BIG PUN

Tjaaaaaaaa! Sorry för kass uppdatering men noll ork och tid från min sida verkligen, hur som helst igår var min skiva den var nice, eller jag hade skit kul inte under middagen eller jo matchen var nice men det var inte middag om man säger så det var mer äta i sin lilla hörna och skrika medan folk fotade runt omkring än hähä. När jag kom hem var jag så slut men jag somna inte förrän vid sju eftersom att jag duscha och tog hand om mamma som låg och kokade. Bilder kommer nån dag när jag själv fått de, imorn är det mösspåtagning. Skojigt förhoppningsvis blir det fint väder för vi har planer så fyller Milena år självkart ska det också firas! Nu sitter jag helt död då jag bara fick 5 h sömn, drog till skolan ganska onödigt vi gjorde typ inget. Ska försöka hålla mig vaken till greys under tiden får jag väl underhålla mig själv med något annat.

dagen före dagen

Om några timmar så är det den 28 april och de innebär det att det är 19 h kvar inför vår skiva, skolans första skiva. Nice! Tyvärr ser jag inte fram emot det eftersom att det känns att naturen är emot mig min grymma outfit har inte kommit än fast än jag beställde den för drygt 2 veckor sen visst hitta jag en klänning (idag) men den känner jag inte lika starkt för som min riktigt coola outfit det som gör saken värre var att min kompis ringer och säger att tjejen jag ogillar har precis samma klänning som mig (FY FARAO tänkte jag) men sen gör kära pernilla mig på mycket bättre humör eftersom att jag kommer worka den så mycket bättre än den andra tjejen. Det är ett faktum. Nu sitter jag här och funderar över en ny frisyr då jag inte kan ha den andra som jag tänkte ha eftersom att den inte passar med klänningen. Ska snart upp och måla mina naglar svarta. Det enda som egentligen fattas är superglue och även ett armband i skinn! Det hinner jag förhoppningsvis fixa imorn då jag slutar halv 12, kanske borde börja med naglarna nu så jag kan få min beauty sleep and look fresh to def imorn kväll! DUCES.


Sunny sunday

Lördag var en toppen dag, mat(grillad lammkotlett, "grodlår"/kyckling vingar) dryck pipa och den underbara pre-summer känslan. Under kvällen spårade det ur och lilla naddi bestämde sig för att ta ett dopp, dany tyckte jag var helt knäpp i huvudet och jag håller verkligen med honom, dumt val väldigt dumt val. Inget jag ångrar direkt gick efter känslan och jävligt skönt var det lite kallt men äsch något man får ta. Just nu sitter jag hemma helt ensam och är pigg som en tupp förstår inte varför somna runt halv 6, kanske ska göra något med den här energin innan jag åker in till stan och träffar miss fatty. Stressen börjar komma allt mer desto mer den 28 april närmar sig det är nämligen så att min outfit inte anlänt ännu och jag vet verkligen inte vad jag ska ta mig till då jag inte har någon back up plan. Nu ska jag ut i balkongen och njuta lite av solen, hörs senare!


Lil wayne on The View


Nästa show han är med på kommer allt handla om vårt giftemål och våra blivande barn.

obrigado meu irmão amado


Det är officiellt nu ska jag kan väl lika gärna erkänna det för mig själv.  Adriano slutar Inter. Kontraktet bröts ömsesidigt. Efter 8 år och 74 mål är det över, den ultimata interista 10an lämnar av sig tron. Det känns väldigt tung för mig då Adri frälst mig och oss andra Interisti med en vackra och viktiga mål. Men givetvis känns det lika tungt för honom då han har blivit ett med det laget även fast han har haft sina ups and downs. Nu vill jag självklart önska honom all lycka och må han finna sig själv igen! Jag kommer alltid älska dig spelar ingen roll vad du gör i livet, du kommer ändå alltid vara min bror. Grazie Adri, grazie il mio fratello caro..

