basic facts

Många har undrat lite om vart jag kommer ifrån, lite ja feedback om min bakgrund man har tydligen märkt att jag inte har svenska föräldrar haha:p
Mamma är från: Egypten, Sudan, Eritrea och Marocko.
Pappa är från: Brasilien, Dom. Republiken och Frankrike.
So yes, jag är en high quality remix om man säger så, men känner mest samhörighet med Egypten dels för att mamma är född och uppvuxen där och även för att jag har noll kontakt med min pappa. Men självklart är jag stolt över min länder!
Älskar de alla lika mycket. Men många som känner mig vet att jag och brasilien är bästa kompisar tiihi =)
Ja det var väl det, är det något mer ni vill veta så är det bara hojta till och så fort jag ser så blir det ett liknande inlägg tihi ;)


Late preparation

Tjaba!
Hur har er dag varit idag? Min dag har varit så stressig, kom hem för mindre än en timma sen har allt man kan tänka sig.. Skola, Shoppa, chill, Träning, Gym och nu när jag är hemma kom jag på att jag måste packa men ska ta en promenad med min underbara nya granne Måns tiihi =), jag är typ kär i honom och det vet han om! Han har nyligen flyttat hit till sin bror från jönköping, men tyvärr så ska han flytta till eget den 1 dec gud vad tråkigt men å andra hand så kan man ändå partaja med hos lille månne eftersom att han har eget place nu lixom haha.
Angående resan imorgon planet lyfter 06:00 (ungefär) och jag kommer alltså vara där typ runt 14 (New York tid) sen blir det direkt till hotellet byta om och därifrån dra till restaurangen där jag ska få veta allt inför kvällen, har fått veta att jag aboslut inte får fota något eller någon så ni kommer tyvärr inte få se något från utställning men självklart blir det bilder från resan, shoppandet osv..
Nu ska jag fortsätta packa allt och sen ner till måns så vi kan ta vår lilla promis, PEACE IN THE MIDDLE EAST Y'AALL!!

God morgon folket!

Ursäkta för gårdagens kassa bloggande men fullaste allvar så var jag verkligen inte på humör, idag mår jag dock lite bättre för imorgon bitti så är det dags för the big apple, som jag berätta i måndags blir det New York imorgon för en konstutställning skulle få veta alla detaljer på ett möte som hålls på ett av New Yorks finaste restauranger all uppdatering sker skälvklart därifrån förhoppningvis så kommer mobilbloggandet fungera, ska ju även shoppa en hel del så jag funderar även på att köpa en blackberry (något jag velat ha sen länge men som inte är tillgänligt här i Sverige, synd det, hoppas den funkar här bara). Hur jag skall hosta under utställningen vet jag inte ännu, ska ja bara stå där och se snygg ut eller ska jag mingla med folk, vad är det jag ska göra? Är så pirrig inför det, har inte bestämt outfit ännu stress!! Ska inte packa så mycket i och med all shopping som kommer ske där! Blir förmodligen massor av tävlingar på goodiebags från det stora underbara äpplet till er gulliga läsare, hoppas just DU blir en av de lyckliga vinnarna =)  

Tjarå Sverige, HELLOOO NEW YORK!!

pinigt värre ..

Har inte mycket att säga förutom att denna kväll har varit en riktig frustrationsframkallandeafton!! 0-1 hemmaplan mot ett grekisk lag?! fy farao vad pinsamt! vi hade råd med det denna gång men nästa gång seriously bring your A game eller stanna hemma, spela inte, gör inte bort er, you suppose to be one off the superduper team peeps så live and breathe the title, en enda "riktig" CL titel is all I'm asking 4 people, pleeaaaaaseeeeeeeeeee!!!!!

Kanske dessa citat kan göra mig gladare?
Wanna know how I got these scars?
Y so serious?
Let's put a smile on that face!
..inte lika kul som i vanliga fall, ska ta och sova nu även fast jag vet att det är omöjligt ser redan nu hur luren bara fylls med missade samtal och sms .. ni tänker säkert stäng av skiten då, nej gör jag det så blir det bara värre på morgonen så istället har jag lagt undan luren och imorn raderar jag ALLT!

/ En otroligt frustrerad interista som har noll ork för bloggandet idag, sorrylorry.

I KNEW IT!

Jag ber verkligen om ursäkt för det jag kommer avslöja nu men för er som inte vill veta något om vad som händer i PB sluta läsa NU!

Fyfarao vad jag hatar Don Self, jäkla irritationsframkallande människa jag hade mina aningar men jag vågade inte lita på de, jag borde ha gjort de. Galen skådis var han men, jag vet inte en känsla sa att han var lite lurig och jag hade tydligen rätt. HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HATAR HONOM!!!!

May you rutt in hell! hatar, hatar, hatar, HAAATAAARRRR!!!

okej nu har jag fått bort min ilska lite halvt, ska fortsätta kolla på fula bettan. Uppdaterar lite senare ifall jag har någon ork.


Utsedd

Karolina Kornikova en av vicky hush vackra änglar vart utsedd till världens sexigaste kvinna av tidingen E, vilket betyder att hon därmed slår alla från noemie lenoir (nej aldrig i livet!) till adriano lima och giesel bündchen (också omöjligt) visst jag kan aboslut inte neka att denna kvinna ser otroligt snygg men världens sexigaste ääeyhj vet ej det asså.
Och dessutom så har photoshop gjort en hel del utmärkta jobb när det gäller retuschering av hennes mage. För det är nämligen så att vår vackra tjekiska modell saknar en navel! Fel utav mig att hata för ingen är perfekt men det låter ganska roligt, visst utåt navel inåt navel, men ingen navel? what the f***?! hahah
Men till hennes försvar måste jag ändå säga att den togs bort under en buksoperation som hon gjorde när hon var liten, så hon är inte freakyleaky trots allt!

Till vänster: Karolina utan navel. Till höger: Karolina har fått en navel med hjälp av Photoshop
Innan photoshop                                          Efter photoshop
I'm all about natural beauty even if it's a bit crazy

vinter, snö, kallt, varma skor.

Ett av mina största problem är att hitta fina vinterskor som ändå är varma och sköna att gå i spelar ingen roll om det är till för att leka med i snön eller långa promenader då tårna lätt kan bli is. Har letat efter ett par länge sen så hittade jag de här i Vagabond, otroligt sköna är de, äkta skin, men päls/ull inuti och de är lite höga från marken. Köpte de igår när jag och mamma var och leta i stan de var inte alls så dyra, tycker helt klart att de var värda varenda krona. Utseendet på bilden är inte lika fin som live men helt enkelt bryr jag mig inte, jag ser bra ut i en soppåse så de här kan jag lätt worka och ännu en gång DE ÄR OTROLIGT VARMA så jag skiter fullständigt i om folk tycker de ser fula ut ;).
Finns även, i; gulbeigt, ljusbrunt vs beige, mörk brun och svart(de jag köpte). De andra ser inte lika fina ut om jag ska vara helt ärlig.
Rekomenderar verkligen de för som väldigt många gör nu är att de köper "uggs" liknande skor eller UGG's och glömmer att det är moccha och när moccha och snö/vatten/slask möts får de fula märken efter vilket inte är så snyggt men skin är alltid bra att ha bara göra de rent regelbundet med spray och liknande and you are ready to go ;)



New York, here I come!

Fick precis ett samtal av min maneger som sa att fre-, lör- och söndag ska jag vara i New York för en konstutställning som jag då ska hosta, vet inte riktigt hur det kommer bli och vad jag ska göra men bara tanken av att jag åker till New York gör mig otroligt exalterad, seriously I can't wait! Självklart blir det galet mycket shopping oooh*hoppar&sjunger* vill att fredag ska komma nu!!
Förhoppningvis blir det även ett besök på Manhattans upper east side, eller är det där utställningen hålls? Jag har inte den blekaste aning men jag lovar att jag uppdaterar er om allt när jag själv får veta lite fakta om eventet ..

so happy together


Mischa Barton tycks ha funnit sin kärlek ..

Igår invigde djurälskaren vattenäventyrsparken Palm Atlantis Resort and Palm Jumeirah i Dubai och föll då för en av anläggningens delfiner. Hon ser otroligt lycklig ut på bilden, synd att anläggningen inte fanns då jag var i Dubai i somras, får väl hoppas att jag åker dit snart för delfiner är även en av min kärlek, har älskat delfiner sen blöjan tihi.

the neptunes

Jag har på mig en otroligt snygg klänning, den sitter perfekt. "Hey sexy lady, I like your flow. Your body's bangin, out of control...", självklart var det ingen mindre en Herve Leger som hade designat en one of i kind kläning enbart för mig, den lyckliga prinsessan. Hur som helst sitter i VIP lounge medan Pharrel & CO. gör sin grej och jag diggar såklart till musiken eftersom att jag dör för de. Vi vämer lite upp med drinkarna inför efter festen som vi ska attenda och från ingenstans ser jag Pharrell komma mot mig och typ kramar mig(kramen sig jag kommer aldrig släppa taget om dig, du är den jag vill ha) sen så kyssar han mig som bara den kastar ifrån sin micken bär mig därifrån viskar något i mitt öra, jag vaknar och inser att allt detta var bara en ynklig dröm som aldrig kommer uppfyllas =(


masterpiece

Del 2.

