Greetings from the sun!

Fy farao vad jag mar bra har, jag kan verkligen inte beskriva mina kanslor med ord. 24 dec kom jag fram och jag valkomnades av 32 underbara grader. Det har vart underbart vader hitills och jag har hunnit gora valdigt mycket just nu sitter jag och chillar med min morbror i hans kontor snart ska jag pa en halvdags kryssning ser fram emot det. Nyars afton smaller. Det blir Abu Dhabi (Emirates Palace) Rihanna ska ha en private fest dar en guess whos going, ME YOU KNOW THIS!! Mycket hander tiden gar for snabbt snart aker jag hem fanfanfan hahaha aja ska ner och ata nu JAG VET ATT NI SAKNAR MIG! ska forsoka uppdatera lite oftare =) PUSSEN I TUSSEN!

Senaste nytt fick precis veta: Inter squaden anlander till Abu Dhabi imorgon bitti for 2 dagars traning innan matchen i Riyad.. ska man pay dem a visit in Abu Dhabi eller? SJALVKLART!

Den här tiden imorgon

Kicka precis ut grabbarna härifrån så jag kan få vara med mami de sista timmarna, few hours left and I'm out. Ska försöka hålla er kära barn uppdaterade men misslyckas jag med det så får ni ursäkta mig ziro time haha. Snart klar med packningen minns saker i sista sekund så väskan lär inte stängas helt för avgång förrän imorn bitti innan vi drar iväg till Arlanda. Inshallah den här tiden imorgon kommer jag vara framme bevarad, ringt mamma softat med morbror som har lovat mig tung mat och förmodligtvis ligger jag och sover vid den här tiden då klockan är 3 när den är 00 här. Dagen efter, juldagen ja då är det kört!! Gör Dubai osäker det är vad som står i min lista.. and you know I do it well *blink blink*. Jag länngtar men samtidigt så kommer jag sakna mamma superduper mycket men Imma big girl I can handle it. Det var allt för idag hinner jag ej blogga innan jag drar hemifrån så säger jag HASTA LA VISTA BABIIES VI SES NÄSTA ÅR! LOVELILOVE. DUCES!


(en bild jag tog sist jag var där, från burj dubai.)

the day before the day before the big day..

.. ya digg? HAHA
jag är trött jag är slut och jag är helt förvirrad. Idag väntar jobbmöte (låter helt business like, me like) och sen date med W&Y so to speak, it's not actually a date were just gonna meet up and chillis frillis you know how it is. Jag mår typ illa vet ej varför kanske för att det är första gången jag åker HELT ensam utan sällskap av någon alls eller kanske för att jag oroar mig för att tant röd kommer på besök och ruinerar min semester (snälla kom inte gör vad som helst) eller för att jag ska vara utan mami i två veckor vilket är väldigt mycket självklart kommer jag sakna henne. ELLER.. hahah det finns inga fler eller fan jag ser fram emot att komma härifrån I need it! Det mesta jag ser fram emot att säga är att säga till mitt folk ses nästa år hahha suckers! Nu måste jag börja rulla min ride väntar i garaget så off to work I go, ska försöka göra updates under dagen but if I don't så är det because of my busy schedule hahahha, FRIDENS LILJOR!

Juste måste påmina mig själv att köpa sista minut grejerna jag inte hann med igår och hittar jag mina lila WESC så får de haka med också =)


Off to snurre I go

Måndag, ny vecka nice början tänkte avsluta denna dag hos käraste snurre med film blåbärspaj glass julmust och köret perfekt slut på denna stressfulla måndag, hörs senare!


Count down: 3 days.

Senaste nytt

Brittany Murphy är död. Detta hände idag. Anledning: Hjärttillstånd. Hennes död chockera mig som det säkert gjorde till många andra hon var en grym skådis jag är inte ett stort fan men gillade hennes work. Må hon vila i frid. Mitt hjärta går till hennes närmaste, stackars mamma som hitta henne medvetslös inte en mors dröm direkt.


Cry me a river


Jag vet inte varför men jag gillar att se män gråta. Då menar jag inte att de ska lipa som små flickor, för det är bara bögigt (enligt mig). Det är något med att när en kille fäller några tårar som får mig att känna något. Jag kan inte riktigt förklara vad det är. Självklart tycker jag synd om en kille som gråter men samtidigt känner jag någon liten tillfredsställelse någonstans. Det är konstigt.