i want zleep

Jag hade planerat hela min kväll, äta ta en kall duscha värma mig med mitt täcka och sova men denna plan vart förstörd när jag kollade min mail och läste att de shippade iväg min beställning från asos igår! Snacka om att jag är stressad om inte jag får den förän på måndag vet jag fan i mig inte vad jag ska ta mig till. Skivan är på tisdag, nu på tisdag och ofta jag kommer hitta något snyggt att ha på mig tills dess. Måste få den innan veckan är slut snälla kära! Mamma vill få mig på bättre humör så hon pratar om sommaren och satte på lite wayne musik gud jag längtar 66 dagar kvar tills jag och min kära träffas. Jag kan inte sluta tänka på det typ en av de största anledningar till att jag vill att vi ska få lov. Studenten är ett galet plus på kanten 7 veckor kvar fy farao vad tiden bara springer iväg, det här är ju nästan äckligt läskigt. Imorn har jag min musik tenta då jag ska spela en egen remix på Beethoven - Für elise har jag bestämt och kanske även John Mayer - Dreaming with a broken heart den sista (om jag hinner lära mig den imorn bitti) får bli Still dre med Dr Dre. Sen har vi trummor och gittaren kvar - el gittar = Jimi Hendrix - Purple Haze och trummor = Micheal Jackson - Billie Jean. Ska bli skojigt läraren ska filma när jag spelar så förhoppningsvis kan jag lägga upp de på bloggen!


The man!

Drygt 60 och du har lyckats hålla dig i så bra form och snyggt utseende, you're truly blessed.
KärlekRespekt!

Dumheter

Klumper.. På väg till bussen idag så gjorde jag något som jag aldrig skulle hända mig. Pratar med S som sitter på bussen och stressar ihjäl mig så jag inte ska missa den. Bussen skulle vara där 11:47 och jag gick ut 11:46 hemifrån i vanliga fall tar det 4 minuter för mig att komma till busshållsplatsen men jag la en rusch så det gick mycket snabbare då, det jag hade glömt var att jag inte hann knyta mina skosnören så jag tänkte att jag kunde göra det på bussen istället (bad choice) hur som helst på väg ner för "backen" snubblar jag över mina skosnören + räcket med ansiktet före. Grusigt vart det, jag kunde inte gå upp S sitter och skrattar istället för att hjälpa mig så den gulliga busschauffören kommer ner och hjälper mig nu försöker jag iaf leka cool som om inget har hänt men det gick ju inte S skrattar som den apa han är och ett par snorungar flinar och pekar. Några gulliga tanter kommer fram och frågor hur det gick och därefter ett par andra resenärer. Nu sitter jag i alla fall och tycker synd om mig själv och fulingen bara skrattar och skrattar och smsar/ringer folk för att berätta det här, första personen han ringer är självklart min mamma som ringer och frågar hur det gick 5-10 minuter senare märker jag att mina jeans har gått sönder vid knäskålen (samt mina tighs kallt ute så jag kör fortfarande med de), min favorit jeans gick sönder en del tyckte det såg snyggt ut som om det skulle vara så men eftersom det inte ska vara så, så vill jag inte ha de sönderslitna så därför ska jag till papi s och be honom fixa de åt mig. Har haft ont i händerna och knäna hela dagen, ska ta ett varmt skönt bad nu och därefter kolla på senaste avsnittet av prison break som kom ut den 17 har inte haft tid att kolla på det mycket att göra you know how it is, nedräkning till skivan och mina kläder har fortfarande inte kommit. PANIK!


på med vinterjackan igen eller?

Det enda som verkligen får mig på bättre humör är att dag 68 snart är över, det närmar sig. Inget kan stoppa att dagarna går för fullt även fast 67 dagar känns mycket så kan jag fan ge mig på att när jag minst förväntar det är jag i London med min älskling. Verkligen det som fått mig på bra humör idag annars har jag bara frusit ihjäl och inte hittat det jag vill ha till skivan, faan =( låt oss bara hoppas att mina beställningar från nätet kommer denna vecka annars vet jag fan inte vad jag ska ta mig till. Nu ska jag till sängen värma mig och kolla lite på TV. God natt!
Longing for that day

ren kärlek


Utmaning från poeta.blogg.se

Du ska bläddra igenom alla sms i inkorgen och räkna till tio, det sms som du hamnar på ska du skriva in under frågorna.
Skicka vidare utmaningen till 5 av dina favoritbloggar.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
"har du gammalt bröd hemma? isf så tycker ja att vi drar till sjön o ger hungriga fåglar nåt gott att äta"

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
"dumheter ska inte komma giddi stay cuul"

3. Vad är det första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
"har du försäkring eller måste du betala skadorna sj"

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
"i can c u"

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"babe vad gör du"

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"ska lämna tillbaka de på torsdag vart ej nöjd hahah"

7. Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom?
"word? tung är du!"