Francine bestämde sig för att flytta in fram tills både jag och domenic kunde ta han om barnen då han inte hade egna ansvar förutom jobbet så var det inga problem för henne samtidigt mycket enklare istället för att dagligen ta hand om barnen efter jobbet och därefter gå till sig. Så jag behövde inte oroa mig över det utan bara hur det skulle gå för min älskade och om han skulle klara av all väntan, förhoppningsvis skulle han hitta en donator, visst vill jag att han ska få en del av mig jag är villig att ge honom allt men jag vill inte att något ska hände honom så hoppas han hittar något innan dess.
Dagarna går, och han blir bara värre och värre läkarna vet inte hur långt tid han har kvar och gör allt för att hitta någon annan som matchar men ännu finns det ingen, men eftersom att vi är först i listan så har de sagt att vi ej behöver oroa sig. Men hur kan de säga så när min man är mellan liv & död, vilken sekund som helst kan han falla och allt detta för en jäkla infektion som jag har i njuren .. Barnen är för små vill inte att de ska offra sina liv, sånna operationer kan vara riskabla och de har ju knappt hunnit se världen än, men ändå kanske de kan rädda sin far och se världens tillsammans med honom, men tänk om någon av de inte klarar sig, då kommer jag leva i skuld i resten av mitt liv och det klarar jag inte av nej, vi klarar det här säger hon till honom och håller i hans hand. En vecka kvar och infektionen är borta, eller låt oss hoppas det hoppas det inte sker fler komplikationer för jag står inte ut vi måste göra nånting. Francine har erbjudit sig att testa sig och kolla ifall hon kan donera sin njure men det tar ändå en vecka till att resultaten kommer så då kan vi lika gärna köra på med min. En vecka har gått, och jag sitter inne i läkarens kontor i väntan på resultatet av dessa otroligt långa och hemska 21 dagar, kan han skynda sig! Någon öppnar dörren ..


early

I år är folk trots all ekonomikris ute otroligt tidigt inför julen, när det gället alla julklappar och så. Har vart hos ett par människor som redan i slutet av oktober satte upp granen och allt pynt, känns lite väl tidigt för det eller så kanske det bara är jag som tycker det. Och ni som planerat inför julen take a chill pill, har fått massor av frågor, sms folk som ringer eller när man sitter och pratar så frågar de vad ska vi göra under nyår? njaa vet ej det asså vem vet ifall jag lever för att se imorgon, carpe diem folket carpe diem ..
juste har glömt att säga detta inlägg är dedikerat till alla juvve fans där ute!
I N T E R N A Z I O N A L E

 internazionale internazional internaziona internazion internazio internazi internaz interna interna intern inter inte int in i .. jag dog

ALLÉ ALLÉ ALLÉ NERAZZURI

INTER ÄR BÄST, JUVENTUS ÄR SÄMST! JUVENTUS SUGER, INTER REGERAR!


Tack för en toppen helg inter, inget jag utan er!!!!!!!!! (L)(L)(L)


fula bettan



är inte så ful utanför TVserien "ugly betty", eller vad tycker ni?

Dancing queen

Idag hade världens bästa tofelina dansuppvisning under hela terminen har hon tränat arlset av sig för denna uppvisning och snacka om att hon var sjukt bra på att dansa, framtidens nya stjärnskott inom dans eller?
Danslektionerna var på Marickas som har otroligt bra och snälla danstränare där! Tyvärr var det inte all barn som kom eller de kanske inte vågade men tycker inte de behövdes för min prinsessa owned the stage även fast de skulle vart de skulle inte folk lagt märke till de hähä .. har inte gjort så mycket idag vart hos snurre och nu är jag hemma och gäsar i väntan på skvaller tjejen, glömde skriva del 2. så får göra lite senare idag har jag planerat att sova direkt efter sanningens ögonblick eftersom att jag inte fick så mycket sömn igår somna runt 6 och vakna typ 10 snacka om att jag är exhausted.


Fredag

Igår var jag på sacomässa (livet efter gymnasiet) eftersom att jag redan vet vad jag vill göra var jag inte där för kunskap utan mer för freestuff baby haha, jag och min goda vän waffa (aka Hanna Vanessa) snylta varenda stånd skit kul var det, men snacka om att jag var exhausted när dagen väl var slut däcka vid 10 tiden på en fredag wtf?! haha men seriöst ifall ni skulle vart där från 10 då skulle ni förstå hur som helst gjorde inte så mycket under fredagen, ska väl inte göra så mycket idag heller för den delen, några peeps ska komma över vi skulle ha guitar hero/sing star/movie night men jag har en glädjeförstöre till "vän" därför så blir det mest chill. Hur som helst tänkte börja skriva på del 2. idag men tror inte jag kommer hinna dels för matchen är så nervös kan inte ens tänka klart och jaa..
Uppdaterar lite mer om kvällen senare.
FRIDENS LILJOR

Glädjeförstörare!

Eftersom att jag vet att du följer min blogg dagligen så ville jag bara säga att du är fett keff i huvudet! SEAN PELTIER YES har nämnt ditt namn i min blogg nu hähä YEEESSS folk kommer få veta att du är psykingens allra bästakompis (ensidig vänskap) YESSSSSSS!!!!!!!!!!!
hoppas du ruttnar i helvetet (oj sorry det var lite att ta i) men hoppas din helg blir lika rutten som dig!!!!!!!!!

YESSS FOLK SER DITT NAMN NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU uds uds uds!
 


INTERNAZIONALE

Dagen är äntligen inne, säsongens första superlags match mellan INTER - JUVENTUS, jag har längtat efter denna match i dar och månader och nu 22 november välkomnar jag dig med öppna armar men för ert eget bästa INTER låt denna väntan vara värd det!!

Som ni kanske läst i tidigare inlägg så har Adriano (min storebror) och Mourinho(Tränaren) haft lite beef fastän det inte varit så öppet och Adriano har nämligen bestämt sig för att ifall han inte får mycket speltid under denna match så blir det adjö med INTER, han vill verkligen fortsätta spela men får han ingen chansen att visa vad han går för efter hans comeback så är det onödigt för honom att spela där, kan förstå honom men ändå blir jag ledsen av bara tanken att han går till ett annat lag!

Zlatte, Adde och Macce.

Pilgrim, j'adore!


Hallå hallå kameltå!
Vet att jag börjar bli allt sämre när det gäller uppdateringar men vad skall man göra, så mycket att göra så lite tid men jag promise att jag ska förbättre mig och blir mycket bättre än vad jag var förr!
Hade NP i Engelska B, den skriftliga delen idag, gick väl bra hoppas jag vill inte prata om de så mycket för då kanske det inte gått så bra trots allt. Efter det vart det hem och därefter gymmet då jag nyligen köpt ett gymkort som självklart måste användas haha, ja regelbundet! varanan dag har jag planerat en date med gymmet det blir väl bra, eller?
Efter det var jag hos amanionare åt hos henne en snabbis eftersom att vi gymmade på gymmet hos henne så det fick väl bli ett stopp där därefter fick vi hem till nani med maha-haha. Latifa var vackert utrustad med hennes high school musical dräkt och poompooms. Anna (Nanis bästa kompis, äger butiken TINDRA som du kan hitta i gamla stan & östermalmstorg säljer bland annat pilgrim, fris & co., guess jag liknande ..) har tröttnat på en del saker och gav därför de till nani för att göra sig av med de, så jag fick hem ett par väldigt vackra pilgrim och jag dör för och ett designer armband som Annapyttipanna designat helt själv, galen är den iaf! I grönt och de andra smyckena var i jordnära färger kanske ska ta för mig nu när jag ändå har chansen tihi =)
Imorgon blir det sacomässa hela dagen därefter ett besök hos frissan, drastisk förändring krävs genast! Efter det blir det antingen fika ut eller bara hemma chill vi får se hur det blir lever jag så kommer ni säkert får veta vad som hänt.. och en hemsk historia väntar er imorgon gud jag mår inte bra verkligen, hur kan man vara så hemsk? Nu ska jag sova till 2 & ½ män, natti natti!
LOVELILOVE

Onsdag

Tjoosan, ber om ursäkt för kass uppdatering men har så mycket i plugget just nu så jag hinner typ inte och så handlar det även mycket om orkkraften. Har fått massor av "hot brev" både i kommentarer och mail så jag funderar lixom på att lägga ner hela shitet, låter kanske patetiskt men har inte tid med hatare kanske gör det privat som enbart mina närmaste får läsa jag gör lixom det här för skojs skull varför ska folk som jag då inte känner komma och förstöra för mig, det kallar jag avundsjuka och rent hat mot människors lycka! VÄX UPP!!
Ni som tycker att min blogg är dålig låt helt enkelt bli att läsa, detta är inget tvång och just därför är det bästa sättet för er att slippa läsa att inte gå in i nadiajoker.blogg.se visst en del av er kanske har mig som startsida (haha i wish) men då är det bara att byta startsida svårare än så är det inte. Nu har jag ingen ork att ödsla min tid på hatare så vi byter kapitel kan berätta lite om min dag som har varit ganska lugn, skolan köpte gymkort på Nautilus (för första gången hoppas det är bra där ligger så nära hem en av anledningarna till att jag valde det) faktiskt andra gången i mitt liv jag äger ett gymkort är inte en gym människa faktskt men tänkte eh shot varför inte vill jag inte ha de sen får jag väl helt enkelt skita it .. innan gymmade jag på SATS fett nice är det där faktiskt men ville prova på något nytt då jag har tagit 3 mån. paus från min största kärlek karate(svårt beslut men jag var tvungen). Sen har det vart plugg mat chill med sbanan och nu återigen plugg men han vi har NP i engelska B imorgon hoppas det går bra vill verkligen få MVG i Engelska B, ett av mina starkaste ämnen och ifall jag vill komma in i handelshögskolan efter gymn. måste jag ju ha höga poäng tihi =)
Nu ska jag och set ta en promenad lite snabbt kanske hinner lägga in några inlägg lite senare ifall jag inte fastnat antingen vid TVn eller plugget, vi får se vilket det blir (slår vad om att det kommer vara datorn n.e.r.d. side of me speaking).

PEACE IN THE MIDDLE EAST
spiderman entertainment

snälla åk inte fast!

Såg precis senaste avsnittet av Prison break och innan det One tree hill. One tree hill har jag inte så mycket att säga om lika bra som alltid haha men Prison break snälla guud låt ingenting hände med Micheal seriöst kommer bojkotta alla TVevents hans liv får inte sluta såhär åka fast av the company, say what?! Efter att han kämpat såhär länge och nu med sin cancer, ska han åka fast innan there going down? no no no, this can not be happening not to my baby, inte andra dagen i rad först warrick och nu micheal(hoppas inte, hoppas inte) FAN!! ORKAR inte ens tänka på det, tanken på att Micheal fortfarande lever är det som ger mig ett liv(hähä nörd) so don't you dare hollywood people take him away from me!
that's suppose to be me and you baby ..

Förresten ville bara påminna om två premiärer nu på fredag som jag då bryr mig om tihi den första är Madagaskar 2 våra underbara vänner försöker ta sig tillbaka hem till New York från Madagaskar med ett skrottigt plan men nödlandar istället på savannen i afrika .. MISSA INTE!!


SF Bio: TwilightTwilight har hört att denna film också är galet tung, den är baserad på succeromanen "Om jag kunde drömma" så innan jag kollar på filmen ska jag tog ta och läsa boken. Hoppas bara den är lika bra som jag hört, har ej tid med att alla 2008s filmer är dåliga fyfaan hähä..
Hur som helst nu är det Tisdag Kväll klockan 20:00 vilket innebär en date med ugly betty på Kanal 5, hoppas vi ses där annars så hörs vi säkert senare.

FRIDENS LILJOR!

saknaden av den man aldrig haft.

