The truth


wiwii ledsen

Jag är så trött och less vill bara sova hela dagen ut känner hur mitt ansikte kokar av frustration och förkylningen som börjar sätta sig på plats och omvandlas till feber det enda positiva är att jag för en gångs skull på väldigt länge är hemma runt 3 tiden en vardag. Woohooo isn't life great! Anyways ska fortsätta äta nu uppdaterar er senare med dagens planering... Chingeling =)

Vrooom Vroooom god morning!


Pursuing greatness

Goals - Achievment.

Forfilling a dream, make it reality is what we do in nadiwood.

"We want to follow dream, yes it's true.. but it's one thing to follow the dream and it's another thing to follow an obsession. And this is not an obsession it's just a dream we have the dream to play in the champions leaugue final and for Barcelona it's not a dream it's an obsession and there is a difference between a dream and an obsession.." - Den stora levande legendaren José Mourinho.


22 maj sker det galenskaper



FORZA RAGAZZI

Grazie Mourinho, ti amo!

Nu kan vi stolt säga allé allé allé nerazzurri hold my head up high och säga att next destination är madrid VI ÄR VIDARE TILL FINAL!!!! FORZA INTERNAZIONALE. Tack för att ni fortsätter göra oss stolta nu återstår det bara att se vad som kommer ske den 22 maj i Real Madrids hemmaarena, Estadio santiago bernabeu. Måste bara tillägga fyfan vad jag mår bra!! GRATTIS TILL OSS ALLA INTERISTAS OCH ÄNNU EN GÅNG GRAZIE MOURINHO


History in the makin

Först runt 23 tiden (senast) imorgon kväll, efter att den belgiske domaren Franck De Bleeckere har blåst i sin pipa för sista gången under onsdagskvällen och därmed signalerat att matchen är över, kommer vi med 100% säkerhet veta vem av herrarna Zlatan och Zanetti som blir först med att få se sin dröm om att få spela en Champions League final gå i uppfyllelse. Kära hardcore fans och medgångs-supportrar, fotbollsnördar och fotbollsturister, Interisti och Culés, välkomna till den 4e och sista akten av eposet Barcelona - Inter, säsongen 2009/2010!

För ganska exakt en vecka sedan låg undertecknad och många Interisti världen över och kallsvettades samt drömde en och samma mardröm, en mardröm som Mourinho i våras sammanfattade med två små ord, nämligen 'zero tituli'. En vecka senare har vi återtagit ledningen i Serie A samt besegrat världens bästa fotbollslag med 3-1 efter att bland annat fått bevittna 36-årige Javier Zanetti fullkomligt radera ut den 13 år yngre motståndaren, Lionel Messi. - Detta bevisar att mycket kan hända på en så kort tid som ynka 7 dagar.

Il Capitano var fantastisk, men det var även alla de övriga blåsvarta lirarna, från Julio César i mål, via Maicon, Lucio och Samuel i backlinjen till Motta, Cambiasso och Sneijder på mittfältet och hela vägen upp till den hyperfarliga tridenten längst fram bestående av Pandev, Milito och Etoó. En liknande prestation, om inte ännu bättre, är vad som kommer att krävas för att dels få resa till finalen i madrid men även för att undvika den sanslösa utskåpning som Xavi &co bjöd Mourinhos mannar på sist de var besök i den gigantiska kokande gryta som bär namnet Camp Nou.

För att se till att Inter når klubbens första Champions League/Europa Cup final sedan Johan Cruyff med sina 2 mål avgjort finalen till Ajax fördel så långt tillbaka som 1972, har Mourinho valt ut följande 25 spelare:

Målvakter: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni, 51 Vid Belec

Försvarare: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon

Mittfältare: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso

Anfallare
: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.

Den mer uppmärksamme bland oss ser att i princip hela a-truppen har kallats av den gode José men då vi vet att Balotelli gjort sitt yttersta att bli såld och därmed knappast lär på mycket speltid och då Stankovic är avstängd samt att David Santon precis genomgått en knäoperation, kan vi dra slutsatsen att den specielle försöker få hela gruppen att känna sig delaktiga i det som redan i förväg kommit att kallas för en modern fotbollsklassiker.

Inters laguppställning, den förmodade, ser ni längst ner och undertecknad ber att få sticka ut hakan gällande hur motståndarlaget, Barcelona, kommer att formera sitt lag, då jag tror att Guardiola dragit lärdom av den taktiska lektion han fick i tisdags av Mourinho. Detta tillsammans med faktumet att Barcelona måste göra minst 2 mål gör att jag tror att klubben, som har som motto att vara mer än en klubb, kommer att gå ifrån sitt älskade 4-3-3 och spela 3-4-3.

