Mumsigt värre

Lil Waynes head as a cake


My beloved

I'm so sad till gränsen på att gråta så illa är det and I don't usually cry for anything (okok I don't wanna hear it) exept graduation day anyways min skor är out of stock överallt nätet london och jag ville ha de så badly vad ska jag göra nu =(..

http://kenzas.se/2009/october/nadia-grater-blod.html#comment

Årets joke! Jag vet ej hur jag ska reagera, solo vad sägs om min masterplan?

And for ur information darling I am his number one EVERYTHING och tusentals mil efter stor du på listan men för att göra dig glad så finns det ingen där emellan utan du är där direkt efter mig bara att det är ett riktigt fint avstånd emellan. Anyways. JÄVLA WANNABE ME KENZAS KOMPIS ÄR lol hon kan ej lyckas though cause she ugly as a ******* + att je suis magnifique vilket innebär för vem som helst hur mycket man en försöker så kommer man aldrig lyckas nå till mig för jag är helt enkelt unlevel and i'm fly, sky high nobody dares to try and cut my wings and even if they would, they would never reach och she ain't shit to weezy hon börja säkert gilla honom när lollipop kom ut fortsätt vara kenzas skugga, för det är allt du lär vara och glöm lil wayne du har inget med honom att göra!


weezy f baby the only man that drives me crazy


You give me fever..

..Mc Dreamy, Mc Steamy och Karevs nya konkurrens.


The best things..

 ..in life are worth waiting for, worth fighting for.


TODAY'S THE DAY


Lights camera action

ya diigg?

Waffa this is 4 u cribs and a milli you know this! BORED

HAHA

I LOVE IT WHEN I'M RIGHT. DET ÄR JAG ALLTID IFÖRSIG MED DEN HÄR GÅNGEN VAR DET FÖR KLOCKRENT! JAG DÖÖR.. I LOVE ME I LOVE ME I LOVE ME YES I LOVE MYSELF!

L.A. BABY

Imorgon är det värlspremiär för This is It och den stora galan ska alltså hållas i L.A. vilket innebär att jag ska härifrån redan ikväll gud vad jag ser fram emot det. WOHO!

P.S. Out of blogg inspiration haha fin torka framöver klaga inte I'll be back but for now HASTA LA VISTA BABY!

Degrassi ABC etc

Det var länge sen, har saknat den här låten.


Father Son Mother


Can u c the resemblence? tihi vi ser för bra ut tillsammans. Varning för incest mellan mor och son då och då LOL

Birthday kids

25 oktober 2009 då lilla fatima valde att äntligen join the big boys club byta ut den där sjuan till en åtta för att äntligen äntligen äntligen bli THE BIG ONE EIGHT. Tänka sig lilla fatima är äntligen stor! GRATTIS GRATTIS GRATTIS BABY DU FÖRTJÄNAR DET BÄSTA I WÖVE YOU! och för artontustendegången I promise imma make it up 2 u =) HUR SOM HELST! BOW WOW WOW JIPPIE YO JIIPPE YEY MY DAWG FINALLY JOINED THE BIG ONE EIGHT :D:D
GRATTIIS TILL NANI SOM OCKSÅ FYLLER ÅR IDAG! ÄVEN HON HADE EN KICK ASS BDAY!! DU FÖRTJÄNAR DET BÄSTA DU MED IT'S ALL LOOOOOVEEEEE.
Och sist men inte minst..
BAKRI SOM BLIR THE BIG TWO O SVÅRT ATT TRO MEN DET ÄR SANT HAN ÄR GAMMAL IT'S OFFICIAL! GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL DIG MED BAKKE :D

Jag är fett kärleksfull idag känner jag men det är väl så när man är kär ROFL HAHAH


Coolt eller är det bara riktigt fult?


Vette fan ifall det är mina ögon men jag tror jag ser svettdroppar. EUW! IN MED TUNGAN RUDOLF.


ANGER MANAGMENT

I am pissed off känner att jag kommer få en BF när som helst man jag har hållt mig lugn i 4 dagar så jag borde väl bli lite lugnare till imorgon eller nästa vecka. Äsch jag bryr mig inte när så länge jag inte skadar någon så är det lungt i guess.
Två anledningar:

  • Wayne min make, fängelse? HUR I HELVETE GÅR DET TILL så de menar alltså att jag ska vara utan honom i ett helt jävla år, uh uh det funkar inte, inte i min värld hitta någon annan för honom får ni verkligen inte ta, gör ni det så dealar ni med mig you got that?! And i aint fun to deal with, lita på mig.
  • Någon son of a biatch har stulit min affärsidé som jag skulle känna miljoner på detta skulle bli my way to the top but I guess it aint gonna happen now för att jag var för ung och min morbror bad mig vänta tills jag gick ut gymnasiet, gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh. Jag blir så sur. Allt var så bra. Hade planerat varenda lilla delatalj, hur min presentation skulle gå till hur mycket tid och pengar jag skulle lagt ner JAG skulle vara den som ändrade deras åsikt och fått de att franchisa och lita på mig. JAG JAG JAG. MEN NÅGON JÄVLA HORUNGE STAL MIN idé så vadå vad ska jag göra nu? Radera alla min idéer och planer? Skylla på min morbror? Vad?! I'm lost, jag vill typ mörda den personen som stal något som skulle vart min grej. Men det är lungt det löser sig jag fixar det på något sätt. BUT I'M STILL MAD!