Pratade precis med cherrie om min tvilling som hon inte visst fanns, vilket hon inte egentligen gör eftersom att hon gick bort vid födseln. Mamma var tvungen att göra ett svårt beslut. Antingen jag eller nadoa(som hon då skulle heta) minns inte riktigt hur det var men jag hade något som hon behövde och därför kunde inte hon fortsätta leva men ifall mamma skulle vilja behålla henne skulle hon givit henne ett utav mina organ. Men självklart var det inte jag som grät och var det här irritationsframkallande obkejktet och därför älskade mamma mig mest och valde att jag fick fortsätta leva något jag verkligen måste tacka henne för! TACK MAMMA!!


mama nooo!

Warrick Brown, min äskling i CSI dog i gårdagens avsnitt (enda serien som jag följer på TV) eftersom att jag inte hade tid att kolla på den igår spelade jag in den så jag kollade precis klart, tårarna bara rann ut i slutet av avsnittet. Varför dödade de honom, varför är det så att de snyggaste alltid måste dö?! BÄST FÖR HOLLYWOOD ATT INTE SAMMA SAK HÄNDER I PRISON BREAK!!
Under helgen ska jag köra en CSI-Maraton för min älskling är inte död, han lever fortfarande!!! Ska fan ta och sluta kolla på CSI nu.

Halal-TV

Själva programet har inget koncept, fullaste allvar finns det någon vettig anledning till att ni gjorde detta program det verkar mer vara ett "Hemma hos" eller snarare "Tjejsnack".
Inget de säger är baserat på fakta och väldigt mycket de säger låter väldigt dumt. En hel massa fördommar har de också. Som 3 unga muslimer borde de vara förebilder och visa samhället hur det är att vara muslim utan att vara fördomsfull mot annat. Två väldigt idiotiska citat en utav de sa idag var: "Har man sjal ser man mer seriöst ut" först och främst är det fel att säga så för det stämmer inte alls man kan vara en atist eller tillhöra en annan religion och fortfarande se seriös ut så det stämmer inte alls! och "Hörde du det Magnus sa om att vi ändå visar vår skönhet genom att visa ansiktet så nu kommer säkert Saudi-Arabien säga ha ha där ser ni" - Hon måste ju först expandera sin kunskap om Saudi Arabien och dess kultur för det är det absolut inget måste att klä sig i burka då ansiktet eller ögonen inte syns, det är mer något man väljer. Kanske hon skulle sagt Afghanistan skulle det passa in bättre eftersom väldigt många där klär sig i enbart burka och inget annat men Saudi Arabien var bara dumt sagt!

Pinsamt är det att de ska repsentera oss muslimer och sedan göra det på ett helt fel sätt, jag som själv är muslim är helt emot detta program eller till mesta dels iaf.

Cherin Awad, Dalia Azzam Kassem och Khadiga El Khabiry bloggar om programmet Halal-tv. Foto: SVT
hon till höger var den jag irriterade mig mest på, hon till vänster var också lite ach men däremot var hon i mitten helt cool.

a la pelé

Den årliga fotbollsgalan är kommen och den legendariska Pelé är därför här för att dela ut priset! Ville verkligen åka till globen och kolla på kära Pelé LIVE för första gången i mitt liv. Alla som älsklar fotboll håller säkert med mig hur coolt är det inte att pelé är här i fotbollsgalan och delar ut priser, fett nice! Imorgon ska han till drottningholms slottet för att träffa Drottningen Siliva då båda kommer från brasilien kanske det var en av anledningarna att han ville träffa henne. Kanske hinner träffa på honom imorn, vi får se hur det blir men ni kommer ju defenitivt bli uppdaterade om det. Just nu växlar jag mellan Halal-TV och Fotbollsgalan.
Vi hörs senare!


sms

Jag får så ofta gulliga sms som verkligen värmer, fick precis ett och tänkte dela med mig det.
Från Messi(finns ett inlägg om honom lite längre ner) - "Haha jag dör för dig, du är överlägset bäst! Finns ingen tjej som är som dig, du är en riktig förebild för alla där ute. Du är som syrran jag aldrig fick! JAG ÄLSKAR DIG."

hur gulligt var inte det här?

TIPS

Ett fel som väldigt många med bärbara datorer gör är att de lägger de på knät oftast vid magen och det är inte så bra som ni kan märka ibland när ni suttit framför datorn ett tag är att det bräns en aning och detta kan påverka framtida geneationer att komma så vill ni ha den så lägg en tjockkudde eller något liknande under datorn.

skulle vara tusen ggr bättre ifall ni la datorn precis som tjejen här under gör!


The dark knight

Såg den en vecka innan den hade premiär och sen dess har jag sett det över 100 ggr, så sjukt bra film jag älsklar verkligen den! Kan dock bero på att jag och batman kanske dör för varandra tihi. Nemen fullaste allvar toppar verkligen min topp 10 lista. Det jag inte visste däremot var att Heath Ledger var han som spelade jokern. Visste däremot att han som spelade jokern hade dött och även att Heath Ledger gjorde det men kopplade aldrig det, hade läst på tidingen att han dog efter att han spelade klart en film men jag ska verkligen vara ärlig jag koppla inte ett jackshit, dum må jag vara men ingen sa vem det var utan bara att "han har dött, han har dött" okej haha han är död har förstått det nu men vem är han?! En av anledningarna till att jag inte koppla det var nog för att seriöst Ledger såg bra ut, det gör han verkligen inte i filmen han var så fucking(ursäkta mitt ordval) tung, denna roll passade honom så bra! Synd att han dog vid en så tidig ålder, och stackars hans lilla flicka .. men må han vila i frid.



Ju fler bilder jag kollar på desto mer ser jag likheten, så jag kanske var lite dumblind som inte la märke till att det var han? Fast till mitt försvar kan jag ju säga att under filmens gång var jag så inne i allt och trodde typ att jag var Jokern/Batman, trodde att det hände på riktigt just vid det tllfället kanske därför man inte lägger märke till vilka skådelspelare det är och det är väl positivt då har film crewet lyckats jäkligt bra!

Bowling

Idag var det ingen vanlig skoldag utan vi hade idrottsdag då valde vi att bowla, bowling gänget var Moi, Dänzan, Herri, Messi, Snabbdull, Ginobino, Ali, bigimi och Abdu. Vi hade skit kul och självklart så tung som jag är så vann JAG! Vi spelade 2 & ½ serie och jag redan fått 350 poäng. Resten haha de spelade mot varandra jag hade min låtsatsvän som jag spelade mot för ingen är i min bowlingnivå.
Bowlingen var väldigt billig 150 kr för en bana/h inte alls dåligt, håller hus i Sundbyberg har både Mcdonalds, Food Court och pizzerior i närheten. Så denna bowling hall är någon jag rekomenderar.


Angels

God morgon, god morgon!
Såg precis ett klipp på alla de vackraste änglarna när de var på plats när Victoria's secret visade upp sin årliga kollektion på Miami Beach där bla usher var med och sjöng.

Adriana Lima
Min absolut favorit ängel är helt klart den underbart vackra brasilianaren Adriana Lima.

messi

killen jag beundrar mest av alla, önskar att jag kunde komma upp åtminstone 0.0001% upp till hans nivå men tror inte det någonsin kommer hända, för denna snubbe han är så cool och layed back snäll är bara förnamnet och efternamnet är ju helt klart cold as ice men ändå dör jag för honom, kanske en av anledningarna tror tom jag är kär i honom han har ju sån personlighet och nog med det så har han det underbara utseendet som dödar en, typ släng dig i väggen tyson beckford.



chori chori

Det ser jag verkligen fram emot, kommer säkert bli skit kul och London under nyår inte alls så pjåkigt, inte sant?
Har kanske glömt berätta om att jag tacka nej till photoshooten i turkiet anledningen var för att jag har för mycket i skolan just den perioden och vill verkligen inte komma efter.

vinnaren

Vinnaren för vicky hush tävling är en flicka som heter Eva från Kiruna, har tagit kontakt med henne och hon kommer få sin goodiebag inom kort! GRATTIS EVA =)

my beloved ones

Har fått massor av mails från mina läsare undrar om vilka soc är. Jo de enda jag kan avslöja idag är Oscar & Casey alltså Oet och Cet.
Oscar är en ukrainsk modell som jag träffade på en casting för mindre än ett år sen då jag var i Milano, jag tackade som alltid nej till jobbet eftersom det var inte något jag gillar att göra men har dock fortfarande kontakt med Oscar. Vi har sedan första dagen vart intresserade av varandra och för varje dag som går växer våra känslor för varandra, inget mellan oss har hänt så men han brukar komma hit då och då med sin modellagentur och då träffas vi.
Casey, som alla vet finns olika ambassöder här i Sverige och Casey är då Amerikas amabassadörs son som jag träffade efter sommarn slut i ett fik inne på stan vi har tyvärr inte träffat sen dess men vi har daglig kontakt och har även fått känslor för honom. Därför mitt stora dilemma, när jag känner mig redo för mr X ska ni få veta om honom med.


påminelse

Ni har väl inte glömt att det finns massor av gratis sajter som bara väntar på att ni ska bli medlemmar och få en massa roliga saker hem till er brevlåda det enda ni behöver göra är att klicka på länker som ni kommer se här nedan, tipsa era vänner just om denna länk, svårare än så är det inte =)
ALLT I ETT
NY GARDEROB
GET RITCH BITCH

BIO
Jag lovar att ni inte kommer ångra er!

del 1.

Vi har suttit här i timmar och ännu har läkaren inte kommit och gett oss svar på resultatet. Tänk om jag inte kommer kunna hjälpa min man är detta verkligen ett sett jag förtjänar att förlora honom på? Ifall vi inte matchar betyder det alltså att detta kan vara hans sista dagar i hans liv. Vem ska jag då leva för? Och barnen vad händer med de? Dessa frågar ställer jag mig själv och märker knappt av att läkaren kommit tagit Domenic för att gå en sväng och prata, men när jag vaknar upp springer jag dit och frågar.
-"Berätta då, kommer jag kunna ge honom min njure eller inte?"
-"Du har en njurinfektion för tillfället och kommer tyvärr inte kunna donera bort den förän om 21 dagar då du kommer äta medicin och därefter får vi se ifall du kommer klara av denna transplantation eller ej."
-"Men vad kommer då hände med Domenic, kommer han klara av att vänta så länge, 3 veckor är inte en kort period nu när han är i detta tillstånd."
-"Ja, förhoppningvis så kommer han göra det men under tiden så kommer vi kolla ifall någon annan matchar med honom och som kan donera sin njure."
Kan inte säga att dessa ord som läkaren sa var lugnande men det känns lite skönare nu att få veta att jag kan ge honom en del av mig. Vi delar på allt, därför ska inte heller en simpel njurinfektion stoppa mig, säger jag för mig själv och glömmer helt bort Domenic och att han pratar med mig. Tydligen så måste jag läggas in på sjukan för att inte bli smittad av något annat då mitt imunförsvar inte är så starkt för tillfället och det samma gäller Domenic. Francine min allra bästa vän har ställt upp om att ta hand om barnen eftersom att varken jag och Domme kan ta hand om de just nu, så snällt av henne.


bullar

Idag ska jag, mami min kusin rimaprima och min allra bästa vän P.JR baka bullar, mamma och s:et pratade om det inatt och jag vart helt sugen därför lovade de att de skulle göra det efter P.JR träning haha som jag sagt innan är jag och köket inte goda vänner så jag ska bara kolla på och kanske börja på min del 1. medan. GLÖM INTE ATT BÖRJA FÖLJA MIN BERÄTTELSE tihi =)
förresten angående vicky hush tävling, har bestämt att idag efter avsnittet av sanningens ögonblick utser jag vinnaren och tar direkt kontakt med den lyckliga. Sluta inte mejla än är det inte försent..

