så fort jag fixat nätet!


Pussen


090108

Hallå Hallå Kameltå!
Precis kommit hem är helt slut men måste ut KS gänget kommer hem från ze cruz om 2 h så jag tänkte möta upp gg och ta det lilla lungan med de eftersom att jag börjar skolan så sent imorn så kan jag plugga imorn bitti istället tihi no stress. Nu ska jag träffa dani en liten snabbis, kanske en promenad fast än det är så kallt ute tur att jag är vinter utrustad annars vet jag fan i mig inte hur jag skulle klara den här jäkla kylan. Helt allvarligt nu asså jag tror aldrig jag har varit så slut som jag är idag, hade årsmöte med karate styrelsen idag en av de anledningarna till att jag kom hem precis sen så bjöd de oss ut på middag men jag tackade nej hur sjukt är det, tacka nej till mat haha not used to that men kanske är för trött och orkar inte and besides mamma gör inte lite galen mat asså speciellt inte idag, don't know what the occasion was haha.. Ska börja göra mig iordning och sen ut kommer jag hem tidigt och orkar blogga så hörs vi senare annars inte!
küsse

albas nya look


Skådespelerskan klippte sig på den exklusiva hårsalongen Andy Lecompte i onsdags och kom ut därifrån med en välkammad page med pannlugg. Vilken frisyr tycker ni hon passar med bäst den nya eller de gamla? Själv tycker jag att det alltid är bra med förändringar.

Probably the best neighbour inte the world


Här är min kärlek, vi träffades i somras i början av Juni men jag fick aldrig äran ha på mig de eftersom att de ej var tillgänliga varken i dubai eller london så ibland då och då fick vi prata via nätet hur som helst men så en dag bestämde sig min granne för att åka till USA för andra gången i rad hon frågade ifall jag ville ha nånting och självklart så berättade jag om min älskling som jag suktat efter ett tag hon kom hem för några dagar sen med de här i handen snacka om att jag hoppa av glädje! Detta var inte det enda hon kom med utan en victoria's secret goodie bag och även en massa ljus som luktar himelsktgott(från key west) och en söt lila morgonrock, hur snäll granne har inte jag?

Back 2 school

Idag var det första dagen i skolan var så inte på humör efter att jag, gg och tjejerna "firade" min back 2 school haha. Sov inget alls det vart lite krök och lekar en del däckade helt men jag var tvungen att kontrollera mig fick nästan ingen sömn, somna runt halv 7 vakna 2 timmar efter med världens huvudvärk (ska aldrig göra om det) men försökte ändå bete mig normalt i skolan, men guuud vilken huvudvärk speciellt i början då det kändes som att alla skrek fyyfarao vad hemskt! Tack och lov att skoldagen var lugn! Efter skolan så åkte jag in till stan med Dani, han ville köpa lite grejer och därför fick jag också med en hel del grejer, efter det var det ett middag stopp på kungshallen för en gångs skull så var det faktiskt ganska lungt där, vi hade svårt att bestämma oss vad vi ville äta så det fick bli någonting där vi kunde välja det vi ville och inte vad den andra ville, efter det vart det ett till stopp denna gång i wayne's coffe näädy gots to have that chai latte you know tiihi =) därefter var vi tvungna att stressa hem eftersom lou hade fotbollsträning men det var en kul dag (:
Hur som helst här av vi lite bilder på hälften av det jag fick med mig hem ;

En Beige parkas från Monki, ville egentligen ha den i lila(min favorit färg) men den var tvärr slut så beige fick duga. Mysskor som jag kan ha hemma eller om man åker bort på nån skidresa oxå från Monki.
Smink från Make up store, Dior och YSL i vanliga fall så är jag ingen smink människa men fan det är väl alltid bra att ha till vissa tillfällen.
Mulberry väskan till min kära mor.
Köpte ett par stentvättade jeans från weekdays(cheapmonday) provade aldrig på de i butiken eftersom att dum dum stressade mig iaf nu är jag tvungen att lämna tillbaka de, de satt inte så fint =(.
Köpte en cool Tee från en butik i souk, en gul fluga(tie) oxå från en butik i souk, lite hårprodukter och en söt liten ring från ur och penn och så var det med den dagen haha..

Jag är helt slut just nu men har så mycket plugg  men först ska jag lägga mig ner i sängen varva ner lite och därefter börja plugga och jag som hade tänkt åka på kryssning idag haha hur i helvete skulle jag orka med det?! Ursäkta mitt ordval. Det enda som får mig att orka med skoldagarna och allt plugg är längtan till studenten och allt som kommer hända på vägen dit och efter, du vet vad är!! hähä

over

Nyår i Mexiko, tillbaka hemma och det var slut. Enligt Travis McCoy så tjaffsade paret oavbrutet vilket ledde till att Katy Perry inte orkade mer och gjorde slut med honom så fort de kom hem från deras nyårsemester i vackra Mexiko. Meiko did no good to them tydligen. Nu innebär det alltså för tjejerna att Travis är ute i havet igen och väntar på napp, undra vem som blir den lyckligt lottade efter och Katy Perry det kanske går bättre för dig med ditt kön. För som vi alla veta you kissed a girl and you liked it ;)

Tävling

För er som er intresserade av att vinna den här läckra väskan från nelly.com här nedan klicka här och följ instruktionerna! Väskan passar till allt, när du vill vara lite casual eller om du vill vara fest fin gäller bara att hitta kläderna som passar till vilket inte kommer vara så svårt med tanke på att den är svart och svart är ju en färg som passar med ALLT! Tävlingen avslutas nu på Tisdag så ni måste vara snabba!!


kärlek

 
Nuttin but love 4 you katt williams!

bad ass lördag.