Det enda som verkligen gör mig på humör är typ min kärlek för mig själv har aldrig insett hur det är att älska en person man mår så bra utav det! Och att på onsdag är det världspremiär för This is it, gissa vem som ska på galapremiären i L.A.? Jo, MOI!!! HATE IT OR LOVE IT NA ENVY IT hahaha och att snart är det halloween wooho vilket innebär att davan kommer hem och helt plötsligt så mår jag bra igen det måste vara L.A. neeejneej den där kärleken jag känner för mig själv tänk att älska och känna sig älskad samtidigt förstår ni hur underbar den känslan är och dessutom så är jag dödsäker på att denna kärlek aldrig kommer ta slut för jag har aldrig älskat så som jag gör nu.. ni som känner mig förstår säkert det för jag har sagt älskat typ tusen ggr nu vore jag inte såhär kär skulle jag bli äcklad av mig själv vid det här laget.


John blund

Jag har haft en riktigt lång dag kunde inte sova igår var så stressad över provet så istället var jag uppe hela natten och plugga runt 7 åt jag en fet frukost förberedde mig psykiskt och vid nio drog jag till skolan I went I saw and INSHALLAH concered =) tihi.. nej men hoppas verkligan att det gick super bra i slutet av dagen hade min prins Haloween fest i skolan och självklart lovade jag att dra dit så hälsade på min lilla dracula som sucked the blood out of me (bokstavligen) nu är jag hemma och eftersom att jag är mätt och belåten ska jag sova till imorn för seriously jag är helt död.. JOHN BLUND IS CALLING!


BAITARE EKARE WANNABEES GAAAH!

Den 19/11, kvällen innan New Moon premiären har några utvalda biografer Twilight kväll och jag är så arg! Det finns folk som "älskar" twilight böckerna men inte ens visste att de existerade innan de såg filmen, helt efterblivna kommer dom och blir kära i Edward Cullen och nu är det dem som har ockuperat hela SF så man får ju fan inte ens en jävla chans! Jävla wannabes. I'm pissed off därför, bara för att vara elak.. 
Edward dumpar bella, bella blir bundis med jacob, jacob blir kär i henne, bella och edward är självmordsbenägna, edward och jacob hatar varann,bella och edward blir tillsammans igen, bella blir vampyr, edward och bella gifter sig, får ett superbarn som har krafter, jacob bli kär i skitungen.. aa ja tror jag berättade precis allt som kommer hända de kommande böckerna. Ordningen kanske inte är helt korrekt men whatever!!!!!!


old goodie

Små barn detta var allt för idag. Nu ska jag sova, NATTI NATTI!


Ställd

Jag är i chocktillstånd har varit det i ett par timmar nu. Fick höra något riktigt sjukt idag. Spännande men ändå WHAT THE FUCK typ så känner jag kan inte säga mer nu.
Jag har prov imorgon har pluggat arlset av mig så jag hoppas verkligen det går bra inshallah! Ska typ sova tidigt så ska rulla mig hemåt nu CL är klart har ätit så är mätt och belåten kan lika gärna bege mig hemåt och däcka.
En sista grej bara: OH MY GOD! Och en shot out till snurris som åker till London imorgon.. HAVE A NICE TRIP "SAKNAR DIG REDAN" AND COME HOME SAFLEY PUSSA DANOOSH FRÅN MOI :D

SWINFLUE OR DYSTONIA?

Jag tar så tillbaka det skämtet jag la i tidigare inlägg! Ni som planerat att vaccinera er jag råder er att låta bli. Ni som redan gjort det.. jag hoppas från djupet av mitt hjärta att ni inte råkar illa ut och att denna tjej kan få tillbaka sitt normala liv.


I should be a comedian in LAS VEGAS

SVINVACCINERAD.. anledning: Jag är muslim och dealar ej med grisar LOL ROFL HA HA! I crack myself out.

Shot out to my #1 fan



Detta är mitt allra största fan. Hon är nog den enda som skickar tusentalsbrev dagligen som tack för att jag inspirerar henne. Det gör mig väldigt stolt att ha sådana vackra och sofistikerade läsare som henne dessutom är hon singel så boysen där ute hör av er till moi ifall ni vill give it a shot at love with nadia sofisticated, kanske är det ni som kan vinna denna kvinnas hjärta =) Naddi du rockar fett. Tack för ditt moral support det betyder riktigt mycket för mig!

1 Confession and 1000s of thank you

Jag vet inte hur jag ska säga detta men eftersom att ni mina fans är de trognaste läsarna som finns och eftersom att jag älskar er (oh shit har aldrig sagt de tre orden förr så ni ska verkligen veta att de kommer från djupet av mitt hjärta!) så är jag skyldig er denna bekännelse. Min helg.. min påstådda plugghelg var en lögn jag var på blog awards och tack vare er så vann jag priset för årets blogg och för det är jag förevigt tacksam. Ni förstår inte glädjen jag har känt hela helgen. Nu när det äntligen smält in så kan jag äntligen säga tack! Önskar att jag kunde finna ett bättre ord för att tacka er men det jag ska göra är att fortsätta inspirera och självklart keep rockin. But seriously with out you guys I would be nothing here. NI ROCKAR FETT! ÅRETS BLOGG 2009 OUH YEAH BABY! Det känns riktigt bra finns inga ord som kan besrkiva denna känsla.