DUCE

Relief

Efter att ha levat i en ondcirkel i flera månader känns det så otroligt skönt att äntligen vara fri, från allt alla panik-/ångestattackar. Nu kan man äntligen leva precis som man gjorde innan man kom in i den onda cirkeln, men när och hur kom väckarklockan då jag insåg att det jag gjorde inte var något för mitt eget bästa utan snarare som jag kunde förstöra alla mina framtidsplaner och familjens tillit(något som jag redan förlorat men kämpar för att bygga upp det igen). Det viktigaste för mig just nu är att jag är befriad från djävulen! Beundrar mig själv, jag är min egen idol för det krävs styrka och mod för att klara av något sådant och jag kan stolt säga that i MADE IT! All min fokus nu ska gå åt plugget har ej tid för dumheter!

Slöseri

Läste en artikel nyss om vad lidl gjort med maten som de slänger och de hemlösa brukar rota i(vilket jag tycker de aboslut inte borde behöva göra!). Hur som helst artikeln handlade om att personal som jobbar i en Lidl hällde klor över all mat som obs DE SLÄNGT i en konteiner för att ingen vill köpa den eller kanske tom utgångs datumet och allt detta är för att ingen ska kunna få äta från det. Hur omännskligt är det att göra så? Istället för att vara bra förebilder och typ donera alla "rester" till ett härbärge så häller de över klor som kan döda de ifall de äter det. HELT JÄVLA OMOGET! De förtjänar verkligen det som kommer hände de jag hoppas att rättvisan har sin makt och de åker dit BIG TIME!!



007


Hot or not? -  Definitley HOT!
Nästan alla är bekanta med bond som kommer ut med jämna mellan rum och i varje bond film har bond alltid sin bondina. Den nya bondsensation heter Olga Kurylenko och snygg är bara hennes förnamn, ni som inte sett bond ännu helt sega ni är för att den är verkligen värd att se på BIO jag som är bondfanatiker dog för filmen men jag måste vara ärlig den var inte bättre än Casino Royale men bra ojaa det var den mycket mer än det!
Vad tycker ni om henne och för er som sett filmen vad tycker ni om den?

like a star

S:et kom precis förbi, har varit lite halvt uttråkad i två timmar och det enda som fungerar just nu vet ej varför är facebook och min blogg. smsa s:et och bjöd han över för första gången i vanliga fall brukar han komma helt uninvated sa att vi skulle ha film maraton fram tills på morgon och han får välja filmen(hoppas på bond eller rush hour) och sen ska vi köra vår tävling vi har länge krigat om vem av oss som kan sjunga vackrast (and we both know that both of us suucckk) så innan vår lilla film maration med chips och godis blir det sing star(kanske lite guitar hero också) och den som då får flest komplimanger eller jaa ni som har spelat sing star förstår säkert vad jag menar vinner och blir årets STAR.
Önska mig lycka till även fast det är han som behöver det hähä


the day after

Vaknade 2 idag i chock av mamma som roppar mitt namn för att jag citerar "dina jävla mobil har ringt hela morgonen stäng av den eller så kastar jag ut den" - tydligen så hade hon sovit på fel sida but i don't blame her, atleast she's talkin to me. Hur som helst sen var jag tvungen att "springa" till kista för att senare där möta upp Ali och Bakhet vi hade buisness to take care off ;). Efter det sprang vi hem till mig och fixade kollaget och jag gjorde min famous blåbärs paj sen vid halv sju gick vi hem till Bashir JR för att göra en dagenefter surprise då vi inte hann med det igår. Tack gud att det var lyckat, hade galna skuldkänslor för igår eftersom att det inte blev som jag ville att det skulle bli och det har vi min kära moder att skylla på men det gör inget, I'm alive arent I? När vi knacka på dörren håll jag för al ein al sahriya och när det väl tog ett tag tänkte jag eeh kolla brevlådan ingen kanske är hemma, sen så ser jag att stackars Bashir JR the2 hoppar av rädsla för hon tror typ att det är någon läskig typ som ska råna de eller något sen säger jag medan jag viskar att det är jag som vill överraska Bashir JR och att hon inte ska säga ett pip bara vara tyst och öppna dörren från ingenstans går hon därifrån och då tänkte jag okej shit har jag skrämt stackars tjejen eller haha hon tog sin tid bytte tydligen om (ville se fin ut för min skull tihi, men gud äsch vad söt du örrr gullet) men till slut så kom hon och då var den store Bahir inne i duschen så vi hann ta vår tid göra det vi skulle och när hon kom sjöng vi en remix av happy bday som vi satt och kom på i bussen hur tunga är vi inte? wowowo

GRATTIS IGEN HJÄRTAT HOPPAS DU LEVER I HUNDRAFEMTIO ÅR TILL! Se jag kan vara snäll!

På vägen hem var sjukt rolig början var då i Tensta på väg ner till tuben -> Bakhet får en raggning av en random guy som ser helt ö ut inga ord "Är du från eritirea jag kan se det dina ögon pussar sina händer kollar upp typ som ett tack till gud" sen sitter vi iaf i tuben Bakhet hoppar av i Rinkeby och nu är det bara jag & stackars Ali kvar först sätter sig en jävla alkis bredvid oss som stinker skit och jag tål inte sånt därför var vi tvungna att byta plats så vi sätter oss nånstans där X inte kan se oss när vi är framme i stan går vi våra separata vägar och unfortanatly så träffar Xet på oss och jag får sitta med ett gäng GLADA FULLA polacker som sjunger och utmanar sina kompisar som har sina flickvänner vid sidan om att kyssa varandra och från ingenstans frågar de mig på engelska ifall jag vill vara med i leken självklart vart mitt svar nej tack!!! Men hade ett leende när jag sa det så jag inte skulle åka på rejäl stryk efter jag var jag själv och de var minst 10 pers, visst kanske skulle klara av hälften med karaten men då skulle de börja förstå att jag kan mina grejer och springa därifrån haha


Bilder från dagen kommer väl men jag måste först själv få de från Bashe JR, tror ej det kommer hända eftersom att hon precis hade kommit ut från duschen jag själv tyckte hon som vanlig såg jätte het kanske lite mer än det tom men aja ni som känner Bashir JR vet hur hon är.

Såhär vacker var Bashir JR igår, lika vacker som alltid men denna gång med a touch of oumph ..


finally

Detta inlägg är ett shot out till en tjej som idag blir 10 år första gången i hennes liv hon fyller ett 2 siffrigt nummer. Det innebär alltså enligt afrikas traditioner att hon är kvinna nu och äntligen kan gifta sig med den man hon hyst känslor för ett bra tag nu, jag minns som om det vore igår jag lärde känna dig brukade se dig i matsalen brukade tänka fyfarao vad ful den här tjejen är i wonder who she is, looks kind off geeky and all. I guess I was wrong för nu är denna tjej en del av mitt liv, min andra halva kanske tom my better half, näe haha jag ljuger vem kan vara bättre än mig?
Hur vacker är hon inte? Tuggaren i kungsträdgårdens galleria, nolifare har precis fyllt 18 tror hon är cool för hon fick gå ut haha you nuttin but a cheap toilet papper my dear!! ooopsi jag avslöja hennes ålder haha, whatever lixom folk kommer ändå fortfarande tro att hon bara är en 92A.
VEM FYLLER ÅR? WAFFA. VEM FYLLER ÅR? WAFFA SNAFFA HAFFA KNAFFA BRAFFAAAA WOWOWO
STORT GRATTIS TILL DIG MIN KÄRA SJÄLSFRÄNDE ÖNSKAR DIG LYCKA OCH FRAMGÅNG I LIVET. HOPPAS DU FÅR DEN DAG DU FÖRTJÄNAR (DEN KEFFASTE NÅGONSIN) tiihi skojja HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG, voulez valez bien!
INGET MER ÄN KÄRLEK TILL DIG MIN GOOFIGA ÄLSKADE KÄRA WAFFA PUSSELIPUSSS, FÖR IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR IDAG ÄR DET DIN FÖDELSEDAG, DIN 18 ÅRS DAG OCH DET FIRAR VI MED BLOMMOR OCH BLAD HURRA HURRA HURRA FÖR WEEZY F BABY THE GIRL THAT DRIVES ME CRAZY IDAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!


ännu en present

Har ni följt min blogg sen den starta kanske ni vet att min mor fyllde år för inte så länge sen. I december så gifter min kusin sig och eftersom att hon gifter sig i början av månaden kommer jag inte kunna haka på så mamma fundera på att hon inte heller skulle åka men så kollade jag lite på momondo.com sjukt bra hemsida för er som vill hitta flyg gäller över hela världen rekomenderad av CSN hur som helst så jag köpte en biljett till Egypten från 8 dec fram tills 20 dec, är ensam hemma i 12 dagar ÄNTE ILLA, håller ni inte med?


NEXT STOP EGYPT 

Nu börjar jag ju fan känna mig lite avis okej visst är ensam hemma men mamma kommer få det skönt där borta medan jag får vara kvar i kalla Sverige, aja vad gör man inte för sin underbara fantastiska mamma? haha


träning



Här har vi min underbara store bror som krigar arslet av sig fast än det är svinkallt för att Mounrinho som håller sig varm med INTERS underbara vinterjackor! Allt detta är för att komma igång och få chansen att börja spela på allvar igen. Tror inte petningen håller länge till, eller jag hoppas inte den gör det.


Världens härligaste man

finns det verkligen något som heter så? Alla är väl härliga på sina sätt. Jag själv håller inte med om att det finns en som är världens härligaste man och inte heller världens härligaste kvinna för den delen, även fast jag skulle vilja se mig själv som en haha. Varför jag tycker så är nog mest för att alla har sina för- och nackdelar och just därför kan man inte katogorisera folk sådär.