8. Vad vill du höra mest av allt?
"ok nej inget har saknat dej vi borde ses"

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
"har du något att sälja my beloved dealer?"

10. Din romantiska replik?
"du e gullig va i helvete ska ja göra tenstas skiva HAAAHHHHHAA"

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
"20 000 bam jag är borta du vet vad det é"

Bored like uuh

Lovar du att vara ärlig?  Har inget att skämmas över so give it to me!

Du heter: Nadia Domenique Leite Ribeiro

Smeknamn: Naddo, Naddi, Leite, Adri.. ja you name it.

Låt som när du är ledsen sörjer till? Haha har inte ordet sörja i mitt lexikon.

Beroende av: ecstacy

Vad behöver du mest just nu: min ps3

Vad tror folk om dig? de vet att jag är bäst!

Stämmer det? Ja, självklart! Dummer.

Vad får du oftast komplimanger för? Snälla, att du ens frågar hela jag är perfekt.

Vad säger du för att imponera på någon? det räcker med ett ögonkast och alla faller.

Hur imponerar man på dig? Går inte, du är inte tillräckligt bra för mig så är det bara.

Brukar du skratta för dig själv?  Alltid! Störd? Kanske lite, ja.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Jag slutar halv 5 imorgon har träning 17:30 kommer till dig efter det ifall du inte showar upp i KS" / S

Var bor du? Sundbyberg

Trivs du där: Absolut!

Äger du några converse: Jag har en hel butik.

Sprit, cider, vin eller öl: Vin

Vad har du för mobil: BB

Nästa mål i ditt liv: 10 juni

Hur svarar du i mobilen: Tala, Hallå, MM, Vad, Nadia, HEEEEEEEEEEEEEEEJ, säger inget alls ibland

Vem ringde du senast? lilo

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: privata saker (tyvärr där bröt jag koden)

Antal timmar sömn inatt: 12

Sov du ensam: Nej, men min nallebjörn och nappen.

Brukar du komma i tid: punktlig som en snigel brukar man säga hemma i brasilien, svaret är ja!

När mår du bra: alltid, allt går ju efter mig så... jaa.

När blev du fotad senast: idag i smyg av ett par paparazzi fotografer men jag spöa skiten ur de med mina karate skills (förlåt sensei var tvungen det störde under en viktig grej)

Hur känner du dig nu: funny

Vanligaste färg på dina kläder: goth girl

Vad tycker du om fötter: fettish

Vad saknar du: mormor och km

Favorit dryck på morgonen: allt från min brater mugg går bra

När brukar du oftast gå och lägga dig: när jag vill, tuffing..

Är du blyg? sitter längst bak i klassrummet så jag inte syns

Sysslar du med någon idrott: Karate, gym dansar då och då.

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ha sex med varje levande tjej (kanske kille)

Är du nöjd med ditt liv: Absolut!

Vad är det värsta du vet? den här dumma frågan.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Papper stacks baby, money is not an issue for me.

Vad längtar du till? 69 dagar

Har du bra vänner och äkta vänskap? Nej, mobbad FRIENDS hjälp mig.

Vad är det finaste du fått? min låtsas bil

Om fem månader: Pluggar och börjar med kärrieren

Om ett år?: plugg karriären halv vägs klar

Du samlar på: converse

Vem ringer du när du är arg/ledsen: blir aldrig sur

Har du strumpor på dig nu: älskar strumpor sover med det

Är det okej att gråta: Fjolligt.

När grät du senast: När jag kom till denna värld tänkte why god why what have i done to deserve this hell, please take me back to be one of your angels.