KILLER

JAG HAR HITTAT MIN NYA KÄRLEK! I'm not usually I big fan of dresses.. well there are some exeptions, prom graduation etc but I rather just have some jeans on anyways today I saw my new love. The most beautiful dress I've ever seen and I want it badly there is only one problem I don't know where I can find that exact dress so I'm thinking.. I know the design color and everything why not ask DA nicely to make that exact dress for moi isn't that an exellent idea? Yes ma'am =) NOW I'M HAPPY. First thing I'm gonna do when I wake up 2morow is call him up if I go out of town this winter (barbados inshallah) then it could be my new years eve dress. Wooohooo! Thanx S.

Mirror mirror on that wall who is the fairest of them all..?

you are my lady.. you are the fairest of them all.







"Varje gång du kollar dig själv i
spegeln är det inte bara dig själv
du ser utan även de alla andra
måste stå ut med hela dagarna"







Hur hemsk är egentligen denna spegelbild?
Vad är andledningen till att jag kollar bort, correction..
vem är anledningen? Hahah

Jason Mraz


Det finns något sjukt sexigt med denna snubbe men jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Kanske är det att han kan hantera gitarren som en gud och samtidigt har en otrolig röst? Eller är det den här auran, charmen, karisman som bara får mig att falla? Brukar vanligtvis inte digga gubbisar som denna men det finns något.. det där umphiga. Har jag hittat anledningen? Han är inget av det vanliga jag brukar gilla förutom rösten och den musikaliska talangen.. cause I do love a man with a guitar, it's a rockstars thing. Allt jag vet är att varje gång han börjar sjunga så vill jag inget annat en att sjunga med.


Curiosity can kill you

När ni minst anar det peeps så kommer jag chocka världen ni kanske tänker fan det är ju en vardagsgrej för dig men nej detta kommer bokstavligen chocka hela universum detta är något ni inte vill missa so stay tuned för when you least expect it KABAAAAM! Det räcker med dessa tre ord för den här gången.. All year long.

SUNDAY


Inget speciellt med denna dag ska forsätta göra det jag har gjort hela helgen eller jag har typ redan börjat, vakna 8 imorse skypa lite med M (''LA'') och mormor (Australien) så jag har suttit med böckerna framför ansiktet sen 10 tänkte ta en liten pluggpaus men borde gå tillbaka för den här lilla pausen can turn in to lång and end up with a "oh shit klockan är 12 borde sleepa ifall jag vill vakna tidigt imorn" och det har jag ej tid med men ville bara säga hejja så Hej! och Hejdå! hahaha bored..

Told yääs I was cuul


GG är ute och röjer snarare sörjer över kvällens match men av någon konstig anledning verka de vara beyond happy didn't bother asking why för skulle få svaret "du kommer förstå när du blir äldre" vilket innebär att det är något med nooki sooki sookie och att jag kommer få veta allt imorgon när de har nyktrat till. Det var allt för idag mina kära #1 fans. CIAO FOR KNOW & NIGHTY NIGHT DON'T LET THE BED BUGS BITE!


Målkalas

Woho! GO INTER! Matchen slutade 5-0 till oss så nu är jag överlycklig grabbarna kollar på Barca matchen det går inge vidare för de men andra halvlek har precis börjat så det hettar väl snart till för de. Enda anledningen till att jag hejjar på bacelona är för att de hejjade på inter med moi och skippade 30 min av första halvlek enbart för mig.
Målgörare:
6' - Cambiasso
31' - Balotelli
45' - Stankovic
66' - Viera
71' - Maicon


NU

Genoa 0 - 3 Inter, första halvlek avklarad! För er som är mindre intresserade av fotboll och inte har något att göra ikväll kolla på Catwoman som börjar nu på TV3 vetja =)
inter-milan-wallpaper2.jpg inter image by vickycakep

Fotboll och plugg!

Det vart en lyckad dag för dave tyckte jag and I hope he did to efter middagen drog vi hem till McMel där han hade gett allt. Överraskningen vart off the chain dave skrek som en brud av rädsla typ inte men ja ni fattar han hade kul han ringde mig percis bocka och tacka för allt förutom the hangover(from now on we b callin it the vegasover) som vi gav honom. Överraskningen var Vegas inspirerat så vi var i vegas över helgen kan man säga! =). Min kväll fick tyvärr avlsutas rätt så tidigt kom hem runt halv 3 för att jag var tvungen att vakna tidigt imorse. Min lördag har besått och består av fucbola och plugg ska snart ner till willy's för att ladda inför kvällens match, Genoa - Inter. GG kommer över för support och även för förkrök efter matchen ska de dra vidare men ska få de hålla mig sällskap typ gamea lite kanske eller bringa över någon annan rolig människa har saknat DoubleS så kanske ska slå en pling till de senare under kvällen (allt för att inte plugga en lördagkväll). Har kollat lite på PL (Aston Villa - Chelsea - Dede gjorde ett mål men tyvärr så räckte det inte hela vägen aston vann 2-1) stängde precis av Tvn fotbollen dödar mig jag slösar min pluggtid har tenta om en vecka ej tid att kolla på alla matcher så ska försöka hålla mig borta från både TVn och datorn. Gotta stick to the boooks majjjn!! Hur som helst I'll be back *terminator* under tiden så lägger jag in det jag lovade er Wayne's intervju med Tim Westwood.

 
sorry peeps något är fel man kan inte emba de resterande 4 klippen men så fort youtube har åtgärdat problemet I'll give it to ya ;)


Good 2 go!

