Sommaren är kort..

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? Ja, men tyvärr så är det hemlighetsstämplat.
Vilka länder besökte du? Tjeckoslovakien, Eypten, Österrike
Är det något du saknar sommaren 2009 som du vill ha sommaren 2010? Svensk SOL fast vill ändå inte tillbringa sommaren i Sverige tihi
Vilket datum från sommaren 2009 kommer du alltid att minnas? 10 Juni.
Vad spenderade du mest pengar på? Resa (mammas plånbok) mina pengar gjorde jag annat för, annat bra för. Väldigt stolt över mig själv.
Hur tillbringade du midsommarafton? Happy birthday dear H! 
Bästa boken du läste i sommar? Läste ingen bok *dåligt* 
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? Nej, men kanske mer sol här hemma.
Vad fick dig att må bra? Egypten och min omgivning.
Vem saknade du? Mormor, morbror och *****
Sommarens sötaste? Anas
Sommarens största kärlek? Egypten folket
Sommarens besvikelse? Avslut
Sommarens bästa? Egypten
Sommarens beroende? Egyptens mat, folket och benz

Filosoferar och planerar

Just nu sitter jag och mindmapar min framtid jag vet att man alltid inte kan planera sin framtid steg för steg och att det givetvis kommer poppa upp saker här och var på traven men på ett ungefär. Om min framtid går efter mina planer så ser det väldigt ljust ut. Från och med den 1 september 2009 ska jag påbörja mitt projekt förhoppningvis kommer det turen vara på min sida. Nu, tillbaka till framtidsplaner och mat haha..

(Btw, har problem med att lägga in youtube-klipp har ett väldigt vackert klipp jag vill visa er som verkligen får en att tänka till. Någon som kanske kan hjälpa mig?)


It's a must have ish


Converse måste nog vara de skönaste och snyggaste sneakers som finns. A true classic.


Got2Gitt

Har egentligen ingen tid att sitta här och skriva om ingenting. Jag måste verkligen skynda mig men genom att skriva en rad eller två samt lägga upp en bild på mig själv känner jag mig mindre stressad.

Btw måste bara säga att jag har haft en underbar dag. Jag är lycklig! Nej, nu måste jag verkligen dra Aymen and the fellas väntar på moi.

Milano natten är svart och blå

Vilken underbar match det var idag för oss interista! Vi kunde inte önska oss bättre än denna. Det var en lekstuga. Sneijder gjorde sin debut väldigt bra han visade att hans tid i Inter inte kommer bli lätt även fast han fick gå ut 73:e minuten mållös så är jag helt säker på att vi inte sett något från honom ännu. Han var het redan 5 första minuterna av matchen. Sen har vi den briljerande M3an, låt oss inte glömma Eto'o som även han hade en bra match även fast hans mål inte räknades. Stankovic avgöranda 0-4 mål som fick alla Milan fans att ge upp hoppet och lämna meazza. Resten av laget vill jag inte heller glömma. Muntari, Luciano(även han har mycket att visa upp) Zanetti, Balotelli m.m. Mourinho och vi alla Interistor har en vacker säsong framför oss, jag ser verkligen fram emot att se hur detta kommer gå. Vi kanske kan komma långt i CL i år. Jag kan härmed säga att Inter är komplett. Vi har balans. Saknar inte Zlatan ett dugg dock skulle återkomsten av l'imperatore inte vara illa. If we only could turn back time and bring his finest moments to 09/10.


Jag tror starkt på Inters trupp denna säsong,
 vår framtid ser ljus ut.


M3

Livet är underbart sitter hemma hos Papi Rolle och kollar på derbyn snacka om lycka, glädje och tårar!! Tänkte att jag måste dela med mig lite av det goda. Sjukt bra start på säsongen. M3 & Inter briljerar. Motta, Milito och Maicon 40 min i 1 halvlek och det stod 0-3 till oss. Nästa derby ska jag förhoppningsvis se live i Giuseppe meazza(Inshallah) då det är vår hemmaplan! Fan vilken känsla det skulle vart. Nu, uppvärmning inför 2 halvleken.

Never can say goodbye in the club?

AAAA galen ångest fyfan vill inte tänka så men så är det!! Jayjay ringde mig precis och berätta om partajet i Café O - celebrate MJ's bday like he was there. Unfortunately I can't go cause it's Ramadan måste vara a good girl nån månad under året haha. Meeen faaaaan dåååå!!! Det här skulle vara så bra. Det gör inget life's a bitch jag kommer ändå njuta av bollen och MJ's celebration på TV och en jädrans massa piiiizzzzaaaaa så det är lungt jag klarar mig =) NU, willy's. Hörs senare!

and then what?

Under veckan var den stora bloggerskan Katrin med på Vakna med THE VOICE och krittisera dagens bloggvärld och vad den har gjort med dagens unga bloggare som tror att de kommer leva på det här livet ut. FAME FAME FAME! Jag ser det som ett wake up call för de bloggerskorna det rör men de gör nog inte det eftersom de ser henne som en 31 åring kärring som helt enkelt är svartsjuk att de kommit så "långt".

Personligen så håller jag med Katrin Zytomierska till hundra. Bloggen borde vara en kul grej, en hobby. Att därefter tjäna pengar på sin hobby är väl kul men inte ska man "put your self out there", trakka ner på vänner, andra bloggare, läsara osv osv enbart för att tjäna en massa stålar. Genom att göra detta ger man en riktigt dålig bild av sig själv istället för att framstå som en intelligent och målmedveten person något som kan gynna dig i framtiden. För hur länge kommer detta egentligen att vara? Imorgon kommer det nya fräscha flickor/pojkar som tar er plats och då är era 15 minutes of fame över. Det är alltså inte värt att göra sig själv till åtlöje,för sen då? Gör istället något bra med bloggen bli förebilder till småflickor som följer era liv dagligen och för ditt eget bästa tänk stort, tänk utbildning - det enda som kommer göra dig gott i framtiden!