Bär du glasögon eller linser: nej

Har du piercing: överallt

Vill du gifta dig: Nej för mesigt

Vill du ha barn: aldrig ingen ska få ärva mina pengar ska ta med mig de till himlen (lär ändå inte behöva de då jag är en ängel)

Är du bra på att laga mat: nope jag och kök not friends

Är du flygrädd: rädd? Jag skrattar fara rakt in i ansiktet HAHAHA

Hur vig är du: Karate? Do i need to say more?

Vilken är din favoritglass: B&J

Tror du på ett liv efter döden: Yes jag är en ängel så ja

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej

Vilken ögonfärg har du: svarta som natten

Röker du: enbart marjuana

Hur ofta tränar/motionerar du: 8 dagar i veckan

Vad är det viktigaste i livet?: jag


Dare I?

Hon rockar sin nya haircut fint. Helt klart en frisyr vi lär se in the streets. I envy you, själv skulle jag aldrig våga..

Såhär mycket tjänar superstjärnorna


1) Ingen mindre än britten/snyggingen själv David Beckham, 326 miljoner kronor.
2) Lionel Messi, 320 miljoner kronor
3) Ronaldo de Assis Moreira (Ronaldinho), 220 miljoner kronor
4) Cristiano Ronaldo, 205 miljoner kronor
5) Thierry Henry, 190 miljoner kronor
6) Ricardo Izecson dos Santos Leite (Kaká), 170 miljoner kronor
7) Zlatan Ibrahimovic, 156 miljoner kronor
8) Wayne Rooney, 151 miljoner kronor
9) Frank Lampard, 145 miljoner kronor
10) John Terry, 131 miljoner kronor
11) Fabio Cannavaro, 129 miljoner kronor
12) Robson de Souza (Robinho), 128 miljoner kronor
13) Michel Ballack, 127 miljoner kronor
14) Steven Gerrard, 127 miljoner kronor
15) Didier Drogba, 120 miljoner kronor
16) Gianluigi Buffon, 118 miljoner kronor
17) Alessandro Del Piero, 116 miljoner kronor
18) Iker Casillas, 114 miljoner kronor
19) Cesc Fabregas, 112 miljoner kronor
20) Francesco Totti, 111 miljoner kronor

Inte illa grabbar!
Fotnot: Lönerna gällde 2008

the best way to predict your future is to create it

Vill du ha något tillräckligt mycket så är det värt att slita för det. Vänta aldrig på att det ska komma till dig för då lär du aldrig få det. Din framtid är i dina händer. If you want to be somebody and if you wan to go somewhere you have to wake up and pay attention!


Beethoven

Imorn är det skola för mig för första gången på länge konstigt nog så har jag faktiskt saknat skolan. Tror inte den känslan kommer vara länge, kom precis hem så ska hoppa in i duschen därefter direkt till sängs är helt slut men som tur är så börjar jag 11:25 så lite sovmorgon blir det i alla fall, skönt.

Denna bjuder jag på, enjoy! God natt.

Beloved brother


Apenas como um tatuagem eu tê-lo-ei sempre..

70

Idag är det söndag ganska lugn och solig dag tyvärr inte lika varmt som det ser ut. Kom hem för inte så länge sen, har gjort kiwitårta och väntar på att BB ska komma chillis pillis innan träningen börjar =) sen tänkte jag promenera lite runt sjön och mata fåglarna alltid lika roligt. Helt galen natt igår/imorse väldigt oväntat, jag och S går ut för lite käk och hamnar hos en vän till oss i hornstull som har med sig några vänner det ena ledde till det andra och det vart the roof the roof the roof is on fire skojigt var det. Idag är det 70 dagar tills jag och min man blir reunited, jag längtar som in i helvete jag tror ingen förstår asså verkligen förstår! Anyways ska tillbaka till mina joker målningar nu de måste bli bellissimo innan jag visar de för er, if I have the guts. DUCES!