D vart glatt överraskad men vi kommer troligtvis aldrig få komma in i företaget nå mer så som vi lät haha they practicly throwed us out. Men det är har värd om inte mer. We are not done yet thou, väntar på att O ska komma och plocka upp mig därefter off to d's place and celebrate vi börjar med middag goda drinkar chillis därefter har vi ännu en överraskning tyvärr kan inte säga vad det är än mitt största fan D kanske läser min blogg för en gångsskull bara för att få lite dirt (han brukar i vanliga fall inte göra det) anyhow, I'm good to go my shoes are on I look beyond good as always ''what's cookin good lookin good'' är min look ikväll under dagen körde jag mer på en ''how you doin'' men det är vardagsmat kvällens look har en touch of umph i hahahah.. jag är för självkär! Fick precis ett samtal av O som sa att jag ska vara nere om 10 minuter annars drar han, ska testa honom ska gå ner om 30 och se ifall han fortfarande är kvar I ROCK! äta kanske måste duscha igen byta kläder skor fixa till sminket yeah you know allt som tar tid bara för att jävlas. Toodles, ha en fin kväll allihop =)

Actor Finesse Mitchell sits in a Chrysler Crossfire SRT8 at the VMA Style Villa at the Bryant Park Hotel August 29, 2006 in New York City.
Baby du får köra mig vart du vill när du vill men helst inte i denna Chrysler Crossfire SRT8 (06) jag föredrar Audi Q7an men vill du show off så skulle jag inte turn down a Bentley continental GT speed (09).. haha I'm just showin off but beli dat I know cars booojjjaaaaa

Ni lär sakna mig ikväll så jag tänkte underhålla er med lite musik tills nästa inlägg(då ni kommer få se Weezy's intervju med Tim Westwood) kommer in troligtvis imorgon bitti men kan hända att jag checkar in när jag kommer hem, if I'm up for it.


Mission ödgjksghnsf 007

Sitter i Davelidaves jobb med McMel&Co. Han vet inte om att vi är här, han sitter på möte så vi har invaderat hans kontor som är rätt så flashight ta bort rätt det är fett(!) flashigt. Anyhow kom på en sak från ingenstans Lupe Fiasco he is everything but a fiasco. Hur kan en så tung människa heta så? Fattar ej vad han tänkte på han både typ heta Lupe Fantastic and beyond it för det kan han definitiv leva upp till.. eller skita i sitt artistnamn helt och köra med Wasalu Muhammad Jaco. Nog om Lupe/wasalu, om 1 minut borde mötet vara slut så nu ska vi typ inta våra positioner och skrika SURPRISE!

2006



Hahaha hitta några bilder från de dagarna vi hade en dansgrupp, roliga tider det. Vi rockade fett på våra uppvisningar. En bild är galet rolig det är den i mitten den enda som "orkar" går ner i split" är Madie eftersom att det var jag som fotade så får ni tyvärr aldrig chansen att se mina skills men believe dat I'm good, Karate Master ni vad vad det é ;) Fan va tiden bara flyger iväg det känns som att det här var igår.
OBS! Enbart en del av dansgruppen, vi var fler.


Dave the Shave (det rimmas)



(London ett par år sedan, the good old days)

Happy bday D! Hope you get a good 1. 22 år ung fan snart börjar du närma dig 30 fettans synd asså. No hate at the and of the day it's all love.. I'm not saying that I love you and I'm not saying that I don't, men du vet själv att jag har lite svårt att express my feelings och jag tror mer på att handlingar visar vad jag känner för dig mer än ord. Like a wise man once said ''words don't express your love you gotta prove it'' hur som helst fattar ej varför vi börja prata om mig det är din dag idag vilket innebär att det handlar bara om dig! We be rockin it 2night but for now this is it jag måste fortsätta plugget or am I? hmmm.... HAHAHA! GRATTIS ÄN EN GÅNG DAVEAN DU ÄR BÄST (nästan lika bra som mig). Du är så baxig grabben nu har jag gjort reklam för dig i min blogg och eftersom att jag har över en miljon läsare så tjejer "om du är fin, HAFFA!".


Skräckisar

I usually like saker som skrämmer mig. Vet ej varför men det är typ "en skön känsla" jag och herri pratade precis om det men sen så kom jag på I only like it on movies. Såååååå inte när det är reality.. t.ex. Det finns en riktigt läskig fejjan-brud hon vet typ allt om mig I know what y'all gonna think I'm famous så det är väl normalt it comes with being a celebraty(haha! jag jokar) men håll dig lugn kvinna you are overdriving! Hon försöker spela upp ett fint scenario av Hitch i nadiwood, ganska gulligt att hon tror att hon kommer lyckas. Hon hade dock en good taste but still that does not justify that she is a maniac. Acceptera att det inte är acceptabelt att människor som du existerar i denna värld.

Who are you?


The art of whopping

Såhär dansar man i mama C's land. Riktigt tung unge!


