2008 HIGHLIGHTS

Mest använda kommentarer:  hahahahahahhahahaha

Most memroble day: 8 oktober. 1990 den 8 oktober föddes världens räddning í år fyllde hon 18 vilket gjorde henne till en myndig jäkel som slapp ha falsk leg när hon skulle ut(but as if i ever did that haha)

Härligaste tabbe: NÅGON dog av garv och lite senare hör vi ett prrrrrrrrr och efter det något som rinner från byxorna. HAHAHAH (I wonder who that can be, you should thank god that i didn't blow ur cover)

Tråkigaste stund: 2 oktober då jag insåg att det verkligen var slut på min sommar hade inte insett det förs än då fyfaan vad deprimerad jag var den dagen hahah, but it turned out pretty good after that cuz my bday was 6 days after.
Flipp: Sommarn från start 25 juli fram tills 5 september

 "yeah right" situation: "Jag ska bli lika känd och rik som kenza och blondinbella inom blogg världen därifrån kommer jag åka till hollywood där jag kommer vara the it shit för all evighet, tjejerna ska vilja va med, killarna ska vilja ha mig, föräldrarna vill ha mig som dotter eller perfect match for their sons hahahahah"  - ironi.

Mest avskyvärda låt: Bam bam biram bam bam bi ram bam ( shoot me) och pokerface

Absolut bästa låt: A milli

Bästa köp: Sommarresan, utan tvekan. Egypten med vänner, Dubai & London med mamma. Bäst av allt Malaysia resan med morbror från Dubai.

Bästa konsert: nån egyptisk artist(ej känd i arabvärlden) uppträdde på någon klubb drog senare upp mig i scen han trodde han var så tung men han var rena motsatsen.

"Att se fram emot händelse" :  STUDENTEN och alla resor jag förhoppningsvis ska göra speciellt Brasilien och Karibien resan.  
Onödigaste sms: alla kedjebrev  

HELLO: where should i start? men vi tar de bästa då S, F, A & D (hemlighetsstämplade)

Vidrigaste men ändå roligaste ögonblick: attention attention hahaha

Typical Nadia words:
 Fullaste allvar, hallå hallå kameltå, haaaaaii tech, fast assåå. 

Film: The dark knight, Sex and the city, Twilight & Yes Man

Sportevents: EM i schweiz/österrike(Turkiet var chokerande bra), Olympiska spelen i Peking(CHINA RULES gold gold gold gold) & Alla tennis open(FEDERER(L)) och sist men inte minst INTER SERIE A MÄSTARE!!!!

2008 ord: Lookout och womancat hahaha *internt*

YESYESYESYESYESYESYES!

Tjena! igår fick jag det perfekta avslutet på 2008. Jag, min kusin och gg(grabbarna grus) bestämde oss helt spontant att gå på nattbio då vi inte hade något att göra efter en lång shopping dag(för mig och kusinen). Fick verkligen ett gott skratt kollade på yes man där Jim Carrey är huvudrollen Carl Allen. Det var verkligen länge sen jag skratta så mycket på bio, den var superduper bra! Rekomenderar den för er alla som inte sett den.
Gud, det är mindre än 10 h kvar för nyår men det känns fan inte som det, wierd.. aja vi får se vad som händer i årets slut självklart uppdaterar jag er imorn om hur min nyår gått än en gång folket GOTT NYTT ÅR! Och mina vänner må ni uppleva och känna kärlek till varandra. Må 2009 ta bort all bitterhet, småsinhet och irritation! En liten påminelse innan jag avslutar mitt sista inlägg för 2008, glöm inte att berätta vad du känner för dina närmaste även de du inte har kontakt med längre det skadar inte, man är aldrig säker vad som helst kan hända därför skulle det säkert kännas skönt ifall man får lätta ut på hjärtat, bara ett råd från lilla mig tihi =)


Nyårslöfte till er läsare.