Xmas part 1

God morgon bloggie!
Jag kan inte må bättre än vad jag gör idag jag vakna och kollar ut från mitt fönster hela sundbyberg är täckt av snö det är så vackert jag kan inte sluta kolla och njuta av utsikten. Fan vilken jävla mysig känsla hoppas det fortsätter såhär tills jag kommer tillbaka för seriöst vad är vinter sverige utan snö. Givetvis är jag en sommarmänniska men jag gillar vintern också så länge den innehåller snö haha. Igår var en riktigt bra kväll sista lördagen i sverige värd att minnas, det blev för mycket av det goda men heey du lever bara en gång. Idag måste jag sitta barnvakt det blir säkert kul men jag vill ej missa julfirandet hos Yaz och Matte. Eftersom att alla snart åker iväg de till me'ico haze till thailand och jag till Dubai firar de Xmas lite tidigare än vanligt i år. Så förhoppningsvis missar jag inte det, vädret är perfekt en äkta julkänsla så inget kan gå fel, atleast i hope so.. inga tjuvar vill man ha hahahaha. Nu ska jag upp från sängen och hoppa in i duschen äta frukost och sen dra mig vidare till Jakan där jag ska babysitta =).. hörs senare!


GottaGitt

Nu ska vi dra och äta riktigt god mat och bara njuta av varandras sällskap vad som händer efter återstår att se. Min mage skriker även fast jag åt en fet pizza innan vi drog ner till gropen. Förresten glömde säga att Avatar jag har inga ord ni som tveka på mina ord ÖRFIL är vad ni får av mig nu ska jag dra Set stressar shit jobbig.. HA EN BRA LÖRDAG(det blir min sista lördag för i år här i Sveariket, shiit shönt att kunna säga så!). PUSSEN!


(Bild från förra året som jag tog på en skit gullig unge som kämpa i upp för gropen)


Cosmopolitan-lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Hemlis mellan mig och S men en bra än som snart kommer läcka här i bloggen.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Dreglade 

Vad gjorde du för 15 min sedan: Kom hem från gropen och gjorde varm chocklad till S och Chailatte till moi

Det sista du sa högt: "AJJ!! Låt mig vara jag bloggar.."

Det senaste någon sa till dig: "Skynda börja göra dig iordning så vi kan dra, jag är snart klar haaaii"

Vad har du druckit idag: Vatten, Äppeljuice, Apelsinjuice, Coca Cola, Chailatte, Blodsaft(medicin hahaha)

Vad var det senaste du åt: Mandariner (äter de just nu)

Vad var det senaste du köpte: körkortspresent till K kan inte avslöja det här för jag vet att han följer min bloggie tihi

Vad är det för färg på din ytterdörr: Mahogny, som moi.

Vad är det för väder hos dig nu: Snöstorm

Godaste glassmaken: Hmm... tough one.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hitills har det aldrig hänt så nej.

Sover du tungt: Riktigt jävla tungt, jag är i sjunde himlen när jag sover skulle något hände under tiden jag sov skulle jag aldrig lagt märke till det.

Drömmer du mardrömmar: 50/50. Drömmer varje natt och ibland är den bra ibland dålig.

Trivs du med ditt jobb: Bästa jobbet! Boss hope u reading this just tryin to smöra(smörja som en viss person säger HAHAHA)

Favoritklädsel: Allt med min bästavän Connie

Favoritlåt just nu: Idag spelades Usher - She don't know på repeat hela dagen så den? Saknade den för en del är den ny för mig är den oldie du vet vad det é jag är cool allt går via mig.

Vad ser du om du tittar till höger: S juicy röv bendovar fint fråga mig inte varför orkar inte fråga han försöker säkert distrahera mig så jag ska bli irriterad och göra det han vill men icke sa nicke!

Vad gör dig glad just nu: Allt. Min resa, att jag snart är i värmen och dessutom träffa min morbror som jag saknat väldigt mycket. Mami och la familia. Att jag har världens bästa chilligaste jobb. Mina vänner de jag träffar varje dag och de jag sällan ser alla betyder lika mycket för mig. Musik. Att 2010 ser ljust ut och snart är mitt projekt i fullgång och mycket mycket mer.

Vad ska du göra härnäst: Ta min tid för att irritera S och resten av GG som väntar på att vi ska komma.

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Hype, glad, lycklig, gosig och pussig så har jag vart hela dagen haha vilken tur att min bästis är min lilla bumbibjörn.

Favoritgodis: Choklad eller surt godis!

Kläder just nu: stor tee, varma stickade sockor och en fet handduk på håret.

Sommarplaner: Resa, resa, resa inshallah!

Hur många kuddar sover du med: 2 men när jag vaknar är inget kvar i sängen.  I wonder how?

Spelar du något instrument: Nope! Fast när jag var yngre lira jag arabiska trummor vanliga trummor gitarr(mest elgitarr levde upp till käraste jimi hendrix) och piano - sen vill jag ej påstå att jag rockade men jag var och är väldigt duktig på piano och arabiska trummor.

Morgon eller nattmänniska: Depends

Vad är viktigast för dig: Family&Friends, hälsa och att vara lycklig.

Är du kittlig: Om? Ja, skoja inte.. i die

Snarkar du: Vi gör det enkelt jag är ingen rolig person att sova med/bredvid. N har ett roligt videoklipp från vår camping förra året ska kolla med henne ifall hon har kvar den så kanske jag kan lägga ut den så får ni själva
avgöra. MOTORSÅG!