Hur det blir med den saken vet vi mer om ikväll kl. 20.45 och oavsett hur Pep väljer att formera sitt lag så gäller det att Lucio & Samuel med flera är på hugget från minut 1 och inte som i brassens fall först när matchklockan tickat fram till den 20:e minuten. Dessutom måste Motta, Cambiasso och Sneijder fortsätter att stressa och jaga livet ur Xavi och Messi samt att Etoó, Pandev men framförallt Diego Milito verkligen tar till vara på de fåtal chanser som kommer att uppstå på den tvålhala och tillika söndervattnade gräsmattan. Ikväll smäller det (GE MIG KVÄLL NUNUNUNUNUNUNUNU), nu kör vi...

FORZA INTER!


Må du springa ärevarv även ikväll..

:svenska fans


Good times "wasted"

Har en feeling av det kommer bli ett par såna här inlägg i sommar! Väldigt beskrivnade och enkelt haha!

Last night with the boys was like..



Woke up the next day and was like...


Vilodag

Kortbeskrivning av min helg

Friday: Hard work work woke up the next day and I was like wow what the fuck did I do? Or did I... hmmm mysterium
Saterday: Chillis till max med peepset därefter drog jag och Low in till the city för spontan dinner jävligt mysigt vart mätt och seg drog hem skulle egentligen bli en chillback cozy sat but it turned out pretty how should we put it flippISH heeeeey hahaha med dj & co fett kul det var ett tag sen vi alla hängde and we all know when we at melvins place we make the roof on fire heyheyhey.
Sunday: Just woke up still jäser in my bed är så trött måste sova lite extra need power to get up senare under dagen ska jag och F dra till K mysigt mysigt fint väder också kanske blir promenad with a lemonad hahaha

Nu, sova 15 minuter därefter dusch och frulle =)

Makeup Sex



Denna tjej är så grym, jag orkar knappt andas på riktigt! TOLD YÄS SHE'S CUUL. Detta är hennes senaste artwork för att se mer av hennes sjukt grymma masterpieces så är det bara att klicka här!


Dagen joke

A husband, wife and their seven-year-old son walked into an ice-cream shop.
The dad says 'i'll have a chocolate cone and my wife here will have a vanilla.' He then slaps his son on the back of the head and says: 'What do you want, fat-head?' 
The lady behind the counter, chocked, says, 'Why did you call him that?'
'I'll tell you why,' says the dad. 'There's really only three things a man wants in life.
First, he wants a nice big truck. See that nice big truck outside? That's mine.
Second, he wants a big nice house. I have one of the biggest houses in town.
Third, he wants a nice thight pussy and I had that until fat-head here came along.'

 

Silenco por favor

I'm so mad at me mi madre porque maria undrar ni säkert jo jag ska berätta varför hon har beslagtagit mina spel och jag har inget att göra just nu orkar ej plugga har ätit allt som går att äta så min h på gymmet har runnit när i tidssanden jag dras nog med snart eller kanske inte ska kolla med någon av grannarna vad som händer så kan vi kanske basta och ta en promenix wiiiwiiiii i wanna get freaky with me idag är jag på sånt jäkla bubbley humör vill bara hoppa och springa och leka som ett barn på dagis... Jag ska nog ta och göra något åt denna energi hmm I wonder where I got it from maybe? REDBULL AHORA AHORA AHORA TE QUEIRO LOS TOMATES C'EST CA OUI OUI JE T'AIME JE VEUX UN BAD BOY A LA TRAVAILLE NO MERCI JE PARLE BULLSHIT PARA VOCEO MACACOO FEO!! ADIOS

!

Kom precis hem från le gym är så duktig wiwii äter en fet frulla nu sen är det dags att hit le travaille c'est ca oui oui =)

Med detta säger jag god morgon and vi höres senare CHINGELING! 

4 u who will miss me under the time i'm gone enjoy the song above


I need this


They got nothin on u


Pursuing greatness


The magnitude of this game



Kenzie

L'amour c'est une treasure, tu est mon treasure, mon cœur.. Je t'aime.


=)

We love att våren är på väg igen och självklart var man tvungen att utnyttja vädret när man väl hade chansen jäsning på maximalaste nivån i stockholms mysigaste uteservering nånstans i djurgårn (Lewie melissa vet) hur som helst kom precis hem ska ta och hoppa in i duschen och därefter chillback med ma mere =)

På tal om ingenting Pinheads, nötskallar, idioter jag kan fortsätta men vill komma till min sak.. Barcelona fansen frustrerar mig!! Messi är helt klart ingen människor han är en välsignad varelse som kommit fel och som helt enkelt passar bättre i en annan galax där alla är lika talangfulla but seriously dra inte alla över en kam för det visst real madrid gjorde bort sig pengar är inte fotboll utan det är spelarna men där kommer vi in i min poäng bara för att messi är psyk innebär det inte att vi ska göra barcelona till världens bästa lag (messi är ju huvudrollen det är han som gör bacelona så bra) utan faktumet är att det är där INTER kliver in.

och juste Iniesta förtjänar mer attention, den mest ödmjukaste spelaren jag sett kanske någonsin (om jag ej överdriver)

justja saknar min puppy love min macaco nuno gomes jag och yaz kom på honom igår shit hur kan vi ha glömt honom vi alla var ju helt störtkära i honom så sjukt för att inte tala om mina c.ronaldo dagar (2002) theo wallcott ryan babel alessandro nesta och många många fler.