PB

kollade precis på senaste avsnittet av prison break och jag kan säga så här för er som följer serien på TV och inte vill veta vad som händer sluta läsa NU!

Hähä ni kunde inte låta bli eller hur.
Michey snälla dö inte!!!! Vart alldeles tårögd, alla som känner mig vet att jag älskar honom jag tror lixom att vi är gifta tror det med många män men när det gäller honom ouf min första kärlek tihi =)
Belleck är död men han ska få en prydlig begravning tack och lov, efter allt han har gjort för the dream team så är detta det minsta han förtjänar. Om nu det händer att Scofield bestämmer sig för att inte göra operationen och han dör då är den här serien keff och det kommer vara ett dåligt slut! Hoppas verkligen på en till säsong ..

horoskop



23 sep - 24 okt. - Libra
Vågen är glad, charmerande och vänlig och har en mycket stark känsla för rättvisa. Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och jämlikhet, varhelst du stöter på detta.
Vågen är sällskaplig och lätt att ha att göra med. Du anpassar dig bra till olika miljöer och situationer och du känns ofta harmonisk och avslappnad. Du är mycket mån om dina nära och kära.
Nu tänkte jag ta och kolla på Grey's, natti natti peeps vi hörs imorn. Fridens liljor!

Dagens

...en annan som gillar kärleksbudskapet är Robbie Williams, som tatuerat in ordet "love" på sina fingrarTatuering är Robbie W's som tatuerat "LOVE" på sina fingrar, anledningen till att jag valde denna var för att jag just nu är på rosa moln och tror verkligen på kärlek.
Jag skulle själv vilja göra en tatuering helst en i nacken då jag skulle gjort något meningsfullt men ett jag vågar inte och två jag vill inte ångra det senare i livet så jag låter helt enkelt bli.


I used to love him ?









Den colombianska såpastjärnan Elisa Sanchez hävdar att hon dissat Cristiano Ronaldo eftersom hon trodde att han var homosexuell.

Skådespelerskan träffade Ronaldo i somras när han semestrade i Los Angeles. Hon förstod inte vem det var förrän mötet var över, men då hade hon redan gett honom kalla handen:

- Han var väldigt röd, för han hade legat och pressat i solen för länge, och han smörjde in sig i olja hela tiden, berättar hon för The Sun.

- Han hade på sig små badshorts. Sättet han åmade sig på var otroligt roligt, säger hon.

- Jag hade ingen aning om vem han var - och vi var alla övertygade om att han var gay. Han vinkade åt mig och försökte prata med mig men jag pratar inte så bra engelska. Så jag sa bara "Sorry" och gick därifrån.


Eftersom att jag redan sett desperate hemmafruarnas del så tänkte jag uppdatera mig själv lite om vad som har hänt under kvällen då fick jag syn på denna artikel and boy was I chocked, tänk er en kille ni var dödskär i typ aslänge ok visst du har hört rykten och så men att det kommer från en het tjej var lite chockerande I used to love him untill i read this article, goosh! heartbreaking .. confession time: i still do and i always will.


Beslut

Från och med den 16 november har jag bestämt att jag ska börja skriva en berättelse vad det ska handla om har jag ännu inte bestämt varje vecka ska jag skriva en del, så alltså nu på söndag börjar jag med del 1. I hope you guys will enjoy it! tihi =)


Är detta kärlek?

Jag blir nervös när jag er vid din närhet, när jag hör ditt namn blir ler mitt hjärta. Får jag ett sms eller ett samtal hoppas jag på att det är du, du håller mig vaken om nätterna och ger mig seriösa sömnproblem, när jag väl fått sömn är du den jag drömmer om, när jag skriver handlar det om dig, ser jag dig med någon annan blir jag avundsjuk, känner jag lukten av din parfym någonstans tänker jag automatiskt på dig. När jag kan ge upp allt bara för att få se dig i en sekund tyder verkligen detta på kärlek? I sånna fall är jag dödskär i soc. Men valet är svårt, vad ska jag göra? Funderar på att vara med i ett sånt här kärleksprogram där jag ska sitta vid en sida och andra sidan "muren" sitter dessa 3, jag ställer ett par frågor och i slutet av programet måste jag då välja nån! Skulle inte vara så pjåkigt det, behöver verkligen hjälp!

vicky hush

Imorse innan jag gick ut fick jag ett paket hem från Victoria's Secret, så jag tänkte att en tävling skulle vara en bra idé.
Det enda ni behöver göra för att delta är att kommentera varför just ni ska få en goodiebag från vicky och inom ett par dagar när jag tycker att tävlingen bör avslutas så kontaktar jag vinnaren. Det blir väl skojigt?

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


nationella prov

Tjaba tjena hallå!
Hade NP i Svenska B idag, vill inte prata om hur det gick men hoppas verkligen att det gick super duper bra! Första timmen satt jag helt tyst och skrev, typ 3 sidor. Valde ämnet "Religion och tradition" därefter vart jag jäkligt bored like uuh och märkte att detsamma gällde herri när han börja leka med mitt hår och "massera" mig, istället hade jag och han kul och så fick jag veta hans "djupaste hemligheter" haha sajk men jag skulle aldrig tro något sånt om honom. Fram tills 11:00 hade vi kul sen vart vi hungriga och typ 20 minuter efter kom lunchen in, inte värsta grejen but hey food is food och man kan ju inte klaga. Vi fick franska bagetter med ost, kalkon, gurka och tomat med bravo dricka, frukter och kakor, inte illa hähä ..
Dagen i skolan slutade med att jag läste klart det jag hade skrivit på morgon och sedan fick Gunilla komma och lägga in den i USB:n. Nu är jag hemma skulle egentligen åka till Nacka men när jag kom hem kände jag lukten av mat och bestämde mig för att inte åka, behöver inte förbereda mig inför imorn jag kommer klara det! Hoppas bara jag inte försover mig. hihi Nu kollar jag på Fresh Prince (HAR SETT DEN SÅ MÅNGA GGR MEN KOMMER ALDRIG ALDRIG ALDRIG TRÖTTNA PÅ DEN!!)

Folk undrar, jag svarar.

Namn: Nadia Jacqueline Dominique Noémie Leite Ribeiro M. Habib
Ålder: 18 år, fyllde år nyligen (8 oktober)
Bor: i STHLM
Årskurs: sista året på gymnasiet, alltså 3dje ring.
Skola: Tensta gymnasium, tog 3 skolor och 8 månader för mig att hitta rätt skola.
Modellbilder: Har tyvärr inga ännu har blivit bokad ett antal gånger men tackar alltid nej vi får se vad som händer med turkiet om 3 veckor, jag vet hur jag fungerar men jag hoppas verkligen att jag åker för det lär bli jäkligt kul!

vill du vara en räddare i nöd?

Är det så att du har små syskon som fortfarande har blöja så gör som mig köp inget annat en pampers för ett pampers paket = ett vaccin till ett barn. Genom att köpa pampers hjälper du en barn som är behov av vaccin. Jag som inte har barn hemma längre köper pampers ändå delvis för att hjälpa barn i nöd och ifall vi har spädbarn på besök som exempelvis glömt blöjor hemma har vi alltid extra, kan även hända att jag använder de själv under mensen haha, skoja bara!


surprise gino pino

Idag efter skolan åkte jag, waffa snaffa, marieyatou och misak tisak hem till gino för att abby ginos underbara syster hade planerat en liten surprise dagen innan the big one eight, otroligt gulligt var det av henne. Hur som helst vi stressa oss dit för att waffa var så himla orolig över att han skulle råka se oss på bussen (vilket han inte gjorde som tur är) därefter är vi där smaskar i oss godis och gurlikbröd dricker lite bål i väntan på att fler folk ska komma det händer men det tog ett bra tag, först kom Ginos söta lille bror BJ Angelo JÄTTE SÖÖT! Sen börjar folket komma fler och fler. Stackars sertac fick uppehålla Gino i vällingby C eftersom att han inte fick komma hem och ärthjärnan gino förstod ju ingenting hähä, hur som helst det var lyckat skit bra skulle bli så sur annars för gino är ju så himla söt och jag ville verkligen att det skulle bli superb hahaha. GRATTIS I FÖRSKOTT IMORN ÄR DET DIN STORA DAG!
 Lägger upp bilder lite senar just nu ska jag hämta pannkakor så jag kan kolla på ugly betty i lugn och ro!

Fridens liljor!

P.S. btw snart fyller en tjej som heter waffa år känner inte henne så bra så jag bryr mig inte men hade inget annat att skriva så jag tyckte atT det fick duga så aa grattis förskott då billiga toarulle ..

frustration

Läste precis en artikel på msn.se där Cristiano Ronaldos ex berättar om hans löjliga fåfänga, men seriöst nu .. jag tror inte att hon skulle utalat sig själv som hon gjorde om hon inte var så sur över att hon vart dumpad av en snygging som honom och inte bara det via telefon(taskigt ja, men hon kanske förtjänade det).
Läs själva och se vad ni tycker;
Att Cristiano Ronaldo är mån om sitt utseende är väl ingen hemlighet, men nu avslöjar exet Nereida Gallardo exakt hur fåfäng fotbollsstjärnan är.
 
- Han vill att hans kropp ska vara helt len överallt och han använder hårborttagningskräm. Han använder också massor av bodylotions, som han smörjer in hela kroppen med, åtminstone två gånger om dagen, berättar Nereida för News of the world.

Cristiano verkar dessutom mer än nöjd med sitt utseende:

- Hans hus är fullt av speglar, så han går alltid runt och kollar på sig själv. Han älskar att se på sig själv och leka med sitt hår.

- Han har lockigt hår och han ville att jag skulle använda min plattång för att göra det platt åt honom.

Enligt Nereida är Cristiano även så fixerad vid allt som kretsar kring honom att även en stor del av inredningen också är präglad av det.

- Hans initialer och nummer sju finns överallt. På dörrarna och på borden.

Som Starlounge tidigare rapporterat blev Nereida dumpad över telefon efter 8 månaders förhållande med stjärnan:

- Han är feg som inte vågade göra det face-to-face.

Hon beskyller även Cristianos mamma för att ha ett finger med i spelet.
 
- Hon ringer honom varje dag. Jag skulle inte bli förvånad om hans nästa flickvän är utvald av hans mamma.

 
Nereida Gallardo & Cristiano han själv, hon kanske var avis på att han såg bättre ut en vad hon själv gjorde, eller vad tror ni? Tyck till på kommentarna.

