Ronaldo ersätter Beckham

Emporio Armani



dumheter

Jag vet att du är mitt allra största fan så vi gör det klart en gång för alla sluta upp med det du gör ljuset är ej grönt för bara för att jag är mogen och vägra visa men yo nu får det vara nog I don't exist and neither do you. Comprende? Bästa, chingeling!


I c u


Something new


Tisdag kväll, tonight we can call it TV kväll som egentligen skulle vara en tripp till Atown but the plane svek mig so what to do. 3an visade Something New det var ett tag sen jag såg den så jag och mamma chillade med mumsigheter som jag tog med mig från Dubai och kollade på filmen. Inget mer att säga än att idag är jag lugnare det har smällt in ooh yes R.E.!!

I'm back fräschare than ever!

He who said "borta bra men hemma bäst" must had been a drunkfool. Back from my wonderful date with the sun, life is a bitch!

Nough anxiety, man lever bara en gång som en visman en dag sa (GUD) så let's make the best out of this freezen cold situation. SÄGER HON SOM HAR KLAGAT PÅ ATT HON EJ ÄR REDO FÖR DENNA KYLA. Nadia är happy lycklig det är ett nytt år as if that matters afrikanska cupen är på gång Togo är skickat hem my condolences till deras families och landslaget men livet går vidare vi alla har vårt the end i denna värld men något är fel planeterna står fel universum is messing with us. Nu, off the the gym for som work out beach 10 HAHA sajk men det är fetans uppfriskande att träna när man är så trött som jag är just nu.

Know y'all missed me men jag är tillbaka ett år med fler bilder och så fort jag hittat usb kabeln skall jag visa er lite daytime friendly pic on me från Dubai =)

RSS 2.0