Homedelivery

Varför är Sveariket så rallyigt? Varför har vi inte homedelivery från alla möjliga snabbmatskedjor typ kfc chicken cottage mc donalds max burger king pizza hut pop eyes hardees ja you name it. Istället måste vi ner och köpa mat vilken tur att vi är i lägenheten i odenplan annars skulle vi aldrig orkat gå ner och köpa mat. Tror intr det blir en promenad trots allt vi är allt för trötta men vem vet vi kanske hittar roliga människor ute som får oss på bra humör det är ju lördag trots allt let's njuta av den. Jag vill ha sommar ingen förstår, orkar inte med denna hemska pre-vår kyla jag kan knappt kalla den vår så illa är det please give me sunny days! Hörs imorn nu ska vi ner, natti natti!

halo

L'amour c'est une treasure tu est mon treasure mon couer, Je t'aime.

You Me Love


Maraton

Tempo - Idag fikade jag med två tjejer som jag inte träffat på 2 år, helt sjukt! Kul hade vi. Först lunch/middag på east därefter två chailatte och en blåbärs paj på wayne's tiden gick så fort, vi prata om gamla minnen och tog igen tiden vi missat, 2 år är inte lite ska jag säga er. När första halvleken var slut så drog jag hem för att byta om för att därefter dra vidare till S ingen av oss orkade göra något jag pga min visdoms tand han för han inte orkade så efter matchen som slutade 1-1 körde vi en The game maraton säsong 1 eller vi är inte klara ännu, sista delen kvar. Vi tänkte ta en natt promenad lite frisk luft behövs, natt mat sen tillbaka hit och fortsätta säsong 2 och 3 ifall det inte blir en allt för lång promenad och ifall vi ens har orken kvar just nu ser vi ut som ett par drugaddicts som är helt höga på ecstacy haha..


Sant eller falskt?


Det går ett rykte om att Hot boys har ett reunion album på g. Lär blir tungt, eller vad säger ni? Själv har jag gillat de sedan dag ett typ så jag tror det kommer bli crazy. Deras senaste album var för mer än 6 år sedan, Let 'Em Burn. Nu är det bara vänta som en galning tills albumet kommer ut, förhoppningsvis innan sommarn då wayne har en tour i Europa.

Wisdom

Don't aim for success if you want it;
 just do what you love and believe in,
and it will come naturally.

Pleasent morning

8:45 imorse (trots att jag inte har någon skola) vakna jag med topphumör, världens största leende varför i do not know kanske för att det är fredag. På torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest... men fredag är ändå den dagen som känns bäst, ge mig då kyckling det gillar jag mest, jag vill ha fredag idag! Olyckligtvis nog så känner jag mig fortfarande lite krasslig men jag måste ut och ta lite frisk luft ska ut med kära moder och shoppa lite bas saker and my beloved väska of course! Nu ska jag ringa min kära morbror i Dubai har inte pratat med honom sen lovet. Hörs senare och uppdaterar om min fredag =)


Cause we all wanna be big rockstars


Gör som jag


Rösta på Annamari som Goddess of Glamour på mtv senast den 19 april!

april is a good month


You rock!

Tack var min bästa waffa så är den bruna frans väskan i mocka snart min!! Min dag vart helt plötsligt bättre, really love you!!

Sjukling

Tycker så synd om mig själv just nu haha patetiskt men jag har inte fått någon sömn alls har legat och kokat i 39,5 grader fattar inte att jag har orken att blogga. Tack till den som uppfann laptopen, stort tack! Speciellt idag när man inte orkar gå upp från sängen bara vill jäsa hela dagen. Nu säger mamma att jag måste lägga ifrån mig datorn för att vila. Hörs senare!

Bye bye stevens


Onsdag kväll precis kollat klart på Grey's är jätte trött men måste plugga tror jag har feber kockar samtidigt som jag fryser men jag måste verkligen till skolan imorn snälla gud bevara mig från förkylningen jag har verkligen noll tid för att ligga sjuk! Vill ladda ner senaste grey's avsnitten men orkar inte det kommer ta för mycket från min tid och så vill jag få några extra veckor med Izzie, hon är ju döende nu vilket innebär att hon inte har mycket kvar i serien jävla shit! Hatar när skådisar slutar en serie det känns som att man förlorat en familjemedlem, well that's life!

insomnia

Egentligen har jag ingen skolan imorgon då det är aktivitetsdag men ändå lyckas min underbara musik lärare ta ifrån mig min sovmorgon och medag och förvandla den till en hel skoldag med start kl 09:00 trots det så har jag inte fått någon sömn det enda jag kan tänka på är mina underbara raybans från i somras och hur jag måste hitta ett par solglasögon, men ingen har fallit mig i smak ännu hoppas jag hittar ett par drop dead!