Spoiled child

Idag insåg jag något jag borde insett för 19 år sedan jag är en bortskämd snorunge, det pinsamma är att jag precis fyllt 19 vilket innebär att jag inte är en tonåring så ett sådant beteende är ej acceptabelt. But really I can't help it. Hur kom det sig att jag insåg det just idag, frågar ni er själva säkert. Jo, har jobbat på ett ställe tre gånger om man ens räknar denna gång. Första dagarna gick det bra men till slut orkade jag inte mer efter 1 och en halv timma drog jag upp "morfar är sjuk"-kortet och stack därifrån. Oacceptabelt! Vad gjorde jag istället? Jo jag köpte ett par skor och lite onödiga saker. Vad är det för jävla fel på mig?! Fullaste allvar jag borde bete mig mer vuxet det här är ju fan barnsligt. Vill inte vara 25 fortfarande leva på mamma som någon jävla Hillary Banks.. (I know that will never happen cus I got dreams big dream and I shall inshallah achieve theese dreams) egentligen så får jag skylla på att det här jobbet är tråkigt och att jag hatar det, men man kan inte gilla allt och sen är det ju lite mammas fel som gjort mig till den bortskämda ungen jag är, eller? Kanske borde ta det här K-jobbet trots allt..


Vill inte att ni ska få fel bild av mig, jag blir inte såhär ifall jag inte får vad jag vill ha. Är oerhört tacksam för allt jag fått och troligtvis kommer att få.

This is it


Micheal's sista hit! Lovin' it.. knappt två veckor kvar till filmens världspremiär, woohooooo!!


November 18th

I'm so high even when I'm comin down just met a girl said she from the H-Town, I said my name is Drizzy ain't nobody realer A cup inside a cup smokin' ghost face killah got these boppers goin crazy nigga I'm the man I sent your girl a messega said I see you when I can she send me on back but ain't never read it cus pussies only pussy and I get it when I need it.

God morgon!


Sleeping beauty


God natt!


Latest!

Kevin Rudolf new member of the Cash money fam. Welcome! LET IT ROCK .


70's nostaligi


She's crazy like a fool.
What about it daddy cool?
Daddy, daddy coooooooooool!


World cup qualifictaions

Yo!
Äntligen hemma. Innan jag diggar in i mitt max-mål tänkte jag slänga ihop ett snabbt inlägg. Kom precis hem från Råsunda spontan matchkoll. När jag var i Solna tidigare under kvällen med prinsen och mami ringde S för att kolla what was up han hade 6 biljetter till matchen så jag och min gulliga prins mawashigrade mamti mötte upp S J K och DW vid råsunda. Det var prinsens allra första live match han vart hur glad som helst. 4 - 1 slutade matchen men tyvärr inte tillräckligt för att fortsätta vidare till play-offs taskigt läge för sverige! Haha. Nu är jag iaf hemma ska äta och därefter gamae lite prinsen ligger i sängen helt slocknad han har haft en lång dag, stackars liten.. Fick hem en jädrans massa saker idag en av de gulligaste sakerna jag fick med var matchande mössa med le prince, översöta!! Nu känner jag att maten snart kommer bli kall så jag hollar lite senare ifall jag inte fastnat vid TVn.

P.S. Something wierd happend today och jag vet ej hur jag ska ta det HAHA skrattar för att jag ej vet hur jag ska hantera situationen.


Fler bilder från ET

Lil Wayne
Shanell & Lil Wayne
Lil Wayne
Lil Wayne
Lil Wayne
Shanell & Lil Wayne

Oh I can't believe it

ooh ooh they all on me, on me haha.. var jag den enda människan uppe runt typ 6 och såg det snöa ute? Fast är det ok att det börjar redan nu känns som att jag fortfarande behöver sommar kanske borde lämna Sverige ett tag (typ hela vintern) och komma tillbaka när våren är här, när solen är här då jag mår som bäst (antar att jag inte är ensam om det?). Visst är vintern mysig men jag vill ändå ha värme ligga i en strand och sippa fruktdrinkar. That's is life at it's best! Tur att snön typ sluta efter 2 sekunder så jag behöver inte oroa mig för slask men det enda jag vet är att jag behöver mina nya stövlar SNABBT! Mamma ringde precis hon sluta tidigt så nu ska jag dra in till stan möta upp henne för lunch och hoppas att jag får med mig lite fint hem ;) (typ topshop & jerns skorna känner hon sig extra generös kanske det blir ett par nya converse tihi)

Halo


Newest member of cash money millionaire

Bow weezy M to the ezaaaoooouuu.. hahaha snark! Nej men vadå ska man clap clap bravo with a drink of misqato and we gonna do it big oouuut eller vadå? Var ej en big fan av idéen i början men det kan bli ganska nice. I always imagined Cash money här och Bow wow där jag gillar honom don't get me wrong men jag vet inte ifall han platsar med oss you know how it is haha nej men vi får se hur det blir han kanske chockar mig. Tills nu välkomnar jag dig med halvtöppna armar men du har mycket att bevisa gubben!! Show me that you are Fresh Azimiz..


Fan!


Idag trodde jag att jag hitta den exakta kopian till den skjorta som weezy har på sig på bilden över men var ej riktigt säker så jag tänkte att jag undersöker det när jag kommer hem och därefter bestämmer ifall det är det eller inte, det visade sig vara den. Jag var så nära men ändå så långt ifrån den.. you know what that say nära skjuter ingen hare vilket innebär att min jakt fortsätter. Måste dock fortsätta fundera över om jag ska köpa anklebootsen från topshop eller köpa vinterstövlarna från Jerns. Hmm, båda två låter bättre =) Ska lura in mamma till en mamidaughter time i stan så får vi se :D

!