Ni kanske undrar hur min helg har sett ut har ju knappt uppdaterat er förutom det där lilla snåla inlägget innan jag sprang ut.

Fredags - gym, date med dante (HAHA), mys
Lördag - Högskoleprovet, chill hos Y och fotbollskväll med en hel del av det goda
Söndag - NJÖT AV LIVET!

Högskolesprovet - CHECK!

DÅ var den saker klar i år var det sjukt många som gjorde den så det vart inte så ensamt som jag trodde haha, hade chimpis vid min sida hela dagen så det kändes skönt nu är jag är fett ivrig ska jag eller ska jag inte ta reda på resultatet redan idag orkar jag verkligen vänta 4 VECKOR(?!) hahaha njaaa vi får se, nu ska jag hem till yaz och pussa på min skatt sen får vi se vad som händer chillis hos L eller fotbollskväll ute nånstans med GG =)

C YA WOULDN'T WANNA B YA!

Bjussar på denna under tiden wwiiiiwiii


I som i Ivar

Idag har jag namsdag tjolahoppsan sa wiiii! Det ska ut och firas badöörrrr S ringde mig precis så mitt GG ska komma och plocka upp mig sen ska vi hitta på nanting, elephant man ikväll mos def imorn? men först hem till gulliga drottningen för ett snabbt besök HÖRS SENARE!



GRATTIS TILL MIG SJÄLV I ROCK. IMMA ROCKSTAR YOU CANT BE ME =)

Cause we takin over or are we?

Ok såhär ligger det till som ni säkert vet vid det här laget så är vi vidare fett glad dock fett besviken på arsenal att de inte prestera bättre nu möter vi barca i semifinal och det är något jag absolut inte ser fram emot men sånt är livet och plötsligt så händer det så jag ska inte ha allt för negativa tankar utan bara hoppas på det bästa låt oss hålla tummarna och be en bön för 20/4 - 27/4 nu ska vi allt visa Zlatco vad vi går för, visa vad han har gått miste om KOM IGEN INTER KOM IGEN!!


Nu, sleep måste vakna tidigt för att ta igen dagen på gymmet idag då jag försov mig imorse tihi (bad bad)

Mourinho anklagar CSK Moskva för fusk

Vad som händer i kvällens match återstår att se. Kommer anklagelserna påverka Csk eller inte? Själv vet jag att vi garanterat kommer vidare till semifinalen så jag är faktiskt inte orolig utan hoppas bara på en bra match från Inters sida. Nu, fortsätta göra mitt buisness och därefter Matchen.. vi hörs när vi spikat är vidare till semi CIAO 4 NOW!


Billionaire


Bang Bang I shot you down


The show must go on

Idag läckte en trailer för The Boondocks Season 3, F*CKING YES! Nadiwood är ap-taggad för 2a Maj!!

http://www.grouchoreviews.com/content/films/3113/1.jpg

Riley Freeman: Gangstalicious got shot!
Robert ‘Granddad’ Freeman: Again?
Riley Freeman: We got to do something!
Huey Freeman: I’ve got an idea! Why don’t we go to college so we don’t end up like Gangstalicious?


Helgens outfit. #sike!

I know what you did last Long-Friday!



High-Five For Jebus!


Precious Treasure


Hope you enjoyed the sun while it lasted

Guten morgon lajdis and gantlemens! Jag vet inte ifall jag ska skratta eller gråta imorse när jag vakna kollar jag ut genom fönstret och ser att hela ursvik är täckt av snö men tänkte äsch jag ser i syne fortfarande full av gårdagens bravader men icke sa nicke på väg till gymmet ser jag hur folk är klädda i vinterkläder och stackars lilla jag vägrar inse att det verkligen är under 0 buhuhuhuhu whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jag orkar ej mer!!

NU, rejäl frulle och lite gaming..

muaaaaaaaaah!


Påskiiis

Hej bloggen och alla min hundra triljoner fans! Glad påsk. Jag har precis kommit hem från gymmet känner mig så fresh so clean ska äta lite frukter så jag får i mig näring därefter dra mig vidare till S för påskmiddag muuums och myyys älskar mama C's mat måste börja göra mig ordning! CHINGELING =)


Inte lätt att vara sveriges snyggaste modell.

Loam Yosef berättar vägen dit och hur det är att bära på titeln "Sveriges snyggaste modell"..

Intervjun kommer inom kort måste dock börja med att säga toold yäääs I was cuuuul cus I know this foool, it's a tomatocucember thing ni vet vad det é jag måste få kalla mig riktigt lyckligt lottad för att jag känner en brud som har varit on the cover for DN och massa andra shitness hur coolt är inte det?


RSS 2.0