Karate kid

Detta kanske är något ni inte visste om mig innan men en av mina absolut största passioner är Karate, har hållt på med det ett bra tag nu, så ni kan fan ge er på att jag älskar alla karate/kung fu, ja kampsport överhuvudtaget som gjort genom tiderna. Därför måste jag helt klart meddela er att Nya filmer av Karate kid kommer ut tyvärr inte samma skådis som var huvudrollen inte och olyckligtvist nog kommer Mr miyagi heller inte vara med(JAG VET, BUHUHU). Nya karate kid stjärnan är Will Smiths 10 åriga son Jaden ni kanske känner igen honom från "The pursuit of happiness". Tror inte det kommer vara en stor utmaningen med karate scenerna eftersom att han tränat kampsport sen tidigare.
Foto: Scanpix

Becks



Vilket omslag gillar du bäst?

Precis som hundratals andra stjärnor har fru beck prytt ett och annat tidningsomslag genom åren. Bland annat gör Elle, Allure och Glamour en utav de anledningar man kallar henne Posh, inga B tidningar för henne inte. Mitt favorit omslag måste vara den hon gjorde tillsammans med hubbyn för tidningen W, het som satan!


Dagens

färg är orange, hade lite tid över imorse så jag bestämde mig för att tabort det svart och matcha en färg med min outfit och därför fick det bli orange.
Denna gång är det Nagellack från Viva La diva finns att köpa nästan överallt går på 50 lappen, inte alls dyrt!

Günaydin

Lite väl sent för ett godmorgon inlägg, men jag har ju inte bloggat alls idag så varför inte börja med ett morgon blogg kanske finns nån som precis har vaknat, hoppas du känner dig träffad!
Skit morgon har jag haft, äcklig jävla piss väder men för en gångs skull har jag fått sova ut, så himla skönt känner mig så utvilad och pigg!! Har en touch of turkish mante eftersom att jag om exakt 3 veckor åker ner till Istanbul för en photoshoot för vouge då vi ska ha ett turkisk tema och därför ska vi åka ner dit.
Förhoppningsvis så åker vi förbi bodrum för lite fiesta men tror faktiskt inte att det kommer vara lika hype som det brukar vara på somrarna.


är det inte vackert?

LC

Är det Lauren Conrad eller en Blues Brother?!
Lauren Conrad does it again, jag längtar efter sol och rayban på nytt.
Den här tjejen, sheejsse asså! Det finns ingen som hon. Aldrig har man fått se henne i en outfit som ja inte kopierat rakt av om jag fått chansen. Someone please don't call 911 she's on fire but it's cool. Nya The hills avsnitt nu på tisdag, i can't wait!

dagens färg ..

.. på naglarna är svart nagellacken är från chanel, men det finns självklart billigare svart nagellack som t.ex. från H&M, Viva La diva & Depend, har väldigt billiga nagellack i alla möjliga färger och eftersom att jag använt nagellack därifrån kan jag ge mitt ord på att de funkar lika bra som ett från chanel, så oroa er inte tjejor!


bra rekomendationer

Dessa böcker är skrivna av Khaled Hosseini en afghansk författare/lärare som bor i USA. En otrolig författare är han, i början av sommaren läste jag flyga drake vart så lockad över allt positivt jag hört om böckerna och var därför tvungen att läsa om den. Läste klart boken på nolltid, den var så himla bra att jag bara var tvungen och läsa den andra boken som han oxå nyligen skrivit. Den vart jag minst lika nöjd med. Så för er som inte läst dessa böcker ännu, gör det! Gå till närmaste bibla eller närmaste butik och köp de NU NU NU ni kommer inte ångra er, det lovar jag!

Efter att ni läst klart boken "flyga drake" kan ni även kolla på filmen som kommit ut på bio som säkert kommer ut på DVD snart.


indian flavour


Hur snygg är inte fru becks. i sarin? Jäkligt het! Varför jag valde just denna bild var dels för att hon såg otroligt vacker ut här och för att jag misstagits som en indier ett par gånger nu så jag tror att min nästa halloween outfit får väl spikat bli en sari, eller vad säger ni? tiihi

Libra and his wifey


OBS! Denna packning tillhör enbart Mariah Carey förstår ni hur mycket kläder smink och skor hon har i den här väskan helt sjukt!


Det är avundsjukan som talar jag skulle jag vara så lycklig om jag kunde åka med så här mycket väskor och komma hem med trippelt så mer och något som skulle vara ett plus på kanten skulle självklart vara någon som bar det åt mig.

Hur söta är inte de? Var lite emot deras secret runaway giftermål i början eftersom att jag alltid haft en liten crush i cannon, men de är söta så jag får väl ge mig och nöja mig med mina 100 000 män haha ..


difficult decisions


På sistone har jag haft seriösa sömnsvårigheter och det är ej kul, så himla jobbigt när man bara ligger och inte somnar och det som gör det värre är att man verkligen har sömnen i ögonen men hjärnan vägrar släppa ifrån, innebördes krig! Fy farao tror det är alla dessa ögon som har gjort att jag drabbats av detta eftersom att jag tidigare hade hur lätt som helst för att sova ge mig en kudda ett täcke och jag kan sova på ett sten golv under en toppen fiesta! Helt sjukt var det, händer ibland att jag är så trött att jag somnar på bröllop (jävligt pinsamt speciellt när man är i min ålder hähä). Hur som helst inatt när jag äntligen somna så drömde jag om att jag ägde världen, älskar sånna drömmar! FÖR EN DAG, SÅ KOMMER MIN ALLRA STÖRSTA DRÖM GÅ I UPPFYLLELSE I'M GONNA BE ON TOP OF THE WORLD!! Ni som inte tror på mig, screw y'all och ni som gör det kommer nån dag bli så tackade att det inte finns.
Mitt svåra val, hur ska jag göra? Värsta dilemmat fy farao, så jobbigt vill bara bli av med det här med det är svårt att skaka bort känslor bara sådär. SOC. Jag tror jag behöver professionell hjälp för fullaste allvar det här är ej normalt. Eller finns det någon där ute som är villig att hjälpa mig?
Fridens liljor!

Be cool, go to school!

Precis som jag, deniz och Merve gör. Just nu förbereder vi oss inför nationella provet. Men det enda jag kan tänka på är Oscar & Casey, vet fortfarande inte vad jag ska ta mig till. Börjar få seriösa koncentrationssvårigheter. Vad ska jag göra? Hjälp!!


cruzifikation

Back on track är det enda jag har att säga! Vi är äntligen i toppen igen, känns så otroligt skönt. Kunde inte se matchen i lugn och ro idag för att vi fira mamma jag och brorsan fick pendla mellan "festen" och vår lilla handTV hela tiden men det var skönt att vi vann inget mood förstördes utan det blev bara bättre och det har jag Julio Ricardo Cruz att tacka för! You are the man right now wowowo!!


grattis kära mor

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min mamis födelsedag! Vi firar denna dag med blommor och blad HURRA HURRA HURRA för mamti idag!
Överraskingen höll plats i Farbror&CO där firade vi henne med mat, tårta skratt mingel och självklart vart det lite dans. Det finns ingen fiesta utan dans i vår familj/släkt! Brorsan hyrde en bellydancer haha men ofta att det var en present till mamma och inte till han själv! Yeah, I busted you allright! Men kul var det, sen drog magdansösen upp mig yazzy phizzle hade tydligen berättat min hemlis tihi så vi dansade och hade kul men såklart som alla dagar tar firandet alltid slut nån gång så nu är vi hemma och eftersom att mamma inte han öppna presenterna där får hon då göra det nu, eller snart iaf nu är vi här hemma och äter lite tårta. Jag hade precis catwalk för familjen men tänkte att jag skulle uppdatera bloggen lite. Snart när mamma har öppnat hennes presenter är det hennes tur för en catwalk.
Jag köpte en DKNY väska, super snygg tror jag kommer använda den mer än vad hon kommer göra hon har ju redan massor av väskor så lixom hon kommer inte märka av att en väska är borta då och då, hon brukar inte göra det! eller jo, när en väska passar till en speciell outfit då minns hon.
Köpte även en parfym(standard present) och i år gjorde jag precis som back in the days ett eget kort och för första gången skrev jag vad jag lovade vad jag skulle göra från och med idag! Typ som ett nyårslöfte men det här var mer som ett happy bday promise. Hoppas bara det håller, ja men det gör det säkert eller vad tror ni?
Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och låta mamma do her thang, antingen så hörs vi imorn eller så kanske jag lägger några inlägg innan jag går och lägger mig, ha en fortsatt bra kväll!
pussen i tussen.

shit visste ni?

Fick precis reda på att Travis Mccoy den coola ledaren för Gym class heroes är tillsammans med självaste Katy Perry, sött par för båda är ju så coola och gör sin egen grej! Men nu har jag ingen shot at love with Travis Mccoy längre, eller vem vet hur länge deras förhållande håller? Hollywood's förhållanden har ju en tendens att ta slut relativt snabbt. Knack knack på trä, menar inte att deras förhållande inte ska hålla but you never know haha.













förresten! Klänningen som Katy Perry har på sig är klänningen jag prata om i ett tidigare inlägg "myspys & EMA's" obama i framsidan & baksidan en text "I have a dream today" jäkligt cool är den, håller ni inte med?


kläder .............. GRAAATIIIS!!!!

Rubriken locka dig eller hur? Jag vet! Hahah jag vart heeelt exalterad när jag fick höra om gratis kläder, kläder finns det nåt bättre än det? skulle inte tro det och vad gör det bättre än bäst jo att det är GRATIS!
check it out! & gör mig en glad flicka.
Klicka här och försök värva dina vänner och bekanta för att samla så mycket poäng som det bara går och vem vet efter ett tag kanske du får hem presentcheckar, inte mycket affort ska jag säga, superlätt bara skriva in basfakta och hoppas på att poängen bara flödar in.

Ny trend?

Högaklackar utan klack hur går det till? Ja du, Vic Becks visade upp den nya trenden vid lansering av becks nya parfymer på Macys i New york.