Ett utropstecken räcker har inget annat att säga än att de skulle passa så fint i min shoe-closet, ouh yeah baby baby!! I ADORE YOU.

Addicted to fifa

Gamea fifa 10 fram till halv nio imorse däcka fint men vakna typ 3 h efter så I'm still exhausted men ändå fly! hahah jag är trött ni märker det säkert. Idag väntar skor på mig nånstans som vill haka med mig hem låt oss se vems lyckodag det är. Tihi anyways ska äta lite fick precis sms las girls kryssning I'm not a big fan but I can consider it, yes I can? I think I go? Yes I'll goo baby baaaabyyyyyy hahaha nej men vi får se nu ska jag be O skjussa mig hemåt så jag kan fresh n up innan jag drar in till stan med W. FRIDENS LILJOR!

This is what makes us soulmates!

More youtube and I'm out I promise: HAHAHAHAHAHAHAHAHAH Jag tycker jätte synd men samtidigt så är det över roligt för det här är något som så skulle hända mig!! One of the reasons us being soulmates and all is the clumpsyness.. NOT OK! Nu, 2 & ½ män OCH DÄREFTER gamea med gräbbsen =)


Hitta precis den här på youtube!

HAHAHAHAHAHAH jävla psykoses! Ej ok men sånna här människor hoppas från djupet av mitt hjärta att han driver, bjuda på sig själv är en grej men det här är ej ok. Acceptera ditt liv är över.


You know you love reading my stories of my day ;)

Sup peeps! Naddoosh in the hoouse..haha jag är fett bored eller typ trött bored. Väldigt mycket plugg i stads bibblan (är så stolt över mig själv) sen när jag inte orkade mer titta jag förbi papi S, vi drog till Kista fick med mig väldigt mycket när vi var klara där mötte jag upp S som hade smsat mig tidigare under dagen besätmt en date med mig för juicy updates vilket jag fick väldigt juicy tyvärr är dessa updates konfidentiella (till now haha) hur som helst vi åt på east, ett bra tag sen jag var där fyfan vad jag saknat det stället därefter tog vi en lång promenix för att dijest the food när vi gick förbi ett café fick jag ett plötsligt sug på chailatte och vi var rätt frusna efter promenaden så det var ett bra sätt att värma sig vi satt där för länge till slut orkade inte vi med varandra men då ringer GG moi och frågar vad som händer jag säger var vi är O säger att han plockar upp oss för att dra vidare till K men hans ps3a är helt rally så vi åkte hem till moi hämta min och fifa 10 de har utmanat mig och som den kvinna jag är så är det helt klart att jag antar utmaningen jag ska visa de hur man spelar på riktigt de där jävla mesarna är bac! GL ligan fyfan. Just nu läser jag nyheterna äter vart typ hungrig fattar ej hur efter den middagen och fikan jag ladda fint men när jag är klar så är det CUS I'M TAKIN OVER, ni vet vad det é ;) Måste bara tilläga fyfaaaaaaaaaaaan vad skönt det är att äntligen kunna åka hela vägen till kungsträdgården man behöver inte tänka på byta shit i fridhems eller rådhuset fyfaaaaaaaaaan vad jag skulle kunna fira det nu. Men jag fattar ej vad de håller på med tog det 5 månader för de att göra det där?(!) SJUKT! Men fortfarande skönt att det är tillbaka som vanligt och att de inte stänger de två stationerna igen förrän om 2 år då bor man förhoppningsvis inte här haha. Ni som bor på blåalinjen förstår den känslan jag känner just nu, eller hur? Jag skriver alltid så jädrans mycket tydligen något jag älskar att göra, kanske satsa på skribent? Nej men det jag vet är att jag har tendensen att skriva för mycket som t.ex. nu, det är ganska onödigt att jag berättar om något som ni redan märker så jag kanske bara borde säga. FRIDENS LILJOR och för er som har planerat att sova GOD NATT!

Meanwhile you guys väntar på ett nytt inlägg så får ni njuta av lite Trey & Drake..


AMOR MIO


Hahahahahaha, jag älskar människor som bjuder på sig själva och eftersom att jag hade en huuge crush on cris 2002 så älskar jag honom mer nu! But he should stick to singin loud in the shower, I know I would.


091012

Kom precis ut från duschen har vart i gymmet(har inte tränat på över 1 månad, skäms.) så nu ska jag äta och sedan dra vidare till stadsbiblioteket har en massa plugg. Idag är det min nörddag typ som igår men det är så mycket roligare när man nördar sig i ett bibliotek, haha! Hur som helst logga in i fejjan lite snabbt för att jag så sällan gör det då såg jag det här.. det värmer verkligen när sina fans yttrar sin kärlek till moi. Bara kärlek till dig Jamie you rockelirooooccckkk!!