Stjärntecken: Libra, just like my hubby and my bestis

Äckligaste insekten: Alla insekter är vidriga men jag HATAR verkligen kackerlackor och spindlar.

Längtar du mest efter just nu: Torsdag!

Pulka

Back home var i stan och lunchade med min bästavän och nu är vi hemma hos mig kollar på Shrek 2 (sett den tusen gånger tröttnar aldrig) efter den är det Happy Feet, älskar kanal 5. Vi skulle åka skridskor men S tyckte att det var för bögigt så efter en het diskussion kompremissa vi och kom överens om pulka i gropen. Jag är som ett barn, ett stort barn fast ändå litet jag citerar GG. Nu är jag överlycklig efter Happy Feet ska vi ner till gropen förbi McD (bryter min pakt) och sen får vi se vad som händer senare ikväll, utgång eller ingång? I shall keep u uppdaterade, får ej glömma kameran när vi drar ner till gropen så ska ni få se två larvmajor do their thaang i backen. You know we got this!


GOOD MORNING!


Snart, väldigt snart.. can't wait!

FF - INALLY!


Jag är redo för en helt ny värld. Watch out Navi ppl cause Panadora HERE I COME!


Den "riktiga" Avatar filmen verkar vara riktigt grym den med. Can't Wait!

I'm walking on sunshine wooooooow


(God morgon förresten!)

Forgive me father for I have sinned

Jag bröt mitt promise and for that I am so sorry I hope y'all can forgive me men jag har en väldigt bra anledning. Hela förra veckan förutom måndagen (då jag monne snurre yamaha yazzifizzle baka peppar kakor lussekatter ja hela julköret så att säga) har jag vart riktigt sjuk alltså l'hoptial sjuk. Reason there is none eller jo fick veta idag efter ett helvetes shiit i huddinge eller inte då men typ efter när läkarn ringde upp ännu vet man ej ifall det är serious så små barn don't worry be happy. Och denna vecka har jag tagit igen plugget åkt skridskor med D och JT njutit av det underbara väder som jag snart ska bort ifrån till solen (wooohooooo!!) babysittat jobbat och massa mer. Orkar ej rabbla ihop allt. Men nu lovar jag att jag är tillbaka i stegen back on track you know thiis I know u missed me men vad ska man göra när man lever ett så upptaget liv som moi hahahah. Ni undrar säkert vart jag ska och självklart ska ni få veta det men i nästa inlägg (JA det blir ett nästa hhahahah) nu måste jag dra men eftersom att jag vet att ni saknat mig så bjussar jag på en riktig goding quote from the little one my prince monne "asså den är riktigt grym jag skämtar inte!". Förresten Avataaaaaaaaaaaaaaar imorgon jag är så jävla hype inför den woohoooooo efter flera månaders längtan så är den snart här. Var beredd på en helt ny värld från ett annat perspektiv ingen bestämmer här var och när.... lalala ni vet Aladdin Yazemine haha. DUUUUCEEES!


nyvaken leker oförberedd men vi alla vet att S satt bredvid och skratta åt mig för att jag tog bilder på mig själv och kolla bort haha pathetic..

Alldeles nyss orkade ej räcka fram handen till spegeln så tog ett foto för att se hur jag ser ut och här är ett av resultaten än en gång underhållande för käraste S och denna gång även O och K. Förresten örhängena vad tycker ni hiss eller diss? Har på mig ett annat litet på andra sidan fick den här kulan på en JC release log i min stora goodiebag.

What's up with rutigt you guys lägg märke till båda bilderna hahaha, fattar ej varför jag kapar mig själv jag måste verkligen röra på mig K har tagit körkortet GRATTIIIS! Och självklart blir det cruisin i snöstormen men ja visst!! På riktigt nu, hörs senare =)


don't worry be happy

Jag har vart riktigt kass när det gäller bloggfronten på sistone i'm sorry you guys i know u missed me hähä LOL anyways lördag kväll so what's up? Själv kollar jag på fotbollen tjuventus inter och frustrerande nog så leder det där jävla piss laget och det finns inget jag kan göra åt det heartbreakin anyways ikväll skulle jag ut fira P men det blir ej av så istället ska ja ut med D jr,McM och company men det blir efter matchen kanske blir jag på bättre humör eller låt oss vinna istället hur som helst nu sitter vi hemma hos Mel de förkrökar och jag kokar ikväll hamnar vi nog i East eller sture jag vet ej än we shall c måste bara säga att fyfan vad jag älskar mina skor jag dreglar bög D också shit ej ok men jag klandrar ej honom.. nu tillbaka till matchen och därefter UT! Ta hand om er larvmajor där ute inte för mycket dumheter och nu som min kära gulliga granne G sa till mig och Des innan vi tog vår promenix gå och gör stan osäker and ofcourse i shall live up to his precious words. DUCES!


Goda gamla tider i malmö, D's imnotaplayerIjustfuckalot-pose haha nördigt värre.


RSS 2.0