Snygga? Nja, personligen så skulle jag aldrig använt de, de var ju coola och något nytt är det ju defenitivt men det är ju helt sjukt hur man kan vilja plåga sig själv för att "se bra ut" eller sätta en ny trend, visst för att bli fin måste man lida pin (gäller endast en del) men det här är ju helt sinnessjukt! Gränsen som sattes har hon gått över med flera mil! Ska jag vara helt ärligt så är de inte så värst snygga heller och det måste vara otroligt svårt att gå i de .. visst tänj på gränserna men gumman lilla det här är overdrive. Måste sluta vara så hatisk men det är faktiskt inte så jag menar det utan jag tycker bara det är synd att hon utsätter sig själv för detta, nog med att hon får ont i fötterna så leder detta till framtida ryggproblem haha (men gud värst vad jag blev dr. nadia) 

inne i frysboxen igen

Mourinho och Adriano.Morgondagens match är väldigt viktig, okej visst alla våra matcher är viktiga men udinese har lika mycket poäng som oss så förhoppningsvis vinner vi matchen imorn och istället får vi vara 2or enklare att komma upp till topp då. Men hur ska detta gå till när Mourinho hela tiden ska peta Adriano, han ska inte få spela imorn heller och anledningen är precis som alla gånger "allt festande" han har inget emot Adde så utan han vill tydligen bara hans eget bästa, visst vill han vinna men han vill att Adriano ska get the hint och typ sluta med allt festande, så Adde en syster till en bror för lill syrrans skull snälla sluta så du får börja spela igen jag vill ju verkligen att ni ska vinna ligan i år med, mitt hjärta måste få le snälla!!

"Adriano har under portugisens ledning jobbat sig tillbaka till toppfotbollens stora scen efter en tung tid, men nu tycks han vara placerad i frysboxen igen.

- Adriano måste fortsätta göra vad han har gjort den här veckan, vila, träna och respektera reglerna. Han kommer givetvis att bli ledsen och arg efter mitt beslut, men han måste jobba och leva som ett proffs. Han kommer garanterat att spela igen, säger Mourinho."

 
Just nu ser det ut såhär;
l.Lag MaVOFGMIMP MaVOFGMIMP MaVOFGMIMMSP
1AC Milan 650112415 4211337 10712157822
2Udinese 642012514 4211737 106311981121
 
3Inter 43105210 632111511 10631167921
4Napoli 44009312 6222558 10622148620
 
5Lazio 53117210 530211109 106131812619
6Juventus 53116310 5221548 10532117418
 
7Genoa 550011415 5023362 105231410417
8Fiorentina 53206111 5203676 10523128417
9Palermo 540110512 5113594 105141514116
10Catania 54015212 5032463 1043398115
11Atalanta 53116310 5113364 1042499014
12Siena 53205111 5014371 1033488012
13Lecce 5230849 5023172 10253911-211
14Cagliari 5212867 5104273 103161013-310
15Sampdoria 5230529 4013291 9243711-410
16Torino 5203786 5023262 10226914-58
17AS Roma 4211657 50053120 9216917-87
 
18Chievo 5122575 5014191 10136616-106
19Bologna 5104483 51044113 10208819-116
20Reggina 5122775 50051120 10127819-115

Friday horror

Hallå bloggen!
Igår kväll var jag barnvakt till världens sötaste bebis skulle egentligen ut men orkade inte så istället erbjöd jag mig själv som barnvakt över kvällen skit roligt hade vi! Vi bakade äppelpaj trots att han bara är 6 månader så skedde det inga komplikationer med bakningen eftersom han tyckte det var så roligt och god vart den tyvärr fick farosi inte smaka eftersom han ännu inte har tänder så det blir lite svårt för han att äta haha.
Runt 12 så kom s:et förbi efter jobbet så jag, s & m bestämde oss för att kolla på någon skräckis and wrong turn 1 & 2 blev då vinnarna. Förskräcklig film!! Jag stod inte ut men var ändå tvungen att kolla färdigt på filmen måste ju veta hur de slutar! Jag klarade det, kollade på hela filmen men mpdde dock väldigt illa under filmen gång.
Wrong turn handlar om; Ett gäng på 5 pers som bestämmer sig för att campa ute i skogen eftersom att deras bästa vän som precis blivit dumpad via telefonsvare älskar naturen men på väg mot skogen tar de än väg och när de vill vända tillbaka är det ståltråd med taggar överallt som punkterar deras bil vilket gör att de är fast där och nu försöker de komma på ett sätt att komma därifrån. Några minuter senare kommer en kille med sin bil som är på väg mot ett möte men hanhar en känsla över att han kommer bli sen så han ringer sin chef för att medela honom det men han är ju i mitten av ingenstans och självklart finns det ingen mottagning så nu gäller det helt enkelt att gissa sig fram vilken väg han ska välja gissa vad som händer? JO han tar "wrong turn" och där ser han inte bilen som tillhör det andra gänget så han kör på den. Nu är de fast i mitten av ingenstans och närmasta macks telefon funkar inte, vad ska de göra? Hur ska de ta sig därifrån? De bestämmer sig för att gå och leta lite men två vill stanna kvar för att vakta sakerna "alltså röka på" och därifrån börjar allt hända. Denna film är helt psyk! Allt med den är inte normalt han/hon som kom på handlingen måste ju vara helt onormal så det inte finns fyfaaarao vad filmen var hemsk, kommer inte kunna sova i ett par dar nu fram tills bilderna från huvudet går bort om de nu någonsin kommer göra det haha fyy!! Men ändå en film jag rekomenderar för er som inte sett den.

      
Lite bilder från igår

 


m visar sina dolda faderkunskaper                             f glad kollar möbler i ikea katalog  



f glad över att vi ska ut på promenad                          äppelpajen jag gjorde     
                                                                                   precis samma recept
                                                                                   som med blåbärspaj
                                                                                   bara att det är äpplen
                                                                                   med socker & kanel
 
wrong turn                        wrong turn 2                              


Gratis är det bästa som finns

Hur kul är det att inte får gratis pengar när du inte behöver göra så mycket för dig?
Jag kan en suverän hemsida som är helt gratis det enda du behöver göra är att registrera dig via denna länk och sedan börja värva folk via samma länk, hur lätt som helst eller hur?
Klicka här! 


MEDLEMSKAPET ÄR HELT GRATIS, INGA KOSTNADER UNDER BORDET JAG LOVAR!


Vill du även få hem lite gratis biobiljetter då och då gör samma sak bli medlem via den länk du snart kommer se, värva folk via samma länk och glöm ej att aktivera ditt konto alltså får 100 poäng utöver de 75 p du får som välkomstpoäng. Här kan du även delta i stora tävlingar då du har möjlighet att  vinna otroligt fina priser.

Klicka här!                                                       


waakie waakie

God morgon bloggen!
Hoppas ni sovit gott, själv så har jag sovit alldeles utmärkt men tyvärr inte de 12 h jag behöver, det gör väl inget en del får ingen sömn alls so who am I to complain lixom haha. Idag har jag unnat mig själv men en fridag från skolan så jag kan samla ihop alla krafter för jag känner verkligen att jag inte har en ork, trots lovet som vi precis hade känner jag mig fortfarande trött. Kanske beror på sömnlösheten och allt festande och chillande jag gjorde under lovet, not good lite relaxing måste man ha då och då speciellt under lov!
Funderar över en spa treatment under helgen men vi får se hur det blir, mamma fyller år nu på söndag så det skulle väl vara en bra födelsedagspresent och kanske en DKNY väska, vi får se hur det blir. Men jag har bestämt att i år ska jag göra precis som när jag var yngre göra ett eget ja må du leva kort, nu när man fyllt 18 känns det säkert att man förlorat sin lilla prinsessa så om jag gör så kanske det väcker upp gamla minnen och hon inser att jag alltid komma vara lilla prinsessan bara i en större människokropp tihi =).
I måndags fyllde dani år och därför ville hon att vi ska gå ut idag vilket vi kanske gör, är inte riktigt på det modet men hey anything for your beloved friends yeah?
Innan det har jag lite att ta hand om kan tyvärr inte berätta det idag det får isf bli nästa fredag då förhoppningsvis allt blir av! tiihi, nu ropar mamma och en underbar frukost väntar vi hörs senare om uppdateringar om dagen och annat smått & gott.

Fridens liljor!


I kissed a girl and i liked it


Katy Perry vann för årets bästa nykomling och jag måste bara säga att hon har en jäkligt cool outfit på sig en halv lång gulpaljettig tunika med obama i framsidan och på baksidan står det "I have a dream today". Hon som fick äran att presentera henne var då den legendariska Grace Jones! woowowooo

myspys & EMA's

God kväll bloggen!
Min dag har verkligen inte varit ok idag! Vaknade av stress och en hemsk mardröm om min sötnos monne, därför var jag tvungen att ringa och prata med han när han var på dagis fick inte det men efter 10 minuter kämpande fick jag äntligen säga "jag älskar dig" typ tusen ggr and "lova att aldrig lämna mig min favorit pojke du är min prins det vet du va!".
Efter det var jag tvungen att springa till skolan där jag fick veta att vi inte hade några lektioner förän 12:25 då var klockan 10:20 och jag skojar inte folk vart typ rädda från mig var verkligen pissed irriterad frustrerad allt i ett!! Hade sovit 07:00 samma morgon så typ sammanlagt mindre än 3 h, buhuhu tycker så synd om mig själv! Seriösa sömnproblem så det inte finns, ej normalt!
Hur som helst kom hem runt 5 tiden och hade dagen innan bestämt att göra blåbärspaj (min specialare, bokstavligen det enda jag kan göra i köket vi är ej vänner jag och han haha) så snurre & co. är här nu vi har kollat på senaste delen av one tree hill prison break och nu kollar vi på EMA's. Gjorde även min superduper amatör chailatte väldigt god men inte som starbucks wayne's och skivbutiken i sumpan haha.
Just nu pratar  Shleprok min baby från gym class heroes, han presenterar vinnarna för haha förlåt black out :$ nu kommer craigan som man typ inte sett på hundra år, gått upp i vikt blivit ful och allt! Han var så söt men det var då han hade sina goda tider han presenterar "the nomanies for the best album" hoppas coldplay *håller fingrarna i kors* ..
JÄVLA SHIT de vann inte, vinnarna blev istället brittan!!!!!!:@
Grabbarna grus tycker jag är osocial så jag måste väl tillbaka till pratet så ni kan väl uppdatera er själva genom att kolla på ema's på MTV nu nu nu!!!

Recept på blåbärspajen:Blåbärspaj
Botten: 200 gram smör, 3 dl vetemjöl och 3 msk vatten.
Fyllning: Frysta 225 gram blåbär (vill du ha mer eller mindre bestämmer du själv), 2 msk strösocker.
Toppen: 50 gram smält smör, 2 dl havregryn, 1 dl vetemjöl vill du att det ska smaka lite sött
tillsätt 1/4 dl socker.
OBS! Ni måste gå efter känslan och själva se ifall nånting mer behövs.
175 grader i ca 45 min, gå även här efter känsla och hur "röd" du vill att den ska vara.
Serveras med vaniljsås eller gräddglass, your choise.