VM-Kvalar

Ok, det gick inge vidare för brasilien. Väldigt besviken är jag ska jag säga er. Men men mina barn det gör inget jag är vuxen I can handle this. Anyways vad har jag gjort idag.. PLUGGAT (är så stolt över mig själv) därefter tvinga W med mig till byn men it turned out pretty good vi mötte upp Y därefter träffade vi tre jätte trevliga snubbar en var Y&W's dr. Phil man lärde sig ett och annat (han påminde väldigt mykcet om S hans sätt att prata och "hjälpa") och han var riktigt smart, jag älskar smarta människor haha det låter konstigt men är rolig och smart är typ de bästa kombinationerna och han är det. Vi hade det riktigt trevligt fast än min fötter förvandlades till is tack och lov så tinar de upp nu väldigt sakta men säkert. Vi satt där i ett par timmar tills jag inte klara av det mer så jag lyfte på mitt arsle och drog samma sak gjorde resten förutom W&Y som valde att chillisa lite till.. sen kanske jag borde säga något som vi tog upp om att jag ska blogga om haha Dr. Phil tyckte jag liknade Aaliyah (I bet Sandy is really jealous now hahahahahahahahahha!!) och den första som gissat rätt på mina länder sen tyckte han även att jag såg ut som en pure brazilian (merciii my bradha!). Nu sitter jag med en varm kopp te i min nya spongebob kopp som jag fick av älskade Smatter när jag fyllde år haha värmer mig för fullt och läser lite nyheter ska sova snart har vart uppe och pluggat sen 8 imorse and maaajjjn I'm exhausted.

Dagens Vm- kvalar.
Syd Amerika
Bolivia 2 - 1 Brasilien
Afrika Grupp 2
Nigeria 1 - 0 Mocambique
Tunisien 1 - 0 Kenya
Grupp 3
Algeriet 3 - 1 Rwanda
Grupp 4
Benin 1 - 0 Ghana
Mali 1 - 0 Sudan
Grupp 5
Guinea 1 - 2 Burkina Faso


HAHA!


Övergullig liten unge visar världen hur man gör stanky leg på riktigt hahahahahahahhah har skrattat i 1 h nu


Byebye Swe

Inget VM 2010 för Sverige pga gårdagens match, väldigt synd. Men jag är ändå glad ge andra spelare en chans nån gång t.ex. Martin Mutumba och många andra som kommer från förorten och hoppas på sin plats i landslaget men det händer ju aldrig istället satsar ni på pensionärer som Henke (no hate, I love him men det är dags att hitta nya spelare och de finns det många av har massor med kompisar som lätt skulle kunna platsa i landslaget). Anyways måste bara säga det här en gång för alla. Zlatan är KUNG, ja no doubt men enbart i Bacelona så sluta göra en big deal av honom här i Sverige cus he aint doin nuttin special. Hyr mig som scout och lita på mig Sverige skulle vinna VM för en gångs skull. IF IT WAS UP TO ME THE WHOLE TEAM WOULD BE IN HARMONYYY hahaha.. SNARK!

dagens lunch


Brukar inte äta wook ofta så det blir kul med lite omväxling men jag vill ha något med kött och ris till middag, beli dat!

Neeezy's home baby

I'm still fly I'm sky high and I dare anybody to try and cut my wings!

Off to the medina we go!

Ska möta upp kusinerna i stan för shopping och lunch = alot of talk and gossip, ouuuh yeaaah baby!
C ya wouldn't wanna be ya (speciellt inte efter my phone call from mi baby :D)


egentligen vill jag bara fortsätta ligga i min varma sköna säng hela dagen, är så sliten..


Young moolaah baaaaaaby...!!

Som ni alla vet eller bör veta nu vid det här laget om ni följer min blogg så hade Weezy and young money konserter i Amsterdam och London nu i veckan. Måste även berätta något som gjorde min födelsedag ännu bättre än vad det redan var tack vare mina fantastiska vänner och familj var när min kompis från London ringde för att gratta mig nu tänker ni säkert ja men och(?!) men vänta.... hon är typ celebrity intervjuare eller hon jobbar med kändisar dagligen så naturligtvis skulle hon intervjua Wayne, Drake, Birdman och young moneeeey vilka tror ni gratulera mig då och sa too bad u aint here! JOOO MIN MAAAAAAAAAAN OCH DRAKE ASSÅ FÖRSTÅÅÅR NI LYCKAN?! Jag kan typ nästan dö lycklig måste bara få hålla om honom först eller NEJ jag vill inte vara girig det här räcker för mig. OH MY GOD NI FÖRSTÅR INTE visste jag att det skulle hända skulle jag spela in det på luren nu hör jag det bara i örat om och om igen... Drake: Graatis(american accent) Nadia, it's ur boy drake, ur friend told us it's ur bday so hope u get a good one." då tänker jag automatiskt US?! VA OMG NEEEEJ Men joooooooooooooo 3 sekunder senare "Happy bday baaaabyy(typ i en young mula baby ton) hope u get a good 1 2 bad u aint here but maybe we'll come to swe sometime than we could celebrate u hard. Is it cold there now?" - Jag är ju speechless kan inte svara var typ tyst och ba "omg omg omg omg...." och fällde några tårar (jag ljuger jag böla som ett spädbarn) JAG ÄR LYCKLIG! TACK LISA YOU ROOOOCK BEST BDAY GIFT EVER, jag kan verkligen inte tacka dig med ord men du vet hur mycket jag uppskattar det här jag ösnkar jag kunde finna ord för detta men du är helt klart bäst. JAG ÄR JOYFUUL JOOYFUUL OOH WE ADORE THEEEE!



Heineken Music Hall, Amsterdam - 6 oktober 2009.

Hammersmith Apollo, London - 8 oktober 2009

"I'm just me and I love you for loving me London"


And my bday continues..