Kom hem för inte så länge sen, första gången det här lovet jag är hemma så här tidigt så jag har lite tid för datorn tiihi. Sen kom jag och tänka på stackars bloggen som jag glömt bort helt förstår inte hur, med tanke på hur aktiv jag var för inte så länge sen är det ganska konstigt att jag nu totalt glömt bort och inte alls bloggar längre aja nu till det viktiga.
Nyårslöftet är att jag ska ta bloggen mer seriös, ska göra ett schema och försöka följa det, jag lovar att jag ska försöka göra mitt bästa för fullaste allvar de här 2 veckor intervallerna mellan varje inlägg funkar inte so peeps i promise i'll do my best!!
Mindre än 48 h kvar för det nya året och jag står fortfarande kvar vid mitt beslut om att bojkotta nyårs firande efter det som hände förra året men man vet aldrig nåt kanske händer haha annars blir det säkert med släkten och det är inte så pjåkigt för de är helt klart BÄST!
Egentligen så vill jag åka sista minuten till vilket land som helst och fira nyår där skulle vart skit kul nya människor nytt år menmen man får inte alltid det man vill ..=(
Tills vidare GOTT NYTT ÅR MÅ DETTA ÅR BLI ETT ÅR FULLT AV LYCKA OCH FRAMGÅNG!!
FARWELL 2008 YOU'VE BEEN A YEAR OF HAPPINESS JOY SUCCESS AND ACHIEVMENT BUT MORE IS YET TO COME SO I WELCOME 2009 WITH ALL MY HEART AND OPEN ARMS!
To a wonderful New year and a warm adieu to the old, here's to the happiness, good times, good cheer AND the many joys yet to unfold!

förlåt bloggen

6 dagar sist jag skrev nånting, förlåt för kasst bloggande men jag har verkligen inte haft tid och orkd. Fullt upp, you know how it izz, vissa dagar har man verkligen inte tid med något riktigt stressigt!!!
Jag har världens vinterångest, känns som att alla bara åker iväg till Dominikanska Republiken, Thailand, USA, Chile, Gambia, Egypten, Emiraterna ja you name it! Och stackars lilla jag måste vara kvar i Sverige och PLUGGA!! jäävla shit!!
Hur som helst? Annars hur mår ni, vad händer i fronten?
Jag lovar att jag ska sköta mig nu måste jag koncentrera mig i lektionen har samhällskunskap C TJADÅ!!

IT TASTE LIKE CANDY

tips!

För dig som vill ha de här sexigt sotade ögonen men inte får till det riktigt bra ,här har jag 5 enkla steg som gör att det blir perfekt!
1. Lägg först en neutral bas som matchar din egen hudton.
2. Penna och skugga er snygga bryn.
3. Applicera eyeliner på både den övre och undre fransraden. Sota sedan å den med en mörk ton, till exempel brun.
4. Pricken över i är mycket svart mascara.
5. Redo för fest!


haha

När jag satt på planet hade jag sjukt mycket underhållning, roliga människor som satt brevid, sodoku, alla sorts tidningar, böcker, spel och mycket mer men något jag verkligen skratta åt var en artikel som handlade om Twilight stjärnan Rob Pattinson. Rob Pattinson + Unga Tjejer = Hysterik och galen kärlek/besatthet. En kvinna men sitt barn hade tydligen kommit fram till honom och bett om att han ska bita hennes barn, CRAZY WOMAN hahahaha!!Jag som trodde att jag var onormal I guess I'm not that crazy i alla fall:p tihi ..


Fantastic four


marty, alex, melman & gloria ..

10 saker ni inte visste om mig

1. Hiroshima är en del av min vardag.
2. Sover men både lampan och TVn på eftersom att jag tror det finns spöken under min säng. *buuh*
3. Jag vill ha glasögon bara för att det är hett.
4. Spelat Basket i 6 år, '96-'02(suger hästballe ingen basket känsla alls), Simskola (börja som helt ok till pro '96-'04), Handboll ('98-'00), Pingis en vecka, Balett('93-'94), Hästridning 3 månader, Fotboll 5 veckor när jag var junior 2 veckor som äldre (men fortfarande galen passion för spelet problemet är att jag själv inte är bra), Bellydancer "lärare" (tog över en av mammas kompisars dansskola då hon var i egypten och hade sina tävlingar) 6 månader, Dansat alla möjliga stilar förutom typ house(skulle så vilja lära mig det) 1 & ½ år.
6. Äger min alldeles egna kamel
7. Har onormalt många tvångstankar (psykos)
8. Jag har en smygcrusch på FL
9. Hatar när folk pratar om detaljerade toabesök
10. Allergisk för chocolate.