(Klicka här för er som missade avsnittet som väckt stor diskussion bland bloggvärldens "kändisar".)


Länge leve legenden

Idag är det ingen vanlig dag. Skulle Micheal Jackson fortfarande vara vid liv skulle han fira sin 51 födelsedag. Istället gör jag det för honom eftersom att han alltid kommer vara i liv enligt mig. Rest in Paradise Micheal Joseph Jackson. 

Förresten, missa inte Inside The Michael Jackson Mansion: Never Can Say Goodbye, ikväll 20:00 på TV3!! Jag kommer förmodligtvis switcha mellan Kanal 9(Serie A, Milan - Inter derby har sett fram emot det här ett riktigt bra tag) och TV3.


on top of the world


Nu, scary movie 3 med la familia.

Hejsan hejsan bloggi!!
Idag har vart en bra dag har accepterat mitt projekt och om en månad kommer jag få berätta vad det är hade möte hela dagen men i slutet av dagen mötte jag upp Merris, Sam, Abdu, Selle och Satan vi chillade tills det var dags för mig och gå hem för att bryta fastan. Är mätt och belåten oh lord have mercy on me maten var otrolig men det är klart allt mamma gör är tamam!! Hur som helst Set har kommit över och nu sitter vi med familjen och kollar på scary movie 3, reklamen är slut så vi hörs senare.. pussinussi =) (Har blivit så allmänt gullig på sistone, jag vill gifta mig få barn och är så puchiinuchi har bara en sak att säga - domedagen är nära!!!!!) HAHAHAH Tjadå.

Raphael Delaghetto

Tick Tack clock...the clock is ticking for you.
Cause the love you said you'll give, came up way past due!!
So dance till the clock rock....stay on the floor.
Cause when it ticks turns to tack...
....I'll be knockin at your door.

Proud sister

Store brorsan är på fötterna igen...äntligen!! Han är tillbaka i truppen. Adriano är med i VM-kvalmatcherna både mot Argentina och Chile nu i september. Ska bli kul och sa han i landslaget igen visst har man sett han i Flamengo lite men ändå det här är VM. Fan vad jag saknar 04/05 bästa säsongen. Önskar han kunde komma tillbaka till Inter!

Sunny days


För inte alls så länge sen var det soliga dagar, tänk att vi redan har kommit in till hösten. Fatta hur snabbt tiden går. Känns som att det var igår man gnällde över hur kallt det var och att man ville ha sommaren här. 10 månader kvar till sommarn men för mig kanske 4.. oh hoppas hoppas!!


Shape up!!

Fullaste allvar jag måste på riktigt skärpa till mig när det gäller uppdateringar här på bloggen!! Hur som helst kan berätta att gårdagens möte gick super och imorn kommer uppföljaren kommer säkert gå lika bra *kan man ju alltid hoppas* tihi.
Kom hem för inte så just nu äter jag bara tänkte läsa lite från min underbara bok därefter sova. Kollar lite på resor funderar på att boka en till Egypten och London. London nu under hösten och Egypten under vintern eller blir det Australien? Vi får se. Jag saknar Egypten jätte jätte jätte mycket vill inte vara här!!


Älskar den här låten, brukar inte vara min typ av musiksmak men nu när detta band fallit för mitt intresse så vet man aldrig. Eller jo vänta nu ljuger jag, jag älskar sån här musik!!

Bloggtorka

Ber så hemskt mycket för kassa uppdateringar har knappt visat er bilder från min underbara semester anledning: har inte haft så mycket tid att överföra de till datorn hur som helst ville bara säga att jag lever just nu har jag ett möte som inte har börjat än så sitter och latchar lite på kimsans dator. Berättar mer om mötet när jag får och ifall det blir av tihi secret secret.. Hörs senare!

Är hon en han?


För bara några veckor sedan var denna kvinna/man helt okänd nu har hon tagit VM-guld och blivit världskänd. Varför? Jo könsdiskussion. Det påstos att Caster Semenya är en man, kan det vara sant? Enligt föräldrarna är hon inte men jag anser personligen att hon har väldigt starkt maskulina drag och inte liknar en kvinna för tusen öre. Mysterium. Vi får väl vänta på svar som förhoppningsvis kommer ut snart. Anyways Semenya är en av mina nya idoler HAHA!

19.19

Omänsklig. Ett Alien från en annan värld som definitivt inte tillhör vårt universum. Vad är ljus mellan oss? Lighting Bolt jag finner inga ord för denna whatever you wanna call him. Låt oss bara hoppas att det inte kommer ut "Marion Jones"-skandaler om några år haha

(bild tagen från aftonbladet)

Guess who's back?

Best I ever had. I was livin the summerdream. But eventually every dream has its ending and I guess me coming back was mine. Nu kan jag fokusera mig på att hitta ett jobb ge gärnet i plugget och längta till the Winterdream. Depression och ångest över att vara tillbaka men som sagt en dröm har alltid sitt slut och någon gång måste man ju vakna "god morgon" min natt är officiellt över nu, sorgligt men sant. Jag har så mycket att berätta och tusentals bilder att visa men det tar vi så fort jag fått kraften har åkt  på en mildrig förkylning pga vädret från varmt till kallt så det jag ska göra nu är att vila måste vara fräsch till imorn då jag har upprop på SU vilket innebär att inte bara drömmen är över utan sommaren också men det insåg jag när jag steg av från planet. I LOVE EGYPT! Masr inti umm al dounia.


RSS 2.0