Farväl


Just ja måste kolla på senaste avsnittet av the hills och även sista avsnittet av Familjen Babajou som sändes igår. En familj som gav mig ett gott skratt varje måndag i 3 veckor, då var det väl dags för mig att säga farväl till de vilken tur att jag känner huvudrollerna så det goda skrattet kommer jag fortfarande få. För er som är intresserade att se Familjen Babajou klicka här.

Back in school

Igår var det sista lovdagen tog dessvärre inte vara på den som jag borde gjort. Det borde vart en me time men ingen fara det har jag helgen för, hopefully. Ikväll har det varit en underbar TV-Kväll efter en matdag/window shopping på Kista då jag glömde kortet hemma och lapparna inte räckte till det jag ville ha så bestämde jag mig för att åka in till stan imorn och gottgöra min förlorade shopping dag. Efter en säsongspremiär av Ugly Betty och dubbelavsnitt av Desperate Housewives så tycker jag att det är dags för mig to hit the bed är helt slut. Har även slipat på ett gammalt CV som jag tänkte gå och dela ut imorn har skickat ett par via mail men jag tycker det är bäst att gå personligen visa upp sig själv, dags för mig att börja ta ansvar jag tar ju studenten om mindre än 8 veckor (creepy) och jag kan ju inte leva på mamma hela livet har levt upp till mitt bortskämda rykte ett tag nu och frankly så trivs jag inte med det längre visst kommer hon alltid finnas här så lite mammig får jag vara men fullaste allvar det är bra med erfarenheter till framtiden. Imorn är det sista ansökningsdagen till universitet, gud vad läskigt det känns att när sommar är slut så är jag en vuxen för samhället det kanske jag redan var när jag fyllde 18 i höstas men man tänker inte så förrän man slutar gymnasiet. Nu ska jag sluta ge mig själv ångest ta en bok och gå och lägga mig. God natt!


Recognize a real woman, me! - www

Många av mina vänner påstår att wayne är otrogen mot mig vilket självklart inte är sant så jag vill helt enkelt göra en sak klart för er läsare där ute!
Det som händer i scen stannar i scen, klart man måste flörta lite för att ge låten och uppträdanten mer inlevelse en dans och en smisk på stjärten är oskyldigt (i keep tellin myself) eftersom jag vet att den enda tjejen han tänker är då jag så jag har inget att oroa mig över då jag vet att han är dödskär i mig och älskar mig från djupet av hans hjärta! Mitt hjärta, vårt hjärta!!


 Keri Hilson got nuttin on me beli dat!

powernap

Det mest underbaraste en människor kan unna sig själv med så nu är det dags för min powernap innan jag träffat ökuz ligan, hörs senare!

don't let the bed bugs bite

Nu måste jag verkligen sova, jag bara pratar och pratar och vette fan vad jag säger stort behov av a good night sleep nu är det äntligen tomt hemma för en gångs skull bara jag och mamma så förhoppningsvis så får jag sova ut , nej juste har ju group session redan 11:30 imorn fifan! Lovet har gått riktigt fort och ingen sömn har jag fått äsh mindre än 8 veckor och jag har ett långt underbart chill lov men var? That is the question.  GOD NATT OCH DRÖM SÖTT!