DEL 3.

Han kommer in och har en väldigt oroväckande min, as if i'm not worried enough tänker jag för mig själv och frågar därefter läkaren vad som är fel. Han kollar ner på mappen som han har i handen kollar upp igen och får ett skinande leende, jag däremot kan inte le tillbaka eftersom att jag förstör inte riktigt vad han menar. Han kommer närmre lägger ena handen över min axel och säger "Oroa dig inte, du är frisk och vi kan omedelbart operera din make". Jag hoppar och skriker av glädje, springer till min man som står där med Francine och berättar de goda nyheterna.
Nu är det bara att söva ner och om några timmar så mår han förhoppningvis mycket bättre! Vanliga "check ups" sker inför operationen samt förberedelser, ja vanliga saker .. Men nu är de domenic som är orolig för mig om jag kommer klara det eller inte, men det bryr jag mig inte om så fort de söver ner honom så kommer han inte vara medveten om något och kan alltså inte stoppa denna operation.
Nu är det dags!


come and get me

Jag älskar dig Wentworth Miller från djupet av mitt hjärta, din intelligens är otroligt sexig.
Fortsätt inte läsa kan förstöra för er som inte sett senaste avsnittet av PB 




IN I DITT ANSIKTE DON SELF
don't you ever try to outsmart my baby, DAMN YOU DON SELF I HATE YOU, du kunde gjort alla era liv mycket enklare istället var du tvungen att leka allan ballan and jeprodize min babys freedom!!!!

:(


Nu är jag hemma från det underbara stora äpplet men tyvärr vart inte slutet av resan lyckat som jag hoppats på, det är nämligen så att min kamera vart stulen i flygplatsen då jag och casey tog ett par sista bilder något att minnas fram tills nästa gång vi ses, hur som helst det betyder alltså att jag har noll bilder från mitt otroligt underbara resa. Kan fråga ett par kompisar därifrån ifall de har några de kan skicka så jag kan lägga ut lite bilder här =)

så vad har jag gjort under de här 3 dagarna:
Fredag: Var framme i New York 14:25, vart upphämtad av casey och hans chaufför fick skjuss till hotellet, duschade gjorde mig iordning mötte upp Marc (en utav organisatörerna för utställningen) vi tog en sen lunch/tidig middag i en av Wolfgang Pucks restauranger där jag fick veta allt som skulle hända under kvällen vad min uppgift var och så.
19:00 skulle jag vara klar för upphämtining, så ni kan förstå hur stressigt det var. Hur som helst exakt 19:00 är jag nere vid Lobbyn och ser en stor hummer limo utanför, en man kommer och frågar om mig sen så hämtar han upp mig där inne ser jag hela mitt "poosy" vi har iaf lite förfest inne i limon dock inte för mycket alkohol måste ju vara medveten om vad som händer senare under kvällen då jag har mycket ansvar. Utställningen gick otroligt bra och därefter vart det lite mat på KFC(älskar älskar älskar) och efter det hem för att vila, men så vart det inte, casey överraskar mig men några utav hans kompisar så vi har lite skojj i hotellrummet med lite drinkar spel och så, vi var uppe i flera timmar till slut var det bara jag och casey som var vakna vi pratar och har sjukt kul sen bestämmer vi oss för att sova, så var det med fredagen.
Lördag: Brunch i kiss, shopping shopping shopping, promenad i upper east side och även vid ground zero, frihets gudinnan, åt på KFC, dunkin dountas starbucks fika och fest i "one night", där träffade jag även dave chapelle som tydligen är tillbaka från Afrika. Därefter vart det tillbaka till hotellet.
Söndag: Shopping med casey vi umgicks och så, sen vart det lunch med hans familj och därefter vart det tillbaka till hotellet där vi chillade lite medan jag packade.

och nu är jag hemma efter en underbar helg! =(

Här har vi ett par bilder som jag tog med luren.

Lil wayne, min man.

Valerie

Time Square

Vet att jag är allergisk för choklad menmen jag var tvungen och jag hade medicinen med mig i väskan:p

Här åkte jag och casey skridskor efter vår shopping runda.

Nattfrukost tihi

Brooklyn bridge

RSS 2.0