Recept på Chailatte:
Valfritt Te, den smaken du vill att det ska smaka t.ex vanilj etc.
Chaipåsar finns även att köpa i ex Konsum, ICA ja, ni hajar haha.
Värm hur mycket mjölk du vill ha vispa medan och sen häll över tillsätt med lite kanel
för en final touch! supergott! Du kan oxå köpa barista mjölk lättare att vispa och använda
till latte, själv så gjorde jag vår chailatte med chaisirap som är köpt från Starbucks.


They're baaaaack !!

Gud vad exalterad jag blev när jag hörde att SEX AND THE CITY the movie under sommaren ska spela in en sex and the city 2 ej säker om det ska heta så men fullaste allvar hur kul är inte det Carrie B. & CO. tillbaka i bioskärmen det är så kul att det inte finns jag längtar bara tills filmen kommer ut kommer säkert bli vinter 09 eller kanske tom i början av 2010 oh shit så långt till dess men det lungan vi klarar säkert oss, hoppas bara jag lever tills dess!! tiihi =)


enbart för dig

FÖRLÅT WAFFA DET VAR INTE MENINGEN!

Tryggve?

Efter en timma med gänget från grey's är det dags för att sova, tänkte sova till världens härligaste män har aldrig sett klart på det programet typ aldrig tid men idag vill jag sova tidigt och eftersom jag haft lite sömnproblem på sistone tänkte jag att jag kunde sova med TVn på vilket jag i vanliga fall inte brukar göra. Brukar oftast ha lampan på haha. Ja det är för att jag är mörkrädd men det är väl ingen fel på det? Helt mänskligt tycker jag vissa kommer över den fasen andra inte och jag är en utav de människor som inte gjort det tihi ..

Vilka 2 är världens härligaste män idag?
      

           Tyson Beckford                                 Pooch Hall
kollade på ett avsnitt av               Har blivit en riktig "The game" fanatic
"make me a supermodel"          och Derwin (som han då heter i serien)
och Beckford är ju så                   är ju så söt tycker jag och får därför vara
himla snygg så jag tänkte          med idag, ska vi gå efter serien så är
att han passar bra som              Pooch hall helt klart en tryggve han ser
dagens härligaste man,             absolut inte tråkig ut men han är inte
men tryggve njaa vet inte            player typen, mer en layed back chillare
riktigt.                                              som följer sina principer mammas 
                                                        och mormors lilla pojke.

NEJ!                                                 JA!

Tack för idag, slut för idag! Ska lägga ifrån mig datorn nu så ja kan sova men vi hörs förhoppningsvis imorn, nighty night sleep tight and don't let the bed bugs bite! fridens liljor folket!

Hitta stilen

Paljetter och djurmönstrat; Hiss eller diss, vad tycker ni?
            
Paljettjacka från H&M, 1498 :- Mönstrad Tshirt från Topshop, 299: -

artikelbild
bild lånad från
Caroline

Ååh paljettlegginsen är så snygga jag bara älskar de! Perfekt till fest och matchar med vad som helst, paljetter är inne i höst men det gäller bara att kunna hitta det som passar sig själv och inte vad som är trendigt, alla trender passar ej till alla.

1. Grymma silverpaljettleggings med dragkedjedetaljer från Les Chiffoniers
2. Enkla, svarta från Day Birger et Mikkelsen
3 & 4. Paljettjeans från Topshop
5. Prisvärda leggings från BikBok
6. Sjukt snygga leggings, de jag själv vill ha som jag ej hittat (fan), från Topshop


Ett historiskt ögonblick

Allt Martin Luther King kämpade för har äntligen gått igenom bland USA's folk! 
"We are the united states of America, not the white america not the black america not the latino america not the asian america, we are UNITED STATES OF AMERICA" - Barack Hussein Obama, USA´s nya president. Jag önskar verkligen han all lycka och framgång under hans 4 president år.

För att se Obamas "vistory speech" klicka här!


bild lånad från www.dn.se
Obama med frun och sina två söta döttrar efter segertalet i Chicago!

USA VALET

Vem blir USA's nya president? I natt får vi vårt svar. Årets höjdpunkt(när det gäller för världen) detta kommer vara en stor händelserik happening som verkligen kommer ta sin plats i historian men frågan är hur kommer det påverka oss efter valet? Denna frågar ställer säkert alla sig men tyvärr finns inget svar ännu så vi får väl vänta och se, tålamod är allt som krävs vi har klarat oss alla dessa månader, några timmar till gör väl inget?

falska nyheter i BBC NEWS

Ny fakta om mig: jag bokstavligen dör för Lil wayne, jag tror faktiskt att han är min man och det är inte för att han är så snygg nejnej utan hans musik och hans sätt att prata hans röst, han har karisma, han är charmig auran omkring honom är otrolig. Jag är så tagen av honom varför vet jag inte har varit fast vid honom sen han var liten och sjöng med sitt band "HOT BOYZ" hur som helst till de falska nyheterna, igår natt får jag sms av min andra halva (waffa) hon skrev och jag citerar "Nadd, weezy e död .. Beklagar sorgen" jag vaknar av detta sms får världens panikanfallhfjshajfhjahgjdgjdspsykos jag vart dum med andra ord kasta ifrån mig luren jag visste inte vad jag skulle ta mig till var förlamad i sängen kunde inte gå upp för att kolla om dessa nyheter var sanna eller ej, anledningen till att jag vart paralyserad för den stunden var nog för att jag inte ville ha en bekräftelse om att weezy f baby the man that drives me crazy är död!! Några minuter senare får jag ett till sms av waffa där stod det "Det e inte sant han lever =)" när jag fick det andra smset visste jag inte vad jag skulle känna vart orolig och hela natten satt jag uppe, känslan jag hade satt i hjärtat det kändes som om det skulle stanna när som helst men sen gick jag upp läste på BBC kolla på andra tidningar och nyhetessajtar för att kolla vad de skrivit om det och insåg att det inlägget i BBC var falskt (TACK GUD FÖR DET!!) så människor LIL WAYNE THE BEST RAPPER ALIVE

En god natt?

Min dag började vid fem tiden då jag åkte hem till yaz & mounire, yaz fick ett nytt tacos recept av hennes kollega från fagersta - tacos gratäng, väldigt gått faktiskt! Något jag rekomenderar alltid kul och prova på nya saker, enligt hennes kolega är det the it shit i fagersta. Jag & monne lekte ninjas, han har den här ninja perioden jätte söt men han tycker inte att mina karate lektioner är roliga eftersom att man inte får använda pinnar och svärd som man gör i kung fu. Men självklart sa jag till han att en man är som starkast med sina händer använder man vapen visar man inte sin styrka utan det är en svaghet eftersom att man inte kan hantera fights utan vapen men han gillade inte det och tyckte det lät dumt hur som helst efter att vi åt the taco delicious så dansa vi lite till MC HAMMER. Efter det utförde jag mitt psykologiska experiment på stackars monne som försökskanin. Gick otrloligt bra min favvo pojke är så smart! Vilket jag vetat he [nike inter maglia shirt 2008/09]la tiden men jag var väl tvungen att bevisa det till Lovisa (min psykologi lärare) som hävdar att alla barn tänker som de gör, men min monne var all in utan nån hjälp alls! Är så stolt över honom, min älskling. Åkte därifrån tidigt för ville ju inte missa matchen mellan Anorthosis - INTER, tyvärr gick det inte lika bra som jag hoppades och verkligen inte lika bra som det gick för monne. Vi kryssa med 3 - 3 ni kanske tycker det låter ok men det är så långt från ok, hur ska vi lyckas vinna CL ifall vi ska kryssa spelar ingen roll om vi bara kryssat en match vi måste sköta oss och Jose Morinho måste sluta straffa Adriano (min broder från en annan moder) genom att straffa Adriano straffar han laget och det är han medveten om! Visst gör han fel han kan inte vara ute på krogen varje natt det är han som förlorar på det men varför ska Morinho straffa alla, hoppas att någon av de slutar vara så envis och jag snart får se min älskling på plan!

Innan jag hoppar in till sängs tänkte jag äta lita vindruvor medan jag kollar på Brothers & Sisters. Hoppas jag somnar ikväll har haft så hemska mardrömmar på sistone som gjort mig så grinig och otrevlig men hoppas det är över för jag orkar verkligen inte får ingen sömn fyfan och när jag väl får en sömn vill jag bara vakna snabbt som attans!! haha låter barnsligt men jag är feg när det gäller en del saker som jag kanske nämner med tiden tiihi ..


Ny i bloggen

Hallå i stugan!
Det här med bloggandet är väldigt nytt för mig samtidigt som det inte är det. Jag har bloggat sen jag gick i sexan och nu läser jag mitt sista gymnasieår.  Innan brukade jag aldrig ta bloggandet seriöst det var med latjolajban för mig men nu har jag bestämt att det här ska vara med i mitt dagliga schema. Lite enkel fakta om mig, namnet var Nadia nyligen fyllt 18 (årets andra höjdpunkt, min födelsedag var helt otrolig jag kan inte sluta tacka allihopa den vart verkligen lyckad!) går sista året på gymnasium, i Tensta. Efter att ha haft beslutsångest och vandrat runt i 3 olika gymnasieskolor var Tensta den jag fastna för, kanske för att mamma tyckte fyra byten var tillräckligt eller för att den bara log 15 min hemifrån vilket var ganska skönt hatar långa sträckor på morgonen, bland det värsta jag vet! Förutom att jag måste vakna tidigare än vad jag måste göra ifall min skola skulle ligga närmre än om jag t.ex. skulle gått kvar i Kungsholmen, L'estradska eller InfoKomp(bästa skolan, med bästa skolan mitt hjärta och min själ tillhör den skolan, saknaden för den skolan är så otroligt stor jag kan knappt förklara hur mycket jag älskar den skolan!! Anledningen till att jag bytte från Info till tensta var för att jag är så himla lat Tensta ligger mycket närmre än Henriksdal tiihi). Vad finns det mer att berätta? Jo, jag har bestämt att denna blogg ska handla om min vardag förmodligtvis helger om jag känner för att dela med mig det haha, mode sport(mest fotboll) och aa det  som faller mig i smaken för stunden. Just nu har jag inte så mycket att säga förutom att jag hoppas jag lyckas hålla min dagliga schema och bloggandet, ska försöka få in några inlägg per dag men med tanke på pluggandet och alla mina träningar så kan jag slå vad om att jag inte kommer ha tid för är inte en lika stor datormänniska som jag var förr (låter som om jag vore värsta nörden men det var jag inte det jag menar är att jag inte har tid helt enkelt "busy woman". Förresten varför är mitt tema black & white? Haha jag är inte en deprimerad människa älskar färger, tycker det kryddar till vardagen men jag ser mitt bloggande från ett lejons perspektiv. Det var det, ha det bra gott folk!


fridens liljor!


RSS 2.0