studentskiva


Plats: K2/Kingston
När: 28 April
Tid: 22.00- 03.00
Biljettpris: 120 Kronor
Tema: Baby I'm a hotstar, black on black party all night like a ROCKSTAR!
Övrigt: BE THERE OR BE SQUARE

love hangover

Today was a good day! Barnkalaset var suveränt en av världens sötaste ungar som bokstavligen dog för mig det var kärelek vid första ögonkastet sen hade vi andra barn där som tyvärr inte var lika söta. Fick världens huvudvärk av alla skrikiga barn, påminn mig att aldrig gå på barnkalas igen!! Det är sånna här ungjäklar som får mig att hata barn även fast en del kan vara helt underbara. Jag vill ändå inte klaga idag har verkligen varit en bra dag är så hög på kärleken just nu att jag tror jag kommer vakna med världens hangover men det är lungt det får mig bara att må bra. OK nu slutar vi med att fjollighet detta kommer jag säkert ångra om ett par dagar tihi. Nu sitter jag med lilo vi ska ut och äta båda är vrålhungriga och vill ha lite frisk luft sen måste jag hem har saknat mamsen inte träffat henne sen igår. Ha en fortsatt trevlig kväll =)


GLADPÅSK

Tidig morgon för mig idag eller egentligen så vet jag inte om jag ska kalla den tidig har inte sovit sen jag kom hem imorse har jag planerat överraskning till älsklingen så nu ska jag dra för ikväll kl 18 väntar det bokade flygplanet på mig och snurre som ska ta oss till en hemlig destination den enda jag vet är att vi ska bo på ett av mina FETA strandhus och att GG ska haka på egentligen skulle det vara en tjejtrip men när wayne ringde och sa att han skulle haka på sa birde samma sak då tänkte jag äsh varför inte säga till hela gänget istället tyvärr kommer Travis inte ha tid då han har lite jobb i studion men skulle han få lite tid över skulle han ta första flyget till oss, nu måste jag gå pharre är på luren och vi har lite planeringar att ta hand om jag kommer inte ta med mig laptopen detta är min bloggfria helg, i know you'll miss me men jag måste ha lite tid för mig själv.. Nu måste jag dra har saker att fixa i lägenheten innan lilo kommer hem annars blir det ingen surprise, anyways

!

Mamma gav mig halvt glada nyheter precis hon bad mig kolla lite på momondo för att kolla lite resor till Australien innan vi går till vår underbara lilla resebyrå. Är super glad men det dåliga är åker vi så blir det några dagar efter studenten det innebär att jag missar my husbands preformens plus kungens eftersom att vi inte kommer hem förrän i slutet av agusti innan skolan börjar. Tufft läge I KNOW! Tror jag ska tacka ja till Italien resan i mitten av juli och kanske en spontan resa i Augusti istället. Eller vad ska jag göra? Har saknat mormor sjukt mycket å andra sidan så kan ju hon komma hit istället, men då får jag inte träffa resten. Eh vi får se hur det blir orkar inte tänka på det nu.. vi får se hur det blir! Imorgon är det fredag wihoo! Min baby som jag saknat ganska lite kommer hem skoja som jag saknat som bara den kommer äntligen hem, måste komma på någon bra överraskning tills imorn! Hur som helst nu måste jag dra vidare bussen åker snart, höres!


sugen

Enda sen dagen vi var hos kusin R och åt den där sjukt goda limepajen har jag drömt om att göra den nu känns det som att tiden är inne men nu återstår det ett litet problema jag har nämligen inte receptet. Har letat som en galning på nätet men får fram olika hits inte samma som R's har frågat henne men hon säger att det är top secret och att jag får klara mig själv .. i need it i want it i got to have it! Jag känner smaken i munnen varje gång jag tänker på den och det måste vart över en månad sen jag åt den.

WANTED

Denna underbara fransväska skulle jag kunna döda för! Den finns ett par kvar i skärholmen men i Svart och jag vill verkligen ha denna färg, de gick slut rätt så snabbt på mindre än en vecka. Är det någon läsare som vet vart jag kan hitta den eller vill köpa den till mig (får självklart tillbaka pengarna jag är villig att betala mer än det riktiga priset) snälla hjälp mig jag gör vad som helst bokstavligen!!


Bild från: Bianco

Jag lever!

Vet att jag har varit jävligt ruggig när det gäller bloggandet men glöm inte att jag har ett liv bakom datorn och jag har haft noll tid och ork för bloggen pga solen som har skinit och gjort mig glad! Men jag lovar att jag ska sköta mig jag har ju lov nu för i helvete så jag kan ju fan ge lite tid till bloggen.. hoppas alla njuter som bara den av solen för vem vet hur länge den kommer vara, nu ska jag ut och grilla är vrålhungrig har inte ätit något på hela dan (känns det som) haha.. ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare!

what to do, what to do?