Mina vänner är de bästa vännerna man kan ha! Bokstavligen de bästa. En tyst minut för min kärlek till de haha, igår som fyllde jag år något ni säkert är fullt medvetna om vid det här laget men jag berätta aldrig vad jag gjorde kanske borde göra det då avslutet var idag, anledningen till att jag sitter hemma nu. Chillis fredag måste vila är så trött ska däcka berättar om mitt otroligt lyckade 19års firande =)
Natti Natti! (L)

oopsi she spill some sprite on me and got my lunchbox sticky....


HAHAHA Mr. FOXX KNÄCKER!


Officially over

Min dag är över buhu =( hade en otroligt lyckad 19års dag trodde inte den skulle bli så nice kanske för att jag inte hade höga förväntningar.
Tack som fan alla ni fina människor, you rock ;) hoppas att ni alla mår bra. Ta hand om er och må bäst massor av kramar och kärlek till er alla. PEACE OUT GOD IS LOVE, REV RUN.

ABSOLUT SISTA

Inlägget som 18 åring!!! Shit vad läskigt anyways jag är finito babinato och redo för att göra folk galna idag är jag på humör. Brukar oftast inte ge mig själv mycket cred men idag mmm ayyyy mamacita ay caramba oh la la mama mia ya alllaaaaaaaahhhhh jag vill typ ge mig själv så bra ser jag ut. Gjort mig i ordning på 60 h så I gotta give my self this much cred. Anyways sista inlägget som 18 åring nästa gång jag skriver är jag 19 läskigt men sant. PRA PRA PRA BOOM BOOM PAO. I'm ready to rock and roll baby än en gång FAN VAD BRA JAG SER UT ÖNSKAR JAG KUNDE VISA ER KOM UT IDAG SER NI EN RIKTIGT HEET VACKER SNYGGING SÅ ÄR DET MOI NI KOLLAR PÅ. SES I VIMMLET ALLIHOP!!!!!!!!!!!

18 11 29

Stressigt värre lyssnar på Lauren Wolf No stress men blir bara mer stressad eller ska jag säga taggad? Haha. Hur som helst kom hem för inte så länge sen var ute med GWY chilla till max kom hem right in time for grey's så det kan jag bocka av min to do onsdag kväll lista nu har jag bara en sak kvar. GG har tvingat med mig ut vet ej vart jag ska de har bara berättat lite att vi ska ut härifrån typ snart 45 minuter har duschat smört in mig outfiten är typ klar (ganska kallt och är redan sjuk vinterjackan ska vara på!) sen är det hår och smink hinner jag ladda kameran lite så får den komma med annars ja anyways hinner ej berätta mer får berätta allt imorgon typ. OH shit jag fyller verkligen 19 imorgon!!! AAAAAAAAAHHH. Ok jag är fett taggad inför ikväll ska slå klackarna på taket SÅ KLART!!! Ha en underbar lill lördag =)


7 oktober 2009

Jag ber så hemskt mycket för mina kassa uppdateringar 6 dagar sen jag blogga men jag vet att jag säger det ofta men senaste veckan har jag haft väldigt mycket att göra. Lovar att jag ska bättra på mig det blir min födelsedagspresent till er! Just nu gör jag mig iordning ska in till stan med W&Y men har en riktigt het diskussion med Set han vill sminka mig och jag vägrar för det är ej ok alltså på riktigt! Hur bögigt är det inte. Vill jag ha en bögvän kan jag väl bara söka kontakt typ eh gaybloggen men nej tack!! Han vägrar förstå så jag frågade runt lite fick 18 nej det betyder alltså att en av hans presenter till moi är slav till slutet av månaden *wooohooooo* Sayyeda kan äntligen få sin semester till egypten hahahah. Imorn fyller jag år har verkligen inte längtat till den här dagen känns som att min omgivning längtar mer än vad jag gör konstigt. Men men helt vanlig dag orkar inte göra något speciellt men D ringde mig precis han har tydligen planerat med GG att vi ska ut idag efter grey's för att fira min sista dag som 18åring (läskigt I'm turning 19 livet är grymt) så vi får se hur det blir med det är inte särskilt taggad är fortfarande krasslig känner jag sjukanmälde mig från jobbet men men man är bara 18 en gång så det blir säkert än utgång och det är ju trots allt lill-lördag så lil wayne skulle inte gilla att jag inte firade hahha you don't get my sick humor jag förstår ibland fattar jag inte själv. Anyways är lite småsur idag 19:30 (GMT) på Apollo Hammersmith i London har Min weezy baby konstert och jag kommer ej attenda samma sak imorn =( han väljer att fira min födelsedag i ett annat land. Bad hubby, very bad hubby! (Hör S dö av skratt i bakgrunden för att jag verkligen tror på att vi är gifta) Nu ska jag fortsätta måste få i  mig något att äta också men vad inget kommer ju ner mina halsmandlar är lika stora som jordklotet (nyckelring hahaha, bad joke).... mycket text kanske borde avrunda typ här. Hörs senare!


ROCKY AUTUMN

Jag är en sommar människa helt klart. Älskar sol, bad och varma sommar kvällar men för någon konstig anledning så är jag jätte glad över Oktober välkomnar den med öppna armar och stort leende, konstigt? Neej! För idag är början på en ny månad nya tag och väldigt många happenings med start idag 16:30. Jag tror verkligen att denna månad kommer vara höjdpunkten av året om man bortser från sommaren och studenten och oj okej men den kommer vara nice! WELCOME ROCKTOBER! Month of the Libra


RSS 2.0