Bloggen krånglar alltid vet int varför men hur som helst hur har er helg varit men har varit hur ruggig som helst jag var hemma för första gången på skiiiiiiiiiiit länge så var jag hemma en HEL lördag helt sjukt det var meningen att jag skulle ut men sen kom det oväntade gäster då ingen var hemma bara jag så jag fastna med de sen kom mamma, mostrar och kusinerna hem och då gick de där jäkla oförskämda kärringarna jag och hermon ville kolla på bio så jag sa till gg men sen vart inte det heller av mamma tyckte det var för sent att gå ut klocken halv 12 hon sa att jag borde gått ut tidigare men daaaaaaaa tänkte ju göra det lite svårt när man får gäster som typ vägrar gå förän du kommer hem, jävla araber! no hate mot arabs det är påpekat mot just de haha. Hur som helst Bashir Jr & Bakhet Jr kom hit en sväng snabbis bara de vägra komma in eftersom att de skämdes därför stod typ 30 min i trapphuset tills deras buss skulle komma. Min granne kom över den där jobbiga hon vet att jag tycker det haha iaf sen gick jag över en snabbis efter det kom jag hem däcka typ runt 4 eftersom att jag inte hade sovit nånting på ungefär 38 h, i morse vaknar ajg av att det ringer i min lur har fått världens chilligaste jobb brukar oftast tacka nej men tänkte man kan ju alltid prova på något nytt och det är inget fel på jobb man måste bli vuxen nån gång inte sant? Hur som helst inatt är min första arbetsdag så vi får se hur det går, innan det ska jag till solna C shoppa lite grejer efter det har jag möte med arbetsledaren och klockan 9 börjar jag alltså jobbet hahaha asså det är så kul jag Nadia ska börja jobba, mamma skratta när jag berätta det men seriöst vem kan klandra henne?

Ifall inte bloggen krånglar som alltid så bloggar jag säkert inatt, vi hörs!


sista helgdag innan lovet slut, första lördag på året.

What to do, what to do? I know let's go out and paaarteeeey heeeey hoooo heeey hooo haha, asså ingen förstår hur uttråkad jag är sitter här och sjunger bored like uuh ska ut lite senare men nu har jag pluggat klart är hemma ensam så det finns inget att störa, aja kanske kan börja göra mig iordning ska hoppa in i duschen hare bra människor hoppas ni får en toppen lördag!!
Bisoux

my wifey's


The godess & The beauty

Jag kom precis på att ni ännu inte fått äran att träffa två av mina fruar så låt mig presentera er för varandra nu Adriana & Noémie my beautiful readers, beautiful readers Adriana & Noémie - (Nice to meet you guys, don't forget to read Nadia's blog on a daily bases) haha

LYXSEMESTER/HÅNGELSEMESTER


Biliionareparet firade nyår i Karibien, i den lyxiga franska ön St Barthélemy. Här ser de inte lika nykära ut som paret nedan, well i guess att kärleken ändras dag för dag ju längre men vart med varandra betyder inte att man slutar älska varandra nej utan för varje dag som går älskar man varandra mer men när man har varit tillsammans och nu tom är gifta som de här två så är det klart att relationen blir starkare och man kanske gör en del andra saker istället eller vad vet jag, har inga personliga erfarenheter så jag borde nog inte snacka haha ..



Nykära - Henry's nya kärlek, han vänta inte länge förän han fall för denna brunett. Eller är det bara en rebound thing så han kan glömma Claire? Han ser iaf lycklig ut här så jag vet inte, han kanske har gått vidare trots allt, well isn't that a shame claire(du hittar säkert nån du med).


1a dagen på året

new years eve was off the chain that's all i have to say hoppas verkligen att 2009 fortsätter såhär!! Ni vill säkert veta, dör säkert för att veta vad som hände på nyårs afton men tyvärr det som hände 1 januari stannar i 1 januari mellan de människorna som upplevde det haha hur som helst nu är jag kusinvitamin och gg hos s papi och chillin millin maxin relaxin efter ett galet firande, vi måste få tillbaka krafterna maayn det är snart fredag haha FÖRSTA FREDAGEN PÅ ÅRET!!!!!!

Vill bara säga att jag hatar Dave JR internt mellan oss men jag var tvungen att få ut det ur mitt system men dave fullaste allvar you have noooooooooo idea how much i hate you right now!!!! HUR SOM HELST GOD FORTSÄTTNING PEEPS!(L)


RSS 2.0