Hörpå allihopa för jag har ett stort beslut att fatta.. ska jag under början av juli 2-5 för att vara exakt åka till Danmark (Roskildefestivalen) och hoppas på att min make ska ta med mig till London eller ska jag istället vara ekonomisk vänta till den 8 juli åka till London och då träffa 2 kungar, Lil wayne och Micheal Jackson? Skulle jag få haka med på alla tre skulle det vara utmärkt men nu kan man ju inte riktigt få allt man vill. Biljetterna i London släpps imorn så det gäller att fatta detta beslut snabbt som attans för det är enbart 7 minuter kvar till den nya dagen, så nadia.. hur blir det? Danmark London 2 kungar eller London 2 kungar shopping fiesta miesta med iniesta och så kanske han dör för dig och tar med dig till USA? Hmm.. a girl can dream can't she? Oh my god tänk om du kommer till sverige innan året är slut, shittans vad nice 2/3 gånger på ett och samma år......... satisfying it's is.


why

Varför är det så att varje gång man ska ut på krogen/klubb så tänker man alltid på om snyggingar kommer vara där eller inte? Kan man inte bara ha kul utan att tänka på vilka som kommer vara där osv osv..
Jag personligen anser att ett sådant ställe inte är det bästa stället att hitta sin livspartner. Visst är det roligt att träffa nya människor, växla ett par ord kanske men är det verkligen viktigt att ragga eller bli raggad om man går ut med sina tjej-/killkompisar är inte målet med att gå ut att bara ha kul och hypa eller är det jag som missförstått allt? Sluta tänka på snygginarna gå bara ut and rock! Mycket roligare än att få sjukdomar/problem efter en kväll som egentligen borde varit en utekväll with the gang.


Hmm?

Sedan gårdagens gamla avsnitt av Grey's har jag tänkt väldigt mycket över vad jag skulle gjort om jag visste att det vore min sista dag att leva och hur jag skulle ta vara på den. Vad skulle jag gjort, det vet jag faktskt inte troligtvist gjort något riktigt crazy spendera all min tid med mina närmaste och läsa hur mycket koran som helst, NO JOKE! Nu går frågan till er..

Om du visste att det vore din sista dag att leva.
Hur skulle du vilja att din sista dag såg ut?


you make beauty look so easy


Må du vila i fred


Jarl Alfredius var en god vän, en god man, en kärleksfull far och en respektabel och legendariskt nyhetsankare/journalist/programledare som tyvärr i Tisdags gick bort, den hemska sjukdomen tog hans liv. I somras slutade han som programledare för Aktuellt (SVT) då han drabbades av prostatacancer. Han var en man som ingen annan, för mig var han Aktuellt. Jarl Alfredius han bli 66 år gammal. Må han vila i fred! Mina tankar är med hans närmaste. Det är en stor förlust för oss alla.

April fools

Jag kunde inte hålla mig har skrattat sen senaste inlägget (haha je sais no lifeare) men april april din dumma sill!! Tror ni helt ärligt att jag skulle kunna göra något så hemskt mot er stackars läsare som följer mig dagligen, aldrig i livet! Idag har det varit en skön dag, "underbart" vår väder eller nästan i alla fall, jag har haft kul med alla april skämt speciellt den mot min älskade mor och jag har bara mått allmänt bra. Nu väntar Grey's på mig och sjävklart vill jag inte att the gang ska vänta för länge så det här blir mitt c u later.. 

APRIL APRIL!! klart jag inte ska lämna er här, haka på vetja.

APRIL APRIL OM MITT APRIL APRIL!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA

=)

Farväl käraste läsare men jag har fattat ett beslut.. jag ska sluta blogga detta blir alltså mitt sista inlägg. Kul var det så länge det vara men det var inget för mig! STORT GRATTIS TILL SHEIMA & ALI SOM FYLLER ÅR IDAG MÅ NI LEVA I TUSEN ÅR TILL!

RSS 2.0